Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi girip siteye baktım özellikle marketini inceledim neredeyse herşey direk satılıyor, mount pet vs herşey satılıyor sanki o biraz kötü parayı veren düdüğü orada daha iyi çalıyor gibi geldi
  • bir ara oynayıp bıraktıgım oyun olan dragon nest e geri dönüyorum arkadaslar.belki tera online na sunucusu denenebilir.ben almanyadayım ping durumu nasıl olur bilmiyorum ama artık ugrasmak bile içimden gelmiyor.o derece nefret ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axXxo

Şimdi girip siteye baktım özellikle marketini inceledim neredeyse herşey direk satılıyor, mount pet vs herşey satılıyor sanki o biraz kötü parayı veren düdüğü orada daha iyi çalıyor gibi geldi

sen eu da lütfedipte yerdeki 2g du toplamazsın aynen bende o şekilde eu da yerdeki goldun değeri yok. 5000TT ye zamanında police car sattılar sadece 1 tane + bilmem kaç tane suprise box. 5000 TT den bahsediyorum yaklaşık 300 € idi sanırım. NA da mwa 30g mes 60g sadece dungeonlardan yerden topladıgın gold la bile itemini masterwork yaparsın. Artı olarak direk satılması daha güzel bu oyun içinde TT ile nerdeyse her kostümü alabileceğini gösterir. EU daki gibi en son çıkan kostümleri 5000TT boxun içine koyarsan brokerda 200k olur tabi ki. Ayrıca kostüm satmasınlar ne yapsınlar kardeşim gameforge gibi mwa yı olabildiğince silip random kutuların içine koyup key satın almaya mı zorlasınlar oyuncuları?

• Na clienti indiriyorum bende, mwa pek bilmiyorum level dusuklugunden falan ama ilerde sıkıntı olucak gibi, kenarda inedursun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Proy

Arkadaşlar son karar ile NA ya geçmeye karar verdik. Rusların inglizce konusunda katı tutumları ile karşılaşmak için:)

Ömer hocam aynen öyle gameforce kendine yakışanı yaptı:)

Peki hocam Na'da serverların doluluk oranları ne durumda , ayrıca eu'da olanın orada da olması söz konusu değil mi?

NA çok çok daha iyi streamlerde gördüğüm kadarı ile. Ayrıca EU da olanlar tamamen gevşek gameforge şirketi yüzündendir NA da o tip şeylerin olacağını hiç zannetmiyorum olsa görürdük zaten foa patch'inden beri orayı da takip ediyorum sadece sitesine girmeniz bile farkı hissetmenizi sağlayacaktır. Hazır ay sonu kota sorunu yok haftaya da vizelerim var oyuna pek giremeyeceğimden şu an NA torrenti koydum sabaha iner sanırım sonra da patchler vs. ping durumunu deneyip bilgilendirme yaparım hardcore pvp yapmarım diyorsanız hiç tavsiye etmem ancak benim gibi pve meraklısıysanız denemeye değer diye düşünüyorum bakalım gelişmeleri buraya yazarım unutmazsam.

Ping durumundan bahseder isen, memnun oluruz. :)

• Şöyle bir düzenleyelim durumu

NA'da herşeyin ucuz olması daha çok paracı bir yayımcı firma degil de daha bonkör yayımcı bir firma oldugunu gösterir!! Yani millet item yapmaya degil de pvp olsun pve olsun kendini geliştirmeye çalışıyor ve NA böyle itemleri ucuza satarak oyuncuların oynama istegini arttırıyor böylece oyuncular da para yatırıyor içten gelerek !!Hatta oyun çoğu zamanlarda hediye bile gönderiyor kostüm+buff+mount daha ne olsun arkadaşım NA da daha az ping aldıgını söylüyor denemekte fayda var ben indiriyorum bence topluca geçebiliriz

Eu ya gelecek olursak Gameforge zaten ne halt oldugu belli oyuncuları para yatırmaya mecbur bırakıyor böylece insan oyundan soguyor ve para da yatırası gelmiyor oyundan soğuyor !!! Ama şöyle birşey var 2500TT yaklaşık 300tl civarı birşey sana 200mwa +200 tane anahtar veriyor ki onları açsan kaç gold kazanırsın böylece parası olan kazanıyor

Herkesi bekliyorum NA ya en azından denemekte fayda var sonuçta NA da pingi daha düşük olan tanıdıklarım var !!

• NA'ya geçecek arkadaşlarhttp://www.mmorpg.com/giveaways.cfm?offer=594 buradan vehttp://www.gameitems.com/get-your-tera-fate-of-arun-key-giveaway-828_1623345_1cqQOQQ149Yv0.html buradan keylerinizi alabilirsiniz . Oyunu dün gece indirdim bugün eve geçince bende deneyeceğim bakalım :)

• quote:

NA'ya geçecek arkadaşlarhttp://www.mmorpg.com/giveaways.cfm?offer=594 buradan vehttp://www.gameitems.com/get-your-tera-fate-of-arun-key-giveaway-828_1623345_1cqQOQQ149Yv0.html buradan keylerinizi alabilirsiniz . Oyunu dün gece indirdim bugün eve geçince bende deneyeceğim bakalım :)

Çok teşekkürler hocam, kodları alıp kullandım, onaylandı. Ben de indirmeye başladım. Umarım aşırı bir ping ile karşılaşmayız. Eğer sorun olur ise wtfast kullanacağız, yapacak bir şey yok. :)

• axXxo kullanıcısına yanıt
    ben de dün başlatmıştım kota aşılmış oldugu için 3mB ye düştü yanii 300kB/s de indiriyorum bugün akşam iner herhalde beraber başlayabiliriz hem daha zevkli olur TERA NA ping sorunu yaşamasak candır adamlar iteme degil oynanılabilirlige yöneltiyor !!
  • @ChapterS valla uydunet sağolsun dün oyunu 3 saatte indirdim gece 5mb ile bu akşam bende arkadaşla başlayacağım inşallah ping sorunu yaşamayız diyelim.
    @JRespect aynen kuponlar kullanılabiliyor geçerli hala mount ve diğer itemler başlangıçta işe yarar eu'ya göre daha güzel bi başlangıç olacak en azından.
  • 200kb ile çekiyor, bu da tam bir işkence açıkçası. Lütfen denediğinizde ping durumundan bahsedin. Ona göre indireceğim.
  • Derste uyumuşum yaa coğrafya da hiç çekilmiyor ama şimdi bunu söyleyince bi boşluk oluştu sen girip de söylüyorsun bunu yoksa başkalarından mı duydun .? Ben daha denemedim büyük ihtimal akşam denicem eger sen torrentten degil de direk indirme yapıyorsan indirirken oyuna girebilme şansın olur fakat acayip ping olur ve kasar bunu NA da oynayan bir arkadaşım söyledi bana en iyisi indikten sonra net sonuca bakmak bu arada ben torrentten indiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JRespect

200kb ile çekiyor, bu da tam bir işkence açıkçası. Lütfen denediğinizde ping durumundan bahsedin. Ona göre indireceğim.

indirdim girdim ping 160'dan aşağıya düşmedi beklediğim gibiydi kısacası. bulunduğum yerde türk telekom altyapısı var fiber olsaydı belki NA da başlamadığıma üzülürdüm ancak an itibariyle EU da o kadar emeğim varken 2-3 kat daha fazla pingi olan NA ya geçmeyi düşünmüyorum. Ben çok alışmışım 50-70 ping e :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 27 Mart 2015; 13:58:20 >
  • Tamam kardeşim eve gidince deneyeyim buraya yazarım sonucu :)
  • Normal indiriyorum ben torrent degil dun gece pc yi kapatmisim yanlışlıkla yarida kalmis 1.65 ile cekiyor benimki fiberde degil
  • Oyunun bu hali hiç hoşuma gitmiyor mwa 250g şu anda veritasta .Hazır vize haftası da geldi üniversitede, oyuna 2 hafta ara verecem.Bu arada NA indiren herkes ping i yazarsa bizde ona gore kesin biliriz.Herkes de 150 civarı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silah +15 diger parcalar 12 olunca isterse 1k olsun mwanin tanesi beni pek ilgilendirmiyor. Fakat birlikte oynadgm ekip itemlerini tamamlamadigi icin bende etkileniyorum bu durumdan ister istemez. Pvp nin en buyuk dusmanlarindan biri pingtir.

• SuperPunch kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaslar oyuna girdim ping 150 170
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

Arkadaslar mmo tavsiyelerinizi bekliyorum artık bu saatten sonra oyuna giresim gelmiyor.varsa bildiğiniz ki teranın yerini almaz biliyorum ama yinede adı duyulmamıs atı alanın üsküdarı henüz geçmediği bir mmo paylasırsanız sevinirim.neverwinter hariç

Eso daha yeni b2p sisteme geçti. GW2 yeni exp paket için gün sayıyor. Yakın gelecekte şahsen bunlardan başka "budur" diyeceğim bir mmo yok
  • An itibariyle na sw da mystic açtım laptop da oynuyorum ve fps 40-55 arası ping ise 150.fakat oyunda suana kadar hiç kasma yasamadım dg lere girince ne olur bilemem ama daha 1 lvl de geçici kaplan mount yollamaları bile na nın farklılığını ortaya koyuyor.

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.