Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

40 levela kadar falan berserker oynamistim ama irki yanlis sectigim icin baya zorlanmistim. Sonra reaper actim ama zevk alamadim. Simdi yine baslamayi dusunuyorum. Solo icin hangi irk sinif acmaliyim? Ve her avatar silahini en sona kadar + basmistim. 9 sinirdi galiba. Bu sefer nasil bir yol izlemeliyim?

berserker için elin veya castanic öneririm ama ırk ön planda değil her zaman sen iyi oynadığın sürece bu aklında bulunsun. Ayrıca ırk değiştirme itemi var ileriki levellerde alabilirsin 200 TT olarak killianda 14k civarı gold ediyor. 65 levelde o para zaten sana çerez kalır sen bilirsin baştan başlarım dersen sana kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

40 levela kadar falan berserker oynamistim ama irki yanlis sectigim icin baya zorlanmistim. Sonra reaper actim ama zevk alamadim. Simdi yine baslamayi dusunuyorum. Solo icin hangi irk sinif acmaliyim? Ve her avatar silahini en sona kadar + basmistim. 9 sinirdi galiba. Bu sefer nasil bir yol izlemeliyim?

berserker için elin veya castanic öneririm ama ırk ön planda değil her zaman sen iyi oynadığın sürece bu aklında bulunsun. Ayrıca ırk değiştirme itemi var ileriki levellerde alabilirsin 200 TT olarak killianda 14k civarı gold ediyor. 65 levelde o para zaten sana çerez kalır sen bilirsin baştan başlarım dersen sana kalmış.

Zaten zerkerdan sıkılmaya baslamistim. Farkli seyler denemek lazim. Tesekkurler verdigin bilgi icin bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar resimdeki mask in ismini ve nasıl elde edildiğini bilen var mı? Not:leadership mask değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperPunch -- 12 Nisan 2015; 22:49:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

Arkadaşlar resimdeki mask in ismini ve nasıl elde edildiğini bilen var mı? Not:leadership mask değil

artık alamazsın dungeon'u kalktı - allementia daki sirjuka gallery den alınıyordu rastgele olan kısmen zor olabiliyordu alması eğer şanssızsan.

• quote:

quote:

Arkadaşlar resimdeki mask in ismini ve nasıl elde edildiğini bilen var mı? Not:leadership mask değil

artık alamazsın dungeon'u kalktı - allementia daki sirjuka gallery den alınıyordu rastgele olan kısmen zor olabiliyordu alması eğer şanssızsan.

yapma ya oysa ki masrafı ne olursa olsun almaya çalışacaktım almanın hiçbir yolu yok mu belki sjg ilerde geri gerebilir aynı cw gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperPunch -- 13 Nisan 2015; 2:33:41 >

• quote:

quote:

quote:

yapma ya oysa ki masrafı ne olursa olsun almaya çalışacaktım almanın hiçbir yolu yok mu belki sjg ilerde geri gerebilir aynı cw gibi?

zannetmiyorum sirjuka glphy içindi şimdi sabex ve catacombs var.

• ÖmErenay kullanıcısına yanıt
    peki buna benzer baska mask var mı ve diğer mask ler nerden alınıyor bu mask isini hic bilmiyorum...
  • SuperPunch kullanıcısına yanıt
    Benim char larda Echelon mask ı var; sanırım en kolay alınanı o. Alliance görevlerini tamamlarsan Echelon mask ı ya da server tenha ise duruma göre Commander mask ı alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bewolf -- 13 Nisan 2015; 11:44:16 >
  • bewolf B kullanıcısına yanıt
    Alliance daily lerinden bahsediyorsun değil mi? Ben arada yapıyorum onları da hepsini mi yapmak lazım ve her gün mü yapmak lazım?
  • quote:

peki buna benzer baska mask var mı ve diğer mask ler nerden alınıyor bu mask isini hic bilmiyorum...

Kore çıkışlı mmo oyununa hoş geldiniz. Saç baş yolduracak bir şekilde çoğu kore çıkışlı oyunda olduğu gibi sayısız aksesuarımız var ama helm yok. Ne TT shopta nede achievement ödüllerinde zırha uygun bir başlık bulamazsınız. Maskeler, şapkalar, envai çeşit kukuletalar var ama (npclerde olmasına rağmen) savaşçı görünümüne uygun bir başlık bulunmuyor. Valkyrie helm var. Oldukça pahalı olmasının yanısıra şahsen pek beğenmedim. Ama en azından görünüme az çok uygun denebilir.
    Achievementlerden kumas Orcan, ghilliedhu maskesi alabilirsiniz ama beğenmenizi garanti edemeyiz.
    Ayrıca o helmi almak her yiğidin harcı değildi. Sirjuka gallery son derece planlı bir takım oyunu gerektiren bir dungeon olduğundan instance matching ile tamamlamak neredeyse imkansız. Gerçi tamamlamak kolay ama puan toplayarak başarınızı ölçen bir mini oyun olduğu için yaratıkları öldürmekten çok değişik taktiklerle puan toplamaya odaklanmanız gerekiyordu. Sakin biri olmama rağmen çok rage quit atmışlığım var. Dahası maksimum puanla bitirmiş olsanız dahi helmi bulmak kesin değildi. Drop ratesi oldukça düşük.
    O helmi bulana kadar canım çıkmıştı zamanında.

Ally maskelerini edinmek bu gün çok kolay. Normalde Ally sıralamasında yer edinmeniz gerekiyor ama ally içeriği gözden düştüğü için artık öyle zor değil. Serverin durumunu bilemem ama Frayada birkaç gün ally görevlerini yapmak echelon için yeterli. 120. sırayı kaptığınızda echelon için aday oluyorsunuz. Haftalık server bakımına kadar 120 yada daha üst bir sırada olmanız gerek. Server bakımında ranklar sıfırlanır ve pozisyonunuz belirlenir.
    Aslında 2000 üstü puan kastığınız an echelon 4 aday olabiliyorsunuz ama artık ally puanı kasan pek olmadığı için 2000 puanı kastığınız an sıralamada 120. sıradan yukarıya çıkmış oluyorsunuz.
    Ally maskelerinin commander ve Exarch versiyonları var(resimdek exarc mask). Commander için 20. sıraya yükselmeniz gerek, exarch maskeleri ancak sıralamada 1. olup exarch seçilene geliyor. Sıralamaya girmek kolay olsa bile ilk 10 için pek olasıdır diyemeyiz.

Sıralamada yükselmek için gereken puanları daily görevlerinden alacaksınız. 4 adet gathering, 1 adet normal mob, 1 solo vault ve 1 dungeon görevini tek başınıza yapabilirsiniz. (DG görevi için partiyle Balders temple kolay ve hızlıdır.) Görevleri tamamlayınca bam ve diğer haritaların görevleri de açılacaktır. Zirveyi hedeflemiyorsanız gerek yok.
    Tabi bu içerik için 65 level olmanız gerektiğini belirteyim. Level sınırı olmamasına rağmen leveliniz yetmediği için dungeon ve mob görevlerini yapmanız zor olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinblade2 -- 13 Nisan 2015; 21:25:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Twinblade2

quote:

Kore çıkışlı mmo oyununa hoş geldiniz. Saç baş yolduracak bir şekilde çoğu kore çıkışlı oyunda olduğu gibi sayısız aksesuarımız var ama helm yok. Ne TT shopta nede achievement ödüllerinde zırha uygun bir başlık bulamazsınız. Maskeler, şapkalar, envai çeşit kukuletalar var ama (npclerde olmasına rağmen) savaşçı görünümüne uygun bir başlık bulunmuyor. Valkyrie helm var. Oldukça pahalı olmasının yanısıra şahsen pek beğenmedim. Ama en azından görünüme az çok uygun denebilir.
    Achievementlerden kumas Orcan, ghilliedhu maskesi alabilirsiniz ama beğenmenizi garanti edemeyiz.
    Ayrıca o helmi almak her yiğidin harcı değildi. Sirjuka gallery son derece planlı bir takım oyunu gerektiren bir dungeon olduğundan instance matching ile tamamlamak neredeyse imkansız. Gerçi tamamlamak kolay ama puan toplayarak başarınızı ölçen bir mini oyun olduğu için yaratıkları öldürmekten çok değişik taktiklerle puan toplamaya odaklanmanız gerekiyordu. Sakin biri olmama rağmen çok rage quit atmışlığım var. Dahası maksimum puanla bitirmiş olsanız dahi helmi bulmak kesin değildi. Drop ratesi oldukça düşük.
    O helmi bulana kadar canım çıkmıştı zamanında.

Ally maskelerini edinmek bu gün çok kolay. Normalde Ally sıralamasında yer edinmeniz gerekiyor ama ally içeriği gözden düştüğü için artık öyle zor değil. Serverin durumunu bilemem ama Frayada birkaç gün ally görevlerini yapmak echelon için yeterli. 120. sırayı kaptığınızda echelon için aday oluyorsunuz. Haftalık server bakımına kadar 120 yada daha üst bir sırada olmanız gerek. Server bakımında ranklar sıfırlanır ve pozisyonunuz belirlenir.
    Aslında 2000 üstü puan kastığınız an echelon 4 aday olabiliyorsunuz ama artık ally puanı kasan pek olmadığı için 2000 puanı kastığınız an sıralamada 120. sıradan yukarıya çıkmış oluyorsunuz.
    Ally maskelerinin commander ve Exarch versiyonları var(resimdek exarc mask). Commander için 20. sıraya yükselmeniz gerek, exarch maskeleri ancak sıralamada 1. olup exarch seçilene geliyor. Sıralamaya girmek kolay olsa bile ilk 10 için pek olasıdır diyemeyiz.

Sıralamada yükselmek için gereken puanları daily görevlerinden alacaksınız. 4 adet gathering, 1 adet normal mob, 1 solo vault ve 1 dungeon görevini tek başınıza yapabilirsiniz. (DG görevi için partiyle Balders temple kolay ve hızlıdır.) Görevleri tamamlayınca bam ve diğer haritaların görevleri de açılacaktır. Zirveyi hedeflemiyorsanız gerek yok.
    Tabi bu içerik için 65 level olmanız gerektiğini belirteyim. Level sınırı olmamasına rağmen leveliniz yetmediği için dungeon ve mob görevlerini yapmanız zor olacaktır.

Bu yazıyı ctrl-c ctrl-v mi yaptın bilmiyorum ama yeni başlayan birine anlatır gibi anlatmışsın.Ben 1.5 senedir oyundayım aslında mask işlerini falan hep gereksiz görürdüm ama seti dizdikten sonra sonra sadece mask eksik kaldı ve bu maskeyide oyunda örnek aldığım bir arkadaştan gördüm aynı şekil yapacaktım ama galiba imkansızmış.Sen exarch mask demişsin ama exarch maskesi değil bu adını daha sonra öğrendim.

• Fraywind galiplerine 3mwa şaka herhalde, bayağı da sürüyor 3 ne lan.Yalnız ghillieglade zindanı için scroll vaguard kredileriyle de alınacakmış bu daha iyi bir haber de çok fazla kredi isterse bunun da çok bir anlamı olmayacak.Cw hariç 65 zindanları için de drop artmış ama bilmiyorum iyiden iyiye tiksinmeye başladım, şu an tek umut vanguard bakalım.Bu arada tekrar tekrar söylemekte fayda var killian'da oynamayacaksanız boşa kendinizi yormayın.Ticaret olmayan yerde işiniz olmasın.

Not:Scroll 400 kredi hayırlı uğurlu olsun, hiçbir şey yapmayan adam bile 400 biriktirir son bir kaç aydır bu kadar sevinmemiştim herhalde ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 16 Nisan 2015; 11:16:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Degethyus

Fraywind galiplerine 3mwa şaka herhalde, bayağı da sürüyor 3 ne lan.Yalnız ghillieglade zindanı için scroll vaguard kredileriyle de alınacakmış bu daha iyi bir haber de çok fazla kredi isterse bunun da çok bir anlamı olmayacak.Cw hariç 65 zindanları için de drop artmış ama bilmiyorum iyiden iyiye tiksinmeye başladım, şu an tek umut vanguard bakalım.Bu arada tekrar tekrar söylemekte fayda var killian'da oynamayacaksanız boşa kendinizi yormayın.Ticaret olmayan yerde işiniz olmasın.

Not:Scroll 400 kredi hayırlı uğurlu olsun, hiçbir şey yapmayan adam bile 400 biriktirir son bir kaç aydır bu kadar sevinmemiştim herhalde ;)

Jackpot ile fw de kazananlara 20-100 arasında mwa gelecekti o her zaman oluyorsa çok iyi obur turlu hiç yoktan iyidir diyelim fw en azından biraz canlanır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Degethyus

Fraywind galiplerine 3mwa şaka herhalde, bayağı da sürüyor 3 ne lan.Yalnız ghillieglade zindanı için scroll vaguard kredileriyle de alınacakmış bu daha iyi bir haber de çok fazla kredi isterse bunun da çok bir anlamı olmayacak.Cw hariç 65 zindanları için de drop artmış ama bilmiyorum iyiden iyiye tiksinmeye başladım, şu an tek umut vanguard bakalım.Bu arada tekrar tekrar söylemekte fayda var killian'da oynamayacaksanız boşa kendinizi yormayın.Ticaret olmayan yerde işiniz olmasın.

Jackpot ile fw de kazananlara 20-100 arasında mwa gelecekti o her zaman oluyorsa çok iyi obur turlu hiç yoktan iyidir diyelim fw en azından biraz canlanır

Tüh keşke cs'de de olsa orda çok rastlıyorsun, özellikle killiandaki karakterle çok rastladım.Bir de bu ghillieglade gerçekten iyi oldu, girdiğim gibi de bhrm'de düşen yüzüğü attı :) Hiç giremiyorken günde iki kere falan girerim şimdi, genellikle double mwa atıyor mes bazen.O değil de 110 120 g olan hijka oil 200g'den aşağı yok ben de alchemy kastım etchingleri de veriyorum ucuza, sırf şu ticaret kısırlığı yüzünden veritasta item yapamıyorsun, yapamıyorsun derken vm4, yoksa adam +11 disco keen silahı 80 küsür'den koymuş 300 hijka 60k, kendime söz verdim yoksa +12 disco dizmiştim resmen.Bu oyunda ileriyi tahmin edip item depolayacaksın bir de çok ara vermek dezavantaj oluyor haliyle, illa ki o ara biri ucuzlarken diğeri 3 katına çıkıyor.Oyundan bezdirdiler yoksa bu kadar salmazdım da neyse daha da düzelir umarım.Son olarak bu slayer her ne kadar biraz ağır ve mana problemi olsa da şekil bir karakter, killianda denemek için başlamıştım hiç fena değil ama warrior'ı elime alınca kendimi cennette gibi hissediyorum o ayrı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 16 Nisan 2015; 16:26:19 >

• Gold satışına devam ediliyor. 1k 1.5tl

• Ghillegade olayı güzel olmus pek bu 4 giris hakkımız ne zaman resetleniyor bilen var mı?
  • Degethyus kullanıcısına yanıt
    Warrior candır ben artık warriordan sonra diger classları oynayınca bir garip geliyor çok yavaş geliyorlar diyeyim !

Gerçekten bu sefer GF iyi birşey yaptı dün fw oynadım tam da jackpot geldi kazandık işte 40 tane mwa attı süper hem de eskisi gibi zor da degil eskiden 10-15 dk bekliyorduk gün içinde fw bulmak için ama artık mwa yüzünden herkes giriyor (çok iyi bence)cs gibi hızlı bir şekilde fw atıyor artık 3-4 el attım dün 50 mwa kastım tabii jackpot olmasa olmazdı da olmasa bile 3 mwa hiç fena degil ayrıca vanguardla crystal satmak yerine Ghlleglade farmlıcağız bu da iyi olmuş NA ya göçenlere yazık oldu
  • arkadaşlar iki gundur oyunu eu dan indirdim patch yuklerken takılıp durdu araştırdım çözüm yolarını denedim bi türlü beceremedim ,en den yeniden indirip yuklesem aynı sorun olurmu oynayabilrmiyim eu dan çok farkı varmı en den indirince acil yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito2323

arkadaşlar iki gundur oyunu eu dan indirdim patch yuklerken takılıp durdu araştırdım çözüm yolarını denedim bi türlü beceremedim ,en den yeniden indirip yuklesem aynı sorun olurmu oynayabilrmiyim eu dan çok farkı varmı en den indirince acil yardım lütfen

en derken NA yı kastediyorsan orada biraz daha yüksek ping var onun dışında patch sorunu na da da olabilir

https://www.youtube.com/watch?v=vaPS7rwgTFA

https://www.youtube.com/watch?v=qydTOXRUYkg

şunları dene belki faydası olur kiminde oluyor kiminde olmuyor yalnız kesin bir şey söyleyemiyorum maalesef

• ÖmErenay kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim na sanırım bi deniyelim inş olur tşk ederm
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.