Şimdi Ara

TERA Online Private Server [GamezTERA] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
12.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZomBii

gamez tera yeni güncellemesini yapamayan arkadaslar varsa yardım edebilirim

$Revision: NAEU-18.1006 $
    SrcRegVer: 31406
    GoldVer: 31406
    ReleaseName: NAEU-18.1006
    ReleaseDate: 2012-10-25 21:59:04 +0900
    ClientRevision: 228620
    ShareRevision: 228620
    ReleaseDataRevision: 31417
    üstekileri TERA/Cilient/Binaris/ ReleaseRevision acıp ekleyin

2) Download and Install the Enmasse Tera Launcher indirip upload yapmasını bekleyin comlete yazdımı kapatın indirme linkihttp://www.gameztera.com/index.php?page=connect

3) sonra Download and Install the Gamez Tera Launcher indirip oynu kurulu oldugu klasör icine yükleyin sonra gameztera launcerden oyna girebilirsiniz

ben yaptım oynadım ve 10 levelden sonra her 2 skillden biri buglu en güzel skiller hep bugta :S

• valla olacak o kadar yeni yeni düzeltiyorlar önceki halinden kat kat iyi
  • quote:

valla olacak o kadar yeni yeni düzeltiyorlar önceki halinden kat kat iyi

insanın hevesi kursağında kalıyor ama en güzel işe lazım skiller bugda ve üstüne range herolarda canavar yanına gelince normalde vurabiliyorsun ama burda oda bugda dibine geldimi sana yaklaştımı vuramıyorsun :)
  • quote:

gamez tera yeni güncellemesini yapamayan arkadaslar varsa yardım edebilirim

$Revision: NAEU-18.1006 $
    SrcRegVer: 31406
    GoldVer: 31406
    ReleaseName: NAEU-18.1006
    ReleaseDate: 2012-10-25 21:59:04 +0900
    ClientRevision: 228620
    ShareRevision: 228620
    ReleaseDataRevision: 31417
    üstekileri TERA/Cilient/Binaris/ ReleaseRevision acıp ekleyin

2) Download and Install the Enmasse Tera Launcher indirip upload yapmasını bekleyin comlete yazdımı kapatın indirme linkihttp://www.gameztera.com/index.php?page=connect

3) sonra Download and Install the Gamez Tera Launcher indirip oynu kurulu oldugu klasör icine yükleyin sonra gameztera launcerden oyna girebilirsiniz

Enter Server dediğimde öyle kalıyordu refresh dediğimde de server gidiyordu sonra da gelmiyordu.ReleaseRevision'u değiştirdim yine aynı.Ne indirmeliyim ? 3. dediğin zaten yapılıydı bende 2.'de verdiğin siteden bi torrent indiriyorum " TERA " diye bir dosya içinde oyunun dosyaları falan var torrentde 25.7 GB

• yeni uptade geldi gene o yüzden yeniden yüklemen lazımhttp://www.speedyshare.com/KBJEw/TeraLauncher.7z

sunu indir oyunun kurulu oldugu yere at sonra onu ac oyna gir
  • Evet yeni update yapınca oluyor. Ama serverde eksik çok var.. at questini yapamıyoruz çünki NPC si yok :D Adamlar konuşurken okudum baya başka bi update daha gelecekmiş. Biri dedi karakterler gidecek falan.. Bakalam ne olur
  • su an gamez tera güzel ben begendim 27 lv berserker kasıyorum
  • quote:

su an gamez tera güzel ben begendim 27 lv berserker kasıyorum

Ben de 8 level okçuyum şuanda :D Slayer denedim ama çok yavaş koşuyordu.Oyunun grafikleri de videolardekilere göre daha kötü daha koyu renk geldi.Videolarda oyun resmen parlıyordu.Acaba ayarlardan bir değişiklik mi yapmam gerekli ?
  • pc özellikleri iyise hepsini hight yap daha güzel görünür oyundaysan pm at bana :D TrabzonLee nickim
  • Oyunu indirmeye başladım, ama oyun oynanmicak kadar bugda mı?
  • Bende indirdim oyunu 11 lvl oldum 9 lvlden sonra gorev yokmu sadece farmmı yapacagız bırı aydınlatırsa sevınırım.
  • görevleri düzenli yaparsanız saten sizi yönlendiriyor yeni görevlere dogru
  • Beyler oyunda sıkıntı yok değil mi? İndirip oynayamamaktan korkuyorum, bir de grafiklerin orjinalinden bi farkı var mı? Her şey full de ss eklerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salakemo

Beyler oyunda sıkıntı yok değil mi? İndirip oynayamamaktan korkuyorum, bir de grafiklerin orjinalinden bi farkı var mı? Her şey full de ss eklerseniz sevinirim.

buyur su an cavede oldugum icin bunu göstereyim :D

http://img407.imageshack.us/img407/92/terascreenshot201212062.png

benim karakter

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: salakemo

Beyler oyunda sıkıntı yok değil mi? İndirip oynayamamaktan korkuyorum, bir de grafiklerin orjinalinden bi farkı var mı? Her şey full de ss eklerseniz sevinirim.

buyur su an cavede oldugum icin bunu göstereyim :D

http://img407.imageshack.us/img407/92/terascreenshot201212062.png

benim karakter

grafikler fena durmuyo farketmiyor yani orjinaliyle iyiymiş o zaman peki serverın durumu nasıl doluluk oranı felan

• valla belli olmuyor idare eder
  • beyler arkadaşım geçenlerde oyunu indirip kurmuş bana hata verdi dedi çok uğraşmış ama çözememiş siz şuan sorunsuz bir şekilde oynayabiliyormusunuz?
  • Selam gençlik bende yeni indiriyorum oyunu yarın başlayacam sanırım baya fazla bug olduğu söylenmekte doğrudur çünkü adamlar bug yok dememiş forumlarda sizinle düzelticez ve bize bildirdiğiniz tüm buglar her patchde düzelir demişler. Elimizden geldiğince size hizmet verebiliriz ve sizinde fikirleriniz oldukça forumda bizimle paylaşın demiş HGM 'in biri. ingilizceniz varsa oyun içi bugları forumda konu açarak yazmanız yeterli skill ismini bile yazıp açsanız konuyu adamlar sorun olduğunu anlar zaten :D.
  • Lan arkadaş indirdikte şimdide oynayamıyoruz iyimi denilen herşeyi gerçekleştirdik 18.600müdür nedir öyle bir revesion hatası verip start tuşu gelmeden giremiyorm login oluyorum yine start yok YOK oğlu yok 20gb ve 2 saat süren kurulum saçmalığının ardından deniyemeden elimizde patladı iyimi
  • Bende başladım arkadaşlar ismim ID : Butters
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.