Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabi şimdi bayramı bahane edip olayı örtpas etmeye çalısacaklar.gelen tepkileri hepsi çok iyi biliyor oyuncular da artık girmemeye baslayınca tutuştular.bakalım şimdi ne yapacaklar oyuncuları kaçırmamak için.millet na ya her türlü kacıcak.bu gameforce nin yapsa bile geçici olacak yalanlarından biridir.
    Not:Neverwinter a döneceğim sanırım yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 farklı konu var, Us, Soru-cevap ve 2014-2015 oyuncu sezonu diye. Her konuya farklı bir oyun yazıyorsunuz. Bunun nedeninin ise Tera'yı ne denli sevdiğiniz ve ondan vazgeçtiğinizde avunacak oyun arıyor olmanız. Aynı ben de böyleyim. İki günde 4 farklı oyun denedim gram tat alamadım. sh*tforge bizim gibi derinden bağlı oyuncuları kaybediyor. Kendileri düşünsün. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JRespect

3 farklı konu var, Us, Soru-cevap ve 2014-2015 oyuncu sezonu diye. Her konuya farklı bir oyun yazıyorsunuz. Bunun nedeninin ise Tera'yı ne denli sevdiğiniz ve ondan vazgeçtiğinizde avunacak oyun arıyor olmanız. Aynı ben de böyleyim. İki günde 4 farklı oyun denedim gram tat alamadım. sh*tforge bizim gibi derinden bağlı oyuncuları kaybediyor. Kendileri düşünsün. :)

Tera bir anlamda benim için 2. knight online oldu. Çok oyun denedim kotamı mahvettim aylarca ama tera gibisini bulamadım varsa bulan söylesin bir de onu deneyelim :)
  • Na'da nasıl gidiyor arkadaşlar? Bir bilgilendirmede bulunur musunuz? Ping durumu nasıl? Kimler Eu'da, kimler Na'da devam edecek?
  • ben bıraktım NA'yı ping sıkıntı cıkarmaya başlayınca killianda devam ediyoruz
  • Almanyadan oynamama rağmen ping gene de sıkntı cıkardı.terayı komple sildim.neverwintera dönüyorum.önceden oynamıstım hala sağlam oyun.gelen olursa söylesin.
    Not:terayı coktan pc den kaldırdım.o denli sogudum oyundan.

• Şahsen ben arkadaşlarımla haftasonu NA da oynadım 170 ping mwa fiyatları 25 g mes fiyatları 40g Liquidler 2k yani ucuz ama ben geri eu serverine döndüm artık eu ya devam etmeyi düşünüyorum nedeni ise dün akşam baktım mwalar 90g ya satılıyor ilerde daha da düşer ayrıca na da ping yüzünden oynanmaz ve killian kadar dolu göremedim

Not:Dün cs/kumas denedim en az 10 kere ama ptler hep bozuk geldi dagıldı nedenini bilen var mı ? bu sorun düzeltilmeli en kısa zamanda

Ayrıca gameforge açıklamasını ben de okudum biraz saf olsam gerek ama inandım açıkcası
  • arkadaşlar 62lv de görev için kullanılan itemlereden aldım (saoul stone ) bunları yanlış kullandım ve görevi yapamadım itemleri tekrar almam mümkün değil görevi iptal edemiyorum veya tekrar alamıyorum daha sonraki göreve de geçemiyorum malum stroy görevleri nasıl çözerim bu sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx13

arkadaşlar 62lv de görev için kullanılan itemlereden aldım (saoul stone ) bunları yanlış kullandım ve görevi yapamadım itemleri tekrar almam mümkün değil görevi iptal edemiyorum veya tekrar alamıyorum daha sonraki göreve de geçemiyorum malum stroy görevleri nasıl çözerim bu sorunu

L den gösterebilirsen yardımcı olabilirim ss ile

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

arkadaşlar 62lv de görev için kullanılan itemlereden aldım (saoul stone ) bunları yanlış kullandım ve görevi yapamadım itemleri tekrar almam mümkün değil görevi iptal edemiyorum veya tekrar alamıyorum daha sonraki göreve de geçemiyorum malum stroy görevleri nasıl çözerim bu sorunu

şuanda işteyim ama görevin ismi "ritual of com..." gibi bişeydi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

şuanda işteyim ama görevin ismi "ritual of com..." gibi bişeydi

öyle isim olarak hatırlayamadığımdan bir SS alırsanız daha kolay olur :)

• Butun keyfimizi kacirdin Failforge:/

EU da kaliyoruz, emeklerimizin yaninda Ping sorunu var. Matkap arkadasin da dedigi gibi sen seti yapmis olsan bile takim geri kalinca insanin keyfi kaciyor. Anlamadigim nokta ise; o kadar insan vip i iptal etti oyunu birakti vs. Boklu bi kutuyu satacam derken aslinda gameforge kendi bacagina kursun sikti.

Ha bi de aciklama harika; neymis oyuncularin davranislarini izliyorlarmis. Allasen kameraya yakinlassana gameforge bisi gostericem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proy -- 30 Mart 2015; 16:45:06 >
  • Gelin neverwinter oynayalım ya bırakın su gameforce ye prim vermeyin artık

• Sikinti para soyle ki;

60g dan satilan pilkalar 25g den satilmiyor. Gathering bitti yani. Craftlayip satayim desen de ayni olay para etmiyor.

Zindanda dusenler zaten satilmiyor. Craft dizaynlari abidik gubidik craft itemleri haric.
    Ki gireceksin de para edecek dizayn dusecek roll atacaksin da sana gelecek. Ohoo uzun is.

LoT zaten bitti. Oyunun tek nakiti mwa idi. İhtiyaci olan lot donup setine kullaniyordu olmayan ise satip neye ihtiyaci varsa onu aliyordu.

Ekonomi coktu resmen. Bi de dalga gecer gibi BR ye 3 mwa, RG ye 2 mwa drop koydular.

Yeni bi duzenleme gelecek mi bekleyip gorecez bu sartlar altinda zaten oynanmaz. Bu tarz oyunlarda bir itemin zor yapilmasi guzeldir ama yapilmasini imkansiz hale getirmek ve oyundaki dengeye bu denle bozmak oyunu bitirir.

• Sabırsızlık ile bekliyoruz şu düzeltecekleri "drop rate" update'ini.
  • Kesinlikle düzeltilecektir merak etmeyin siz
  • Kesin düzeltecek diye bi açıklama var mi? Arada bir resmi foruma bakiyorum böyle bir açıklama görmedim.Mwa piyasa fiyatı biraz düşmüs bunada alistilar herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperPunch -- 30 Mart 2015; 18:06:01 >
  • Anemsalok (Community Manager) öyle diyor. Bunun bir yolu yordamı olmalı. Sen kaldır tüm mwa droplarını... Adamların 3-5 tera club üyesi kaldı, onlar da abonelik süresinin bitmesini bekliyor; abonelik iptali için. 200-250 kadar oyuncu, killian'daki tera club membership'liğini iptal etmiş. Diğer serverlarda da epey var. 200-250 üyelik az para etmiyor. :F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F8A2B601 -- 30 Mart 2015; 18:11:22 >
  • quote:

"Ritual of solace" olabilirmi?
    1-Çevredeki baraka cesetlerinden 5 adet soul fragment ve az ötedeki koçlardan 10 adet blood toplayın.
    2- Yakındaki mezar taşına gidip soul fragmentlara sağ tıklayın.
    3- Hepsi bittiğinde chat penceresine "/sad" komutunu girin.
    Hatırladığım kadarıyla böyleydi.
  • Lot olayı bütün gününü orada mwa farmlayanları cidden etkiledi. Şahsen 1 kere bile lot a gidip mwa farmı yapmamış adamım beni pek etkilemedi açıkçası. İlk gün bir gaza gelip NA falan indirdim ama bunun yanında o kadar emeğim var achievementlere falan saatler harcadım. mwa olayına gelince günde 1-2 saat farm yapan kişiler boşuna üzülmesinde önce 1 hesap yapalım. 10 dk cooldown vardı foa dan sonra da mwa ratesinde ciddi düşüş vardı zaten. ortalama 1 tur başına 2 mwa dan hesaplarsak (bazen hiç düşmediği de oluyordu) 1 saatte 12 mwa , 2 saatte 24 mwa yapar hadi biz 30 diyelim. 2 saatte eğer iyi bir party'niz varsa 1 brnm 1 scnm 2 rg yapılır toplamda 15 mwa geldiğini düşünürsek hala biraz umut var eğer mwa fiyatları 2 katına çıkarsa. Şu anda %50 lik bir artış var fiyatlarda killian için. Bir %50 daha artsa pek etkilemez diye düşünüyorum.

Not : GF savunuyor falan değilim sadece olaylara her zaman olduğumun aksine pozitif yaklaşmaya çalışıyorum. İyisi mi benden söylemesi bir ekibiniz olsun arkadaşlar GF bizi yıldıramaz :)

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.