Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turgut saltan

karakter salı günü yani yarın gelecek ve dps üzerine olduu için mutluyum yarın kuvai milliyeye gelecem de lwl sınırı kaç lwl sınırı yoksa süper

Level sınırı henüz yok gelebilirsin konuda diğer şartlar yazıyordu geri kalanına oradan bakabilirsin
  • Oyun sonunda indi fakat patch progress %82 de donup kalıyor. Çözümünü bilen var mı acaba?
  • banada oldu gittim launcher settings tıkladom repaır your ınstall a tıkladım reset attı ve oldu
  • turgut saltan T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler senin dediğini ve kurulan klasördeki launcher_r3.version dosyasını silerek yaptım şuanda devam ediyor. Patch progress yapa yapa bi hal oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut saltan

banada oldu gittim launcher settings tıkladom repaır your ınstall a tıkladım reset attı ve oldu
    Ooo güzel haberler var alkahest box vanguard'a geliyor, lot artık daha fazla alkahest düşürecek, na'daki gibi tokenle mwa ve diğer bir takım değerli itemler alınabilcek, bu bahsettiğim badge yerine geçen yine düşük level zindanların sonunda alınan token, gunner iyi geldi güzel geldi hadi hayırlısı.Box'lar makul fiyatta olursa tadından yenmez.Güzel görünüyor her şey de mes için ghilliglade yapıyordum, şimdi clup farz oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 4 Mayıs 2015; 18:03:27 >
  • Ben indirmedim bi oyun en az 3 kişi oynanır 3 kişi oynarsan bir tank bir healer bir dps olarak çok rahat ilerlersiniz kasilirsiniz iteminizide yaparsınız ben sıkı dps oynarim bana sıkı healer ve tank iki arkadaş olsa oyunu bitiririz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar arms of the avatar gorevini yaptim silah geldi ama simdi biseyler daha istiyo ne yapcam yardım edebilrmisinz
  • relic pieces die bisey istio sanirim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

arkadaşlar oyun iniyo %80 oldu ama bazen downloading yazan yerde "retrieving manifest" yazıyor öyle ounca bende yüklemeyi kapatıp yeniden açıyorum. bi sorun yoktur umarım.

hocam bu hatayı nasıl çözdün acaba bilgilendirir misin ?

arkadaşlar ben de bu durumla karşı karşıyayım. "appyling patch" ilerlerken %82 de takıldı kaldı, saatlerdir ilerlemiyor. "retrieving manifest" yazıyor sadece. launcheri kapatıp açtım yarım saatlik appyling patch yazısından sonra yine %82 de takıldı.nasıl çözerim bilgisi olan lütfen yardımcı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volki25 -- 4 Mayıs 2015; 20:31:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito2323

relic pieces die bisey istio sanirim :(

Sen görev yapmaya devam et yaratıklardan düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MahkemeDuvari

quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

arkadaşlar oyun iniyo %80 oldu ama bazen downloading yazan yerde "retrieving manifest" yazıyor öyle ounca bende yüklemeyi kapatıp yeniden açıyorum. bi sorun yoktur umarım.

hocam bu hatayı nasıl çözdün acaba bilgilendirir misin ?

arkadaşlar ben de bu durumla karşı karşıyayım. "appyling patch" ilerlerken %82 de takıldı kaldı, saatlerdir ilerlemiyor. "retrieving manifest" yazıyor sadece. launcheri kapatıp açtım yarım saatlik appyling patch yazısından sonra yine %82 de takıldı.nasıl çözerim bilgisi olan lütfen yardımcı olsun.

valla dostum 1 hatta 2 yıl oldu. ama kapatıp açıtıgmda düzelmişti sanıırım.

• Yeni patch yenilikleri çok iyi gozukuyor.Gameforgeden sasirtici bir hamle Yalniz su mwa kutusu dusuk bir fiyat olmazsa ghilegade her turlu daha karlidir.Bakalım fiyatı ne olacak malum vanguard kredisi kasmak tam bir işkence...

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

Yeni patch yenilikleri çok iyi gozukuyor.Gameforgeden sasirtici bir hamle Yalniz su mwa kutusu dusuk bir fiyat olmazsa ghilegade her turlu daha karlidir.Bakalım fiyatı ne olacak malum vanguard kredisi kasmak tam bir işkence...

Dostum ben acc felan vermiştim oyun düzeldiyse indireyim

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

quote:

Yeni patch yenilikleri çok iyi gozukuyor.Gameforgeden sasirtici bir hamle Yalniz su mwa kutusu dusuk bir fiyat olmazsa ghilegade her turlu daha karlidir.Bakalım fiyatı ne olacak malum vanguard kredisi kasmak tam bir işkence...

Ara demek istedin herhalde :).Valla bana göre oyunda hâlâ düzeltilmesi gereken yerler var, oyun p2w yönune doğru gidiyor.Ama bu son yeniliklerle mwa sorununu bana göre kökten çözdüler(daha görmedik görünüşe göre) iyi oldu baslayabilirsin bence ilerde ne olacağı belli olmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

quote:

Ara demek istedin herhalde :).Valla bana göre oyunda hâlâ düzeltilmesi gereken yerler var, oyun p2w yönune doğru gidiyor.Ama bu son yeniliklerle mwa sorununu bana göre kökten çözdüler(daha görmedik görünüşe göre) iyi oldu baslayabilirsin bence ilerde ne olacağı belli olmaz.

Veteran hesabim vardı onu satmıştım dostum :)

• Gunner hakkında ne düşünüyorsunuz? Nasıl bir class? DPS olarak Archer ile aralarındaki farklar ne?
    Biraz göz atma fırsatım oldu da oyunda epey bir değişiklik olmuş, özellikle de görevlerde. Skillleri artık skill penceresinden tıklayarak öğrenebilmemiz de hoş olmuş.
  • arkadaşlar NA sunucunda oynayan varmı acaba ? oyunda yeniyim bi çok şeyi bilmiyorum yardım edecek biri olursa çok sevinirim
  • aklımdaki bazı sorular şunlar
    1)adi kırmızı renkte olup saldıranlar var tek atışta öldürüyorlar bazen kırmızıdan bir anda beyaz rengede dönüşebiliyor karşı koymak zor oluyor öyle olanlar kimler bizde onlar gibi yapabiliomuyuz?
    2)silah geliştirmek nasıl oluyo crafting gibi görev yaptım çekiçle bişeyler çıkardım ama ne işe yaradı anlamadım iyi silah için para mı vermemiz gerekiyo yoksa oyunda ugraşarak elde edebilir miyiz?
    3)pazar kurma yada pazarda birşeyler alma nasıl oluyo iyi itemler için ne gerekli,oyundaki altın paralar yeterli mi?

belki cvplanmıştır bu tür şeyler kbakmayın ,bu tarz oyunları çok seviyorm ama pek bişey bilmiyorm açıkcası
  • Gunner süper bir class simdi 16 lwl im acayip eğlendim dps bakımındanda süper okçuyla aynı bence tavsiye ederim killian serverinde açın çok türk var kuvai milliye diye türk quildide var herkeze açık iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito2323

aklımdaki bazı sorular şunlar
    1)adi kırmızı renkte olup saldıranlar var tek atışta öldürüyorlar bazen kırmızıdan bir anda beyaz rengede dönüşebiliyor karşı koymak zor oluyor öyle olanlar kimler bizde onlar gibi yapabiliomuyuz?
    2)silah geliştirmek nasıl oluyo crafting gibi görev yaptım çekiçle bişeyler çıkardım ama ne işe yaradı anlamadım iyi silah için para mı vermemiz gerekiyo yoksa oyunda ugraşarak elde edebilir miyiz?
    3)pazar kurma yada pazarda birşeyler alma nasıl oluyo iyi itemler için ne gerekli,oyundaki altın paralar yeterli mi?

belki cvplanmıştır bu tür şeyler kbakmayın ,bu tarz oyunları çok seviyorm ama pek bişey bilmiyorm açıkcası

- Pvp serverlarda pvp modunu açtığınızda karşı tarafın onayına gerek kalmadan saldırabilirsiniz. Tabi karşınızdaki oyuncu sizden yüksek level ve item seviyesindeyse karşı koymanız zor.
    - 3 gereksinimi var. 1 ekipman enchant edilebilir olmalı. "enchantable" ifadesi varsa olur. Bunun dışında feedstock ve alkaheste ihtiyacınız var. Feedstock neredeyse her görevden gelir ve ekipman parçalayarakta edinilebilir. Alkahest general vendorlarda.
    - Trade brokerdan alım-satım yapabilirsiniz. Haritada megafon simgesiyle görünür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinblade2 -- 5 Mayıs 2015; 21:18:55 >

• 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.