Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pvp modunu nasil açıyoruz
    silah için bu dediklerinizi sağlayınca ne yapıyoruz peki
    Allah razı olsun cvplarinz için çok tsk ederim
  • Pvp serverda oynamadığım için kendim test etmedim ama 11 levelde gelen bir görev ile "outlaw declaration" skilini edinmeniz gerekiyor. Skili kullanınca dilediğiniz gibi pk yapabilirsiniz.
    "T" tuşuna basıp enchant penceresini açın. iteme sağ tıklayıp slota alın. Yada karakter penceresinde ekipmanların yanındaki ok işaretine tıklayın. Oradan otomatik enchant edebilirsiniz. Enchant artık pahalı bir özellik sayılmaz.
  • Twinblade2 T kullanıcısına yanıt
    hallettim hocam sağol şu çekiçle dövüp birşeyler yaptığımız yerin ne işe yaradıgını anlamadım sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito2323

hallettim hocam sağol şu çekiçle dövüp birşeyler yaptığımız yerin ne işe yaradıgını anlamadım sadece

O dediğin yerle ilgili zerre birşey anlamadım, o yerin adını yada hangi tuşla o ekranı açtığını yazabilirsen anlatmaya çalışayım
  • Killianda 1k 1.5 tl den satilmak uzere gold satisina devam ediliyor. Stok sikintisi yok. Baya pm gelmis burdanda yazayim.
    Alisveris istediğiniz sekilde banka hesabina veya paypala havale ettikce ettiginiz ucret kadar goldu veriyorum. 15 tl yollarsiniz 10 k veririm. Paketler halinde veya direk yolldiginiz ucret kadar veririm guven sikintisi olanlar icin paypal araciligiyla halletmeyi daha mantikli buluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillianGold

Killianda 1k 1.5 tl den satilmak uzere gold satisina devam ediliyor. Stok sikintisi yok. Baya pm gelmis burdanda yazayim.
    Alisveris istediğiniz sekilde banka hesabina veya paypala havale ettikce ettiginiz ucret kadar goldu veriyorum. 15 tl yollarsiniz 10 k veririm. Paketler halinde veya direk yolldiginiz ucret kadar veririm guven sikintisi olanlar icin paypal araciligiyla halletmeyi daha mantikli buluyorum.

Toplu alımlarda örnek olarak 50TL'ye indirim yada bonus veriyor musunuz?
  • Ya Na yı yüklemiştim ama Lot falan geri gelmiş heralde Eu'ya. Biraz baktımda veteran mwa düşüyor sadece. Mwa kutusundanda veteran mwa mı veriyo yoksa normal mwamı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidkzlr -- 6 Mayıs 2015; 16:21:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidkzlr

Ya Na yı yüklemiştim ama Lot falan geri gelmiş heralde Eu'ya. Biraz baktımda veteran mwa düşüyor sadece. Mwa kutusundanda veteran mwa mı veriyo yoksa normal mwamı ?

onlarda veteran oluyor, sadece rg ve üstünde ki dungeonlardan ve fraywindcanyon dan gelenler trade edilebilir oluyor, ki onlarda direk yerden normal olarak geliyor.
  • Merhabalar, son patchle beraber "Source file was corrupted" hatası alıyorum ve patch'i apply etmiyor,tekrar açtığımda her seferinde indiriyor çözümünü bilen var mı?
  • Heralde artık adam gibi para kasma yolu kalmadı. Siz nasıl yapıyorsunuz geçen sene günde 50-60k kastığımı bilirim ama şimdi 5k para yapamıyorum Cs kumas girmeyi düşünüyorum tüm hesaplardan iyi para ediyor kutular. Bide craft başlıyacaz heralde mecbur
  • quote:

Orijinalden alıntı: axXxo

quote:

Orijinalden alıntı: KillianGold

Killianda 1k 1.5 tl den satilmak uzere gold satisina devam ediliyor. Stok sikintisi yok. Baya pm gelmis burdanda yazayim.

Toplu alımlarda örnek olarak 50TL'ye indirim yada bonus veriyor musunuz?

İndirim derken 100 k alirsiniz 110 k veririm 50 tl kucuk miktarda birsey yapamiyorum malesef.

• axXxo kullanıcısına yanıt
    bir gorevde velikaya gidip çekiçle birseyler dovup cikardmistim hocam orasi
  • Bu Oyuna Başlamaya Değermi Arkadaşlar ?

Zaman ve Emek Vermeye ?
  • quote:

Onlar crafting istasyonları. Ekipman, pot vs yapabiliyoruz. Pot için alchemy geliştirebilirsiniz keza oyunda pot vendoru yok. Gerisi şimdilik gereksiz. Drop rate dengesizliği ve craft yükseltme zorunlulukları yüzünden çoğu ekipman materyal fiyatının altında satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinblade2 -- 6 Mayıs 2015; 19:58:58 >
  • quote:

bir gorevde velikaya gidip çekiçle birseyler dovup cikardmistim hocam orasi

gatheringi diyorsun büyük ihtimalle maden kazıyorsun işte onlardan cıkanları satıyorsun yada craft malzemesi olarak kullanıyorsun
  • Twinblade2 T kullanıcısına yanıt
    bu trade brokerden silah alabiliomuyuz aldim sandim param gitti ama silahi bulamadım
  • mito2323 M kullanıcısına yanıt
    tamam hocam aldim sim gordum
  • oyun güncellemelerle nasıl oldu ? 3 arkadaşla oynanabilirmi dungeonlar filan bilgi verirmisiniz ?
  • Bende bugün 12 gibi güncellemeye bakıcam yeni sınıf felan sararsa başlıcam

• NA da oynamaktayım na da türk guildi varmı varsa hangi serverda. Terasın oynuyordum

• 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.