uninstall dedim komple oyun gitti neyse 20gb indircez ozaman server nasıl dolumu ?
şuan az kişi var betadan kaynaklanıyor forumlarından takip ediyorum
Bu oyun hakkında hiç bir bilgim yok biraz videolarını izledim combat sistemi hoşuma gitti indirmeye başladım şuanda akşama biter sanırım
20 gb client boşa gitti söylenenler gibi yüklüyorum exe bulunamadı diye hata veriyor.Ben bunların koyacağı linkinde bunlarında...
mevcut eu clientini orjinal patchliyorum full ardından bakalım ne oalcak...
Kardesim program files a cıkarıyoruz demissin , bu zorunlu biseymi ? Yerel Dİsk C: De yerim yok benim ? D ye kurucam indiriyorum suan?
forum sitesindeki gibi yaptım ben bence sende burdaki gibi yap bi sorun çıkmasın
Bende foruma baktımda , gördüm o konuyu ama pek sorun cıkıcagını zannetmiyorum , belki patcherın fln default location u orasıdır , ondan onlar forumda öyle anlatmıştır . Nyse bi deneyim olmadı C yi boşaltcaz: d
Ayrıca forumda dolaşırken , torrent yokmu diye konu acan kişiler olmus , Tera NA client i indirmelerini söylemişler , herhalde uyumlu olanı o . Bu linkten indirmekte zorluk ceken arkadaslar NA clienti torrent sitelerinden bi araştırsınlar.
%95 oldu benimde bu arada simdiye bitmesi lazımdı ama olimpiyatlarıda izliyorum birazcık yavaslama oluyor haliyle umarım sorun cıkarmadan kurulur
oyunu kurup girenler pm atsınlar beraber oynarız ^^ lancer açtım 7 lwl oldum öğlen çıktım sonra tekrar gireceğim şimdi
20 gb lık rarı açtıktan sonra içindeki ufak rar dosyası var o açılmıyor bende birisi upload edip koyabilir mi?
nasıl açılmıyor hata falan mı veriyor bi resim çekip yollarmısın
quote:
Orijinalden alıntı: yunt1
20gb clienti indirdim.Rar dosyasını açıp C'ye attım Rar içindeki rar dosyası bende açılmıyor bu hatayı alıyorum.Ne yapmam lazım?Sendeki dosyayı upload edebilir misin?1 mb birşey zaten
20gb rar'ı cıkartmama cok az kaldı son aşamalarıda halledebilirsem yani oyuna girebilirsem hemen mediafire'ye atarım o dosyayı
Serverda Lagg , dc fln oluyormu?
quote:
Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness
quote:
Orijinalden alıntı: yunt1
20gb clienti indirdim.Rar dosyasını açıp C'ye attım Rar içindeki rar dosyası bende açılmıyor bu hatayı alıyorum.Ne yapmam lazım?Sendeki dosyayı upload edebilir misin?1 mb birşey zaten
Oyuna büyük heyacanla başlamış bulunuyorum ama dedigim gibi birseyde ogrenemedim daha pm atmayı bile bilmiyorum Rehber tarzı bir site filan yokmudur
Gamepad olayı güzemiş inşallah bagımlısı olmam bu oyunun takıldımmı fena takılırım yani teamspeak-ventrillo-skype tarzı programda kullanırsak iyi olur kanımca nickim simdilik Baskentlee sahura kadar oyundayım