Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mednus

quote:

Orijinalden alıntı: Bangar4ng

arkadaşlar oyunu iş yerinden indirsem direk bilgisayara yüklüyor sanırım sonra yüklü olduğu yerden alıp evde çalıştırmamda sıkıntı olur mu ?

ben bütün arkadaşlarıma o şekilde ulaştırdım. evdeki bilgisayarında launcherı indir sonra oyunu indirmeyi başlat 1-2 dk sonra durdur ve iş yerinde indirdiğin klasörle evdeki bilgisayarındaki klasörü değiştir (kopyalayarak)

Onu yapmanıza da gerek yok. Direk client klasörünü kopyalamanız yeterli.
  • gunner classı ne zaman gelicek avrupaya?
  • discovery design npcde satılmaması ne kadar sacma olmus bütün malzemeler hazırdı simdi adamların designi t.b koymasını bekleyecez
  • Ulan dün kumas toybox satın alacaktım unuttum bugün ara ki bulasın tb'de, liquid bravery yani vm4pvp için esas lazım olacak dediğimiz malzemenin dropu çok yüksek, millet ilk günden olmasa da ilk haftadan seti dizecek resmen :) 25 tane kumas cs kutularından 10 tane falan çıktı silaha lazım 40 tane, malzemeler hazır defiance'yi craftladığım gibi upgrade edeceğim inşallah bir ayar gelmez ben oyuna tekrar dönene kadar :) Belki kumax boxlar da çoğalır aynı fiyat olur kim bilir :P Şu an tb'de en düşük 6.5 k idi en son ama millet 4-5'ten yukarı vermiyor, o değil de kredi kasmak da bu kadar kolayken herkeste renegade(vm4 pvp) set görebiliriz.Cidden bu kadar kolay olacağını beklemiyordum.Neyse bu işin güzel tarafı gel gelelim gameforge kazığına.Şimdi dostlar na patch notlarına bakarsanız 2 şekilde mwa kazanıldığını görürsünüz biri, hani en sondaki uyduruk zindanlara sokan token ile alınan diğeri ise bildiğimiz vanguard.Oyunu açtığım gibi oraya gittim ve tabi ki de beklenen sonuç na'da millet vanguard ile mwa kasarken bizim gariban eu oyuncuları da mağazadan enchanter key kampanyası beklesin.Yani bu kadar olur, eğer ki ping durumunuz fena değilse sakın ola eu'da bu oyunu oynamayın paranız varsa başka, gameforge tamamen milleti soyma yoluna gidiyor istedikçe istiyor, club falan da yetmez bunlara diyeyim.Kim bilir neler daha çıkacak.Bunun dışında warrior'da ciddi anlamda değişiklikler bekliyordum, ktera'da patch notlarında vardı bu na'forumalarında tartışılmıştı fakat o değişiklikler bu patch ile gelmemiş, belki gunner falan gelince gelir bunlar, burda iyi niyetimi bozmak istemiyorum her bölgenin warrior'u farklı olmaz herhalde saçmalık olurdu.Neyse elbet cevabını buluruz.Vault'a da bir şeyler eklenmiş olması lazım da saati gelmediğinden bakamadım, aklıma gelmişken channel-works zindanı geri gelmiş ve rg'deki takılar ordan da düşüyor zamanında tek giriyordum seti düzeltelim de bir deneriz.Set demişken ideonal sete gelen buff çok iyi olmuş ciddi anlamda idare edilebilir.Mwa kutuları gelseydi belki de oyunun en büyük değişikliği orda olacaktı ama malesef hayal kırıklığı, hadi ghillieglade'i geçtim de bu mwa için çok ümitlenmiştim.Son olarak club ile ghillieglade'e sadece bir karakterimi sokabildim günlük süresi olan bir scroll veriyor.Hatırlatma yapayım na oyuncuları normal günde 2, elit günde 4, ah gameforge ahh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 26 Şubat 2015; 21:12:41 >

• Ömerinde feedstock katkisiyla. Sizden de bekliyorum @ÖmErenay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt
    Adamı iyi ifşa etmişsin ne wipe yedik ama Ömer Malkoc
  • quote:

Orijinalden alıntı: maslan92

Kimseyi ifsa etmedim çaktırma :D
  • quote:

hiç bişey yazmadan çıktın sende yazdım kenara 7 saatten sonra olmuyor beyin kaldırmıyor bir süre sonra. Block kırmasa olacak da en dandik atağı bile blocktayken 10-20k vuruyor healer zaten tek yiyor yapacak bişey yok

• ÖmErenay kullanıcısına yanıt
    Sinirlendim çıktım ne biliyim seni bide ordan önce scnm de moblarda wipe yedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

Ömerinde feedstock katkisiyla. Sizden de bekliyorum @ÖmErenay

Vay be hayırlı uğurlu olsun da ne kadar harcadın ne yaptın :) Bir de yüksek çözünürlük ekleme şansın var mı, mümkünse o özel efektiyle ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: Degethyus

quote:

Vay be hayırlı uğurlu olsun da ne kadar harcadın ne yaptın :) Bir de yüksek çözünürlük ekleme şansın var mı, mümkünse o özel efektiyle ^^

Biraz fazla harcadim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Degethyus

quote:

Biraz fazla harcadim hocam

Çok iyi görünüyor hocam, darısı başımıza ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 27 Şubat 2015; 16:18:57 >

• Key fiyatlarının artmasının nedeni nedir ? Apex sistemi için mwa kasmak mı yoksa başka bir şey mi çıkıyor bu kutu zımbırtılarından ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KilvinC

Key fiyatlarının artmasının nedeni nedir ? Apex sistemi için mwa kasmak mı yoksa başka bir şey mi çıkıyor bu kutu zımbırtılarından ?

mwa şansına gelen buff
  • scnm veya brhm bitirebilen varmı ya çok zor gibi geldi bana discovery dizmeden yapmak zor gibi
  • quote:

scnm veya brhm bitirebilen varmı ya çok zor gibi geldi bana discovery dizmeden yapmak zor gibi

bugün benim günümdü ya brhm yi 2 kere bitirdim scnm yi de 3. boss a kadar geldik disco set yaptım silah ve belt kaldı sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

scnm veya brhm bitirebilen varmı ya çok zor gibi geldi bana discovery dizmeden yapmak zor gibi

bugün benim günümdü ya brhm yi 2 kere bitirdim scnm yi de 3. boss a kadar geldik disco set yaptım silah ve belt kaldı sadece

inv me pls sence 12ambit silah 9zırh la yapabilirmiyim. Çok umutsuzluğa kapıldım 80k dmg yeyince fulmiden.

• quote:

quote:

quote:

inv me pls sence 12ambit silah 9zırh la yapabilirmiyim. Çok umutsuzluğa kapıldım 80k dmg yeyince fulmiden.

slayer yapabilir yalnız party işi bu. özellikle healer çok önemli son boss ta.

• quote:

quote:

brnm 14 defa brhm yi 3 defa bitirdim aldığım en değerli şey tier-6 alkahest.Ya bizim serverde birşey var yada bende birşey var

• arkadaşlar ev arkadaşımla eskiden oynuyorduk oyun fazla sarmadı bıraktık :) şimdi yeniden başlayacağız hangi serwerde başlayalım bize yardım eder misiniz item vs konularında ? acil cevap atarsanız seviniriz :)
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.