Şimdi Ara

TERA Online Private Server [GamezTERA] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
12.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorun olmaz, 2. rarı cıkarırken herkeze hata verio ama yinede cıkarmaya dwm edio. Close demeyin bırakın dwm etsin rarı cıkarmaya oyunda bir problem yaratmaz.
  • indiriyorum bakalım.
  • Yok serveri beğenmedim sildim boşuna 2 kere indirmişim betadan çıksın herşeyi eklesinler oynayalim bu haliyle beğenmedim yani benim fikrim bu katılmayadabilirsiniz tabi
  • Oyunu hiç beğenmedim çok çok kötü geldi bana.
  • Beyler ben de bir server buldum ama kapalı (bence açılmaz bir daha )

http://on-tera.com/en

Rus serveri ama İngilizce kısmından forumları falan takip edip server hakkında son durumları öğrenirsiniz isterseniz
  • Gamez Network iyidir, Aion Betalarını da oynamıştım ve server çıktığındaki ile betası arasındaki farklar inanılmazdı, aynısını teradada yapacaklardır eminim.
  • server kapanmdı mı arkadaşlar giremiyorum 2-3 gündür hiç bilen varmı??
  • kolay gelsin birader yaw bu oynu dedigin gibi kurduk ama start tıkladım mı winlisance die bi hata veriyor neden kaynaklanıyor yardım lütfen
  • Tam indirdim kurdum girdim server kapalıymış ya la. Dışkı gibi kaldım ortada. Bekliyoruz. Denemeden vazgeçmem.
  • Spam mpam ne derseniz deyin ama duramıcam yazmadan. BÖYLE OYUN MU YAPILIR LAN! Hayalimdi lan böyle bir oyun. Gerekirse para verip oynayacağım. Şiddetle denemenizi tavsiye ediyorum hazır private server varken. Oyun ilk dakikasından sizi etkileyecek eminim. Karakter arayüzleri desen on numara oynayış desen zaten hepimizin istediğin non-select target sistemi var. Şu sıralar böyle oyun çok ama hiçbiri open world değil. Bu open world bildiğin. Çok şaşırdım. Aman ırkı beni benden aldı. Direk Slayer Aman açtım başka da bi karakter oynayacağımı sanmıyorum. Hayvani two handed işte boynuzuylan kılıcı tutuşuyla herşeyiyle mükemmel. Ben Online oyunlarda ayrıntıya çok dikkat eden biriyim. Bu yüzden beni her oyun konusunun altında bulabilirsiniz. Çünkü hiçbirine bağlı kalamadım. Ama bu böyle olmayacak gibi. Gerçekten mükemmel deneyin. Fırsatınız varken affetmeyin.
  • oyunu indirip kurdum fakat karekter oluşturma kısmına gelince öyle kalıyor servermı kapalı ırk felan secemiyorum __?
  • ya arkadaşlar bilen bile varsa lütfen bişeyler sölesin 1 günümü yedi indirmek kapalımı server acaba start tıkladım mı winlisance die bi hata veriyor
  • private serveri ne kadar iyi olabilirki zaten,orjinalini yakın olmaları bile çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0YDAN

private serveri ne kadar iyi olabilirki zaten,orjinalini yakın olmaları bile çok zor.

Gameznetwork'ün herhangi bir private serverını oynamış olsaydın böyle bir yorumda bulunmazdın. Tek sorun henüz private serverın yeni açılması. İleri de görüceksin Tera online a yetişirler emin ol.
  • su an server acık mı arkadaşlar
  • ewet acıkmı kapalımı anlayadım bilgilendirende konuyu paylaşmış getmiş adam:)
  • Arkadaşlar ben yardımcı olayım. Sorunlarınızı bana söyleyin. Ben oyuna başladım. Yalnız olmuyor. Pot olayı yok çünkü. Bi de slayer olunca tabii meleeyiz. Olan damagei yiyoruz birileri lazım. Partyle kasınca daha çok exp geliyor. Öyle bir durumu var. Tam bir teamplay oyunu. Skype mkype bişeyler yapalım toplanalım gençler.
  • kardeşim bende oynama başlamak istiyorum ama oyun acıkmı bilmiyorum
    launceri acıyorum id sifre yazıyorum start tıklıyorum winlisance die bi hata veriyor sorun bedemi yoksa server mi kapalı yada cilient mi sıkıntı var anlamadım
  • Sorun sende dostum oyun açık. Daha yeni çıktım. Oyunu tekrar kurmayı deneyebilirsin. Bence patch atma işini beceremedin.
  • tekrar deniycem
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.