Şimdi Ara

Tera Online Closed Beta 22 Ağustos (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
27.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük ihtimalle paralı olacak. firmadan dolayı parasız olacagını düsünmek de bir ihtimal.
    Gelsede oynasak piyasada oyun kalmadı adam akıllı
  • nezaman cıkacak bu oyun bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redhard

nezaman cıkacak bu oyun bilen varmı

En son 2011 diyorlardıKesinleşti mi acaba bende uzun zamandır merakla bekliyorum
  • cıksada alsak güzel sitesinde baktım süper olmus oyun
  • Benim de gözüm döndü artık üçe beşe bakmak yok alacam kesin
  • bu oyunun privatesi var mı üçretsiz oynamak istiyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender000

bu oyunun privatesi var mı üçretsiz oynamak istiyom

• quote:

Konuyu okumak varken neden direk yazıyorsunuz oyun daha Amerika ve Avrupa'da çıkmamış ayrıca hala betada /sigh
  • quote:

Var.www.üçretsizprivate.com'a gir bulursun.Bulamazsan bana PM at ben yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 12 Aralık 2010; 13:00:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Benim de gözüm döndü artık üçe beşe bakmak yok alacam kesin

Beni oyuna çeken pek birşey yok.Divine souls da non target sistemli onu oynarım.Ayrıca non target sistemleri pek beğenmiyorum.İkidebir sağa sola atlayan kaçan beceri kazanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Benim de gözüm döndü artık üçe beşe bakmak yok alacam kesin

Beni oyuna çeken pek birşey yok.Divine souls da non target sistemli onu oynarım.Ayrıca non target sistemleri pek beğenmiyorum.İkidebir sağa sola atlayan kaçan beceri kazanıyor.

Katılıyorum. Birkaç oynayıştan sonra bayacak türde oyunlar oluyor kendileri. Dengeyi iyi tutarlarsa farklı tabi.

• Şaka maka Kore obt bu hafta başlıyor.
  • Open World ve Non Targeting sistemi birleşince ortaya hoş birşey çıkacağını umuyorum.OW sistemi olmasa zaten ilgimi çekmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 12 Aralık 2010; 20:25:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Var.www.üçretsizprivate.com'a gir bulursun.Bulamazsan bana PM at ben yardımcı olmaya çalışırım.

dalga gecmeyin insanlar ile yaw.
  • oyundaki karakter yaratmada ki arayüz çok hoşuma gitti.
  • beyler bende hangame hesabı var koreli biri almıştı bana teranın kore versiyonuna onula girebilirmiyim?
  • Bende bekiyorum bu oyunu inşallah istediğimiz gibi olur, bir kaç betaya katılırım. Beğenimi toplarsa devamlı olarak oynarım . f2p p2p pek fazla önemli değil ki bu tarz oyunlar p2p olmalıdır diye düşünüyorum.
  • avrupaya gelmeden oynanmaz tera online . hangame in kore versiyon oyunlarından uzak durun acc. alımı işkence. sanki askere adam seçiyorlar bir sürü soru sual aileleyi tel. ile arayıp bende avrupa gelince yardırcam inşl. hadi hayırlısı bakalım ...
  • bi site var tüm kore oyunlarina hesap satiyor bazı kişiler güveniliyir diyor ordanmı alsam
  • NHN Japonya 20 Aralık'da Tera Medya Günü Düzenledi. 7 Race ve 8 Class Yaratma İle Başlandı.

Karakter Yaratma

Grup Dövüşü

Yüksek Kaliteli SS'ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 23 Aralık 2010; 23:30:24 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.