Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Omer hocam haklisin bende bugune kadar LOT a girmis farm yapmis biri degilim. Ama su var ki bu yolla gecimini saglayan idonel setle gezen ve benim brokera koyduklarimi lotdan gelen parayla alan cok ama cok insan var. Benim brokera koyduklarimi insanlar alamazsa, insanlarda para olmazsa oyun biter. Cevremde sadece lot donerek vm4 yapmis ya da bir iki parcasini yapmis insanlar var. Lot gitti is bitti onlar icin de bizim icinde. Cunku o adam lot donup benim sattigim liquidleri aliyordu o da kazaniyordu bende:) neyse bakalim gorucez neler olacak:) ayrica ekip isi de zor, turkler tek guilde anlasamiyor oynayamiyor:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proy -- 30 Mart 2015; 20:03:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

Tera bir anlamda benim için 2. knight online oldu. Çok oyun denedim kotamı mahvettim aylarca ama tera gibisini bulamadım varsa bulan söylesin bir de onu deneyelim :)

Knight oyna

quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

Gelin neverwinter oynayalım ya bırakın su gameforce ye prim vermeyin artık

NW'de ve Tera'da 53 level charım var.NW'de cash shoper veya yan charlar çok var adamlar tek atıyorken Tera'da böyle bir şey görmedim.Kumas ve Corsair giriyorum Tera'da ama NW'de sadece 5v5 arena var.NW'nin oynanışıda hiç hoşuma gitmedi herkese 4-5 defa kaçma skilli vermişler pvp si gıcık olmuş.

Benim PC Tera'da kasmasa ciddi oynardım zindan bile girmedim daha CS kumas ile 53 oldum.Neverwinter fullde oynuyoruz kasmıyor bunda kasıyor lowda bile fena.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 30 Mart 2015; 21:11:29 >

• Arkadaşlar gameforge den indirdiğim tera var , enmasseden de indiriyorum terayi %80 şuan.

Benim sorum ben hangisinde oynayayım ?

Ben oyuna para yatırmadan oynamak istiyorum, hem pve hemde pvp takılacağım. Gameforge oyunun anasını bellemiş sanırsam napayım bilemedim şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DonhanımNaber kullanıcısına yanıt
    Benim arkadaş grubum var 30 kişili onlar NA serverinde başladı onlara katılabilirsin serverlerini ögrenince haber veririm size
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonhanımNaber

Arkadaşlar gameforge den indirdiğim tera var , enmasseden de indiriyorum terayi %80 şuan.

Benim sorum ben hangisinde oynayayım ?

Ben oyuna para yatırmadan oynamak istiyorum, hem pve hemde pvp takılacağım. Gameforge oyunun anasını bellemiş sanırsam napayım bilemedim şimdi

Valla bende eu dan sonra na yükledim az kastım ping baya yüksek pvp de illaki problem olacak bu.cs kumas yapılmadan da oyunun tadı cıkmaz zaten.bende alternatif mmo lara yöneldim.ilerde dropları düzeltirler ise oyuna tekrar dönebilirim.suan oynadıgım belli bi mmo yok öneri varsa alabilirim.f2p seklinde.

Not : Sırf kelsaik için mystic kasarken bu hiç de iyi olmadı gameforce

• Eskiden rode online vardı kapatmışlar yaw güzel de oyundu

• @ChapterS

valla güzel olurda oyun bilgim sıfır :) ayrıca bu ping olayı pvp de can sıkmasın cidden, biraz oynadığım kadarıyla en ufak bi gecikme pvp de sıkıntı olur gibime geliyor, sonuçta real combat tarzı mı ne ya oyun

@Hyndra

yahu oyun grafik ve oynanış anlamında çok iyi gözüküyor oynadığım kadarıyla, yani pek duyulmuş tanınmış bi oyunda denemez, bilmeyen çok arkadaşım var, böyle bi oyunun efsane olması lazım bence. yani yazık etmişler güzelim oyuna. bende ne güzel oynıcam diye hevesle indirdim 35 gb, sonra bi baktım yorumlara millet gameforge yüzünden oyunu bırakıyo.

valla oyun olarak cs go öneririm ben sana, genelde boş vakitlerimde onu oynuyorum, cidden sarıyor
  • Rode vardı ZombiRock vardı Kehanet vardı bunlar güzeldi kanımca ama sana şimdilik alternatif olarak ArcheAge ve Kingdom Online önerebilirim
    Tera oynamak istiyorsan EU serverinde oynayacaksın .Bu oyunun amacı pvp dir pvp den aldığın zevki başka hiçbirşeyden alamazsın ve NA daki 160-170 ping ile pvp olmaz ,İlerde illaki oyuna bir düzenleme gelir oyunun su andaki durumuna bakma.NA serverinde oynayacağına git Gta Vice city oyna daha iyi birşey yapmış olursun...
  • valla o kadar güzel cevap verdin ki NA nın %80 nini indirdiğime pişman oldum şuan, akk yi doldurduk boş yere
    Bir de iyi tarafından bak.NA da oynasaydın oyunda iyi bir yere geldiğinde o kadar zaman sonra çok pişman olacaktın.
  • SuperPunch kullanıcısına yanıt
    Bunu ne kadar söylediysem de arkadaşlarıma anlatamıyorum bırakın onlar bildigi gibi oynasın çok biliyorlar ya

GOOD NIGHT
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

Lot olayı bütün gününü orada mwa farmlayanları cidden etkiledi. Şahsen 1 kere bile lot a gidip mwa farmı yapmamış adamım beni pek etkilemedi açıkçası. İlk gün bir gaza gelip NA falan indirdim ama bunun yanında o kadar emeğim var achievementlere falan saatler harcadım. mwa olayına gelince günde 1-2 saat farm yapan kişiler boşuna üzülmesinde önce 1 hesap yapalım. 10 dk cooldown vardı foa dan sonra da mwa ratesinde ciddi düşüş vardı zaten. ortalama 1 tur başına 2 mwa dan hesaplarsak (bazen hiç düşmediği de oluyordu) 1 saatte 12 mwa , 2 saatte 24 mwa yapar hadi biz 30 diyelim. 2 saatte eğer iyi bir party'niz varsa 1 brnm 1 scnm 2 rg yapılır toplamda 15 mwa geldiğini düşünürsek hala biraz umut var eğer mwa fiyatları 2 katına çıkarsa. Şu anda %50 lik bir artış var fiyatlarda killian için. Bir %50 daha artsa pek etkilemez diye düşünüyorum.

Not : GF savunuyor falan değilim sadece olaylara her zaman olduğumun aksine pozitif yaklaşmaya çalışıyorum. İyisi mi benden söylemesi bir ekibiniz olsun arkadaşlar GF bizi yıldıramaz :)

Kelsaik'te ortalama 5 tane düşüyor 2 saatte ciddi mwa kasıyordun.Onun da coldown 10k olması lazım saatte 40 tane bile oluyordu da(Biraz şans) patch'den sonra hiç girmedim.2 girişte 20 tane aldığımı bilirim 20 dk'de yani.Eskiden yapmak çok kolay değildi şimdi benim için çok kolay ve orada gezen bir sürü adam vardı, lot kelsaik'in yanında hikaye kalıyor cidden.Yeni setlerle girmeyi şimdi akıl etmişken bu patch zamanlaması harika oldu gerçekten :) Bir de daha iyi setli club'ı olan adamları düşününün, kelsaik ciddi anlamda yardımcı oluyordu neyse sağlık olsun, düzeltirler elbet :P

• quote:

Orijinalden alıntı: ChapterS

Rode vardı ZombiRock vardı Kehanet vardı bunlar güzeldi kanımca ama sana şimdilik alternatif olarak ArcheAge ve Kingdom Online önerebilirim

Sagol kardesim archage i denedim pay to win malesef :/ para yatırmadan bişiler yapmak imkansız.rpg tarzı beni zaten sarmıyor.artık oyunun düzelmesini beklicez naplm.hiç de umudum yok da işte kendimizi avutalım bari

• Tera bir ayrıcalıktır bence en iyi mekanige sahip türkiye de f2p oyundur kendisi ama merak etme dostum düzeltilecektir gf kaldıramaz bu durumuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twinblade2

quote:

Orijinalden alıntı: fx13

arkadaşlar 62lv de görev için kullanılan itemlereden aldım (saoul stone ) bunları yanlış kullandım ve görevi yapamadım itemleri tekrar almam mümkün değil görevi iptal edemiyorum veya tekrar alamıyorum daha sonraki göreve de geçemiyorum malum stroy görevleri nasıl çözerim bu sorunu

"Ritual of solace" olabilirmi?
    1-Çevredeki baraka cesetlerinden 5 adet soul fragment ve az ötedeki koçlardan 10 adet blood toplayın.
    2- Yakındaki mezar taşına gidip soul fragmentlara sağ tıklayın.
    3- Hepsi bittiğinde chat penceresine "/sad" komutunu girin.
    Hatırladığım kadarıyla böyleydi.

hocam bak sen bu işi biliyorsun hemen anladın beni hepsini yaptım sadece chat penceresinden o komutu girmemiştim şuanda işteyim gidince deniyeceğim ellerine sağlık

• Gf yi bende savunmuyorum belkide itemleri tamamladigimdan hic problem olmuyor ama. Siz ne yapardiniz oyundan para kazanan bir sirket olsaniz daha fazlasini yapcaginiza eminim. Bu arada bende 1 kere lota girip farm yapmam gunde 10 k kastgim olur gider cekerm oyunda para kasmak cok kolay yapabilene.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

Gf yi bende savunmuyorum belkide itemleri tamamladigimdan hic problem olmuyor ama. Siz ne yapardiniz oyundan para kazanan bir sirket olsaniz daha fazlasini yapcaginiza eminim. Bu arada bende 1 kere lota girip farm yapmam gunde 10 k kastgim olur gider cekerm oyunda para kasmak cok kolay yapabilene.

Para kasmak kolay diyosunda dostum craft yapıoruz alan yok craft materyalleri desen aynı.herkes bi tutturmus ticaret yapın.tamam da kardeşim ticareti de öldürdüler eskiden ne güzel kelsaik girip mwa kasıoduk ne biliym mining yapıoduk craft yapıp satıyoduk.inş gameforce bi el atarda eski haline döner oyun.ne güzel gidiyordu içeriği değiştirmenin alemi neydi durduk yere lanet olsun yaw belkide tera gibi bir mmo dan aldıgım hazzı hiçbir oyundan alamayacagım ama bu şartlar altında tadı da cıkmıyor

• quote:

quote:

Gf yi bende savunmuyorum belkide itemleri tamamladigimdan hic problem olmuyor ama. Siz ne yapardiniz oyundan para kazanan bir sirket olsaniz daha fazlasini yapcaginiza eminim. Bu arada bende 1 kere lota girip farm yapmam gunde 10 k kastgim olur gider cekerm oyunda para kasmak cok kolay yapabilene.

Para kasmak kolay diyosunda dostum craft yapıoruz alan yok craft materyalleri desen aynı.herkes bi tutturmus ticaret yapın.tamam da kardeşim ticareti de öldürdüler eskiden ne güzel kelsaik girip mwa kasıoduk ne biliym mining yapıoduk craft yapıp satıyoduk.inş gameforce bi el atarda eski haline döner oyun.ne güzel gidiyordu içeriği değiştirmenin alemi neydi durduk yere lanet olsun yaw belkide tera gibi bir mmo dan aldıgım hazzı hiçbir oyundan alamayacagım ama bu şartlar altında tadı da cıkmıyor

Kardeşim yanlış anlama itemlerini tamamlamadığını okumuştum. Tamamladığında istediğin gibi bir karakter yaptığındaki zevki tahmin bile edemezsin. Emek vermeden yemek olmuyor bu benim dediğim sürec 1-2 aylık bir sürec değil ben 3 yıldır bu oyunu oynuyorum. Neyin ne kadara gitceğini neyin alıncağını neyin alınmayacağını çözdüm diyebiliyorum. Biraz zamanla sende bu düzeye gelirsin ama cok acele ediyosun. Oyundan oyuna atlıyosun tabiri caizse.

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim yanlış anlama itemlerini tamamlamadığını okumuştum. Tamamladığında istediğin gibi bir karakter yaptığındaki zevki tahmin bile edemezsin. Emek vermeden yemek olmuyor bu benim dediğim sürec 1-2 aylık bir sürec değil ben 3 yıldır bu oyunu oynuyorum. Neyin ne kadara gitceğini neyin alıncağını neyin alınmayacağını çözdüm diyebiliyorum. Biraz zamanla sende bu düzeye gelirsin ama cok acele ediyosun. Oyundan oyuna atlıyosun tabiri caizse.

Dostum terayı oynamaya basladıgımdan itibaren zaten baska oyun oynamadım.oyundan oyuna atladıgımı nerden uydurdun anlamadım.gameforce oyunu katledince baska mmo ları denemeye karar verdim.1 seneye yakın oynadım ve 3 yıl oynayan bazı arkadaslara ben anlatıyodum oyunu.yanlış anlama sakın ama o işler kaç sene oynadıgınla ilgili değil pek.

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.