Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar clup uyeligi almayi dusunuyorum ama 65 olmadan almak istemedim ama dusuk lv de isime yararsa alicam bi artisi olur mu acaba?

Edit:https://www.g2a.com/tera-collectors-edition-cd-key-eu.html bide surdan veteran alsam almış mi oluyorum pek anlamadim g2a nin sistemini donation falan diyo cunku??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charliee -- 16 Mart 2015; 18:15:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Degethyus

quote:

Orijinalden alıntı: KilvinC

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KilvinC

Alchemy dışında crafting kasmadım. Çok büyük ihtimal kasmam da. Yinede materyal mi almalıyım ? Kolye demişlerdi alsam mı onu ?

Kolye de alabilirsin eğer craft yapacak itemin hazır değilse, zaten kolay kasıldığından 40k kredi zor bir şey değil ama günlük kumas ve cs kazanman şartıyla.Bunun dışında materyalleri toplamaya bak sen(Zawahide, pure cobala vs artık ne lazımsa), mistik olduğun için zindanlara her şekilde parti bulacaksın nasıl olsa, bir dene baktın ordan takı düşmüyor yaparsın, bc ile alınan kolyeler vaulttan düşen seti tamamlıyor biliyorsun, vaultu aksatmazsan 1 haftaya dizersin seti.Şimdi git sura'ya bak setler ne istiyor ona göre kendini hazırla, pvp set bir üste upgrade edilebiliyor, cont- defi -renegade, defiance ayrıca craft da ediliyor da gerek yok.65 olduğunda set hazır olsun istiyorsan kolyeyi sonraya saklayacaksın çünkü renegade öncesi setler bayağı belic istiyor.

Düzenleme:Cs kumax kutuları biriktir günlük olanlar, bir de 3 maç üst üste yapınca gelen kutu, bunların içinden liquid çıkıyor renegade için en lazım item.

PvE set için hala aynı mı ? Vanguard'la gelen setler falan iş görür mü bir miktar ? Birde şimdilik renegade kasmayı düşünmüyorum. Liquid çıkınca satıyorum zaten fiyatı düşüyor yavaş yavaş. Büyük ihtimal kolyeyi alırım zaten krediyi 65'e kadar tekrar kasarım gibi.

O ideonal set ambite +9 basmışsın gibi oldu şimdi kesinlikle iş görür, tabi sky cruiser ve brhm'de iş görmez, mistik olarak şansın ne kadar olur onu bilmem tabi.Genel olarak öncekiler gibi set dizmek, pvp tarafında değişti iş biraz.Liquid'i de acil renegade yapmayacaklar için satmak yine avantajlı, 3k'dan yukarı kimse almıyor ama bence 2k'lara falan düşer bir zaman sonra.

SCHM veBRHM hem skilled hem de priest arıyor. Eğer guildin yoksa (ki benim yok endgame için) zor bulursun mysticle. Ama Mystic'in vampiric pulse'u iyi heal atıyor bence eğer kullanmada ustalaşırsan. Dur bakalım yapıcaz bir şeyler :D

Bu arada big head baraka efsane oluyor :D :D

• quote:

Orijinalden alıntı: axXxo

İyi bari bu güzel bir haber , ama mw işi tam iğrenc ve uğraştırıcı bir iş, server konusunda ne önerirsin hocam peki? Ayrıca oyuna sıfırdan başlamayı düşünüyorum biraz eski bilgiler birde yenileri karıştırıp daha iyi char kasayım diyorum ondan aslında önerebileceğiniz bir yol var mı demiştim :)

Server seçimi her zaman büyük soru işareti. Bu konuda kesin tavsiyeler vermek pek doğru sayılmaz. Fraya en kalabalık server, keza Killian öyle, ayrıca instance, battleground matching tüm serverları kapsıyor. Ancak hiç kimse umutsuz bir pozisyonda kalmadığı sürece end game dungeonları için instance matching ile oyuncu aramaz. Çünkü büyük çoğunlukla deneyimsiz oyuncular denk geliyor. 65 levelde zorlu dungeonlar için daha deneyimli oyuncu bulabilmek adına eksiklerinizi server içinden bulmanız gerekecek bu bakımdan kalabalık serverların artısı var. Yinede bu size sağlam bir parti oluşturabilmenin garantisini vermez. Bana göre en mantıklı başlangıç öncelikle kendinize deneyimli takım arkadaşları bulup onların serverinde başlamak ve gereksinimleri ona göre belirlemektir. İngilizce yazışmakta sıkıntınız yoksa Frayada kolayca guild bulabilirsiniz sanıyorum. Sağlam bir guildiniz varsa sırtınız yere gelmez.
    Daha iyi karakter kasmak ifadesini pek anlamadım ama sınıf seçimini kastettiyseniz o yine yukarda yazdığım prensibi kapsar. Ha kaba bir tabirle dps dışındaki classların daha kolay parti bulabildiğini söylemek yanlış olmaz. Lancer ile instance matching e kayıt olduğumda 1 dakika beklemiyorum. Dps ile bu süre yarım saate ulaşabiliyor. Hatta LFG kanalını bile takip etsek oyuncu arayanların çoğunluğunun Tank yada Support aradığını görebilirsiniz.
    Leveling için prensip yine eskisi gibi. Kolay ama biraz vakit alıyor. 60-65 arası biraz yardıma ihtiyacınız olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: charliee

Arkadaslar clup uyeligi almayi dusunuyorum ama 65 olmadan almak istemedim ama dusuk lv de isime yararsa alicam bi artisi olur mu acaba?

Bana sorarsanız 65 leveli beklemek daha mantıklı. 60 öncesi dungeonları artık kolaylıkla farmlanabildiği için düşük level hiç bir materyal yada ekipman pahalı değil. Club üyeliğin getirilerinden tam anlamıyla yararlanabilmek için 65 level aktiviteleriyle meşgul olmanız gerek.

• charliee kullanıcısına yanıt
    Ben o siteden aldım en güvenli site o.Club ile gelen exp arttırıcılar var bence isine yarayabilir ayrıca...
  • @SuperPunch, benim warrior amormaster reaper de etching master, yani az masraflı etching demek bu ama gel gör ki para harcıyorsun scroll yapıyorsun ama alıcı yok arkadaş, gel de sinir olma.Ordan sattıklarımla liquid alırım diye düşünüyordum ama ticaret kötü bu server'da.Uzun süre satamayınca da insanlar fırsata tutuyor maliyetten istiyorlar resmen.Renegade olmadığı sürece + basma niyetim falan da yok.Önceden beri düşünüyordum da işte soru işaretleri oluyor her seferinde ondan geri adım atıyorum.Zaten ara verdim gibi bir şey oldu şu sıralar bakacaz duruma göre.Bu arada esas buff 60'da geldi bu patchle dediğim gibi defansif özelikleri arttı.Attığım linke bak warrior dps olarak ciddi artıyor, süreler yine kısalıyor skillerin güçleri artıyor vs.Yediği nerfler yanında hiç gibi bir şey, sadece stagger bir değil iki vuruş yediğinde devreye girecek bunun dışında def modunda kullanamamak benim için önemli değil.

@charliee,günlük repuatation boost ve exp boostlar ki 2 şer tane veriyor 1'er saatlik, işine yarar.Teleport işini acayip kolaylaştıran itemler de acayip işe yarıyor.Ha bir de görev yaptığından dolayı gold boostlar da işine yarar.280 lik at da veriyor avantajı olur olmaz değil yani.

• Degethyus kullanıcısına yanıt
    Serverin ticaretinde büyük bir sorun var orda haklısın örneğin recent historyden baktığımda discovery designi 50 k dan ceken var yani ne diyeceğimi bilemiyorum.Zaten dg ler tam komedi serverde schm sadece Maiar ve ekibi yapabiliyor heralde .Valla serverde ve guildte tanıdıklar ve arkadaslar olmasa bende baska servere gecerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twinblade2
    Server seçimi her zaman büyük soru işareti. Bu konuda kesin tavsiyeler vermek pek doğru sayılmaz. Fraya en kalabalık server, keza Killian öyle, ayrıca instance, battleground matching tüm serverları kapsıyor. Ancak hiç kimse umutsuz bir pozisyonda kalmadığı sürece end game dungeonları için instance matching ile oyuncu aramaz. Çünkü büyük çoğunlukla deneyimsiz oyuncular denk geliyor. 65 levelde zorlu dungeonlar için daha deneyimli oyuncu bulabilmek adına eksiklerinizi server içinden bulmanız gerekecek bu bakımdan kalabalık serverların artısı var. Yinede bu size sağlam bir parti oluşturabilmenin garantisini vermez. Bana göre en mantıklı başlangıç öncelikle kendinize deneyimli takım arkadaşları bulup onların serverinde başlamak ve gereksinimleri ona göre belirlemektir. İngilizce yazışmakta sıkıntınız yoksa Frayada kolayca guild bulabilirsiniz sanıyorum. Sağlam bir guildiniz varsa sırtınız yere gelmez.
    Daha iyi karakter kasmak ifadesini pek anlamadım ama sınıf seçimini kastettiyseniz o yine yukarda yazdığım prensibi kapsar. Ha kaba bir tabirle dps dışındaki classların daha kolay parti bulabildiğini söylemek yanlış olmaz. Lancer ile instance matching e kayıt olduğumda 1 dakika beklemiyorum. Dps ile bu süre yarım saate ulaşabiliyor. Hatta LFG kanalını bile takip etsek oyuncu arayanların çoğunluğunun Tank yada Support aradığını görebilirsiniz.
    Leveling için prensip yine eskisi gibi. Kolay ama biraz vakit alıyor. 60-65 arası biraz yardıma ihtiyacınız olabilir.

Aynen hocam geçen seferde bu seferde server'da sıkıntı çekiyorum, Arcadia high desede ben hiç bir zamn o serverın nedense dolu olduğu göremedim , dediğiniz gibi zorda kalmadıkca kimse instant matchingi kullanmıyor e oteki türlü girmek istediğimde item lvl'den hep sıkıntı yaşamıştım :) Pve'lere göre pvp'ler daha dolu o güzel tarafı ondan dolayı tercih etmeyi düşünüyorum fraya'yı . Daha iyi kasmaktan kastım örneğin bir önceki oynadığımda oyunda bir kere bile craft yapmamıştım, keyleri hep satmıştım oyuna hiç para yatırmamıştım bu vb konularda ufak tüyoları kastetmiştim :) Bu arada cevaplarınız için çok teşekkür ederim uzun uzun zahmet edip cevap veriyorsunuz :) Bu arada siz oynamaya devam ediyor musunuz eğer ediyorsanız hangi server'da :)

• @SuperPunch, o designler 2-4k arası değişyordu önceki yamada, devas çıktığında :) 50k'ye design almak demek kimsenin zindan yapamaması demek ki bu serverdaki müthiş kalabalıklığın göstergesi :D

@æaxXxo, şöyle hocam 65 olunca olay başlıyor bu yüzden level atladıkça öğrenirsiniz zaten mantık aynı, bir takım değişiklikler var yok değil de karmaşık şeyler değil bunlar , örneğin enchant sistemi daha önce aynı tier item istiyordu şimdi feedstock denen itemi istiyor ki 60 tan sonra vanguard görevleri açılacak yapmakta çok büyük fayda göreceksin sana her şekilde sağlayacak.Zaten oyanrken de bir şekilde bunları elde edeceksin ve 60'a kadar silah olarak avatar silah kullanacağın için hiç bir şekilde masrafın olmayacağı gibi çok daha rahat yaratık keseceksin.Aavatar silahı da önce görevle geliyor zaten yaratıkalrdan düşen materyal tam olunca otomatik alıyorsun basit iş.Bunun dışında tavsiyem 30'dan sonra kuams ve cs gir, ve günlük kutuları biriktir öyle aç, anahtarları kesinlikle sakla alkahest için, çünkü eu'da mantık aynı anassını satayım diğer yerlerde na örneğin, krediyle bile alınıyor neyse, o kutuların içinden renegade yanii oyunun en iyi pvp setine lazım olan liquid çıkıyor ister satarsın ister biriktirirsin, drop hiç fena değil o yüzden yapmayacaksan çıktığı gibi sat iyi para getirir.Genel olarak tavsiyem bu craft işine 65'te gir illa ki lazım olur avantajı olur ama toplama işini aksatma, hem inventory genişler hem de ilerde bazı materyaller lazım olacak onları elde etmek için.Günlük limitin var zaten yolda görüklerini topla yeterli.Sonrasında aklıma gelen herhangi bir şey yok sen 60 olduğunda biraz değişecek işler sonra da 2 güne 65 olursun.Bunların dışında ne yazsam ileriye dönük olacak şen şu dediklerimi yap yeterli.Ben veritastayım yemişim veritası pve istiyorsan fraya iyiymiş bak geç oraya ama killian pvp olan hem kalabalık hem adam tükenme riski olmayan bir server geçrçi fraya da aşağı yukarı aynı bunlar ikisi dışında tercih yapma.Tavsiyem killian.Sen oynadıkça anlayacaksın zaten çoğu şeyi ha aklına takılır gel yine burdayız.Ha bak mesela belic kredilerin doldu diyelim pvp item istersen velikada suraya uğra yine hangi materyal istiyorsa onaları biriktir.Sakın ola glyp kutuları alma sakın, 64'te falan 2 zindan açılıyor sabex catacomb sana hemen temin etmeni sağlayacak hatta şansına özel olanalr bile çıakcak bunun dışında 60'taki vanguard kredileriyle de özel glyph alınıyor, eskisi gibi talent olayı yok çok çok çok çok daha kolay.Dediğim gibi eğer günlük kumas cs yapıp da liquid alabilirsen güzel gelirin olur.Başka sormak istediğin bir şey olursa yazarsın.

• quote:

@æaxXxo, şöyle hocam 65 olunca olay başlıyor bu yüzden level atladıkça öğrenirsiniz zaten mantık aynı, bir takım değişiklikler var yok değil de karmaşık şeyler değil bunlar , örneğin enchant sistemi daha önce aynı tier item istiyordu şimdi feedstock denen itemi istiyor ki 60 tan sonra vanguard görevleri açılacak yapmakta çok büyük fayda göreceksin sana her şekilde sağlayacak.Zaten oyanrken de bir şekilde bunları elde edeceksin ve 60'a kadar silah olarak avatar silah kullanacağın için hiç bir şekilde masrafın olmayacağı gibi çok daha rahat yaratık keseceksin.Aavatar silahı da önce görevle geliyor zaten yaratıkalrdan düşen materyal tam olunca otomatik alıyorsun basit iş.Bunun dışında tavsiyem 30'dan sonra kuams ve cs gir, ve günlük kutuları biriktir öyle aç, anahtarları kesinlikle sakla alkahest için, çünkü eu'da mantık aynı anassını satayım diğer yerlerde na örneğin, krediyle bile alınıyor neyse, o kutuların içinden renegade yanii oyunun en iyi pvp setine lazım olan liquid çıkıyor ister satarsın ister biriktirirsin, drop hiç fena değil o yüzden yapmayacaksan çıktığı gibi sat iyi para getirir.Genel olarak tavsiyem bu craft işine 65'te gir illa ki lazım olur avantajı olur ama toplama işini aksatma, hem inventory genişler hem de ilerde bazı materyaller lazım olacak onları elde etmek için.Günlük limitin var zaten yolda görüklerini topla yeterli.Sonrasında aklıma gelen herhangi bir şey yok sen 60 olduğunda biraz değişecek işler sonra da 2 güne 65 olursun.Bunların dışında ne yazsam ileriye dönük olacak şen şu dediklerimi yap yeterli.Ben veritastayım yemişim veritası pve istiyorsan fraya iyiymiş bak geç oraya ama killian pvp olan hem kalabalık hem adam tükenme riski olmayan bir server geçrçi fraya da aşağı yukarı aynı bunlar ikisi dışında tercih yapma.Tavsiyem killian.Sen oynadıkça anlayacaksın zaten çoğu şeyi ha aklına takılır gel yine burdayız.Ha bak mesela belic kredilerin doldu diyelim pvp item istersen velikada suraya uğra yine hangi materyal istiyorsa onaları biriktir.Sakın ola glyp kutuları alma sakın, 64'te falan 2 zindan açılıyor sabex catacomb sana hemen temin etmeni sağlayacak hatta şansına özel olanalr bile çıakcak bunun dışında 60'taki vanguard kredileriyle de özel glyph alınıyor, eskisi gibi talent olayı yok çok çok çok çok daha kolay.Dediğim gibi eğer günlük kumas cs yapıp da liquid alabilirsen güzel gelirin olur.Başka sormak istediğin bir şey olursa yazarsın.

Hocam klavyene sağlık valla baya açıklayıcı yazmışsın, ben daha önce de 60'a kadar oynadım max lvl o zaman 60'dı ancak itemleri bulmada baya sıkıntı yaşamıştım ve dediğin gibi alkhestler çok pahalıydı bu sefer saklama yoluna gidecem , 40'a kadar avatar silahları idare ediyordu ama ondan sonra yetersiz gelmeye başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam ,
    Evet direk pvp server'da başlayacam en azından pazar ve insan konusunda sıkıntı yaşamam bu sefer .
    Yanlız hocam surada neyden bahsettiğini tam anlayamadım
    quote:

ama toplama işini aksatma, hem inventory genişler hem de ilerde bazı materyaller lazım olacak onları elde etmek için
    neyi toplayacağım ayrıca inventory nasıl genişler :) bildiğim kadarıyla parayla bir yere kadar açabiliyorduk inventoryi
    Geçen sefer oynadığımda da hala şu oyunun kredi işlerini mantalitesini çözemedim birde bir dünya görev var harita üstünde malum oralara gitmekte baya zaman alıyor hiç ugrasmamıstım gecen sefer

• İnventory 50 lvl olduğunda 8 . Tüm gatheringler 300 olduğunda 8 . Ve kaiator da bi görev var onuda yapınca 8 daha genisliyor . En fazla 104 oluyo bu 3 ünüde yapınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidkzlr -- 16 Mart 2015; 21:29:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidkzlr

İnventory 50 lvl olduğunda 8 . Tüm gatheringler 300 olduğunda 8 . Ve kaiator da bi görev var onuda yapınca 8 daha genisliyor . En fazla 104 oluyo bu 3 ünüde yapınca

Onu bilmiyordum bak teşekkür ederim :)
  • Tum cevaplar icin tesekkur ederim arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: axXxo

Aynen hocam geçen seferde bu seferde server'da sıkıntı çekiyorum, Arcadia high desede ben hiç bir zamn o serverın nedense dolu olduğu göremedim , dediğiniz gibi zorda kalmadıkca kimse instant matchingi kullanmıyor e oteki türlü girmek istediğimde item lvl'den hep sıkıntı yaşamıştım :) Pve'lere göre pvp'ler daha dolu o güzel tarafı ondan dolayı tercih etmeyi düşünüyorum fraya'yı . Daha iyi kasmaktan kastım örneğin bir önceki oynadığımda oyunda bir kere bile craft yapmamıştım, keyleri hep satmıştım oyuna hiç para yatırmamıştım bu vb konularda ufak tüyoları kastetmiştim :) Bu arada cevaplarınız için çok teşekkür ederim uzun uzun zahmet edip cevap veriyorsunuz :) Bu arada siz oynamaya devam ediyor musunuz eğer ediyorsanız hangi server'da :)

Ben Frayada oynuyorum (Fraya pve server bu arada) Orada başlarsan yardımcı olurum ama ben şahsen tek tabanca oynuyorum. Guild vs arayışına girersen burada Türklerden Göktürk guildi var. Nasıldır bilemem ama sağda solda hep karşıma çıkıyorlar, aktif görünüyorlar. Onun haricinde yabancı pek çok guild oyuncu arıyor.
    Fraya kalabalık diyoruz ama çok öyle gözle görünür bir kalabalık oradada yok. Alliance raidleri için adam arıyorlar da echelonları bile toplayamıyor adamlar. Gerçi ally içerikleri artık gözden düşmüş etkinlikler.
    Küçük tüyolara gelirsek Keydi, dailylerden gelen boxlardı falan satmakta sakınca yok. Şu aralar yeni eklenen yamalardan mütevellit end game ekipmanları için faydası bulunan ne varsa fiyatı yüksek. Hatta düşme eğilimine geçti. Crafta gelirsek öyle yaraya merhem olacak craft sadece Alchemy. Yeni 65 itemleri artisan / master craftlarıyla elde ediliyor. Her karakter sadece 1 craftı artisan/ master levele yükseltebiliyor. Öyle olsa bile 65 level itemler satılabiliyor ve materyaliyle mamül arasında çok büyük fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinblade2 -- 16 Mart 2015; 22:28:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Twinblade2

Ben Frayada oynuyorum (Fraya pve server bu arada) Orada başlarsan yardımcı olurum ama ben şahsen tek tabanca oynuyorum. Guild vs arayışına girersen burada Türklerden Göktürk guildi var. Nasıldır bilemem ama sağda solda hep karşıma çıkıyorlar, aktif görünüyorlar. Onun haricinde yabancı pek çok guild oyuncu arıyor.
    Fraya kalabalık diyoruz ama çok öyle gözle görünür bir kalabalık oradada yok. Alliance raidleri için adam arıyorlar da echelonları bile toplayamıyor adamlar. Gerçi ally içerikleri artık gözden düşmüş etkinlikler.
    Küçük tüyolara gelirsek Keydi, dailylerden gelen boxlardı falan satmakta sakınca yok. Şu aralar yeni eklenen yamalardan mütevellit end game ekipmanları için faydası bulunan ne varsa fiyatı yüksek. Hatta düşme eğilimine geçti. Crafta gelirsek öyle yaraya merhem olacak craft sadece Alchemy. Yeni 65 itemleri artisan / master craftlarıyla elde ediliyor. Her karakter sadece 1 craftı artisan/ master levele yükseltebiliyor. Öyle olsa bile 65 level itemler satılabiliyor ve materyaliyle mamül arasında çok büyük fark yok.

Yani o zaman craftın da şuan için pek bir faydası olmayacak zaten craft yapmayı hiç bilmiyorum en iyisi hiç bulaşmamak şimdilik bu arada bende killian'da başladım oyuna dediğin gibi sağlam bir guild bulup girmek en iyisi ingilizceyle de hallederiz artık bir şekilde :)

• Valla su konuyu uzun zamandir takip ediyorum. Çok sacma yorumlar goruyorum bilende yorum yapiyo bilmeyende. Oyunu hic bilmeyen insanlar burdaki bazi çok bilmis arkadaslarin yorumlarindan etkilenip yanlis yonlendiriliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

Valla su konuyu uzun zamandir takip ediyorum. Çok sacma yorumlar goruyorum bilende yorum yapiyo bilmeyende. Oyunu hic bilmeyen insanlar burdaki bazi çok bilmis arkadaslarin yorumlarindan etkilenip yanlis yonlendiriliyor.

O zaman diyeceksin ki şurda şurda şunlar denmiş ama öyle değil işin şu tarafı var vs , açıklamanı yaparsın yeni arkadaşlara daha iyi yardımcı olursun.Mesela dersin ki dege orda şunu demişsin alakası yok dersin ben de cevabımı veririm açığa kavuşur, böyle ortaya sallamak bahsettiğin durumdan çok daha yanlış.Bir de böyle bilgi kirliliği olmasının tek sebebi var, konuyu kimse okumuyor okusalar çok şey öğrenecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 17 Mart 2015; 12:48:50 >
  • arkadaşlar şimdi son pacthle birlikte ambit setler çöp mü oldu? discovery içinde 2 ambit parça istiyor ama açıklamaya baktığımda crafted diyor. birinci sorum artık ambit setleri masterwork +12 yapmak mantıksız mı? ikincisi discovery için drop, kredi veya ambit token yoluyla elde ettiğimiz ambit parçalar işe yaramıyor mu?

Edit: yazım düzeltimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mednus -- 17 Mart 2015; 13:36:59 >
  • quote:

quote:

Valla su konuyu uzun zamandir takip ediyorum. Çok sacma yorumlar goruyorum bilende yorum yapiyo bilmeyende. Oyunu hic bilmeyen insanlar burdaki bazi çok bilmis arkadaslarin yorumlarindan etkilenip yanlis yonlendiriliyor.

Bro o zaman diyeceksin ki şurda şurda şunlar denmiş ama öyle değil işin şu tarafı var vs , açıklamanı yaparsın yeni arkadaşlara daha iyi yardımcı olursun.Mesela dersin ki dege orda şunu demişsin alakası yok dersin ben de cevabımı veririm açığa kavuşur, böyle ortaya sallamak bahsettiğin durumdan çok daha yanlış.Bir de böyle bilgi kirliliği olmasının tek sebebi var, konuyu kimse okumuyor okusalar çok şey öğrenecekler.

bilmislik taslayip kalp kirmak istemiyorum. Ama senin yanlis bir yorumunu gorsem alintilardim öğrenmen adina.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarbeLeeMatkap -- 17 Mart 2015; 12:19:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir de şuraya neden liquid biriktirin kumas cs gidin dediğimi de ufaktan belirteyim.Bazen aynı sorular geldiği için özet geçiyorum detaylı yazmıyorum.Şimdi (Guild şart)vault denen olayı yapınca renegade belt düşüyor, aksatmayacaksın ilk girişte de düşer 5.girişte de belli olmaz, hatta şans biraz iyi giderse statler de mükemmel gelir.Şimdi bu 65 olacak adamın elinde 40-50 tane box olduğu zaman ya da salllıyorum 10 tane liquid biriktirdiği zaman renegade öncesi(Cont, defi) için kasmaya başladığında onu 15 de yapar 20 de.Burda iki seçenek çıkar ya daha fazla kasacaksın ya da en azından eldiven yapacaksın.Bot yapmak ks belic açısından çok daha kolay ama eldiven yapmak muazzam olur statleri harika ve emin olun şu an görünenden bahsediyorum discovery'den daha masrafsız ki zindan yapamayan arkadaşlara gerçekten çok iyi gider.Liquid dışında istediği ostakak karşılanmayacak şey değil.Şimdi bu adam eldiveni de yapabilirse ya da tercihen bot, 2 renegade item dizmiş olacak ve bonus power'ını da almış olacak.Eskiden bunu yapmak çok daha zordu bu yüzden bir bakın edin şansınızı zorlayın diyorum.Yani illa ki silah yapmak zorunda değilsiniz tercih meselesi.Hep diyorum burda yazılanlar hatalarınızı aza indirir ama ne olursa olsun oynayarak daha iyi anlayacaksınız diye, şu an yazdığımı zaten 65 olan ve keşfetme ruhu olan adam görür ona göre planını da yapar.Bu benim görüşümdür zaten bu yola koyulduğunuzda az çok zorluğunu da kavrarsınız ve yolunuzu ona göre değiştirirsiniz, bu her ne ise.

• quote:

quote:

quote:

Bro o zaman diyeceksin ki şurda şurda şunlar denmiş ama öyle değil işin şu tarafı var vs , açıklamanı yaparsın yeni arkadaşlara daha iyi yardımcı olursun.Mesela dersin ki dege orda şunu demişsin alakası yok dersin ben de cevabımı veririm açığa kavuşur, böyle ortaya sallamak bahsettiğin durumdan çok daha yanlış.Bir de böyle bilgi kirliliği olmasının tek sebebi var, konuyu kimse okumuyor okusalar çok şey öğrenecekler.

Moruk bilmislik taslayip kalp kirmak istemiyorum. Ama senin yanlis bir yorumunu gorsem alintilardim öğrenmen adina.

Birincisi moruk kelimesini silmeni rica edeceğim ikincisi böyle ortaya yazınca herkes üzerine alınır bunu bil.Neyse burası bunu tartışma yeri değil.

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.