Şimdi Ara

Tera Online Closed Beta 22 Ağustos (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
27.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Eu Obt ne zaman Çıkar bir bilginiz var mı 1.11.2011 sanırım Kore için olan tarih veya Eu cbt ?? Bilen biris o engin bilgilerini paylaşabilir mi lütfen ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm1904

Arkadaşlar Eu Obt ne zaman Çıkar bir bilginiz var mı 1.11.2011 sanırım Kore için olan tarih veya Eu cbt ?? Bilen biris o engin bilgilerini paylaşabilir mi lütfen ....

Bende çok merak ediyorum
  • hesap açtım yeni aktivasyonda istemedi önceden 2 kişi daha kullanmış son 3. ben oldum o kssn i bakalım indiriorum hayırlısı :D
  • şu anda terayı oynayabilen varmı ?
  • bugun download ın 3. günü ve bitmek üzere bakalım akşama ben oynayabilicem işallah
  • Arkadaşlar 1 Haftadır Oynuyorum. Otomatik Ayarları PC'ne Göre Optimize Eiyor 0 Kasma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

Arkadaşlar 1 Haftadır Oynuyorum. Otomatik Ayarları PC'ne Göre Optimize Eiyor 0 Kasma.

Not: Sulidin Aktivasyonu Oyuna Giriş Yaparken İstiyor[Launcherdan]. Siteye Falan İndirmede Aktivasyon Falan İstemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 16 Ocak 2011; 17:29:42 >
  • Arkadaşlar bana üyelik konusunda yardımcı olabilecek birisi var mı acaba?C9 için büyük zorluklara katlanarak üyelik almıştım hangame den ama telefon veya kredi kartı tarzı saçma aktivasyon sorunu ile karşılaştım ve oyuna giremedim :( Yeni bir üyelik almam lazım birisi yardımcı olursa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benya

Arkadaşlar bana üyelik konusunda yardımcı olabilecek birisi var mı acaba?C9 için büyük zorluklara katlanarak üyelik almıştım hangame den ama telefon veya kredi kartı tarzı saçma aktivasyon sorunu ile karşılaştım ve oyuna giremedim :( Yeni bir üyelik almam lazım birisi yardımcı olursa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Dostum İnterPals'a üye Ol. Avatarina Güzel Rsim Koy. İngilizcen iyise Yaz koreli, Kızlara :D
  • Oha :D Alışkınsın bakıyorum Ama bu yoldan başka çare yok değil mi? :S
  • Nası yani start butonuna tıklayınca telefon aktivasyonumu istiyecek saçma deilmi ya
  • aynı şeyi ben de yaşamıştım C9 a girmeye çalışırken... Her şey bitmişti ve tam launcher açıldı orda Üyelik girişi yaptıktan sonra Start tıklanabilir hale geliyordu:ama start tıklanabilir hale gelemedi... Üye girişinden sonra doğrudan aktivasyon çıktı.İyi küfretmiştim :D
  • hacı 22 gb indirdikten sonra her türlü bi koreli bağlarım du bakalım bi elimdeki acc la deneyimde belli olmaz kabul eder falan
  • valla koreli bağlarsan dayısını eniştesini falan da bana bağla :D ben de indiririm sonra beraber oynarız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

quote:

Orijinalden alıntı: benya

Arkadaşlar bana üyelik konusunda yardımcı olabilecek birisi var mı acaba?C9 için büyük zorluklara katlanarak üyelik almıştım hangame den ama telefon veya kredi kartı tarzı saçma aktivasyon sorunu ile karşılaştım ve oyuna giremedim :( Yeni bir üyelik almam lazım birisi yardımcı olursa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Dostum İnterPals'a üye Ol. Avatarina Güzel Rsim Koy. İngilizcen iyise Yaz koreli, Kızlara :D

İnternet üzerinden tanıştığı insana telefon numarasını veren biri Korelileri akıllı bilirdim

• Şaka falan ama başka yerlerde de gördüm bu tarz yollarla üyelik almayı başaranları :D Aslında ben de bir şey deniyebilirim arkadaşımın okulunda koreliler vardı :D
  • telefonunu falan vermicek ya .Acc u açıp aktive edip şifresini vericek o kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulidin

telefonunu falan vermicek ya .Acc u açıp aktive edip şifresini vericek o kadar :)

Bu daha tehlikeli değil mi sence? Kendi sosyal güvenlik numarasıyla sana üyelik açacak? Başkasının numarasını verirsen zaten ayrı bir sorun da orada çıkar.
  • sadece acc name ve şifresini vermesi yeterli bana ben nerden bilicem onun güvenlik numarasını telefon numarasını nasıl bi sorun çıkabilirki oyun yani bu kredi kartını vermio
    Da bu koreli kızlar oyun oynamıo pek sanırım anlamıolar online oyunlardan yada daha denk gelemedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulidin

sadece acc name ve şifresini vermesi yeterli bana ben nerden bilicem onun güvenlik numarasını telefon numarasını nasıl bi sorun çıkabilirki oyun yani bu kredi kartını vermio
    Da bu koreli kızlar oyun oynamıo pek sanırım anlamıolar online oyunlardan yada daha denk gelemedik

Account profilinden görüntülenebiliyor çoğu kore mmo sitesinde.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.