Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hyndra

quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

Gf yi bende savunmuyorum belkide itemleri tamamladigimdan hic problem olmuyor ama. Siz ne yapardiniz oyundan para kazanan bir sirket olsaniz daha fazlasini yapcaginiza eminim. Bu arada bende 1 kere lota girip farm yapmam gunde 10 k kastgim olur gider cekerm oyunda para kasmak cok kolay yapabilene.

Para kasmak kolay diyosunda dostum craft yapıoruz alan yok craft materyalleri desen aynı.herkes bi tutturmus ticaret yapın.tamam da kardeşim ticareti de öldürdüler eskiden ne güzel kelsaik girip mwa kasıoduk ne biliym mining yapıoduk craft yapıp satıyoduk.inş gameforce bi el atarda eski haline döner oyun.ne güzel gidiyordu içeriği değiştirmenin alemi neydi durduk yere lanet olsun yaw belkide tera gibi bir mmo dan aldıgım hazzı hiçbir oyundan alamayacagım ama bu şartlar altında tadı da cıkmıyor

Kardeşim yanlış anlama itemlerini tamamlamadığını okumuştum. Tamamladığında istediğin gibi bir karakter yaptığındaki zevki tahmin bile edemezsin. Emek vermeden yemek olmuyor bu benim dediğim sürec 1-2 aylık bir sürec değil ben 3 yıldır bu oyunu oynuyorum. Neyin ne kadara gitceğini neyin alıncağını neyin alınmayacağını çözdüm diyebiliyorum. Biraz zamanla sende bu düzeye gelirsin ama cok acele ediyosun. Oyundan oyuna atlıyosun tabiri caizse.

Dostum terayı oynamaya basladıgımdan itibaren zaten baska oyun oynamadım.oyundan oyuna atladıgımı nerden uydurdun anlamadım.gameforce oyunu katledince baska mmo ları denemeye karar verdim.1 seneye yakın oynadım ve 3 yıl oynayan bazı arkadaslara ben anlatıyodum oyunu.yanlış anlama sakın ama o işler kaç sene oynadıgınla ilgili değil pek.

Sen 1-2 sayfa önceki yazılarını oku anlarsın ne demek istediğimi.

• Sen ona oyundan oyuna atlamak mı diyosun acaba sen teradan önce kaç mmo oynadın kardeşim bi anlatıver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu droplar düzelene kadar oyalanacak oyun arıyodum ki buldum da zaten.eğer yine eski haline dönerse yine tera oynarım.anlatmak istediğimi anlasaydın keşke.neyse uzamasın muhabbet.

• Pff Sh*tforge...

Adamların yaptığı easter egg eventinden gelen box'lardan doğru düzgün item alabilen yok. 12 kutudan 6 mwa çıkmış toplamda. Sözde bu event ile bir düzelme olacaktı ama event açıklamasının can alıcı noktası şu: "Bu yumurtaları tera shop'tan tt ile de satın alabilirsiniz."

Adamlar(pardon hala adam diyorum) çoktan amacını belli etti. Biz kendimizi avutmaya devam...
  • Oyundan oyuna atlamaya çalışıyorsun tabi ayrıca oyunu tamamen sildim pc den deyip sonra neyse sözünün eriymişsin haklısın
  • Forum ve bölümü karşılıklı atışma yeri değil arkadaşlar. Boş verin olanı biteni. Tartışmaya değecek bir şey yok ki. Herkes istediğini yapmakta özgür. Konuyu saptırmayalım.

Şu iki günlük dünyada kırmayalım birbirimizi, lütfen. :)
  • Tabiki de silicem neden boş yere hafızada yer kaplasın ki ? sanki cok basit 4-5 gb mış gibi konusuyosun.neyse tamam sensin kardeş haklı

• Ben bu adamın ne zmn forumda konuştugunu görsem biriyle tartışıyor

Konuya gelecek olursak sorun degil bence ama keşke silmeseydin oyunu o hatayı ben de yapmıştım bi ara sıkılıp silmiştim Ama şu yumurta işi de tam kazık olmuş ha yumurta atıyorlar map a içinden charm ya da potion çıkıyor ne anladık bu işten ama illa ki mwa kazanmanın başka bir yolu olacaktır ilerde

Olmassa TERA was died
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChapterS

Ben bu adamın ne zmn forumda konuştugunu görsem biriyle tartışıyor

Konuya gelecek olursak sorun degil bence ama keşke silmeseydin oyunu o hatayı ben de yapmıştım bi ara sıkılıp silmiştim Ama şu yumurta işi de tam kazık olmuş ha yumurta atıyorlar map a içinden charm ya da potion çıkıyor ne anladık bu işten ama illa ki mwa kazanmanın başka bir yolu olacaktır ilerde

Olmassa TERA was died

Bak ne güzel demişsin kardeşim benim laptop da fazla bellek yok o yüzden mecbur sildim zaten drop düzelirse ki umudum yok pek yine yüklerim.şimdilik sadece içimden gelmiyor oyuna girmek girsek de anca cs kumas flan.bakalım hayırlısı şimdilik kafa dagıtmak için wildstar yükledim sardı baya

• quote:

quote:

Olmassa TERA was died

Bak ne güzel demişsin kardeşim benim laptop da fazla bellek yok o yüzden mecbur sildim zaten drop düzelirse ki umudum yok pek yine yüklerim.şimdilik sadece içimden gelmiyor oyuna girmek girsek de anca cs kumas flan.bakalım hayırlısı şimdilik kafa dagıtmak için wildstar yükledim sardı baya

wildstar aylık ücretli değil miydi ?

• mednus M kullanıcısına yanıt
    Wlidstarı ben de ücretli diye biliyordum ne ara F2P oldu yaa o ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mednus

quote:

quote:

Olmassa TERA was died

wildstar aylık ücretli değil miydi ?

Ben indirdim oynuyorum valla ücret falan ödemedim hala daha ödemiyorum demekki ücretsiz

• C:\Program Files (x86)\TERA\Client\S1Game\CookedPC\Art_Data\Packages\S1UI

Yukarıdaki dizinde bulunan S1UI_Crosshair.gpk dosyasını upload edip özel mesajla atabilecek olan var mı ? Mavi crosshair'e çevirmiştim ama çok küçük geldi bana.
  • Arkadaslar oyunda soyle fena olmayan bi set dizmek icin ne kadar gold a ihtiyacimiz var acaba?
  • charliee kullanıcısına yanıt
    pvp için defiance dizmelisin fena deg,l yani o da sana bi 50k ya patlar açıkcası !
  • Killian Serverinda 70k satılır

Şimdi benim arcadia serverinda bi hesabım var içinde 70k civarı gold var benim onu killiana geçirmem için siz sadece hesaba para yatıracaksınız ben de killiana geçirdikten sonra 70k verecem size hatta artan TT leri bile geri veririm

Nasıl derseniz TT karşılıgında mount costume vs.

Benim kàrım ne olacak ? Arcadia da Liquid Bravery 1k ben o 70k ile 70 tane alacağım ondan sonra killiandaki main karakterimden size 70k yı verecegim bir de arcadiadaki hesapta alchemy master var hijka oil yapmak iiçin kullanmayı düşünüyorum

İsteyen olursa özelden pm atabilirsiniz

• Yarın eu'da tekrardan başlama kararı aldım, katılmak isteyen arkadaşlar öm atabilir. @Proy nickli arkadaşa ve guildine katılmayı düşünüyorum. :)

Düzenleme: "Killian bomboş" diyorlar, doğru mu? :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F8A2B601 -- 3 Nisan 2015; 22:41:26 >
  • Yalan bence en dolusu killian

Ayrıca bkz:Yaw size ne ki mwa droplarından ? ben orasını anlamış degilim eskiden 70g idi şuan 80g a bedava gidiyor yani bikaç haftaya 70gold a da düşer Ben de önyargılı davranmıştım çünkü 200g satılıyordu dedim nasıl +15 yapcam fln (gerçi onu şimdi de yapamam da :D)Ama düzeldi sıkıntı yok yani
  • Ticaret öldü artık tera da yaw.eskiden ne güzeldi ne koysak anında giderdi şimdi öle değil mwa kasıp koyardık 90-100 gold arası iyi gidiyodu.para kasmak için iyi bi yoldu bunu bitirdiler.

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.