Şimdi Ara

TERA Online Private Server [GamezTERA] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
12.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendede o dosyayı çıkarırken arşiv bozuk dedi ama yinede çıkardım o dosyayı yazıldıgı gibi.

Bu arada bir sorum olacak charları denerken farkettim warriorda mob kesemiyorum ya ekranda notice bilmem ne diyor kaçarak vurmaya calısıyorum animasyonları göremiyorum bugdanmı lagdanmı anlamadım
  • bizde 2 arkadaş indiriyoruz beraber oynamak isteyen olursa

Raidcall adresimiz
    4041674 ID
    burdan ulaşabilirsiniz
  • Arkadaşlar öncelikle iyi geceler :)

Terayı cbt de denemiştim eşssiz bir oyun :)
    20 gb o oyun için az bile :D
    GAMEZ - İsmi öylesine atanmadıysa bu siteye ..
    Gamez kurulusunun yaptığı extreme serverlar genelde hep sağlam olur , gamez aion senelerdir açık :)
    Ki öyle gözüküyor ozaman hiç beklemeden indirin clienti ^^

Ben şuan indiriyiorum ,
    Birlikte oynarız eklersiniz Skype ismim ; Batu Bektaş ..

''Biraz önce biraz araştırdım , gameznetwork un yapımıymış oyun :) ama cbt olma ihtimali var haberiniz olsun :) ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lossforce -- 5 Ağustos 2012; 1:12:53 >
  • tera.exe not found aynı hatayıo bendede verdi nedenacaba bilen varmı?
  • oyunun patchını anlattıgım yere kurun resimli anlatım yaptım kurulumu client klasörüne yüklemiceksiniz
  • program filesa değimi yüklüycez ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: samanasuke23

program filesa değimi yüklüycez ??

o farketmiyor sanırım ben TERA diye klasör açarak yükledim.

Benim anlamadıgım şeyde şu oyunda pot içemiyorum veya skill basamıyorum hiç bi şekilde nedense
  • 20gb indirdik dosya bozuk çıktı akk de gitti vay anasını crc hatası veriyo
  • idm veya ida ile indiren varsa onla indirmesin dosyaları bozuk indiriyomuş. bende sadece chromeden indircem bidaha
  • Ya bu nasıl bir yükleme sistemi böyle , saçmalığa bak . Rarın içine sıkıştırılmıs dosyaları koymuslar z1 z2 die. Rardan onları cıkarıyoruz 1 saat (20,5gb). Sonra da bu z1 z2 dosyalarından client dosyaları cıkıyor 25gb da bu 45 gb. Terayı yüklücem die pc de oyun kalmadı . İnş değer bunlara :d
  • indirirken hiç program kullandınmı yada neyle indiridn ?
  • RAR'I ÇIKARDIKTAN SONRA İÇİNDEKİ UFAK RAR DOSYASINI ÇIKARTIRKEN DOSYA BOZUK HATASI VERİYOR FAKAT DOSYAYI YİNEDE ÇIKARTIN OYUN ÇALIŞACAKTIR.YUKARDA RESİMDE GÖSTERMİŞTİM HATAYI.
  • yanlız bende 4-5 defa hata verdi hem oyun yarım olur bazıları pot içemiyorum vuramıyorum diyo ya ondan işte
  • Evet ben demiştim idm ile indirmiştim oyunu ondan olsa gerek zaten sinirlendim sonra zevk vermemeye başladı oyun bu yüzden bende sildim bidahaki ay torrent ile deneriz artık
  • Herşey tamamda launcher stat vermiyor ?
  •  TERA Online Private Server [GamezTERA]

Böyle kalıyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: lossforce

TERA Online Private Server [GamezTERA]

Böyle kalıyor :S

login yerine adını şifreni gir.
  • oyun daha beta pot içme yok skill kullanma yok ayrıca maden de kazamıyoruz ölüp duruyom saçma betadan çıkınca oynanır.
  • oyunu indirdim rardan çıkardım sonra rardan çıkardıktan sonra klasörün içindeki ''Game_-1to15'' rar dosyasını çıkarırken sorun verdi hasar görmüş hatası sonra close dedim şimdi çıkarıyo problem olur mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bossofhell

oyunu indirdim rardan çıkardım sonra rardan çıkardıktan sonra klasörün içindeki ''Game_-1to15'' rar dosyasını çıkarırken sorun verdi hasar görmüş hatası sonra close dedim şimdi çıkarıyo problem olur mu acaba ?

Sanırım oynayan herkes eksikler yüzünden bıraktı arkadaşım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.