Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rsith

quote:

Orijinalden alıntı: alidkzlr
    Ya benim pve ile tek aram lot olmuştur şimdiye kadar oda mwa için. Bugün baktığım kadarıylada lot tan nerdeyse düşmüyor mwa. Son boss tan veriyor sanırım 1-2 tane. Zawahide satayım desem onlarda 3g ye kadar düşmüş. Oyun ciddi anlamda p2w olmuş gibi.

Na yı indirmeyi başladım.Zaten TTNET in dediğine göre yakın zamanda upload sınırı kalkıyormuş ping büyük ölçüde azalır diye tahmin ediyorum.

Sizlerde bi ara Na ya başlamıştınız yanlış hatırlamıyosam ama sonra geri döndünüz. Birşeyimi beğenmediniz yoksa bırakamadınızmı Eu yu.

Ping bayağı sıkıntı çıkarıyor sanırım NA'de. Ben de şu an çekiniyorum NA'de oynamaya ama EU da gözümü korkutuyor.

Ya bitek bizede çıkartmıyormuş sanırım Na da genel olarak ping problemi varmış. Amerikalılar bile 100-150 ping alıyormuş (Videolardan gördüğüm kadarıyla). Eu da 120 pingi göze alabiliyorsam 150 ping fazlada koymaz bana bence. Eu da her yaz başlıyorum her yaz 3 ay boyunca mwa kasıyorum sonra yeni bir set çıkıyor ona uğraş bide. En azından itemi daha hızlı kasarım Na da. Her seneki gibi tüm günlerim Lot ta geçmez

• Beyler ben eu'yu indiriorum şimdi.Na daki pingden gına geldi.Killianda başlamayı düşünüyorum.Ama çok trol yoktur umarım.2 yaratık kesmek için 1 saat kırolarla uğraşmayalım ?
  • Aynen. Mevzu sadece PK'larla uğraşmak değil.
  • biliyorsunuzki teraya yeni karakter geliyor o karakterle pvp oynanırmı karakterin adı: gunner
  • Gunner ne zaman geliyor? Bir süredir bilgisayardan uzak kaldım. Neler kaçırmışız... :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: JRespect

Gunner ne zaman geliyor? Bir süredir bilgisayardan uzak kaldım. Neler kaçırmışız... :P

5 mayısta geliyor bildiğim kadarıyla
  • Merhaba eu serverinda oyuna baslamak istiyorum genelde killiani tavsiye ediyorlar birde EU'da Alliance savasi kacta yani conflict
  • Merhaba arkadaşlar ben tera da tera club açmak istiyom arkadasımdan duydum ama ne olduğunu bilmiyom paralı bir sey heralde paralıysa kaç para ve özelliklerini anlatırmısınız memnun olurum iyi oyunlar
  • @turgut saltan

http://en.tera.gameforge.com/main/club

@ysn8118

pazar akşam 5 ya da 6 tam hatırlayamadım
  • Beyler oyuna başlamayı düşünüyorum şuan da iniyor, bazı yorumlar olumlu bazı yorumlar olumsuz. Oyun boyutu az buz değil, artık para çok etkiliyse falan hiç başlamak istemiyorum. Kaliteli bir oyun aramaktaydım 1-2 gündür bunu buldum şimdi ise yorumları çoğunu okuyunca inmeden soğudum. Ne tavsiye ediyorsunuz, bağlanıyım mı başka oyun mu bakayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_Horror

Beyler oyuna başlamayı düşünüyorum şuan da iniyor, bazı yorumlar olumlu bazı yorumlar olumsuz. Oyun boyutu az buz değil, artık para çok etkiliyse falan hiç başlamak istemiyorum. Kaliteli bir oyun aramaktaydım 1-2 gündür bunu buldum şimdi ise yorumları çoğunu okuyunca inmeden soğudum. Ne tavsiye ediyorsunuz, bağlanıyım mı başka oyun mu bakayım?

Kaliteli mmo oyunu arıyorsan doğru yerdesin oyun efsanedir bana göre.Yalnız şöyle birşey var oyunda biryere gelmek istiyorsan yani gerçekten öğrenip zevk almaya başlaman uzun zaman alabilir hatta kesin alır.Eğer yok ben 2-3 ay bakacak bir oyun arıyorum biraz takılıp giderim diyorsan hiç başlama.Bu oyuna kötü diyenlerin çoğu kısa zaman oynayıp oyunda ezilenlerdir.Para konusuna gelirsek oyunun end game en iyi setini yapmak bana göre para harcamadan imkansız ama illa son seti yapmadan oyundan çok fazla zevk de alınabilir.

• quote:

Beyler oyuna başlamayı düşünüyorum şuan da iniyor, bazı yorumlar olumlu bazı yorumlar olumsuz. Oyun boyutu az buz değil, artık para çok etkiliyse falan hiç başlamak istemiyorum. Kaliteli bir oyun aramaktaydım 1-2 gündür bunu buldum şimdi ise yorumları çoğunu okuyunca inmeden soğudum. Ne tavsiye ediyorsunuz, bağlanıyım mı başka oyun mu bakayım?

valla kardeşim oyun cidden kaliteli. pve veya pvp olsun ciddi emek istiyor iş yapabilmen için class ayrımı olmaksızın. Oyuna kesinlikle para vermem diyorsan bazı şeyleri geç yaparsın. Şahsen aktif oynadığım zamanlarda tera club alıyorum ilk sayfada özellikleri yazıyor o bana yetiyor biraz kafan çalışıyorsa para yapabilirsin. Bunun yanında sadece pvp alanında hiç para istemeyen yerlerde var cs,fraywind eq, skyring gibi bahsettiğim yerler sadece tecrübe ister. Oyunu tavsiye ederim yalnız kesinlikle para vermem diyorsan çok zamanını alır onu da söyleyeyim oyunu biraz öğrenmeye başladığında ne demek istediğimi anlarsın zaten.

• Teşekkürler yorumlar için. Yıllar sonra eski laptopumdan kurtulup Monster aldım. Birikmiş single player oyunları bitirdim, gta5 oynuyorum arada. Online oyun ihtiyacım geldi, uzun soluklu olsun istiyorum para problem değil gerçekten sararsam zaten mid-end game'de para harcarım. Pvp'den çok pve server'da başlamak istiyorum düşük popülasyon benim için sıkıntı değil fakat oyun ilerleyişi açısından sıkıntı olur mu acaba? Oyuna tecrübesiz başlayacağımdan pvp server'a girmek istemiyorum.
  • quote:

Teşekkürler yorumlar için. Yıllar sonra eski laptopumdan kurtulup Monster aldım. Birikmiş single player oyunları bitirdim, gta5 oynuyorum arada. Online oyun ihtiyacım geldi, uzun soluklu olsun istiyorum para problem değil gerçekten sararsam zaten mid-end game'de para harcarım. Pvp'den çok pve server'da başlamak istiyorum düşük popülasyon benim için sıkıntı değil fakat oyun ilerleyişi açısından sıkıntı olur mu acaba? Oyuna tecrübesiz başlayacağımdan pvp server'a girmek istemiyorum.

ilk sayfada pve pvp server farkını yazdım ilk mesajı incelemen tavsiye edilir. killian dışında server önermiyorum popülasyon çok önemli pve yapacaksan ticaret yapman para kazanman gerekir boş server da da sıfırdan para yapamazsın.
  • Ben de 60 levela kadar PvE sunucuda oynadım. Şu anda 26 leval olmak üzere Killian'da oynuyorum. Şöyle söyleyeyim, ben de PvP sunucusuna çekinerek başladım. Ancak PvE'den hiç bir fark görmedim. Sadece kanal 1'de bir iki trolle denk geldim, kanalı değiştirdim, kurtuldum. Şu anda sabit bir kanalda durmadan rahat rahat ilerliyorum. 20 level dungeonına bile party bulabildim ki bu PvE sunucuda pek mümkün değil popülasyonundan dolayı. Daha yeniyim, öğrenip PvP'ye geçeyim deme bence.

Onun dışında oyun hakikaten efsane. Zaten piyasada oynanabilecek birkaç tane MMO var, bu da F2P olanların içinde en iyisi. Boyutunun hakkını veriyor bence. Hiç önyargılı olmadan oynamanı tavsiye ederim. Ben de bundan önce piyasadaki bir çok MMO'yu denedim, ancak istediğim tadı TERA veriyor. WoW, TERA ve UO dışındaki oyunlara bakmıyorum bile. Yaza doğru karakteri 60'a çekerim. Ondan sonra bir guilde gireceğim. Şu an pek aktif olamadığımdan, eğer bu durum sıkıntı değil diyen guild sahibi varsa el etsin bana.

İyi oyunlar.

• Chucky_Horror kullanıcısına yanıt
    Bence hiçbir sıkıntı yaşamazsın benim önce pve serverde başlayıp sonra pvp ye geçen bi sürü arkadaşım var.Bence oyunu en iyi pve serverde çözersin tabi sana kalmış diğer arkadaşların dediği gibi pek fark yok.
  • Arkadaslar ben tera ya pve serverinde kaidunda basladım 65 lwl reaperim var pvp ye gecis yapmak istiyom çok sıkıldım çünkü az türk var ve party bulamıyom pvp ye gecsem iyi oynarmıyım yoksa alısmammı lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut saltan

Arkadaslar ben tera ya pve serverinde kaidunda basladım 65 lwl reaperim var pvp ye gecis yapmak istiyom çok sıkıldım çünkü az türk var ve party bulamıyom pvp ye gecsem iyi oynarmıyım yoksa alısmammı lazım

Pvp serverında pvp oynayacaksın diye birşey yok bizim guilddeki çoğu kişi pve olarak oynuyor, pvp yapmak istersen o senin oynayışına ve itemlerine bağlı , +15 itemli birini görürsen bakmadan kaç o adamdan yani ama eşit itemlerde biriyse pvpden zevk alabilirsin ama gorev yaparken pvp'yi acıp gelip kesenler olabiliyor onun için lvl kasarken channel 1'de değilde diğer boş channel'larda rahat lvl kasarsın. Şuanda killian'dan başka serverda açıkcası kasılacağını düşünmüyorum , killianda her türlü parti ve arkadaş bulabiliyorsun tavsiyem bir an önce geçmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axXxo -- 4 Mayıs 2015; 10:23:50 >

• karakter salı günü yani yarın gelecek ve dps üzerine olduu için mutluyum yarın kuvai milliyeye gelecem de lwl sınırı kaç lwl sınırı yoksa süper
  • archer için skill penceresinin resmini atabilecek var mı pvpcilerden? yani hangi skilli hangi tuşla kullanıyorsunuz makro mouse kullanan var mı bi bakalım benim karakterler 60 levelda duruyor hala oyuna girsem napıcam bilmiyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.