Şimdi Ara

Tera Online Closed Beta 22 Ağustos (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
27.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyuna da sadece Koreliler girebiliyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilovetechno

quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

Orijinalden alıntı: ilovetechno

open betaya geçsede bi oynasak 1 yıldır bekliyorum bu oyunu... closed beta accountda buldum ama indiririz çalışmaz falan...

Accountu nasıl buldun cbt obt her şeye razıyım ama

link vermiyim ama nasıl accountlara ulaşabilceğini söyliyim... youtube da tera closed beta account diye aratırsan çıkan ilk videodaki linkten indirebilirsin accountları... yapılan yorumlarda olumsuz yorum yapan olmamış çalışıyor demiş çoğu... indiren varsa eğer oyunu deneyebilir... indirilen dosya txt formatı ne olur ne olmaz bi virüs taramasıda yapın... ben oyunu daha indiremediğim için pek kurcalamadım...

Teşekkür ederim.En kısa zamanda deneyeceğim

• son durum ne ? :D çıktımı free varmı lineage2 den sıkıldım artık :) şunu deniyelim
  • İngilizce sitesinde 2011 yılında çıkacağı yazıyor daha çooooook var yani ayrıca yazdığına görede oyun paralı olucakmış aylık ücret karşılığında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wearyman -- 28 Haziran 2010; 6:40:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahir34

İngilizce sitesinde 2011 yılında çıkacağı yazıyor daha çooooook var yani ayrıca yazdığına görede oyun paralı olucakmış aylık ücret karşılığında.

İşte bu kötü oldu.B2P olsa çok daha iyi olurdu benim için.

http://www.tera-online.com/about_tera/faq/faq.php

TERA will ship in North America and Europe in 2011.
    Like other Triple-A MMORPG titles, TERA will use the monthly subscription model and be available in a retail box.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 28 Haziran 2010; 11:13:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahir34

İngilizce sitesinde 2011 yılında çıkacağı yazıyor daha çooooook var yani ayrıca yazdığına görede oyun paralı olucakmış aylık ücret karşılığında.

Yeterki çıksın 2011 daha çok var
  • Bence böle bir oyunun kesinlikle p2p olması gerek zaten.

Birde son gelismeler nelerdir acaba?
  • paralı olması kötü oldu ya. birde şu iyiki paralı olmuş diyen egoistleri kınıyorum.
  • daha yeni gördüm bende oyunu ... http://www.youtube.com/watch?v=C6SKgiBP3pI&feature=related

adreste oyunları incelıodum... ama blade and soul daha güzel gibi geldi bana ... zaten eğer bi oyun kaliteliyse bedava olmasını ummayın... taa 2009 dan beri bu oyunu tartışanlar war neyse... çıksada oynasak... knight,silkroad,wow gibi oyunlardan bi yol olmaz artık... umarım en kısa zamanda cıkar... eğer aylık ücreti ve tam çıkış tarihini öğrenen olursa paylaşssın...hadi selametle...

• bence oyunda içerikte önemli tonla oyun non targetin davasına piyasaya duyuruluyor. Fakat içerik olarak baktığımızda sadece non targeting var şimdiye kadar gördüklerim arasında dragon nest divine souls ve c9 var hepside room özeliği altında open world yok 2v2 10v10 pvpler bu tarz oyunlarin gunz gibi warrock gibi oyunlardan ne farkı kalır bilmiyorum birde hepsini geçtik ranged karakterlerin ortak özelikleri 5-10 metreden uzağa skill atamamaları non targeting özeliği galiba bu olayi desteklemiyor. buda cok büyük bir eksiklik bana kalırsa

edit: ekleme ve imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhileoSophia -- 22 Ağustos 2010; 1:24:04 >
  • C9 Divine Souls Dragon Nest'de Room Yok.Zindan sistemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 22 Ağustos 2010; 15:05:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

C9 Divine Souls Dragon Nest'de Room Yok.Zindan sistemli.

Arkadaşın demek istediği zaten o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

bence oyunda içerikte önemli tonla oyun non targetin davasına piyasaya duyuruluyor. Fakat içerik olarak baktığımızda sadece non targeting var şimdiye kadar gördüklerim arasında dragon nest divine souls ve c9 var hepside room özeliği altında open world yok 2v2 10v10 pvpler bu tarz oyunlarin gunz gibi warrock gibi oyunlardan ne farkı kalır bilmiyorum birde hepsini geçtik ranged karakterlerin ortak özelikleri 5-10 metreden uzağa skill atamamaları non targeting özeliği galiba bu olayi desteklemiyor. buda cok büyük bir eksiklik bana kalırsa

• quote:

Orijinalden alıntı: aseref

quote:

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

bence oyunda içerikte önemli tonla oyun non targetin davasına piyasaya duyuruluyor. Fakat içerik olarak baktığımızda sadece non targeting var şimdiye kadar gördüklerim arasında dragon nest divine souls ve c9 var hepside room özeliği altında open world yok 2v2 10v10 pvpler bu tarz oyunlarin gunz gibi warrock gibi oyunlardan ne farkı kalır bilmiyorum birde hepsini geçtik ranged karakterlerin ortak özelikleri 5-10 metreden uzağa skill atamamaları non targeting özeliği galiba bu olayi desteklemiyor. buda cok büyük bir eksiklik bana kalırsa

PvP'sinden bahsediyor. Dediği oyunların PvP sistemi zaten room sistemli. PvE'si dungeon.

• @aseref

arkadasim room dungeon arena kolezyum oda hepsi aynı kapıya çıkıyor max 5 10 kişiyle aksiyon kısmında bağlantı içinde olabilidiğin open world yani --> açık dünya dediğimiz aksiyonda ve şehirlerde beraber bağlantı kurabildiğin sistemin dışında demek istiyorum yani piyasadaki wow aoc v.b gibi oyunlarda open world sistemi mevcuttur. ayrıca room sistemi zaten bunların hepsini kapsar az kişiyle bir yere tıkılıp oynamak gibi umarım açıklayıcı olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhileoSophia -- 22 Ağustos 2010; 17:55:39 >
  • pardon kardeş tamamen yanlış anlaşılma Orda PvP Dediğini görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 22 Ağustos 2010; 17:57:22 >
  • önemli değil ama aklında olsun instance ve dungeonda birer roomdur girmek için bi kapıdan geçersin
  • keşke aylık ücret istemeseydi
  • Konuyu baştan sona okudum ancak paralımı olacak bu oyun yoksa ücretsiz mi yorumlarla kararsız kaldım. Kesin bir açıklama var mı ?

Bir diğeri oyun henüz açılmamış tam olarak avrupa sürümü ne zaman başlıyor bu konuda son durum nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezduha

Konuyu baştan sona okudum ancak paralımı olacak bu oyun yoksa ücretsiz mi yorumlarla kararsız kaldım. Kesin bir açıklama var mı ?

Bir diğeri oyun henüz açılmamış tam olarak avrupa sürümü ne zaman başlıyor bu konuda son durum nedir

Paralı olacak.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.