Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kelsaik ve lot farmı biterse artık yeni mmo arayısına girme zamanım gelmiş demektir.baya bi oyuncu kaybedeceğine de eminim.insanı oyundan sogutmayı cok iyi beceriyorlar.tebrikler gameforce ve ekibi.ayakta alkışlıyorum sizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blizzard alsaydı keşke şu oyunu her ay para verirdim sadece login olmak için gerekse bile

• Beyler 50 levelim kırmızı parlayan silah alacam ama hangileri kırmızı parlıyor anlayamadım +9 lar parlıyor sanırım ama hangisi mavi hangisi kırmızı nasıl ayırt ederiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Beyler 50 levelim kırmızı parlayan silah alacam ama hangileri kırmızı parlıyor anlayamadım +9 lar parlıyor sanırım ama hangisi mavi hangisi kırmızı nasıl ayırt ederiz?

+9 silahlar mavi +12 silahlar kırmızı parlar.
  • +12 silah yapmak zor +15 yapmak hayal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillianGold -- 26 Mart 2015; 14:29:48 >
  • KillianGold K kullanıcısına yanıt
    Kelsaik farm ya da lot farma gerek bile yok ben okuyorum oyuna pek giremiyorum maalumumuz sınavlar da yakın bu yüzden ticaret yapıyorum çok kısa sürede yani 30dk gibi bir süre de bile 8-10k kazanılabiliyor tabii her 8-10 dk degil sadece günde bir kere anlatayım:mesela trade broker a gidip hijka oil -idyylic leaf -gods tear-cobala ore gibi şeyleri craftlayıp satabilirsiniz ayrıyeten pve itemleri ucuza koyuyorlar onları atıp kolayca zamlı satabilirsiniz bütün defiance seti bitirdim ve hiç dg bg giremiyorum günde 1 kere fln ancak onla da gold kazanılmıyor yani 90k vardı yeni patchdeyken şuan 130k var ve bütün defianceler bitti ticarette para çok hele zamanınız yoksa oyunda !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twinblade2

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Beyler 50 levelim kırmızı parlayan silah alacam ama hangileri kırmızı parlıyor anlayamadım +9 lar parlıyor sanırım ama hangisi mavi hangisi kırmızı nasıl ayırt ederiz?

+9 silahlar mavi +12 silahlar kırmızı parlar.

Benim +12 silah almam lazım parlasın istiyorum ^^
  • Bu kuponları hangi kostümler ile takaslayabileceğimiz hakkında bir kaynak yada fikri/bilgisi olan var mı?

http://en.tera.gameforge.com/news/detail/event-fashion-coupons-2
  • Bu CS skorlarıyla item alınıyormu
  • Kuponlara sağ tıklamanız yeterlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChapterS

Kuponlara sağ tıklamanız yeterlidir

Bana niye mention attın benimde kuponları sorduğumumu sandın ben kuponları sormuyorum savaş puanlarım var npc den bazı şeyler alınıyor ama giysi silah falan bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChapterS

Kelsaik farm ya da lot farma gerek bile yok ben okuyorum oyuna pek giremiyorum maalumumuz sınavlar da yakın bu yüzden ticaret yapıyorum çok kısa sürede yani 30dk gibi bir süre de bile 8-10k kazanılabiliyor tabii her 8-10 dk degil sadece günde bir kere anlatayım:mesela trade broker a gidip hijka oil -idyylic leaf -gods tear-cobala ore gibi şeyleri craftlayıp satabilirsiniz ayrıyeten pve itemleri ucuza koyuyorlar onları atıp kolayca zamlı satabilirsiniz bütün defiance seti bitirdim ve hiç dg bg giremiyorum günde 1 kere fln ancak onla da gold kazanılmıyor yani 90k vardı yeni patchdeyken şuan 130k var ve bütün defianceler bitti ticarette para çok hele zamanınız yoksa oyunda !!!

Sen gold satışı yapan hesaba gold nasıl kasılır onu mu öğretmeye çalışıyorsun anlamadım ?

• Herkese selamlar,

Bugün itibariyle gelen patch adı altında düzenlemeden sonra yaklaşık 10+ kişilik grubumuzla Tera Avrupayı bırakıyoruz.
    Bilmeyenler için bir kez hatırlatmakta fayda var. Bugün gelen düzenleme ile oyun tamamen pay to win yani paran varsa kazanırsın haline dönüşmüştür. mwa gibi oyunun can damarı para kaynağı olan bir şeyi oyundan kaldırarak, tera shop da gerçek para ile satmaya çalışmaları gameforce denen şirketin ne derece şerefsiz olduğunun açık göstergesidir. Oyunu oynayanlar zaten ne demek istediğimi çok iyi anladılar, yeni başlayacak arkadaşlara tavsiyem ise avrupa sunucusunda kesinlikle başlamayın. Başlasanız da bir yere gelemezsiniz. Geceli gündüzlü emek vererek yaptığımız her şey hediyemiz olsun.
    Amerika serveri ping süresi 150+ olduğu için kesinlikle pvp yapılacak bi yer değil.
    Grubumuzla beraber rusya serverında oynamayı düşünüyoruz tabi bunun için öncelikle ingilizce patch gelmesini bekleyeceğiz. Yakın zamanda ingilizce patch gelecek diye bir söylenti var ne derece doğru bilmiyorum.

Rusya serverında oynamak isteyen olursa pmlerini beklerim. görüşmek üzere esen kalın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Proy

Herkese selamlar,

Bugün itibariyle gelen patch adı altında düzenlemeden sonra yaklaşık 10+ kişilik grubumuzla Tera Avrupayı bırakıyoruz.
    Bilmeyenler için bir kez hatırlatmakta fayda var. Bugün gelen düzenleme ile oyun tamamen pay to win yani paran varsa kazanırsın haline dönüşmüştür. mwa gibi oyunun can damarı para kaynağı olan bir şeyi oyundan kaldırarak, tera shop da gerçek para ile satmaya çalışmaları gameforce denen şirketin ne derece şerefsiz olduğunun açık göstergesidir. Oyunu oynayanlar zaten ne demek istediğimi çok iyi anladılar, yeni başlayacak arkadaşlara tavsiyem ise avrupa sunucusunda kesinlikle başlamayın. Başlasanız da bir yere gelemezsiniz. Geceli gündüzlü emek vererek yaptığımız her şey hediyemiz olsun.
    Amerika serveri ping süresi 150+ olduğu için kesinlikle pvp yapılacak bi yer değil.
    Grubumuzla beraber rusya serverında oynamayı düşünüyoruz tabi bunun için öncelikle ingilizce patch gelmesini bekleyeceğiz. Yakın zamanda ingilizce patch gelecek diye bir söylenti var ne derece doğru bilmiyorum.

Rusya serverında oynamak isteyen olursa pmlerini beklerim. görüşmek üzere esen kalın.

avrupa için rus serverında ip ban var diyorlardı türkiye de geçerli midir bilemem ama mwa konusunda haklısın başından beri bu gameforge u hiç savunmadım zaten yaptıkları işlerle insanı oyundan soğutuyorlar cidden söylenecek pek fazla bir şey yok

• ÖmErenay kullanıcısına yanıt
    Benim de bu saatten sonra hiç oynayasım gelmiyor EU serverini 2 hafta önce 100lerce mwa sattım heps ide 70-80g arası gitti şuan 200g ye satıyo millet onu bıraktım +9 dan sonrasını nasıl geçirecegiz? hadi 12 yaptın 15 imkansız olur bu saatten sonra büyük ihtimal goldları satıp NA serverina girerim orda ping i olmayanlar da var !! Hatta NA da pingsiz EU da pingli oynayan tanıdıklarım var belki bende de öle olur en azından Black Desert gelene kdr idare edecegiz !!
  • Desene gitti veteran code :D :D Yazık oldu :( İndirmeyi de kapattım, tera komple zarar ettirdi bana :D
  • Arkadaşlar son karar ile NA ya geçmeye karar verdik. Rusların inglizce konusunda katı tutumları ile karşılaşmak için:)

Ömer hocam aynen öyle gameforce kendine yakışanı yaptı:)
  • Arkadaslar mmo tavsiyelerinizi bekliyorum artık bu saatten sonra oyuna giresim gelmiyor.varsa bildiğiniz ki teranın yerini almaz biliyorum ama yinede adı duyulmamıs atı alanın üsküdarı henüz geçmediği bir mmo paylasırsanız sevinirim.neverwinter hariç

• quote:

Arkadaşlar son karar ile NA ya geçmeye karar verdik. Rusların inglizce konusunda katı tutumları ile karşılaşmak için:)

Peki hocam Na'da serverların doluluk oranları ne durumda , ayrıca eu'da olanın orada da olması söz konusu değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: axXxo

quote:

Arkadaşlar son karar ile NA ya geçmeye karar verdik. Rusların inglizce konusunda katı tutumları ile karşılaşmak için:)

Peki hocam Na'da serverların doluluk oranları ne durumda , ayrıca eu'da olanın orada da olması söz konusu değil mi?

NA çok çok daha iyi streamlerde gördüğüm kadarı ile. Ayrıca EU da olanlar tamamen gevşek gameforge şirketi yüzündendir NA da o tip şeylerin olacağını hiç zannetmiyorum olsa görürdük zaten foa patch'inden beri orayı da takip ediyorum sadece sitesine girmeniz bile farkı hissetmenizi sağlayacaktır. Hazır ay sonu kota sorunu yok haftaya da vizelerim var oyuna pek giremeyeceğimden şu an NA torrenti koydum sabaha iner sanırım sonra da patchler vs. ping durumunu deneyip bilgilendirme yaparım hardcore pvp yapmarım diyorsanız hiç tavsiye etmem ancak benim gibi pve meraklısıysanız denemeye değer diye düşünüyorum bakalım gelişmeleri buraya yazarım unutmazsam.

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.