Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: charliee

arkadaslar oyun sırasında bianda oyundan attı ve servera girmeye calıstıgımda can't connected server diyor ama diyor serverlara girebiliyorum yardımcı olabilecek var mı?

Killian yine göçtü kardeşim zamanla alışırsın
  • ÖmErenay kullanıcısına yanıt
    heh bende sıkıntı yok yani tamamdır :D hayır sitesinden server statusune baktım online gozukuyor korktum biraz bikac kısıye sıkıntı cıkarmıs da boyle :D
  • Killian sunucusu kapasitesini zorluyor herhalde giremiyorum.
  • Killian mağdurları burda desenize Bende niye giremiyorum diye bakarken bnde başka baya insan olduğunu gördüm düzeldi mi sizde yoksa hala giremiyor musunuz
  • axXxo kullanıcısına yanıt
    Dün gece ben de giremiyordum arda oluyor killian serverinde

@ Gold Alım Satım
    SATIŞ
    Arcadia :1k=1.5tl
    Fraya:1k=1.5tl
    ALIM
    Killian:1k=1tl

@Ayrıyeten bir sorum olacaktı lütfen cevaplayan olursa çok memnun olurum !!

Şimdi benim başka daha dogrusu eski bir accountum vardı ve bu accountda arcadia serverinde 70k gold a sahip 60 lvl warrior vardı ben şuan ki accountumda arcadiada öylesine hesap açıp goldları transfer etmeyi ardından da o characteri killiana geçirmeyi düşünüyorum veteran hesap yani karakter için yeterince boşluk var herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım ?Bir de 400 tt çekeccegim %30+ zamanında çekip bunu 550 fln yapmayı düşünüyorum chharacter transfer aparatı da 249 tt bunun haricinde kalan 300tt arcadia da mı kalır yoksa killiana geçirdigim characterde mi kalır yoksa her serverda kullanabilecegim tarzda birşey mi olur ?

Teşekkürler Cevapları bekliyor Olacagım!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChapterS -- 20 Mart 2015; 18:59:40 >

• Selamlar,
    Arkadaslar kelsaik nest in debuff taktiğini söyleyebilir misiniz? Bir sürü video izledim bütün lancer lar önden atak yaparak kesiyor ama ben hp sini 25 e düşürünce otomatik ölüyorum kendi hp barım full oldugu halde.yani öyle birşey ki saniyede öldürüyor.nedir bunun taktiği püf noktası detaylı anlatırsanız cok sevinirim.
    Şimdiden cevap yazan herkese teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChapterS C kullanıcısına yanıt
    Aynen dün sabah en son 5'te baktım hala giremiyorum bıraktım. Bu arada Killian'da satan bulursan bana da haber verirmisin bende almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

Selamlar,
    Arkadaslar kelsaik nest in debuff taktiğini söyleyebilir misiniz? Bir sürü video izledim bütün lancer lar önden atak yaparak kesiyor ama ben hp sini 25 e düşürünce otomatik ölüyorum kendi hp barım full oldugu halde.yani öyle birşey ki saniyede öldürüyor.nedir bunun taktiği püf noktası detaylı anlatırsanız cok sevinirim.

Kelsaik in 2 dakikalık debuffları var. Önce bir poison atıyor. Fire yada ice bufflarından biriyle poisonu siliyorsunuz ama başka bir debuff yerini alıyor. Sonra sırasıyla ice yada fire debufflarından hangisi varsa 2 dakika içinde zıt elementin atağını alarak debuffların süresini 2 şer dakika uzatıyorsunuz. Bunları biliyorsunuzdur.
    Kelsaik %30 hp altına düştüğünde 5 saniyede bir stacklenen bir curse debufu veriyor. Yine aynı mantıkla silebiliyorsunuz. Ama sürekli damage alınca işiniz zor. Risk almamak için boss %30 altına düşmeden önce biraz ara verip combattan çıkmaya çalışmak ve hpnizi fullemek faydalı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Twinblade2

quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

Selamlar,

Kelsaik in 2 dakikalık debuffları var. Önce bir poison atıyor. Fire yada ice bufflarından biriyle poisonu siliyorsunuz ama başka bir debuff yerini alıyor. Sonra sırasıyla ice yada fire debufflarından hangisi varsa 2 dakika içinde zıt elementin atağını alarak debuffların süresini 2 şer dakika uzatıyorsunuz. Bunları biliyorsunuzdur.
    Kelsaik %30 hp altına düştüğünde 5 saniyede bir stacklenen bir curse debufu veriyor. Yine aynı mantıkla silebiliyorsunuz. Ama sürekli damage alınca işiniz zor. Risk almamak için boss %30 altına düşmeden önce biraz ara verip combattan çıkmaya çalışmak ve hpnizi fullemek faydalı olur.

Cevap için teşekkürler ama kelsaik te deneyimli degilim ve lancer oynuyorum.hangi debuff attıgını yani üzerimdeki debuff ı nasıl anlayacagım peki ? üzerim full ambit silah +12 zırh +10.hersey bir saniye içinde oluyo ve ölüyorum.hangi debuff aldıgımı bilsem belki zıttını alıp uzatabileceğim.fazla da uzun sürmüyo zaten max 4-5 dk içinde hp sini indiriyorum ama sonunu getiremiyorum

• Ozaman curse yüzünden değildir. Çünkü curse stacklenerek hpnizi yavaş yavaş indirir.

Kırmızı olan fire, mavi olan ice debuff. Başta standart bir yeşil poison debuff verir. Sonrasında verdiği saldırıya göre bunlardan birine çevirir. Sizi öldüren muhtemelen bu debufflar çünkü 2 dakika sonunda debuff bittiğinde anında ölürsünüz.
    Zıt elementin saldırısıyla sürekli değiştirerek kurtulabiliyoruz. Dikkat etmeniz gereken aynı elementin saldırısı debufu silmez. Mesela fire debufu varken yine fire saldırısını alırsanız olmaz. Fire varken ice, ice varken fire ile değiştirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinblade2 -- 21 Mart 2015; 1:47:25 >

• Arkadaslara gold satar misin lutfen ?

• DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt
    banada gold lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twinblade2

Ozaman curse yüzünden değildir. Çünkü curse stacklenerek hpnizi yavaş yavaş indirir.

Kırmızı olan fire, mavi olan ice debuff. Başta standart bir yeşil poison debuff verir. Sonrasında verdiği saldırıya göre bunlardan birine çevirir. Sizi öldüren muhtemelen bu debufflar çünkü 2 dakika sonunda debuff bittiğinde anında ölürsünüz.
    Zıt elementin saldırısıyla sürekli değiştirerek kurtulabiliyoruz. Dikkat etmeniz gereken aynı elementin saldırısı debufu silmez. Mesela fire debufu varken yine fire saldırısını alırsanız olmaz. Fire varken ice, ice varken fire ile değiştirilebilir.

Cok teşekkürler deneyeceğim.anladıgım kadarıyla block yapmadan damage almam gerekiyor.ice vurmuş ise fire,fire vurmus ise ice.bazen ikisi ile de vuruyo heralde o zaman birşey olmuyor.umarım bu kez kesebilirim.
    Tekrar teşekkürler.

• millet eski dönemde 2012 civarı ben oyunu oynarken gylph lerin npclerde satıldığı dönemlerde gylph build calculator tarzı siteler vardı onlar baya azalmış sanırım istediğim gibi bişey bulamadım, sorcerer için pvp build öneriniz var mıdır. hangi kristaller hangi gylphler seçilmeli, kombolar vs gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mednus

millet eski dönemde 2012 civarı ben oyunu oynarken gylph lerin npclerde satıldığı dönemlerde gylph build calculator tarzı siteler vardı onlar baya azalmış sanırım istediğim gibi bişey bulamadım, sorcerer için pvp build öneriniz var mıdır. hangi kristaller hangi gylphler seçilmeli, kombolar vs gibi...

Eski build rehberleri var ama kabaca iş görürler.

http://teratoday.com/content/tera-guide/tera-class-guide/tera-sorcerer-guide-solracs

• Bu gece saat 23:59'a kadar %35 TT bonusu var. Bekleyen arkadaşlara duyurulur. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F8A2B601 -- 21 Mart 2015; 17:06:41 >
  • bir sorum olacaktı lütfen cevaplayan olursa çok memnun olurum !!

Şimdi benim başka daha dogrusu eski bir accountum vardı ve bu accountda arcadia serverinde 70k gold a sahip 60 lvl warrior vardı ben şuan ki accountumda arcadiada öylesine hesap açıp goldları transfer etmeyi ardından da o characteri killiana geçirmeyi düşünüyorum veteran hesap yani karakter için yeterince boşluk var herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım ?Bir de 400 tt çekeccegim %30+ zamanında çekip bunu 550 fln yapmayı düşünüyorum chharacter transfer aparatı da 249 tt bunun haricinde kalan 300tt arcadia da mı kalır yoksa killiana geçirdigim characterde mi kalır yoksa her serverda kullanabilecegim tarzda birşey mi olur ?

Cevaplasın biri yaa çok önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: ChapterS

bir sorum olacaktı lütfen cevaplayan olursa çok memnun olurum !!

Cevaplasın biri yaa çok önemli

TT, karaktere değil hesaba alınır. Hangi sunucuda karakter açarsan/geçirirsen aç/geçir, TT hesaba alındığı için; bütün karakterlerde kullanılmaya devam edilir.

• Ben gold almak istiyorum ancak satan bulamadm yurt dısında da 2k=2.5TL'ye denk geliyor birde suan %35 thaler bonusu var malumunuz. Sizce 540 thaler alsam onunla kutu alıp içinden çıkanları satsam karlı olur mu benim için yoksa parayla gold almak mı daha karlı olur.
  • axXxo kullanıcısına yanıt
    Hangi kutudan bahsettiğine göre değişir ben kutu işlerine çok girdim genelde zarar ediliyor TT yi direk gold karsılığında satmak bile daha karlı olabilir...
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.