Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aranızda warrior' a bu renegade set ypn var mı ? Ya bu son patchden önce netim fln kötüydü oyunu bırakmayı düşünüyordum sonra internetimizi degiştirdik sonra geri döndüm fln o arada da patch gelmiş haberim yok ama warrior daha eglenceli gelmeye başladı oyun tarafından yapılan birşey mi ? Yoksa ben mi iyi oynamaya başladım her neyse bir de engineer classını araştırdım ve PvE classıymış şimdi warriora renegade dizmeyi düşünüyorum yapanlar ne der bi öneri verin beyler.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChapterS

Aranızda warrior' a bu renegade set ypn var mı ? Ya bu son patchden önce netim fln kötüydü oyunu bırakmayı düşünüyordum sonra internetimizi degiştirdik sonra geri döndüm fln o arada da patch gelmiş haberim yok ama warrior daha eglenceli gelmeye başladı oyun tarafından yapılan birşey mi ? Yoksa ben mi iyi oynamaya başladım her neyse bir de engineer classını araştırdım ve PvE classıymış şimdi warriora renegade dizmeyi düşünüyorum yapanlar ne der bi öneri verin beyler.!

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=103204088

• quote:

Aranızda warrior' a bu renegade set ypn var mı ? Ya bu son patchden önce netim fln kötüydü oyunu bırakmayı düşünüyordum sonra internetimizi degiştirdik sonra geri döndüm fln o arada da patch gelmiş haberim yok ama warrior daha eglenceli gelmeye başladı oyun tarafından yapılan birşey mi ? Yoksa ben mi iyi oynamaya başladım her neyse bir de engineer classını araştırdım ve PvE classıymış şimdi warriora renegade dizmeyi düşünüyorum yapanlar ne der bi öneri verin beyler.!

En son bıraktığımda 20 tane liquid lazımdı silah için, ben daha yapamadım da açmadığım toyboxlar falan var, masaüstü kastığından sadece vault giriyordum, onu da nadir yapıyorum şimdi.İmkanı olan renegade yapsın bence, çünkü yeni patch gelir illa ki yükseltmek için kullanılır hem ana statlar da yüksek, önceden yanına bile yaklaşamazken şimdi durum çok farklı ha +15 basmak zor o ayrı, malum gameforge, biraz da bu mwa box olayına kafam bozuldu, isteğim gitti.Engineer etkili ama ağır görünüyor pvp'si zor olur gerçekten.

• Plvl ne zaman bitti ya Yaza ne hayallerim vardı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidkzlr

Plvl ne zaman bitti ya Yaza ne hayallerim vardı :D

Tam da 2 karakter için niyetlenmişken hüsran oldu yeminle, görevle level atlamak çok sıkıcı, ha oyuna yeni başlıyor olsam başka.O yüzden bir şeyi zamanında yapacaksın abi ertele ertele olacağı bu.Zamanında toplu box satın almadığım gibi.
  • Arkadaşlar oyuna başlamak istiyorum ancak gameforgedan Tera türkiye için yüklenebilir değil. örneğin ülke olarak İngiltere'yi seçip yüklesem sorun olur mu ip block-ban gibi ilerde. US yüklemeyi ise hiç düşünmedim ping yüksek olur diye. EU serverdan oyanamanın yolu nedir yardımcı olur musunuz. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maddrigal

Arkadaşlar oyuna başlamak istiyorum ancak gameforgedan Tera türkiye için yüklenebilir değil. örneğin ülke olarak İngiltere'yi seçip yüklesem sorun olur mu ip block-ban gibi ilerde. US yüklemeyi ise hiç düşünmedim ping yüksek olur diye. EU serverdan oyanamanın yolu nedir yardımcı olur musunuz. Teşekkürler.

Sıkıntı olmaz biz de öyle yaptık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Degethyus

quote:

Orijinalden alıntı: alidkzlr

Plvl ne zaman bitti ya Yaza ne hayallerim vardı :D

Tam da 2 karakter için niyetlenmişken hüsran oldu yeminle, görevle level atlamak çok sıkıcı, ha oyuna yeni başlıyor olsam başka.O yüzden bir şeyi zamanında yapacaksın abi ertele ertele olacağı bu.Zamanında toplu box satın almadığım gibi.

Başka bir hesapta karakteriniz varsa çift client açıp kendinize asist yapabilirsiniz. Oyun aynı bilgisayarda birden çok kez açılabilir. Herhangi bir hileye ihtiyacınız yok.
    Gerçi bu çift client konusu sözde yasaklanmış ama görünüşe göre gameforgenin umurunda değil.

• Abi bana da engiineer agır geldigi için warriora renegade gitmeye karar verdim hem eglenceli de sorun karakterde degil internet saglayıcımdaymış onu da anladım artık cs lerde solo 20 kill alıyorum kaybettigimiz maçlarda bile yani!!Eskiden3-4ü geçemezken

@Bir de siz neye set diziyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChapterS -- 13 Mart 2015; 17:10:46 >
  • quote:

Abi bana da engiineer agır geldigi için warriora renegade gitmeye karar verdim hem eglenceli de sorun karakterde degil internet saglayıcımdaymış onu da anladım artık cs lerde solo 20 kill alıyorum kaybettigimiz maçlarda bile yani!!Eskiden3-4ü geçemezken

@Bir de siz neye set diziyorsunuz ?

Reaper var, archer yolda ama warrior varken onlara en fazla ideonal, ağır ağır oynadığımdan da değil sevdiğimden :)
  • Ya arkadaslar killianda arkadasimla oynuyoruz, bu pvp acanlar catur cutur kesiyor bizi ayni level de olmamiza ragmen resmen damage vuramiyoruz, bunlari bi olayi mi vardir aydinlatirsaniz sevinirim
  • charliee kullanıcısına yanıt
    Terada class balance yok. Bunu bir kere kenara koymanız gerek. Pk sistemi oldukça adaletsiz. Malesef daha çok kesileceksiniz.
    Asıl farkı oluşturan unsur pvp itemleri ve kristalleri. Bazı itemlerin pvp bonusu vardır ve oyunculara karşı büyük avantaj sunar. Ayrıca hardy, pounding gibi pve bonuslu kristaller pvp sırasında hiç bir işlev göstermez. Düşük level olmanız yine bir avantaj çünkü yüksek levelde pvp ekipmanlarının farkı daha belirgin oluyor. full +12 heavy setle bile 2 saniyede öldürülebliyorsunuz.
  • Bellicarium credit 100000 oldu sanırım sınır bu. Bunları ne için harcayabilirim şu an ? Mystic oynuyorum ve henüz 65 olmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KilvinC

Bellicarium credit 100000 oldu sanırım sınır bu. Bunları ne için harcayabilirim şu an ? Mystic oynuyorum ve henüz 65 olmadım.

İlk başta wise set için kolye bulunuyor o vendorda. (Deathwise, bloodwise, frostwise) 40k kredi lazım. Alın kenara koyun.
    ikinci olarak glyph boxlar lazım olacak. Ayrıca satılabiliyorlarda. Gerçi glyph box pek para eden bir şey değil.
    Recipe alıp satabiliriniz. Fiyatları pek belli olmuyor yalnız. Son olarak trade kanalından "kredi satılır" diye bağırıp müşteri arayabilirsiniz. Battleground kredileri pvp setleri ağırlıklı harcamalarda kullanılabildiğinden artı kredilerin kolay kasılması ve oyuncuların ihtiyacından fazla kredi kazanmaları nedeniyle pek öyle dengeli bir piyasası yok. Ha adamını bulursanız iyi para kazanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twinblade2

quote:

Orijinalden alıntı: KilvinC

Bellicarium credit 100000 oldu sanırım sınır bu. Bunları ne için harcayabilirim şu an ? Mystic oynuyorum ve henüz 65 olmadım.

İlk başta wise set için kolye bulunuyor o vendorda. (Deathwise, bloodwise, frostwise) 40k kredi lazım. Alın kenara koyun.
    ikinci olarak glyph boxlar lazım olacak. Ayrıca satılabiliyorlarda. Gerçi glyph box pek para eden bir şey değil.
    Recipe alıp satabiliriniz. Fiyatları pek belli olmuyor yalnız. Son olarak trade kanalından "kredi satılır" diye bağırıp müşteri arayabilirsiniz. Battleground kredileri pvp setleri ağırlıklı harcamalarda kullanılabildiğinden artı kredilerin kolay kasılması ve oyuncuların ihtiyacından fazla kredi kazanmaları nedeniyle pek öyle dengeli bir piyasası yok. Ha adamını bulursanız iyi para kazanabilirsiniz.

Mevcut setlerin en iyi kolyesi bulunuyorsa bir kolye almak lazım. O kolyenin başka kazanılma yöntemi var mıdır ?
    Credit'le çoğu şey satılmıyor diye biliyorum. Ayrıca PvPvE karışık gitmek istiyorum o sebepten satma taraftarı değilim şimdilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Twinblade2

Terada class balance yok. Bunu bir kere kenara koymanız gerek. Pk sistemi oldukça adaletsiz. Malesef daha çok kesileceksiniz.
    Asıl farkı oluşturan unsur pvp itemleri ve kristalleri. Bazı itemlerin pvp bonusu vardır ve oyunculara karşı büyük avantaj sunar. Ayrıca hardy, pounding gibi pve bonuslu kristaller pvp sırasında hiç bir işlev göstermez. Düşük level olmanız yine bir avantaj çünkü yüksek levelde pvp ekipmanlarının farkı daha belirgin oluyor. full +12 heavy setle bile 2 saniyede öldürülebliyorsunuz.

Teşekkür ederim cevap icin daha 28 lvliz, class olarak da level olarak da ayni olsak bile ölüyoruz dediğiniz gibi daha çok topragi opucez sanirim

• charliee kullanıcısına yanıt
    28 lvl de kmse seni kesmek için pvp item almaz onlar dungeon vs. gibi yerlerden kaliteli item çıkarmıştır ya da eski oyuncunun yan çarıdır sizin itemler de dandik dir yeni başladıgınız için pek birşey bilmiyorsunuz bunun sebebi de budur.Yoksa classar arasında denge var bunu bir kenara koyalım ha bak bazıları koay kasılır kolay kill aldırır bazıları çok ugraşınca ögrenilir warrior gibi ama warriorun aynı itemli bir reaperi kesmesi imkansız degildir sadece reaper oynaması daha kolaydır mantık bu !!

@Ayrıca bkz:Oyunda bu renegadeleri yapmak hiç de kolay olmayacak defianceler bitti bile ama liquid sorunum var bir de +12 den sonrası daha beter :D gold satan bir arkadaş varsa 1k=1tl den almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChapterS -- 14 Mart 2015; 18:41:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: charliee

Ya arkadaslar killianda arkadasimla oynuyoruz, bu pvp acanlar catur cutur kesiyor bizi ayni level de olmamiza ragmen resmen damage vuramiyoruz, bunlari bi olayi mi vardir aydinlatirsaniz sevinirim

Her zaman söylerim pve olarak fraya da baslamanız önerilir diye.pvp isteyende killianda baslar tabi bu ego tatmin eden playerları göz önünde bulundurarak.frayada oynuyorum gayet rahat ve istediğim zaman duel yollayarak vs atabiliyorum.fraya tavsiye ederim lakin yüksek lvl kastıktan sonra çok geç tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @charliee
    Sağ üstten channel değiştirerek kurtulabilirsiniz. Tecrübeli oyuncularsa rahat keserler sizi item vs. de vardır onlarda.

@KilvinC
    Controvert setin materyallerini almaya başlayabilirsin. Velikadaki bg merchanttan. Controvert pvp başlangıç setidir, defianceye yükseltilebilir o da vm4 e yükseltilebilir. Şimdilik bu saydığım armor materyallerine yönelmen iyi olur classına ait design ı merchantta bulduktan sonra materyalleri kontrol ederek alabilirsin. Glphy box alman tavsiye edilmez sabex , catacombs spamlayarak açabilirsin glphyleri.

@Twinblade2
    Class balance yok diyen adam pvp de başarısız olan adamdır. Terada öyle bir olay yok. Healerlar ile 1v1 dışında her class birbirini kesebilir iyi oynayan kazanır orada.

@Hyndra
    Killian tavsiye ediyorsak oyuncu çok olduğu içindir. Yoksa adı pvp server ama serverın yarısından fazlası pve ağırlıklı takılıyor. Pvp cilerden / yüksek levellerden kaçmanın yolunu da bahsettik kaç kere çok zor değil channel değiştirmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 15 Mart 2015; 2:53:20 >

• Alchemy dışında crafting kasmadım. Çok büyük ihtimal kasmam da. Yinede materyal mi almalıyım ? Kolye demişlerdi alsam mı onu ?
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.