Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Degethyus

quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

quote:

quote:

Bende eskiden kalma arcta,molten ve goldenfinger token var.Bunların hangileri artık ise yaramaz,ne alabilirim bunlarla ve bunların drobu bittimi. bilen biri açıklasa sevinirim...

Arcta,molten,goldfinger fashion coupon vs. bu tarz itemlere sağ tıklayıp ne verdiğini görebilirsiniz. Saydıkların arasında goldfinger her zaman güncel kalacak çünkü 80 tanesi 1 innerwear kutusu veriyor. diğer ikisi güncelliğini yitiren tokenler.

Sağ tıklayıp açmayı biliyorum hocam o kadarda degil O zaman goldenfinger hariç hepsini çöpe atayım yer kaplamasin ha bide rubra token varmış bende?

Madem biliyorsun bak bakalım patron armor işine yarıyor mu yoksa sil gitsin

Scarlet harrier ring earring ler falan var Şimdi bunlar yeni patch le çöp mu oldu?

Bende full set harrier var, vaulttan düşen setin power'ı çok az, zaten ordakiler pvp olduğu için esas olayı crit, crit resistance vs, zindanlardan düşen set ise harrier'ın bir üstü diyebiliriz, anlayacağın halen daha iş görür.

Sen RG 'deki taki setini düşürünce onları takmayacak misin harrier yerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu oyun bir kasmasa oynayacağımda
  • Düşerse tabiki de değiştiririm ama çöp falan olmadı yani, onu demek istedim.

• Dün veritas da +9 ambit seti olan (silah hariç) arkadaşımı RG e almadılar üstüne bide noob,useless diye dalga gecmisler Oyuna yeni başlayacak arkadaşlar burayı okuyor herkesin yazdığı şeye inanmayın yok idoneal set yetermis sen gel veritasda idoneal setle herkes senle dalga gecer,bu oyun gameforge sayesinde tamamen para oyununa döndü herkes TT ile item çekip gold kasiyor .Böyle birşey olabilir mi +9 ambit seti piyasadan çekip craftlasan veritasta en az 60-70k paran gider eğer bu paraya sahip olan ezikse ne diyeyim artık...

• Bu oyun paraya donmeye basladi evet. Ama aklini kullanan icin para kasmak cok kolay.

• quote:

Dün veritas da +9 ambit seti olan (silah hariç) arkadaşımı RG e almadılar üstüne bide noob,useless diye dalga gecmisler Oyuna yeni başlayacak arkadaşlar burayı okuyor herkesin yazdığı şeye inanmayın yok idoneal set yetermis sen gel veritasda idoneal setle herkes senle dalga gecer,bu oyun gameforge sayesinde tamamen para oyununa döndü herkes TT ile item çekip gold kasiyor .Böyle birşey olabilir mi +9 ambit seti piyasadan çekip craftlasan veritasta en az 60-70k paran gider eğer bu paraya sahip olan ezikse ne diyeyim artık...

BR ilk geldiğinde 5 ideonal adam gittik yarım saatte dungeonu bitirdik. Ondan sonra kaç kere 9 ambitli 12 ambitli adamlarla wipe yedik. Ben ideonal yeter diyorsam oyunu oynabilen adama yeter kardeşim. Kendi karakterimde 9 ambit setle RG de 3 dakikalık archievementi yaptım 12 ye basmıyorum çünkü gerek yok. O dalga geçenler her dungeon için +12 healer isteyen mallar olabilir evet o kafadalarsa. Gameforge'u hiç bir zaman da savunmadım zaten EU tera yı batıran gameforge'dur kim ne derse desin. Ama şunu da söyleyeyim istediğin kadar oyuna para bas anca en fazla oyunun mid setini alırsın gelecek patch için konuşuyorum. En fazla disco set yaparsın ki oynayamıyorsan bir şey ifade etmez çünkü elkara hard mode farmlayan adam vm4 set yapacak sen oynayamıyorsan 1-2 wipeden sonra party den yollanacaksın o yüzden oyun paralıya vs. döndü diye saçmalayın ambit&controvert çöp başlangıç setlerini 12 ye atsan ne atmasan ne.

• quote:

quote:

Dün veritas da +9 ambit seti olan (silah hariç) arkadaşımı RG e almadılar üstüne bide noob,useless diye dalga gecmisler Oyuna yeni başlayacak arkadaşlar burayı okuyor herkesin yazdığı şeye inanmayın yok idoneal set yetermis sen gel veritasda idoneal setle herkes senle dalga gecer,bu oyun gameforge sayesinde tamamen para oyununa döndü herkes TT ile item çekip gold kasiyor .Böyle birşey olabilir mi +9 ambit seti piyasadan çekip craftlasan veritasta en az 60-70k paran gider eğer bu paraya sahip olan ezikse ne diyeyim artık...

BR ilk geldiğinde 5 ideonal adam gittik yarım saatte dungeonu bitirdik. Ondan sonra kaç kere 9 ambitli 12 ambitli adamlarla wipe yedik. Ben ideonal yeter diyorsam oyunu oynabilen adama yeter kardeşim. Kendi karakterimde 9 ambit setle RG de 3 dakikalık archievementi yaptım 12 ye basmıyorum çünkü gerek yok. O dalga geçenler her dungeon için +12 healer isteyen mallar olabilir evet o kafadalarsa. Gameforge'u hiç bir zaman da savunmadım zaten EU tera yı batıran gameforge'dur kim ne derse desin. Ama şunu da söyleyeyim istediğin kadar oyuna para bas anca en fazla oyunun mid setini alırsın gelecek patch için konuşuyorum. En fazla disco set yaparsın ki oynayamıyorsan bir şey ifade etmez çünkü elkara hard mode farmlayan adam vm4 set yapacak sen oynayamıyorsan 1-2 wipeden sonra party den yollanacaksın o yüzden oyun paralıya vs. döndü diye saçmalayın ambit&controvert çöp başlangıç setlerini 12 ye atsan ne atmasan ne.

Ben mesajda direk seni kastetmedim üstüne alinmissin.Oynamayı bilen demissinde su anda veritas da instance matching ile sadece SA dönüyor BR Ve RG de adamlar idoneal setli adamı görünce partyi direk disband ediyorlar buna bizzat şahit oldum diye söylüyorum yani d.g girmek için party bulamıyor insanlar benim kızdığım nokta bu.

• quote:

quote:

quote:

Ben mesajda direk seni kastetmedim üstüne alinmissin.Oynamayı bilen demissinde su anda veritas da instance matching ile sadece SA dönüyor BR Ve RG de adamlar idoneal setli adamı görünce partyi direk disband ediyorlar buna bizzat şahit oldum diye söylüyorum yani d.g girmek için party bulamıyor insanlar benim kızdığım nokta bu.

Benden başka biri öyle bir şey söylemedi sanırım. Neyse içim rahat ben gördüğüm/yaptığım şeyleri burada söylüyorum uydurma değil.

• Ideonal dediğin set gayet de yeter ama algı meselesidir, Bathysmal Rise giremiyorum kasıyor da RG için yetiyor benim gözlemlediğim o ama olay zindanı çözmekte bossların ölümcül hareketlerini izlemekte bitiyor setde değil.Ayrıca ben başlarda zindanları çözmek için youtube'ta videoalara baktığımda devas setlerle bile bitirenler var BR'yi.Bir wipe yersin 2 yersin 3'te olayı çözer skilled olursun olay budur başka bir şey değil.+9 ambit ile ideonal arasında da aman aman bir fark yok şahsen.Ha takı dandik o ayrı girersin vaulta onu da halledersin en kötü.Zamanında ben de dedim ambite gerek yok çünkü tatmin etmez diye, şahsen beni etmez bu yüzden seti yapacak olsam en fazla +9 yaparım mw ile de hiç uğraşmam çünkü discovery tam anlamıyla gelince o statları görmek istiyorsun, örneğin zırhta bir skiline etki eden stat gibi.Ben full controvent yaptım çünkü en azından yeni patch geldiğinde defiance için kullanabileceğim ve vakit kaybetmeden seti yükseltebileceğim.Bir işe yaramış olacak benim düşüncem o ve bu yüzden yeni arkadaşlar üşenmesin corsair, kumas falan girsin 8'den sonra da frywind denesinler her ne kadar önceden kurulan gruplar açık ara yense de şansınızı deneyin, çekin controvent set pve'de iş görür merak etmeyin.

Ha diğer bir konu tamam iyi güzel de kimse pt'ye almıyor diyorsan milletin parti kurmasını beklemeyin, deneyim için partiler kurun yolunuza bakın.Çünkü gerçekten zamanında deva ile BR yapmaya çalışan adamlar +9 ambitle bile seni partiye almayabiliyorlar.Bunun yetip yetmemeyle alakası yok ve zaten Ömre'nin de dediği gibi o adamların healer'ı bile op olmadan giremez, skilled anlarım da op healer nedir abi bana çok saçma geliyor neyse.

Son olarak önceki sayfaları bir gezin neredeyse aynı sorular ve burda herkes elinden geldiğince yardım etmeye bildiklerini tekrar tekrar paylaşmaya çalışıyor.Ha ben sana ideonal set öneririm sen dersin ki yetmiyor, yine tavsiye istersin biz de deriz ki o zaman şu yoldan gitmen gerek vs. zorla değil ki, bu sadece bir yol gösterimdir ve burdaki amaç, yeni başlayan arkadaşların hatalarını en aza indirmek, zaten sonradan iş çözülecek kendiliğinden ama bu süreci yaşarken oyunu anlamalarına yarımcı olmak ve yine bu lanet ideonal örneğinden konuşacak olursak da para falan harcamadığın en dandik 2 zindanı bitirince otomatik inventory'ne düşen bir set.Kimsenin cebi delinmiyor yani :) Arkadaşlar sağolsun zamanında 60 olduğumda sürekli hangi set hangi set diye sorup duruyordum çok da güzel geri dönüşler alıyordum, en çok kafa karıştıran, en çok sorulan sorulardan biridir bu set konusu.

Edit:Gameforce apayrı sinir konusu zaten, master enigmatic scroll'ların durumu ortada unutamadığım acılardan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 18 Şubat 2015; 23:29:31 >

• Frayada düzgün bi guild bulsakta katılsak bizde. malesef kendi guildimiz dağıldı böyle oluncada tat vermiyor. Oyunda öğrenilmesi gereken bi çok şey var yardımlaşma dayanışma olmadan sıkılıyor insan.
  • http://en.tera.gameforge.com/news/detail/fate-of-arun-ghillieglade-for-club-members

Hayat parası olana güzel :) Mes'i geç orda düşme ihtimali olan şeylerden bazılarının ciddi değeri var ve tek kişilik zindan olduğu için yok partiymiş bilmem neymiş uğraşmaya da gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 19 Şubat 2015; 14:06:32 >
  • Degethyus kullanıcısına yanıt
    Yanlis anlamadiysam normal oyunculara haftada 1 hak mi vermisler?

• quote:

Ben de öyle anladım :) Vanguardın haftalık görevi var ya onla gelecek galiba , club ol olma mağazadan bilet alabilecekmiş, günde en fazla 3 kere girilebiliyormuş, club olanlar zaten 2 kere direkt geçiş sağlayabiliyorlar.Bir yandan club olmak için iyi bir neden ciddi fark yaratır diye düşünüyorum ama diğer yandan önceden dediğimiz gibi her yama oyunu daha da p2w yapıyor.Normal oyunculara ciddi haksızlık olmuş oluyor.
  • quote:

quote:

Ben de öyle anladım :) Vanguardın haftalık görevi var ya onla gelecek galiba , club ol olma mağazadan bilet alabilecekmiş, günde en fazla 3 kere girilebiliyormuş, club olanlar zaten 2 kere direkt geçiş sağlayabiliyorlar.Bir yandan club olmak için iyi bir neden ciddi fark yaratır diye düşünüyorum ama diğer yandan önceden dediğimiz gibi her yama oyunu daha da p2w yapıyor.Normal oyunculara ciddi haksızlık olmuş oluyor.

Şu haber gerçek olursa oyun p2w mi diyenlere bir sözüm kalmaz maalesef. Saçmalamanın da bir sınırı olmalı. Ghili den vm4 pve materyal düşmesi nedir arkadaş o zaman neden sky cruiser hard mode a girelim ki? Eğer bu doğru olursa disco set e +12 bile basmam valla oyunda 25-30k ya alırım 1 aylık tera club bakarım keyfime yapacak bir şey yok.

http://www.twitch.tv/mlgslayer

Stream a girince gördüm eleman konu falan açmış ama foruma zannetmem değişeceğini.

• quote:

quote:

quote:

Şu haber gerçek olursa oyun p2w mi diyenlere bir sözüm kalmaz maalesef. Saçmalamanın da bir sınırı olmalı. Ghili den vm4 pve materyal düşmesi nedir arkadaş o zaman neden sky cruiser hard mode a girelim ki? Eğer bu doğru olursa disco set e +12 bile basmam valla oyunda 25-30k ya alırım 1 aylık tera club bakarım keyfime yapacak bir şey yok.

http://www.twitch.tv/mlgslayer

Stream a girince gördüm eleman konu falan açmış ama foruma zannetmem değişeceğini.

Tepki dahi gelse yaparlar bunu bence, club üyeleri zaten fazladan giriyordu zindanlara şimdi bonus zindanları oldu.Her ne kadar düşme ihtimali az olsa da adam girecek bir kaç karakteriyle şansını arttıracak.

Bir de ulan kasıl kasıl kasılmaktan zindanlara her girişimde en az 5 kere ölüyorum :F

• Oyunda Powerful zyrk kaldırmışlar mı hiçbir merchantta bulamıyorum.eskiden jax ta mı vardı biryerde vardı.Sadece vanguard credisi merchantında var o da farklı.Sizin bildiğiniz Pristine Poweful zyrk cristalı satan merchant varmı?
  • quote:

Oyunda Powerful zyrk kaldırmışlar mı hiçbir merchantta bulamıyorum.eskiden jax ta mı vardı biryerde vardı.Sadece vanguard credisi merchantında var o da farklı.Sizin bildiğiniz Pristine Poweful zyrk cristalı satan merchant varmı?

Pathfinder'daki reputation merchantta olması lazım, yani esas yeri ora da ne zamandır bakmıyorum ama kaldırmamışlardır herhalde.
  • quote:

Oyunda Powerful zyrk kaldırmışlar mı hiçbir merchantta bulamıyorum.eskiden jax ta mı vardı biryerde vardı.Sadece vanguard credisi merchantında var o da farklı.Sizin bildiğiniz Pristine Poweful zyrk cristalı satan merchant varmı?

ally merchanta eklenmiş olması lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: charliee

oyunu oynayan arkadaslar suan nerde oynuyorlar ? killian da başlamıştım bi ara 20 lv olunca bırakımıştım.

Killian dışında server tavsiye etmiyorum doluluk açısından

Fraya da iyi bence doluluk oranı yeterli.hem kuru kalabalık yapıyorlar.yarısından cogu velikada afk

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: charliee

oyunu oynayan arkadaslar suan nerde oynuyorlar ? killian da başlamıştım bi ara 20 lv olunca bırakımıştım.

Pvp server istiyorsan killian pve server istiyorsan veritasta basla

Fraya veritas dan daha iyidir doluluk olarak.fraya tavsiye ederim pve olarak.

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.