Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (165. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +9 ambit ile idoneal aynı sayılır doğru ama idoneal set ile brhm falan yapamazsın ki bence brnm de yapamazsın madem guildtekiler seni böyle yönlendiriyor o zaman alsınlar seni party e beraber brhm yapın discovery düşürün bakalım ne diyecekler.Geriye sadece craftlamak kalıyor o da sana kalmıs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KilvinC

Sonunda 65 oldum. Vanguard'ın verdiği Ideonal seti giydim. Vault saatleri gelince takılar için vaulta gireceğim eskisi gibi. Yeni setler düşüyor mu ? Birde mystic için eski crystaller ve zyrkler yeterli mi yoksa illa Vanguard mı lazım ? Birde Ideonal'den hemen discovery sete mi geçmeli yoksa eldiven ve bot defiance yapılırsa'da aynı şey olur mu ?

Idoneal iyi. +9 ambite denk sayılır. Enchant bonuslarından kayıp oluyor biraz.
    Vaulttan 3 ayrı setten aksesuar ve 2 setten belt düşüyor. Kolye Belicarium vendorunda.
    Aslında her karakter için Cruxlar yeterli. Niveotun farkı çok az. Sadece aksesuarlar için niveot alsanız yeter. Aksesuar niveotları 3/1 oranında daha güçlü.
    Crafting yükseltecekseniz önce ambit basıp sonra Discovery geçmek mantıklı olur. Bind olmuş ambit parçalarını kendi karakterinide discovery craftında kullanabilirsiniz. Yan karakter de craftta kullanabilir. Yalnız sadece 1 craftı master levele yükseltebileceğinizi unutmayın. Bind olmuş bir Ambit ekipmanı başkasına verip craft için kullanmasını sağlayamazsınız. O yüzden satın alacaksanız Idoneal ile idare edip direkt Discovery yükseltmek daha mantıklı. Defiance için de aynısı geçerli.
    Oyunda set bonusları pek öyle ciddiye alınacak oranda yüksek değil ama hiç olmamasından iyidir. Artı Idoneal ve discovery arasında kaderinizi belirleyecek ölçüde bir güç farkı yok. Yüksek zorluktaki Instancelarda kabiliyet statlardan daha fazla öneme sahip olduğundan ve bu kabiliyet ölçülemeyen bir husus olduğu için oyuncular kabiliyetinizi ekipman leveliyle ölçmeye çalışırlar. Idoneal setlerin partilerde istenmemesi bu yüzden. Yoksa Frayada sırf eğlence için 60 setleriyle BRHM bitiren oyuncular var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinblade2 -- 22 Mart 2015; 19:04:34 >

• Zaten disco düşürmek bi dert + basmak için alkahest farmlamak ayrı dert.benim sadece silahım +12 geri kalan gearlarım masterwork +9 ambit.cok rahat kelsaik farmlayıp mwa kasıyorum.lancer ım ve memnunum suan.tabi artık scnm yada brhm girip disco düşürmek lazım.ama cok da gerek yok bence geneli +12 ambit yada defiance takılıyor.tabi hala mysticler için kelsaik başrolde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sorunum ise ambit craftlamak istiyorum mastera yükseltmek için.fakat bildiğiniz gibi 3 emp.shard 1 adet empyrspade yapıyor.craftlamak istediğimde ise turuncu renkte olan (sanırım adı keen empyrspade idi)materyale ceviriyo.bunun bir yöntemi varmıdır yani mavi olan empyrspadeye cevirmenin yoksa hep böyle mi olcak ? Ben mavi olan empyrspade craftlamak istiyorum fakat olmuyor turuncu olanı craftlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

Benim sorunum ise ambit craftlamak istiyorum mastera yükseltmek için.fakat bildiğiniz gibi 3 emp.shard 1 adet empyrspade yapıyor.craftlamak istediğimde ise turuncu renkte olan (sanırım adı keen empyrspade idi)materyale ceviriyo.bunun bir yöntemi varmıdır yani mavi olan empyrspadeye cevirmenin yoksa hep böyle mi olcak ? Ben mavi olan empyrspade craftlamak istiyorum fakat olmuyor turuncu olanı craftlıyor

Sturdy empyler discovery craftında gerekiyor ve sadece empyr craftında kritik gelirse mümkün oluyor. Normalde Sturdy geldiğinde havalara uçmamız lazımama görünen o ki empyr craftında kritik şansı normalden fazla. Brokerdan çekin gitsin.

• Yahu tüm craftladıgım emp.shard ları turuncuya ceviriyo ben mavi istiyorum arkadas empyrspade istiyorum ambit bascam trade den cekcek kadar para yok malum yan çarlara ambit set dizdik yani değiştirmenin bi yolu yok dogrumu ? Mecbur trade den cekcez artık napalım sarı bi işime yaramıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

+9 ambit ile idoneal aynı sayılır doğru ama idoneal set ile brhm falan yapamazsın ki bence brnm de yapamazsın madem guildtekiler seni böyle yönlendiriyor o zaman alsınlar seni party e beraber brhm yapın discovery düşürün bakalım ne diyecekler.Geriye sadece craftlamak kalıyor o da sana kalmıs.

Onlarda en az senin kadar oyunu bildikleri için BRHM olmaz diye uyardılar zaten. En kötü BRNM'de oyunu geliştirip öyle guildrun yaparım. Veya bir parça discovery alırım çünkü pvp'de yapmak istiyorum arada.

Twinblade healing kolyeyi zaten almıştım. Craftingte weapon veya armor kasmayı düşünmüyorum. Dışarıdan satın alabilirim muhtemelen. Ama mesela 2 set önce Strikeforce eldiven bot ve Steadfast silah ve zırh kasmıştım Degetyhus'un demesiyle. Bu setler içinde öyle bir durum var mı ? Mesela weapon ve zırhı disco gerisini defiance veya controvent yapsam durum çok vahim olur mu PvPvE için ?

• Beyler bu vurdumun oyunu kasıyor amd fx6300 4 ghz , gtx760 1.2 ghz , 8 gb ram , asus m5a97 var corsairde lowda bile oynanmıyor fps hep 30 un altında.15 civarı seyrediyor.

Ben çözemedim bu işi crysis 3 ü ultrada oynadım bitirdim en baba oyunları açtım oynadım bu oyun kasıyor.Ne yapalım oyunumu bırakalım zaten bu yüzden oynamıyorum bu oyunu.Çözünürlüğü alıyorum 720p ye yine anyı şekilde kasıyor ayarları en düşüğe çekiyorum yine kasıyor ne biçim oyundur anasını satayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 22 Mart 2015; 20:24:22 >
  • Valla o konuda şüpheliyim...İdoneal dan discovery e gec diyen oyunu bilmiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KilvinC

quote:

+9 ambit ile idoneal aynı sayılır doğru ama idoneal set ile brhm falan yapamazsın ki bence brnm de yapamazsın madem guildtekiler seni böyle yönlendiriyor o zaman alsınlar seni party e beraber brhm yapın discovery düşürün bakalım ne diyecekler.Geriye sadece craftlamak kalıyor o da sana kalmıs.

Onlarda en az senin kadar oyunu bildikleri için BRHM olmaz diye uyardılar zaten. En kötü BRNM'de oyunu geliştirip öyle guildrun yaparım. Veya bir parça discovery alırım çünkü pvp'de yapmak istiyorum arada.

Twinblade healing kolyeyi zaten almıştım. Craftingte weapon veya armor kasmayı düşünmüyorum. Dışarıdan satın alabilirim muhtemelen. Ama mesela 2 set önce Strikeforce eldiven bot ve Steadfast silah ve zırh kasmıştım Degetyhus'un demesiyle. Bu setler içinde öyle bir durum var mı ? Mesela weapon ve zırhı disco gerisini defiance veya controvent yapsam durum çok vahim olur mu PvPvE için ?

Şahsen öyle pek sıkıntı yaratacak bir fark olacağını sanmıyorum. Zaten geri adım atmadıktan sonra bir kaybınızda olmaz. Sonuçta ileride para kazandıkça 2 farklı setin tüm parçalarını edinebilmeniz mümkün.
    Craftinge gelince piyasa neredeyse doyma noktasına geldiği için artık materyal ve ekipman arasında büyük uçurumlar yok. Satın alarak çok zarar edilmiyor.

• Acaba alchemy artisan kassak potion draugtht V vb potionlar satsak gidermi trade de ne tavsiye edersiniz para kasmak için craft ile ? Lancerda weapon mastera az kaldı yan çara da bişi kasiym diorum alchemy mantıklı geldi biraz.tavsiyelerinizi beklerim.birde su empyrspade craftlama olayına bi çözüm önerin yahu

• quote:

Acaba alchemy artisan kassak potion draugtht V vb potionlar satsak gidermi trade de ne tavsiye edersiniz para kasmak için craft ile ? Lancerda weapon mastera az kaldı yan çara da bişi kasiym diorum alchemy mantıklı geldi biraz.tavsiyelerinizi beklerim.birde su empyrspade craftlama olayına bi çözüm önerin yahu

Malesef crafting ile para kazanma yolu mastery testleriyle suya düşmüş vaziyette. Kendi yan karakterimle master alchemy yükseltmeye zorluyorum. 500 civarı mamül craftlamama rağmen yeterli kritik tutturamadım. Bu yüzden ihtiyaç fazlası craft yapılıyor. Mamullerin fiyatı düştüğü gibi materyal fiyatı artıyor. Piyasayı takip ederek yine kar etmek mümkün ama şahsen efora değecek bir getiri göremedim.
    En iyisi puanları gathering yaparak harcamak. Ally hariyalarındaki günlük gathering görev materyalleri yavaş satılıyor ama bugünün end game craft materyallerinden daha fazla getirisi var.

quote:

Valla o konuda şüpheliyim...İdoneal dan discovery e gec diyen oyunu bilmiyordur.

Idoneal< Ambit < Discovery olarak sıralandığı için idonealden sonra ambit kullanmak mantıklı ama şöyle bir durum var. Eğer kendi craft yeteneğiniz yoksa kullandığınız ambitleri Discovery e yükseltemezsiniz. Bind olduğu için bir craftera verip faydalanamazsınız. Discovery edinmeye karar verdiğinizde elinizdeki ambitleri çöpe atmanız gerekecek. Ha ne olur. Hesapta bir karakterde armor mastery bir karakterde weapon mastery craftı yükseltip aynı hesap içinde kullanılabilir ama başka türlü zarar edilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Twinblade2

quote:

Acaba alchemy artisan kassak potion draugtht V vb potionlar satsak gidermi trade de ne tavsiye edersiniz para kasmak için craft ile ? Lancerda weapon mastera az kaldı yan çara da bişi kasiym diorum alchemy mantıklı geldi biraz.tavsiyelerinizi beklerim.birde su empyrspade craftlama olayına bi çözüm önerin yahu

Malesef crafting ile para kazanma yolu mastery testleriyle suya düşmüş vaziyette. Kendi yan karakterimle master alchemy yükseltmeye zorluyorum. 500 civarı mamül craftlamama rağmen yeterli kritik tutturamadım. Bu yüzden ihtiyaç fazlası craft yapılıyor. Mamullerin fiyatı düştüğü gibi materyal fiyatı artıyor. Piyasayı takip ederek yine kar etmek mümkün ama şahsen efora değecek bir getiri göremedim.
    En iyisi puanları gathering yaparak harcamak. Ally hariyalarındaki günlük gathering görev materyalleri yavaş satılıyor ama bugünün end game craft materyallerinden daha fazla getirisi var.

quote:

Valla o konuda şüpheliyim...İdoneal dan discovery e gec diyen oyunu bilmiyordur.

Idoneal< Ambit < Discovery olarak sıralandığı için idonealden sonra ambit kullanmak mantıklı ama şöyle bir durum var. Eğer kendi craft yeteneğiniz yoksa kullandığınız ambitleri Discovery e yükseltemezsiniz. Bind olduğu için bir craftera verip faydalanamazsınız. Discovery edinmeye karar verdiğinizde elinizdeki ambitleri çöpe atmanız gerekecek. Ha ne olur. Hesapta bir karakterde armor mastery bir karakterde weapon mastery craftı yükseltip aynı hesap içinde kullanılabilir ama başka türlü zarar edilecektir.

Söylediklerinde haklısın ki zaten oyuncuların büyük çoğunluğu craft ambit veya discovery kullanmıyor.dg lerden düsürüp onları +12 basarak kullanıyorlar sonra da çöp oluyor zaten normal birşey bu...

• quote:

Hangi server? Veritas sa gel değiştirelim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bewolf -- 22 Mart 2015; 23:24:32 >
  • MRbenito ergeni kim pm den küfrediyor şu oyun bende kasmasa şu ergenleri köpeğim yapacam.
  • Gold satışına devam ediyorum stok erimeye başladı.

• Ya ben şu brhm de bir türlü skilled olamadım her zaman son bossta en az 3 kere yatıyorum ya da takımca wipe yiyoruz partyi hemen disband ediyolar hatta bazen brnm son bosunda da ölüyorum.Bidiğiniz taktik,rehber falan varmı ingilizce de olabilir özellikle son boss
  • quote:

Ya ben şu brhm de bir türlü skilled olamadım her zaman son bossta en az 3 kere yatıyorum ya da takımca wipe yiyoruz partyi hemen disband ediyolar hatta bazen brnm son bosunda da ölüyorum.Bidiğiniz taktik,rehber falan varmı ingilizce de olabilir özellikle son boss

http://teratoday.com/content/tera-guide/tera-instance-guide/bathysmal-rise-guide-yosha
  • Relicler nerelerde hizli hizli düşüyor? (20 lwl olanı)
  • Relicler rastgele düşer.özellikle düştüğü biyer yok.dg lere flan gir 3 lü flan düşüyor.

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.