Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1.5 sene önce sorcerer oynamıştım 60 lwl yapmıştım.. DPS i yüksekti ama defansı hep sıkıntılıydı bu sınıfın.. o yüzden bırakmıştım.

1.5 senede neler değişti bilen birisi yardımcı olabilirmi ? ona göre tekrardan indiricem.

Şimdilerde ise gunner karaktteri gelmiş nasıldır ? dps i ve defansı nasıldır ?
  • @Rsith

Evet sadece NA.

@PEGASUSS...

Gunner zevkli şu an için pve de bence aşırı damage si var pvp sini bilmiyorum. Ağır zırh giydikleri için sorc'dan daha dayanıklı elbette.
    Edit : 1.5 senede neler değişti demişsin de çok şey değişti hepsini yazamayız gelip görmen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 10 Mayıs 2015; 15:03:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

@Rsith

Evet sadece NA.

@PEGASUSS...

Gunner zevkli şu an için pve de bence aşırı damage si var pvp sini bilmiyorum. Ağır zırh giydikleri için sorc'dan daha dayanıklı elbette.
    Edit : 1.5 senede neler değişti demişsin de çok şey değişti hepsini yazamayız gelip görmen lazım

oyunu indiriyorum bakalım.. Gunner denicem inşallah hoşuma gider.. oyun baya büyümüş.. 49 gb dı 60 küsür olmuş

Killian da açsam nasıl olur karakteri adam gibi türk oyuncularla takılmak ıstıyorum yabancılar bı yerden sonra bayıyo.. ingilizcem iyi ama kendi dilindeki adamla konusmak gıbı olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 10 Mayıs 2015; 17:50:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PEGASUSS...

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

@Rsith

Evet sadece NA.

@PEGASUSS...

oyunu indiriyorum bakalım.. Gunner denicem inşallah hoşuma gider.. oyun baya büyümüş.. 49 gb dı 60 küsür olmuş

Killian da açsam nasıl olur karakteri adam gibi türk oyuncularla takılmak ıstıyorum yabancılar bı yerden sonra bayıyo.. ingilizcem iyi ama kendi dilindeki adamla konusmak gıbı olmuyo

hayır oyun azalmış bende 36 gb :)

• arkadaşlar bu alchemy crafting yaparken ki basic'teki scroll ları nereden buluyoruz? bi türlü bulamadım

edit: buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chucky_Horror -- 10 Mayıs 2015; 22:40:37 >
  • Steam'de gördükten sonra arkadaşlarla Tera'ya başladık, Ascension Valley'de oynuyoruz.

Human Priest ile 25 level oldum fakat oyunla ilgili neredeyse hiçbir şey bilmiyorum.

İster Skype'tan ister forum üzerinden özel mesaj ile tecrübelerinizi ve taktiklerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 10 Mayıs 2015; 21:31:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axXxo

quote:

Orijinalden alıntı: turgut saltan

karakter salı günü yani yarın gelecek ve dps üzerine olduu için mutluyum yarın kuvai milliyeye gelecem de lwl sınırı kaç lwl sınırı yoksa süper

Level sınırı henüz yok gelebilirsin konuda diğer şartlar yazıyordu geri kalanına oradan bakabilirsin

Alıntıları Göster
    Killian serverda bi türk guildi bulupta giremedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 10 Mayıs 2015; 22:26:01 >

• Yeni patch ile birlikte bütün tera oynama isteğim gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitrojen16

Yeni patch ile birlikte bütün tera oynama isteğim gitti.

neden
  • https://www.youtube.com/watch?v=HnUbxMYA7xk
    arkadaşlar 1.45 deki tavsiyeyi nasıl yapabilirim .

combo tuşunu değiştirmek istiyorum ama space le alakalı sadece jump yazıyor bulamadım o kısmı
  • Yeni gelen Gunner karakteri teraya yakışmadı açıkcası . Zerk gibi damage verip slayer gibi kaçıyor bide mutfak robotu var :D, CS de dengeleri bozmuş, Kumasyum'dada dengesizlik var kumalar 2 atıyo . En çok yaptığım iki aktivite yi mahfetmişler gibi geldi bana oyüzden yeni patch'de düzeltmelerini beklicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

https://www.youtube.com/watch?v=HnUbxMYA7xk
    arkadaşlar 1.45 deki tavsiyeyi nasıl yapabilirim .

combo tuşunu değiştirmek istiyorum ama space le alakalı sadece jump yazıyor bulamadım o kısmı

Oyun içinde 'K' tuşu ile skill penceresini açıp sağ tarafındaki Chained Skills 'e tıklayıp en altındaki yerden değiştirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitrojen16

Yeni gelen Gunner karakteri teraya yakışmadı açıkcası . Zerk gibi damage verip slayer gibi kaçıyor bide mutfak robotu var :D, CS de dengeleri bozmuş, Kumasyum'dada dengesizlik var kumalar 2 atıyo . En çok yaptığım iki aktivite yi mahfetmişler gibi geldi bana oyüzden yeni patch'de düzeltmelerini beklicem.

Ya slayerim ile vs attım gunner a karşı gerçektende yarı ölümsüzler. Yanlarındaki mutfak robotu saolsun canları azalmıyor gerçektende. 2. lancer gibi birşey oldu binevi.
  • frayada oynayan varmı arkadaşlar guildinize gireyim yalnız kaldım :D
  • Yakında gunner e bir nerf gelir ama pve üzerine.Çünkü Pve de gerçekten çok iyi dmg veriyorlar pvp de güçlü olduklarını düşünmüyorum zayıf yönleri var.
  • Bankada ikinci sayfayı nasıl açıyoruz acaba?
  • Arkadaşlar steame gelmiş yeniden başlayacağım oyuna ben oyunu çok sevmiştim ama exp kasarken bayılmıştım. Kasması en eğlenceli class hangisi acaba? Veya oyunda bot gibi programlar varsa özel mesaj atabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_Horror

Bankada ikinci sayfayı nasıl açıyoruz acaba?

Tera shopta satılan banka slotlarini açmak için item var ya da oyunu satın alan veteran hesaplarda bütün banka slotlari açık olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

Arkadaşlar steame gelmiş yeniden başlayacağım oyuna ben oyunu çok sevmiştim ama exp kasarken bayılmıştım. Kasması en eğlenceli class hangisi acaba? Veya oyunda bot gibi programlar varsa özel mesaj atabilir misiniz?

yanlız steam'a gelen oyunun NA versiyonu , çoğu kişi EU'da killian serverında oynuyor bilginiz olsun
  • frayada guild arıyorum türk guildleri genelde 2013 - 2014 yazıyor büyük ihtimal şimdi oynamıyolardır var mı bildiğiniz aktif guild acaba killana geçersem nasıl olur pvp serverda ben kasılırken gelip beni kesebilirler mi ?
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.