Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SuperPunch

Arkadaşlar son zamanlarda severde bazi kişiler Temmuzda vm5 gelecek diye idda etmeye başladılar.Doğru olabilir mi böyle birşey duydunuz mu?

Bildiğim kadarı ile tüm vmler kış bitiminde geliyor, emin değilim ama temmuz da geleceğini sanmıyorum. vm5 için en yakın tarih kış bitimi olabilir.
  • vm ne beyler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

vm ne beyler :D

vm dediğimiz oyunun en iyi son seti, vision maker.

Su anda pvp için renegade set
    pve için ise generation set

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proy -- 13 Mayıs 2015; 16:54:18 >
  • Arkadaslar 100k gold aldim @eukilliangold adli arkadastan neler onerirsiniz bana simdi once pve set dizmeye calisip sonra mi pvp set e odaklanmaliyim acaba?
  • arkadaslar corsairs stronghold diye bi gorev cikti nerden ve nasil yapabiliriz bi turlu bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito2323

arkadaslar corsairs stronghold diye bi gorev cikti nerden ve nasil yapabiliriz bi turlu bulamadım

Alt tarafta menü kısmında battleground diye bir menü var oradan tıklıyorsun cıkan kısımdan corsairs strongold'a match'e kayıt oluyorsun, eşleşme bulacak buldugunda cıkan uyarıyı kabul ediyorsun seni corsairs e teleport ediyor, savaşa giriyorsun defans ve atak olmak üzere 2 modu var , defansda sizin doğdunuz yerdeki kristali korumak adamları uzak tutmak olucak, atakta ise o kristali tamamlamak. Orayı kazandığında görevin tamamlanacak
  • axXxo kullanıcısına yanıt
    eyvallah kaardesim deniyeyim hemen
  • bir de şu reaper i aldim 58 lvl oldum hemen sizce boyle hizli lvl yukselttigi icin karakter pek iyi sayilmazmi bana tuhaf geldi acaba karakter mi gucsuz yada niebole bisey oldu anlamadım
  • quote:

bir de şu reaper i aldim 58 lvl oldum hemen sizce boyle hizli lvl yukselttigi icin karakter pek iyi sayilmazmi bana tuhaf geldi acaba karakter mi gucsuz yada niebole bisey oldu anlamadım

Reaper 40lvl olan bir karakterin olduğunda açılan bir karakterdi normalde şimdi 1 lvlde alınıyor 1 lvl atladıgında 50 lvl oluyor direk, onu ayarlamadılar henüz, gücsüz veya iyi olmamasından değil oyundan dolayı boyle.
    ben eu da oynamıorm kardeşim burda yine 40 lvl i gecince alıosun ve 58 oldum hemen ama benim berserkerim var 41de şuan pvp de hangisi iyidir hangisiini tavsiye edersinz ben onu mu bunu mu oynasam diye kararsız kaldım,birde bu corsairs stronghold zamana goremi basinca bisi cıkmıyo battleground menusunde
  • çok soru soruyorm farkındaym k bakmayın :) bu adamlar lvl i dusuk oldugu halde gelip oldurebiliolar bazen silahlari yanarlı donerli para mı veriyolar oyuna acaba bizde o tarz seyleri almak icin ortalama ne kadar para vermeliyiz
  • quote:

çok soru soruyorm farkındaym k bakmayın :) bu adamlar lvl i dusuk oldugu halde gelip oldurebiliolar bazen silahlari yanarlı donerli para mı veriyolar oyuna acaba bizde o tarz seyleri almak icin ortalama ne kadar para vermeliyiz

Yani şimdi silahları +9 olabilir +12 olabilir üstüne tıkla sag tusa bas inspect de adamın kıyafetlerine bak, sende süperior kıyafetler giy ve itemlerini +9 bas eğer değilse , eğer oyuna para harcamak istiyorsan 65 lvlden önce harcama
    ben eu da oynamıorm kardeşim burda yine 40 lvl i gecince alıosun ve 58 oldum hemen ama benim berserkerim var 41de şuan pvp de hangisi iyidir hangisiini tavsiye edersinz ben onu mu bunu mu oynasam diye kararsız kaldım,birde bu corsairs stronghold zamana goremi basinca bisi cıkmıyo battleground menusunde
  • Beyler oyunda çok az battleground var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Controvert silah yapıcam gunner için ama kredi yetersiz. Bende slayerde yapıp yan karakter olduğu için gunner e vermek istiyorum mümkünmüdür direk soulbound mi oluyo yoksa

Edit: Contravert çok masraflı geldi defience silah craftlamayı düşünüyorum ama weapon master istiyormuş. Killianda varmıdır defience craftlayacak weapon master? Malzemeler benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidkzlr -- 15 Mayıs 2015; 19:56:53 >
  • Defiance materyalleri nasıl trade yapabiliyosun ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

Defiance materyalleri nasıl trade yapabiliyosun ki ?

Craft yapılabilen defience seti var. Bc Ks itemide gerektirmiyo hem. Ama weapon-armor craft master gerekiyo
  • Evet unutmusum oyunu bıraktıgım için.bende weapon master dı ordan hatırladım :)

• Arkadaşlar biz 2 kisi oyuna baslamayi dusunuyoruz sizden gelen oneriler ile indirmeye baslicaz uni okuyoruz sıkıntidan steam e gelmisken basliyalim dedik . Bi kac sorum var dostlar oyun ilerde nasil oluyor karaktrrler arasinda cok fark oluyor mu birde Allods online diye bir oyun oynyorduk bilirsiniz belki sozde free2play ama oyun ici o kadar pahaliydiki parayi basan fark atiyordu ki oyun fazla surmedi zaten.bu oyunda da boylemi yoksa farm yaparak emek harciyarak bi yerlere varabilirmiyiz illa para yatirilmasi gerekiyor mu yatirilsa bile cok masrafli bir oyun mu? Simdilik bunlari ogrensek yeter bize oyunu ogreniriz oyun icinde Killianda baslamayi dusunuyoruz. Onerilerinzi bekliyoruz oyun hakiinda tera online hakkinda arkadaslar tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: xSasegu

Arkadaşlar biz 2 kisi oyuna baslamayi dusunuyoruz sizden gelen oneriler ile indirmeye baslicaz uni okuyoruz sıkıntidan steam e gelmisken basliyalim dedik . Bi kac sorum var dostlar oyun ilerde nasil oluyor karaktrrler arasinda cok fark oluyor mu birde Allods online diye bir oyun oynyorduk bilirsiniz belki sozde free2play ama oyun ici o kadar pahaliydiki parayi basan fark atiyordu ki oyun fazla surmedi zaten.bu oyunda da boylemi yoksa farm yaparak emek harciyarak bi yerlere varabilirmiyiz illa para yatirilmasi gerekiyor mu yatirilsa bile cok masrafli bir oyun mu? Simdilik bunlari ogrensek yeter bize oyunu ogreniriz oyun icinde Killianda baslamayi dusunuyoruz. Onerilerinzi bekliyoruz oyun hakiinda tera online hakkinda arkadaslar tesekkurler

Stream e gelen NA sürümü maalesef ilk mesajı okumanı tavsiye ederim o konuda. Killian EU kısmında EU nun sitesinden indirmen gerekir. Para konusuna gelirsek oyunda para ile zaman kazanılır farm yaparak ticaret yaparak yapılmayacak bir şey yok. Oyunu öğrendikten sonra tera club(ilk mesajda bilgiler mevcut) almanız tavsiye edilir zaman konusunda bir nebze yardımcı olması için. 14 € bir aylığı tamamen yeni oyuncuya önermem yalnız gelin bakın oyuna hoşunuza giderse ilerde tera club alabilirsiniz.

Son olarak şunu söyleyeyim teranın eksikliği olarak görülebilir ara leveller de sadece level kasıldığı için sıkılabilirsin ancak şunu hiç unutma tera end-game tarzı bir oyun, oyunun %20 sini görürsün level kasarken kalan %80 i son level'e ait işlerdir. Kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.