Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: can_38

-Kafileye eşlik et
    -Bir bölgeyi koru
    -Bir bölgeye saldır
    -Boss u öldür

vb olabilir...Daha ne bekliyorsun şeklinde yorum yapanların mmo geçmişini cidden merak ettim......

İyi de bunların hepsi var zaten. 10 levelda fazla beklentiye girmişsin. Top kullanarak boss öldürme görevi var hatta, o da çok zevkli.

Ve kabarık bir MMO geçmişim var, TERA'dan farklısını da görmedim.

Edit:

Story questlerini iptal edip sakın oynamayın. Oyunu taşıyan onlar zaten, iptal etcekseniz yan questleri iptal edin. Fraya'daysanız questlerini yapamayanlara yardım da ederim ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W -- 13 Şubat 2013; 18:28:14 >
  • Bence oyunun zevki 25 den sonra başlıyor. Dün 32 lvl olduk. Yeni haritaya geçtik büyük yengeçler falan vardı. Questler artık hep onları istiyor onları kesmemizi istiyor. Dedik dalalım. Priest / Slayer / Berserker daldık ve acayip zorlandık. Bi kaç kere öldük. Her öldügümüzde köye dönüp manzaralı biyere kamp ateşi kuruyoruz. Stamina dolarken 3 kişiyle onları nasıl kesebilecegimizi düşünüyoruz. Oyunun zevki böyle şeyler. Yani zeus tepeden gelip "SENİ OLYMPOS'UN KRALI İLAN EDİYORUM" gibi şeylermi bekliyosunuz bilmiyorum ama beklentileri yüksek tutmayarak oynayın şu oyunu öyle alın tadını :)

Ulan şaka bi yana 2 saat o moblarla ugraştık yaw .d Bu gecede ugraşacaz :/
  • Bizim dün gece uğraştığımız quest mobları için en az 5 kişi olmak şartmış. Tabii biz 1 slayer 1 priest 1 berserker da kesebiliyoruz ama kesene kadar resmen beyin fırtınası yaşıyoruz. Mobun hareketlerine göre şekil alcaz diye ter akıyor bir yerimizden ayıptır söylemesi Leb demeden leblebiyi anlamak böyle bir şey. Gerçi umut olsa o kadar zorlanmazdık sonuçta o da iyi damage yapıyor. Ben diyorum ki grubumuza forumdan 1 lancer yada sorceror mı alsak kendi level aralığımızda. Skype kullanabilecek oyuna giriş saatleri bizimle aynı olan...
  • Kanka öyle yada böyle 3 kişi 2 tane indirdik ama. Abi oturup düşünüyoz bu sefer nası bişe yapalım diye :D:D Harbiden 2 tane üst üste vursa öldürüyor normal vuruşuyla. Bunun dışında zıpladımı şansın yok kesin ölüyoruz tek atıyo. Dedigin gibi bi lancer yada sorcerar katılsa bize yerimiz yok demeyiz :)
  • PvP serverlar ile PvE serverlar arasındaki fark nedir? Pvp serverlarda pve, pve serverlar da pvp yok mu?
  • Oyunu indirdim. Bilgisayarın dandikliğinden olsa gerek login ekranında yazılar çok küçük gözüküyor. 1-2 ayar yapmaya çalıştım ama değişmedi. Oyun içinde de yazı büyüklüğü böyle mi olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 13 Şubat 2013; 21:36:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optionsdan miu key ayarlarini yapabilirsn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumakta güçlük çekiyorum çok küçük yazılar. Tam olarak nerede bulabileceğimi söyleyebilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar terayi indirdim elf sorcerer acmayi dusunuyorum sizdr oneriyormusunuz knight onlinedan bir mage deneyimim var ancak burda farkli dezavantajlari varmidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamiyle farklı bir deneyim olacaktır. Ama AOE skill'leri olarak biraz daha küçük olsa da aynı mantıkta gider...
    Tam bir takım dövüşçüsü diyebilirim.
  • launcher aciliyor üye girişim felan tamam ancak playa basinca oyun acilmiyor sizce ne yapmam lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpis456

arkadaslar terayi indirdim elf sorcerer acmayi dusunuyorum sizdr oneriyormusunuz knight onlinedan bir mage deneyimim var ancak burda farkli dezavantajlari varmidir?

Onu bilemem de party yoksa zorluyor diyor bir kaç arkadaş sorc olan belki playerlık önemlidir ama gördüm yani benim toplayıp kestiklerimin yarısı ona vurunca ölüyor.

Yani biraz party e bağlı olmak zorundasın ben bu yüzden solo bile oynasam en azından her görevde zorlanmamak için berserker açtım lancer niye açmadım bilmem

Ama skilleri çok iyi vuruyor Sorc ların hele çember gibi bişi çiziyorlar o rahat 40-50 k vuruyor crit ile tabi dediim gibi iyi de damage alıyor

• oyun açıldıı bakımdan çıktımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihtnt

PvP serverlar ile PvE serverlar arasındaki fark nedir? Pvp serverlarda pve, pve serverlar da pvp yok mu?

Tek fark PvP'de open world pvp var ve gank yiyebiliyorsun. PvE'de böyle bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

Orijinalden alıntı: wampir_s

quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

Orijinalden alıntı: wampir_s

Herkese merhaba ,

Bende oyunu indirdim karakter olarakta Warrior açacağım ama hangi ırk daha iyi bu konuda bir fikrim yok . Eğer eski oyunculardan yada fikri olan varsa paylaşabilir mi ?

Baraka ırkının aktif olan tüm canı doldurma skili aslında kafamı karıştırıyor yada diğer ırklardan WA için hangisi en iyi seçim olur ?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler .

Wa için karizmaya önem vericen arkadaş bir castaniclerin arkadan daha fazla critic vurma pasifleri var ve kadın wariorun 2 lvl skili efsane kullanıyor kadın castanic aç :) adını yanlıs yazmış olabilirm böyle boynuzlu moynuzlu bişiy.

cevap gelene kadar castanic açtım ama erkek :D

bu baraka için hp skili güzel dedim ama bakalım olmadı kapatır gene açarım kadın :)

bi 10 lvl olayım DH ye de guild isteği göndereceğim

Barka hp doldurma 3 saat coldown var güzel bir skill ama cok uzun coldown barkaya warior falan yakışmıyor berki berserk biraz acıcaksan baraki priest warior slayer castanic berserker human kadın mage mystic okcu elise dodge skilleri güzel okcu elisin şuan boynum feçli ekrana yan bakarak yazıyorum yanlışlıklar olabilir ama yinede cok düzgün yazıoj124j912j49*12j49zj124j12

:D:D:D

etek yeterince kısa aslında

peki çok teşekkürler şu an çok giremiyorum ama 10 olunca DH guildine gireceğim castanic açtım yoğun tepkilerden dolayı :D

• en iyi dps suan hangi karakterde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireBolT

en iyi dps suan hangi karakterde ?

Sanırım yakından Slayer, uzaktan da Sorcerer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

solo basilik yapan bi archer gordukten sonra archer acmistim. archer nasil dps konusunda peki ? bi sorum daha olucak mystic prieste gore partylerde tercih ediliyomu ve damage konusunda nasil durumda suan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

solo basilik yapan bi archer gordukten sonra archer acmistim. archer nasil dps konusunda peki ? bi sorum daha olucak mystic prieste gore partylerde tercih ediliyomu ve damage konusunda nasil durumda suan

Archer mid tier diyebileceğimiz bir DPS, pek güvenme. Bizim guild lideriyle duo ET yapıyoruz ama adamın itemlar baya bir ekstrem ve yine de ıkına ıkına ilerliyoruz.

Mystic ben partilerde göremiyorum çünkü kendim priestim Ama ben priest kadar iyi bir support olarak görmüyorum, damage olarak tabii ki düşük.

• Arkadaşlar oyunda pets ile ilgili upgrade veya yeni pets alabileceğimiz yerler varmı.....??????
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.