Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Killian da piyasayi bilen arkadaslar 120k gold la reaper icin ne almami onerirler acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: charliee

Killian da piyasayi bilen arkadaslar 120k gold la reaper icin ne almami onerirler acaba?

Reaper i bırakmanı öneririm
    Nedendir bilmem bi sevemedim o classı.

Soruna gelirsek pvp mi pve mi düşünüyosun alacakların ona göre değişir
  • Bu ghili ne zaman resetleniyor ya 2 tane teleport sc si yandı boşu boşuna. 24 saat içindemi en fazla 3 kere giriliyo yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidkzlr

Bu ghili ne zaman resetleniyor ya 2 tane teleport sc si yandı boşu boşuna. 24 saat içindemi en fazla 3 kere giriliyo yoksa

Tüm zindanlar saat 13:00'da resetlenir club olmayanlar günde 3 kere girebiliyor.Bir de eğer ordaysan ayrılma saati gelince girersin karakter bekliyor hakkın yanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Degethyus

quote:

Bu ghili ne zaman resetleniyor ya 2 tane teleport sc si yandı boşu boşuna. 24 saat içindemi en fazla 3 kere giriliyo yoksa

Tüm zindanlar saat 13:00'da resetlenir club olmayanlar günde 3 kere girebiliyor.Bir de eğer ordaysan ayrılma saati gelince girersin karakter bekliyor hakkın yanmıyor.

Bugün 13:00 dan sonra 1 kere girdim 2. girişimde boştu resetlenmemişti. Az önce 1 defa daha girdim sorun yoktu hemen ardından 1 kere daha girdim bu sefer boştu valla anlamadım gitti.
    Sizindediğiniz dg ye girdikten sonrada geçerli dimi bu arada ? Yani eğer boş ise resetlenmesini bekleyip tekrar girsem karaktere yapabilirmiyim dg yi

• quote:

quote:

quote:

Bugün 13:00 dan sonra 1 kere girdim 2. girişimde boştu resetlenmemişti. Az önce 1 defa daha girdim sorun yoktu hemen ardından 1 kere daha girdim bu sefer boştu valla anlamadım gitti.
    Sizindediğiniz dg ye girdikten sonrada geçerli dimi bu arada ? Yani eğer boş ise resetlenmesini bekleyip tekrar girsem karaktere yapabilirmiyim dg yi

Sandığı açtıktan sonra P'ye bas, yan sekmede instance reset de yoksa bitirdiğin zindana girmiş olursun bak o zaman yanar işte :) Unutma her seferinde reset instance.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 18 Mayıs 2015; 3:38:27 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sandığı açtıktan sonra P'ye bas, yan sekmede instance reset de yoksa bitirdiğin zindana girmiş olursun bak o zaman yanar işte :) Unutma her seferinde reset instance.

Ghili(premium) 1 entry diyor. 1 kere daha girebiliriz mi demek oluyo bu şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: charliee

Killian da piyasayi bilen arkadaslar 120k gold la reaper icin ne almami onerirler acaba?

120k dediğin 120 gold mu yoksa 120 bin gold mu hocam
  • alidkzlr kullanıcısına yanıt
    Yok iki kere daha girebilirsin olmalı anlamı :) Benim de çok başıma geliyordu çok scroll yandı bu nedenden.
  • KendineAteist kullanıcısına yanıt
    Hocam 120 bin'dir o, İngilizce'de binin kısaltmasıdır 'K'.Ha bunu zaten biliyorsundur da emin olamadığın için soruyorsan başka :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 18 Mayıs 2015; 10:43:14 >
  • Degethyus kullanıcısına yanıt
    Tamamdır kardeşim sağolasın uğraştırdım gece gece :)
  • quote:

Hocam 120 bin'dir o, İngilizce'de binin kısaltmasıdır 'K'.Ha bunu zaten biliyorsundur da emin olamadığın için soruyorsan başka :)

biliyorum hocam oyun geçmişim fazla ama terada 1000 gold kolay yapılmadığını sandığım için sordum çünkü 1k 1.5 tl filan diyolardı 1000 goldsa eğer baya düşük piyasa :D
  • Ben seviyorum reaperi ya hosuma gidiyo :) once pve set gidip sonra pvp icin set dizmeyi planlıyorum hocam :)
  • quote:

Yok ne demek de bir yanlışı düzelteyim instance reset deyince o dediğim yerde kaç kere girdiğin tam belli olmayabilir, 13:00'ten sonra hesapla işte kaç kere yaptığını en garanti yöntem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 18 Mayıs 2015; 15:12:33 >
  • Arkadaslar selam
    Frayada 1 sene kadar lancer oynayıp bırakmıstım.mwa olaylarından sonra bütün hevesim kaçmıstı açıkcası.şimdiki durum hakkında biraz bilgi verebilir misiniz yani mwa kasmak hala problem mi ? killian da sıfırdan baslamak istiyorum yine alışkın oldugum lancer kasacağım.kelsaik lot ebon tower kısacası farm olayı normale döndü mü? Birde quest yaparken pk ile öldürülünce kristaller patlıyor mu? Sorularım bu kadar eğer mwa ve gold kasma normale döndüyse başlayacagım.en son ambit ve defiance set de bırakmıstım.trade de fiyatlar nasıldır blgilendirir iseniz cok sevinirim.
    Selamlar,iyi oyunlar,iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Yok ne demek de bir yanlışı düzelteyim instance reset deyince o dediğim yerde kaç kere girdiğin tam belli olmayabilir, 13:00'ten sonra hesapla işte kaç kere yaptığını en garanti yöntem :)

Ya çorba oldu zaten. Bugün girdim 1 entry diyodu çıktıktan sonra 3 dedi anlamadım gitti. saat tam 13:00 da bitirmiştim dg yi şimdi gel çık işin içinden :). Ben hergün 1-2 kere gireyimde yeter bana ya 3. yü riske etmicem
  • Selamlar Vanguard kredisi ile alınan mwa boxları geldi o yüzden mwa olayı normale döndü diyebiliriz yalnız bu mwalar satılamıyor ayrıca bu mwalar lot ebon gibi 60 lwlden düsük dg lerde farmlanabiliyor ama bence drop ratesi düsük gene.Normal mwaların piyasası da düştü bu nedenle örnegin su anda veritas da 80g
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

Arkadaslar selam
    Frayada 1 sene kadar lancer oynayıp bırakmıstım.mwa olaylarından sonra bütün hevesim kaçmıstı açıkcası.şimdiki durum hakkında biraz bilgi verebilir misiniz yani mwa kasmak hala problem mi ? killian da sıfırdan baslamak istiyorum yine alışkın oldugum lancer kasacağım.kelsaik lot ebon tower kısacası farm olayı normale döndü mü? Birde quest yaparken pk ile öldürülünce kristaller patlıyor mu? Sorularım bu kadar eğer mwa ve gold kasma normale döndüyse başlayacagım.en son ambit ve defiance set de bırakmıstım.trade de fiyatlar nasıldır blgilendirir iseniz cok sevinirim.
    Selamlar,iyi oyunlar,iyi forumlar.

Mwa olayı geri geldi ama Veteran masterwork alkahest diye birşey geldi. Lot tan yaklaşık %80 Veteran mwa %20 normal mwa geliyor diğer dg leri denemedim büyük ihtimal aynıdır. Veteranlar ticaret edilemiyo maalesef ama artı basma ihtiyacınızı karşılarsınız hiç olmazsa. Pk olayına gelince eğer karşı taraf pk açıp sizi kestiyse kristal kaybetmezsiniz. Ama siz pk açıp ölürseniz kristal kaybedebilirsiniz.

• Herkese cevaplarından dolayı çok teşekkür ediyorum.+ basmak yeter zaten gold u bir şekilde kasmaya çalışırız artık.indiriyorum suan killianda baslayacağım.
    Teşekkürler,saygılar.

• quote:

quote:

quote:

Ya çorba oldu zaten. Bugün girdim 1 entry diyodu çıktıktan sonra 3 dedi anlamadım gitti. saat tam 13:00 da bitirmiştim dg yi şimdi gel çık işin içinden :). Ben hergün 1-2 kere gireyimde yeter bana ya 3. yü riske etmicem

Dostum önemli olan o saatten önce bitirmek değil girmek, zaten rastladıysan son ana kadar yani reset saati gelmeye bir kaç dk kala bile party toplayanlar var.

• 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.