Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar launcher %90 da kaldı yarım saattir falan ne yapıcam ?
  • oyunun yüklemesi bitti patch launcherda %82de takıldı ilerlemiyor.ne yapmak lazım bilgisi olan yardımcı olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisinsi

Relicler nerelerde hizli hizli düşüyor? (20 lwl olanı)

reliclerin açıklamasında düştüğü haritalar yazar. Haritadaki bütün moblardan düşer. Özellikle ilk defa kestiğiniz mob türlerinden çok fazla düşer. Drop rate avantajı nedeniyle bamlardan ve bosslardan daha fazla düşer.

Askıda kalan kurulum işlemi oyun dosyalarında hasar olduğunun işareti. Yada yama dosyasında hasar olabilir. Repair seçeneğini deneyin olmadı bozuk dosyayı bulabilirseniz elle müdahale edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinblade2 -- 25 Mart 2015; 15:19:44 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=vaPS7rwgTFA

http://www.youtube.com/watch?v=qydTOXRUYkg

Apply patch kısmı için bu tip çözümler mevcut. Onun dışında launcher'ı kapatıp açın eğer sabit kalıyorsa 5-10dk'da bir. Başka bir çözüm şu an için bilmiyorum maalesef.
  • Level 60 aşağısı zindanlarda mwa azaltılacakmış yanlış anlamadıysam yarın bir patch geliyor, son seviye zindanlarda daha çok mu mwa düşecek öyle bir şey.Bu arada kelsaike gireyim dedim 11 tane mwa düştü :) Ortalama 5 tane düşüyor lot'dan çok daha iyi de bu yeni patchle ne olacak acaba.
  • Degethyus kullanıcısına yanıt
    evet bende yazacaktım.Galiba lot farm devri kapanıyor.Kelsaik 60 lwl dg değilmi herkes ona gecer artık...
  • Geçen yıl TERA NA denediğimde ping 120-150 arasında idi. Güncel ping durumu nedir, bilgisi olan var mı? Yeni gelen yamalar, genel açıdan tera club member'lara yarıyor. Na biraz daha düzgün en azından. Bir indirip denemeyi düşünüyorum. Şimdi bırakayım, yarın akşama iner herhalde. Bilgilendirme yaparım inşallah. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F8A2B601 -- 26 Mart 2015; 19:20:37 >
  • Ping yine aynı; NA EU dan çok daha iyi, tek kötü yanı ping ama o da sabit gibi; iniş çıkış olmaz genelde.

Kelsaik de lvl 58 dungeon; yani o ve LoT ikisi beraber EU da gümledi. Yeni dungeon ların son boss larına koyuyorlar ama anlamı yok. Tek başına ve günde istediğin kadar kasabilecekken şimdi günde sınırlı sayıda gireceksin, party lazım, guild lazım, bir de şansına kaç tane düşerse bölüşeceksin. Ohooo.

@SuperPunch @Degethyus @JRespect
  • Neyse, eu indiriyorum şuan. Yarına iner gibi gibi. :D Keşke format atmadan önce hd'ye alsaydım :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F8A2B601 -- 26 Mart 2015; 7:54:32 >
  • merhaba arkadaslar. Ben arcadia serverında oynuyorum. genelde kımsecıkler yok etrafta. Velikada bile kımse yok. Server hep High ama kımse yok.Diğer mmolardakı gıbı bır ana şehir varmı bır pazar alanı hıc bıyerde stall kuran fılan gormedım. Corsairs Stronghold a kayıt oluyorum. bır uyarı verıyor Oyuncu azlıgıyla alakalı
  • Pazar etrafta kurulmuyor, trade brooker'a eşya kaydı yapılıyor, bu brooker üzerinden satış gerçekleşiyor. Killian ve Fraya sunucularını öneriyoruz doluluk oranı olarak. Hatta "lagdan oynayamayayım, çok kalabalık olsun" derseniz; Killian'a bekleriz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F8A2B601 -- 26 Mart 2015; 10:28:25 >
  • ordada oynarım tabikide. Pvp sisteminin tek başına kasarken bır sıkıntısı olurmu ? Gelip biri direk saldırabılıyor bıldıgım kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

evet bende yazacaktım.Galiba lot farm devri kapanıyor.Kelsaik 60 lwl dg değilmi herkes ona gecer artık...

Keşke öyle olsa 58 level kelsaik ve cidden mwa kasmak acayip kolay orda, yani insanlar bir şeyler keşfediyor anında anasını ağlatıyorlar inşallah batarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JRespect

Pazar etrafta kurulmuyor, trade brooker'a eşya kaydı yapılıyor, bu brooker üzerinden satış gerçekleşiyor. Killian ve Fraya sunucularını öneriyoruz doluluk oranı olarak. Hatta "lagdan oynayamayayım, çok kalabalık olsun" derseniz; Killian'a bekleriz. :)

ordada oynarım tabikide. Pvp sisteminin tek başına kasarken bır sıkıntısı olurmu ? Gelip biri direk saldırabılıyor bıldıgım kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilyoslu

quote:

Orijinalden alıntı: JRespect

Pazar etrafta kurulmuyor, trade brooker'a eşya kaydı yapılıyor, bu brooker üzerinden satış gerçekleşiyor. Killian ve Fraya sunucularını öneriyoruz doluluk oranı olarak. Hatta "lagdan oynayamayayım, çok kalabalık olsun" derseniz; Killian'a bekleriz. :)

ordada oynarım tabikide. Pvp sisteminin tek başına kasarken bır sıkıntısı olurmu ? Gelip biri direk saldırabılıyor bıldıgım kadarıyla

İşi bilirsen o kadar sorun olmaz baktın ki 65 lv outlaw aktif biri var sağ üstten channel değiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degethyus kullanıcısına yanıt
    Amaçları nedir gerçekten anlamadım.yani şu anda yapılabilecek en kötü şey nedir deseler mwa azaltmak derdim Zaten bütün oyuncuların bu konuda şikayeti vardi şimdi daha kotu olacak Zaten serverde mwa fiyatı şimdiden 100g herhalde artık bi 200 falan olur. Dün guildteki herkes bunu tartışıyordu RİP TERA falan diyenler oldu haklılar.

• ÖmErenay kullanıcısına yanıt
    peki toplu durulan yerler neresi. Sadece velika mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilyoslu

peki toplu durulan yerler neresi. Sadece velika mı ?

Küçük kasabalar büyük şehirler güvenlidir sağ üstten takip edebilirsin yine rest area / pvp allowed falan yazan kısmı mobilim gösteremiyorum şu an

• @kilyoslu, sadece velika değil.

Beyler, güncel Japanese Voice Pack var mı? Sadece ses için istiyorum. Dil yine aynı kalacak, İngilizce.
  • nereler var baska gıdıp bakmak ıstıyorum sadece :)
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.