Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Account almada sıkıntı yaşıyorum. E-maile gelen linke tıklayınca blocked diyor. Ben bu oyundan nasıl Acc alıcam bi yardım edin lütfen
  • Beyler oyunu açıyorum play e basıtyoum tam ekran moduna geçiyor. Bem beyaz bi ekran sonra oyun çalışmayı durduruyor niye ?
    Leptopdan giriyorum win8
    3 gb ekran
    8 ram
    64 b,t
  • arkadaşlar 10 lvlyim etraftaki taşları(sun essence gib) topladım toplama limitimi bitirdim .bu topladıgım şeyler ilerde işime yarıckamı veya bunları toplamazsam ilerde hardları toplayamazmyım.bu arada bu şeyleri toplarken farklı şeylerde verdi mesela 6 tane taş verdi tanesi 1 altın ediyor satıyımmı yoksa kalsınlarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: animuro

arkadaşlar 10 lvlyim etraftaki taşları(sun essence gib) topladım toplama limitimi bitirdim .bu topladıgım şeyler ilerde işime yarıckamı veya bunları toplamazsam ilerde hardları toplayamazmyım.bu arada bu şeyleri toplarken farklı şeylerde verdi mesela 6 tane taş verdi tanesi 1 altın ediyor satıyımmı yoksa kalsınlarmı

Topladıgın hiçbir şeyin zararı olmaz aksine faydalı at bankaya dursun.her topladıgın materyal senin gathering puanını yükseltir.plant,mining ve essence olarak ayrı ayrı.ek olarak 50-55 arası kaitor dan envanterini genişletmek için alacagın görevde bircok materyal isteyecek saklaman tavsiye edilir.craft işine girmeyi düşünürsen orda da ihtiyacın olabilir.ayrıca toplama puanlarını 300 yapmaya bak hem hediye(basının üzerine takabileceğin melek sembolü halo)kazanacaksın,hemde envanterin bir miktar genişleyecek.
    İyi oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

quote:

arkadaşlar 10 lvlyim etraftaki taşları(sun essence gib) topladım toplama limitimi bitirdim .bu topladıgım şeyler ilerde işime yarıckamı veya bunları toplamazsam ilerde hardları toplayamazmyım.bu arada bu şeyleri toplarken farklı şeylerde verdi mesela 6 tane taş verdi tanesi 1 altın ediyor satıyımmı yoksa kalsınlarmı

Topladıgın hiçbir şeyin zararı olmaz aksine faydalı at bankaya dursun.her topladıgın materyal senin gathering puanını yükseltir.plant,mining ve essence olarak ayrı ayrı.ek olarak 50-55 arası kaitor dan envanterini genişletmek için alacagın görevde bircok materyal isteyecek saklaman tavsiye edilir.craft işine girmeyi düşünürsen orda da ihtiyacın olabilir.ayrıca toplama puanlarını 300 yapmaya bak hem hediye(basının üzerine takabileceğin melek sembolü halo)kazanacaksın,hemde envanterin bir miktar genişleyecek.
    İyi oyunlar.

teşekkür ederim.toplama puanımı nereden görebilirim birde good tear(yeşil yazılar) ve aurora scarap(mavi yazılar sanırım rare oluyor) gerekli ve ilerde işime yarıcak şeylermi yoksa boş eşyalarmı satılma fiyatları çok cazip geliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

quote:

İyi oyunlar.

teşekkür ederim.toplama puanımı nereden görebilirim birde good tear(yeşil yazılar) ve aurora scarap(mavi yazılar sanırım rare oluyor) gerekli ve ilerde işime yarıcak şeylermi yoksa boş eşyalarmı satılma fiyatları çok cazip geliyor

P ye bastığında alt kısımda küçük tab lar var 4-5 tane tam hatırlayamadım. Bir sekmede gathering var levelini kasarken gathering yaparsan zaten kendi kendine yükselecektir ilk haritadan direk fulleyemezsin gathering puanı. gods tear ve aurora yı satabilirsin ilerde yüzlerce lazım olacağından illaki satın alırsın.

• ÖmErenay kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkürler.killuanda saglam türk klanı varmı varsa en az kaç lvlyi kabul ediyorlar
  • şu soccer ve archer oynayanalr oyundan zevk alabiliyormu acaba.
  • quote:

şu soccer ve archer oynayanalr oyundan zevk alabiliyormu acaba.

Oynanabilirlik olarak dersen ben archer'dan çok sıkılmıştım, sorc da aynı şekilde ama çok iyi vuruyor ikisi de safkan dps'dir oyunda, pvp pve.
  • quote:

Sorclarin şu anda oyundaki durumu çok iyi.Her gelen patch de sorc sürekli buff geldi özellikle son patchle birlikte gerçekten pvp de çok etkili bir class oldu slayerlere kafa tutmaya başladılar.Archer benim oyunda en nefret ettiğim class bunu oynayanlarin nasıl zevk aldığını anlayamıyorum ne tam olarak pve ne tam olarak pvp classı örneğin benim yönettiğim dg raidlerde archerleri asla dps olarak kabul etmem partydesemde alinmasina karsi çıkarım pvp de de taktikleri kaçmak,tuzak kurmak,saklanmak v.b...saçma sapan neyse daha yazılacak çok şey var da bosver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperPunch -- 26 Nisan 2015; 23:09:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Degethyus

quote:

Oynanabilirlik olarak dersen ben archer'dan çok sıkılmıştım, sorc da aynı şekilde ama çok iyi vuruyor ikisi de safkan dps'dir oyunda, pvp pve.

aynen güzel vuruyorlar ama insanın biraz zevk alması lazım yoksa olmuyor vur kaç kadar sıkıcı bir şey olamaz
  • SuperPunch kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal benimde en ço knefret edecegim karakterler olucak :D
  • quote:

Sorc ile fate of arun'dan önce arcedia'da 60 lvl kasmıştım ve oynarken gerçekten zevk almıştım, oynamasını bildikten sonra zevkli karakter ancak o disc'in görünüşünden dolayı hep bi sogukluk oluşturdu bende fate of arun'da da 50 lvl'e kadar kastım ancak warrior'u denememle birlikte bıraktığım class oldu, warrior'dan aldığım zevki oynanabilirlik kadar alamadım bu oyunda sorc'dan gerçi damage olarak sorc'u arasam da warriror oynanabilirlik olarak sorc'dan daha iyi Tera'da.
  • Warrior ciddi anlamda zevkli fakat en zor class sadece oyunu bagimli olarak oynayanlara tavsiye ederim yoksa ilk char olarak secerseniz uninstal edersiniz&#55357;🙆🙆🙆🙆😎😎😎😎😉😉😃😄😐😯😉😈😈😈😈😈😡😡[:(

• quote:

Orijinalden alıntı: ChapterS

Warrior ciddi anlamda zevkli fakat en zor class sadece oyunu bagimli olarak oynayanlara tavsiye ederim yoksa ilk char olarak secerseniz uninstal edersiniz�🙆🙆🙆🙆😎😎😎😎😉😉😃😄😐😯😉😈😈😈😈😈😡😡[:(

O dediğini 40 lvl civarlarında ben yaşıyordum, gerçekten kombo bilmeden glyp'leri ayarlamadan düz bir şekilde oynuyordum ama 40 lvl'den sonra zorlamaya başladı ondan sonra dps guide'larını okudukça karakteri iyice tanıdım ve kombolara alışınca gerçekten zevkli özellikle pvp yapmak tadına doyum olmuyor. Ahh birde su berzekleri yenebilsem daha güzel olcak ama :D

• Bu arada bana warrior'un kullanması gereken crystaller ile glhyp'leri söyleyebilecek var mı baktım netten ama herkes farklı soyluyor
  • pvp moduan girp farketemden türkelre saldırdım yanalrında bayaa iyi birisi vardı tek attı ölünce kaln simgelrinde ay yıldız gördüm abi utandım benide gruba alın demeye off off oyunda gördügüm ilk türkdüler
  • quote:

pvp moduan girp farketemden türkelre saldırdım yanalrında bayaa iyi birisi vardı tek attı ölünce kaln simgelrinde ay yıldız gördüm abi utandım benide gruba alın demeye off off oyunda gördügüm ilk türkdüler

o kesin bizim guilddir :D gel sen yine de birşey olmaz . Guildin adı kuvai milliye
  • Arkadaşlar simdi ben alliance sıralamasında 1320 puanla 91.sıradayım.Echelon 3 olurmuyum yarın maintenenceye kadar cevap verin de ona göre görevleri yapayım sabaha kadar ama echelon 2 olmak istemiyorum sadece 3
  • axXxo kullanıcısına yanıt
    dururmuyum plakayı alınca direk geldi :D. o guildde sadece türklermi var yoksa global guildmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animuro -- 28 Nisan 2015; 6:14:48 >
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.