Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

quote:

Orijinalden alıntı: mednus

quote:

Sirket gameforce oynamak istiyosaniz biraz para harcamaniz lazim.

ya nelere para verilmiyor euro karşısında paramız değersiz olsada 34 lira çok büyük miktar değil. keyif alıyorsan gayette çıkartıp verebilirsin ahım şahım da bi miktar değil.

Kesinlikle ben sadece trade broker a vergisiz koymak icin aliyorum desem yeridir.

Collectors alınca gelen 37 günlük clubı sömürdüm resmen ve en süper tarafı teleport eşyaları ve şu vergi olayı, bunun dışında bu yeni zindan haricinde çok da albenisi yoktu, boostlar yetersiz geliyor, kuma, cs,fw görevlerini yapıp ondan sonra vanguard yapıyordum bu da çok sıkıcı oluyor haliyle, 2 karakter var 2 boost kılpayı yetiyor.Ama bundan sonra alırım, bir de şey sorayım bazen 2 aylık alanlara indirim falan oluyor, hediye keyler de ikiye çarpılıyor değil mi?G2a gibi sitelerden alınanlardan bahsediyorum.Gerçi onlara da gameforge satıyor sonuçta da aklıma takıldı.

@ÖmErenay, biraz baktım ben de rastladım o bilgiye, zaten drop'a baktığımızda çok saçmaydı yani 25/1, şimdi malzeme az olacağından artış da düşünülebilir ama sayı itibariyle farmlamak çok daha kolay olacağından alıcılar azalacak şahsen, eh haliyle de fiyatlar düşecektir.Pure cobala ingot(Ore değil) 40-45g'den gidiyor veritasta hem oreyi toplaması da zor sayılmaz, fine zawahide da o fiyatlara düşerse tadından yenmez ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 23 Şubat 2015; 13:03:55 >

• Suan onumde vm4 icin tek engel champion brillant oilij fiyati ve drop ratesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Degethyus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mednus

quote:

Sirket gameforce oynamak istiyosaniz biraz para harcamaniz lazim.

ya nelere para verilmiyor euro karşısında paramız değersiz olsada 34 lira çok büyük miktar değil. keyif alıyorsan gayette çıkartıp verebilirsin ahım şahım da bi miktar değil.

Kesinlikle ben sadece trade broker a vergisiz koymak icin aliyorum desem yeridir.

Collectors alınca gelen 37 günlük clubı sömürdüm resmen ve en süper tarafı teleport eşyaları ve şu vergi olayı, bunun dışında bu yeni zindan haricinde çok da albenisi yoktu, boostlar yetersiz geliyor, kuma, cs,fw görevlerini yapıp ondan sonra vanguard yapıyordum bu da çok sıkıcı oluyor haliyle, 2 karakter var 2 boost kılpayı yetiyor.Ama bundan sonra alırım, bir de şey sorayım bazen 2 aylık alanlara indirim falan oluyor, hediye keyler de ikiye çarpılıyor değil mi?G2a gibi sitelerden alınanlardan bahsediyorum.Gerçi onlara da gameforge satıyor sonuçta da aklıma takıldı.

@ÖmErenay, biraz baktım ben de rastladım o bilgiye, zaten drop'a baktığımızda çok saçmaydı yani 25/1, şimdi malzeme az olacağından artış da düşünülebilir ama sayı itibariyle farmlamak çok daha kolay olacağından alıcılar azalacak şahsen, eh haliyle de fiyatlar düşecektir.Pure cobala ingot(Ore değil) 40-45g'den gidiyor veritasta hem oreyi toplaması da zor sayılmaz, fine zawahide da o fiyatlara düşerse tadından yenmez ^^

Zaten çoğu oyuncu patch gelmediğinden cont set yaptı parası olan 12 set bile yaptı istek azalıyor haliyle fiyat illaki düşecektir diye düşünüyorum

• Daha önceki mesajlarımda söylediğim durum bu veritasta RG için min. ambit +12 istiyorlar Bende ısrarla mw yapmadım artık su patch gelsinde kurtulalım.
  • Arkadaşlar oyunda yeniyim, berserker açmıştım fakat lancer'a dönmeyi planlıyorum. Bu karakterdeki parayı nasıl lancera aktarabilirim?

EDIT: Tamam hallettim, klasik mmo sistemiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the real komp -- 24 Şubat 2015; 1:15:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

Daha önceki mesajlarımda söylediğim durum bu veritasta RG için min. ambit +12 istiyorlar Bende ısrarla mw yapmadım artık su patch gelsinde kurtulalım.

valla bende yapmayacaktım da zorla oldu. commonla masterwork geçti dedim şanşım yerinde + basıyım 2 kere bastım +11 oldu ertesi gün kafa esti tekrar bastım +12

@Auphoria.
    Bir serverdaki tüm karakterler aynı bankayı ortak paylaşır bankaya at.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Daha önceki mesajlarımda söylediğim durum bu veritasta RG için min. ambit +12 istiyorlar Bende ısrarla mw yapmadım artık su patch gelsinde kurtulalım.

valla bende yapmayacaktım da zorla oldu. commonla masterwork geçti dedim şanşım yerinde + basıyım 2 kere bastım +11 oldu ertesi gün kafa esti tekrar bastım +12

@Auphoria.

Common la MW mu yaptın? Onun ihtimal %0.01 değilmi yav

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

@Auphoria.

Common la MW mu yaptın? Onun ihtimal %0.01 değilmi yav

Craft olmayınca şans yüksek oluyor bir de ambitin mw ihtimali daha fazla başlangıç seti olduğu için

• quote:

Her gün sitede patch için coming days yazıyorlar ne zaman gelecek acaba.Eger 1 ay sonraysa ambitleri masterwork yapalım bari.

Perşembe günü.
    http://en.tera.gameforge.com/news/detail/fate-of-arun-flying-guild-fortresses
  • ÖmErenay kullanıcısına yanıt
    Anlamadım şimdi hocam, ben parayı bankaya atsam baskasi gidip çekebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auphoria.

Anlamadım şimdi hocam, ben parayı bankaya atsam baskasi gidip çekebilir mi?

hayır tabii ki. normal bir item at dene yan karakterinle almayı istersen banka tamamen sana özeldir.
  • Buyrun arkadaşlar değişikliğin tam listesi Ghillieglade zindanına Na normal oyuncular günde 2 ,elit olanlar 4 kere giriyor, ama Eu'da ben 2 sanıyordum da elit 1 diğer oyuncular haftada bir şeklinde yani orayı kaale almayın, karakterinizdeki değişiklikleri de görebilirsiniz, bir de biz dedik ambite para harcamayın diye ahan da vanguarda koymuşlar :P Tam tahmin ettiğim gibi Rg bosslarının hpleri kırpılmış, amaç millete para baydırmaktı, uyduruk itemlere artı bastırtmadıktı zaten neyse bu benim görüşüm.Bir sürü değişiklik var oku oku zaten hepsine ingilizcem yetmez :) Alın size 30.09http://tera.enmasse.com/news/patch-notes/patch-3009

Son olarak vanguarda eklenen(Yanlış anlamadıysam ) mwa kutuları umarım ki eu'da da kırpılmamış şekilde duruyordur tek isteğim o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 24 Şubat 2015; 23:26:35 >

• Degethyus kullanıcısına yanıt
    ambit zaten vanguard merchantında vardı?
  • quote:

ambit zaten vanguard merchantında vardı?

Komple set bahsettiğim, o değil de na'da alkahest box 200 krediymiş ve 15 tane kesin çıkıyormuş, eu"da da böyleyse müthiş bir şey resmen gameforce yüzünden tam heveslenemiyorum.Neyse yarın belli olacak nasıl olsa.

• arkadaşlar oyunu iş yerinden indirsem direk bilgisayara yüklüyor sanırım sonra yüklü olduğu yerden alıp evde çalıştırmamda sıkıntı olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bangar4ng

arkadaşlar oyunu iş yerinden indirsem direk bilgisayara yüklüyor sanırım sonra yüklü olduğu yerden alıp evde çalıştırmamda sıkıntı olur mu ?

Sıkıntı olacağını pek sanmıyorum, kendi bilgisayarınıza attığınızda uzun uzadıya bir patch atabilir(birkaç saat gibi). Patchdan kastım, check(kontrol) amaçlı. Belki daha kısa sürebilir. Birkaç arkadaşım oyunu benden hd ile aldı, sorun çıkmadı. :)
  • peki teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twinblade2

Yeni yama notları:
    http://en.tera.gameforge.com/news/detail/patch-notes-30-09-flying-fortresses

Na'dan sonra o kadar yavan geldi ki, hiçbir şey açıklamamışlar gibi, baştan savma özet gibi.Bazı şeyleri de göremedim alkahest box gibi, şüphelenmeli mi acaba :) Eu'yu resmen adam yerine koymuyorlar kenar mahalle muamelesi yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bangar4ng

arkadaşlar oyunu iş yerinden indirsem direk bilgisayara yüklüyor sanırım sonra yüklü olduğu yerden alıp evde çalıştırmamda sıkıntı olur mu ?

ben bütün arkadaşlarıma o şekilde ulaştırdım. evdeki bilgisayarında launcherı indir sonra oyunu indirmeyi başlat 1-2 dk sonra durdur ve iş yerinde indirdiğin klasörle evdeki bilgisayarındaki klasörü değiştir (kopyalayarak)
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.