Şimdi Ara

TERA Online Private Server [GamezTERA] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
0
Favori
12.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uninstall dedim komple oyun gitti neyse 20gb indircez ozaman server nasıl dolumu ?
  • şuan az kişi var betadan kaynaklanıyor forumlarından takip ediyorum
  • Bu oyun hakkında hiç bir bilgim yok biraz videolarını izledim combat sistemi hoşuma gitti indirmeye başladım şuanda akşama biter sanırım
  • 20 gb client boşa gitti söylenenler gibi yüklüyorum exe bulunamadı diye hata veriyor.Ben bunların koyacağı linkinde bunlarında...
  • mevcut eu clientini orjinal patchliyorum full ardından bakalım ne oalcak...
  • Kardesim program files a cıkarıyoruz demissin , bu zorunlu biseymi ? Yerel Dİsk C: De yerim yok benim ? D ye kurucam indiriyorum suan?
  • forum sitesindeki gibi yaptım ben bence sende burdaki gibi yap bi sorun çıkmasın
  • Bende foruma baktımda , gördüm o konuyu ama pek sorun cıkıcagını zannetmiyorum , belki patcherın fln default location u orasıdır , ondan onlar forumda öyle anlatmıştır . Nyse bi deneyim olmadı C yi boşaltcaz: d
  • Ayrıca forumda dolaşırken , torrent yokmu diye konu acan kişiler olmus , Tera NA client i indirmelerini söylemişler , herhalde uyumlu olanı o . Bu linkten indirmekte zorluk ceken arkadaslar NA clienti torrent sitelerinden bi araştırsınlar.
  • %95 oldu benimde bu arada simdiye bitmesi lazımdı ama olimpiyatlarıda izliyorum birazcık yavaslama oluyor haliyle umarım sorun cıkarmadan kurulur
  • oyunu kurup girenler pm atsınlar beraber oynarız ^^ lancer açtım 7 lwl oldum öğlen çıktım sonra tekrar gireceğim şimdi
  • 20 gb lık rarı açtıktan sonra içindeki ufak rar dosyası var o açılmıyor bende birisi upload edip koyabilir mi?
  • nasıl açılmıyor hata falan mı veriyor bi resim çekip yollarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

nasıl açılmıyor hata falan mı veriyor bi resim çekip yollarmısın

TERA Online Private Server [GamezTERA]

20gb clienti indirdim.Rar dosyasını açıp C'ye attım
    Rar içindeki rar dosyası bende açılmıyor bu hatayı alıyorum.Ne yapmam lazım?Sendeki dosyayı upload edebilir misin?1 mb birşey zaten

• 20gb rar'ı cıkartmama cok az kaldı son aşamalarıda halledebilirsem yani oyuna girebilirsem hemen mediafire'ye atarım o dosyayı
  • Serverda Lagg , dc fln oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

nasıl açılmıyor hata falan mı veriyor bi resim çekip yollarmısın

20gb clienti indirdim.Rar dosyasını açıp C'ye attım
    Rar içindeki rar dosyası bende açılmıyor bu hatayı alıyorum.Ne yapmam lazım?Sendeki dosyayı upload edebilir misin?1 mb birşey zaten

buyur dostumhttps://hotfile.com/dl/165588897/9c8311e/Game_-1to15.zip.html

• Oyuna büyük heyacanla başlamış bulunuyorum ama dedigim gibi birseyde ogrenemedim daha pm atmayı bile bilmiyorum Rehber tarzı bir site filan yokmudur

• Gamepad olayı güzemiş inşallah bagımlısı olmam bu oyunun takıldımmı fena takılırım yani teamspeak-ventrillo-skype tarzı programda kullanırsak iyi olur kanımca nickim simdilik Baskentlee sahura kadar oyundayım
  • Yine olmadı tera.exe not found hatası alıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.