Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar killianda lancer açtım yine.guild e alabilecek birileri varmıdır aktif olarak oynayan? Varsa eğer burdan yazarsa katılırım.
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Levellarken ve quest yaparken guildde olmanın bir faydası var mı? Yani benzer diğer oyunlardaki gibi guildde olunca pasif buff felan geliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acark

Levellarken ve quest yaparken guildde olmanın bir faydası var mı? Yani benzer diğer oyunlardaki gibi guildde olunca pasif buff felan geliyor mu?

guild level sistemi ile kurucusu belirli bufflar alabiliyor yalnız bir çok guildin bundan haberi yok gibi. Level kasarken de ihtiyacın olan bir şey değil zaten
  • Yaratıklarla boğuşurken(Warrior) arada bir stun geliyor, ben böyle bir şey hatırlamıyorum skill açıklamalarında, kaçırdığım bir şey mi var yoksa renegade' nin pasif özelliği falan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Degethyus

Yaratıklarla boğuşurken(Warrior) arada bir stun geliyor, ben böyle bir şey hatırlamıyorum skill açıklamalarında, kaçırdığım bir şey mi var yoksa renegade' nin pasif özelliği falan mı?

Rain of blow olması lazım yada başka bir skilldi glphy verince stun özelliği ekliyordu ama şansı çok düşüktü onun.
  • quote:

Yaratıklarla boğuşurken(Warrior) arada bir stun geliyor, ben böyle bir şey hatırlamıyorum skill açıklamalarında, kaçırdığım bir şey mi var yoksa renegade' nin pasif özelliği falan mı?

blacksmith's hammerstrike (bütün visionmaker silahların pasif özelliği). sadece yaratıklara değil pvp de de işliyor random stun. yada basic attack taki %5 stun glphy olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 20 Mayıs 2015; 18:01:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axXxo

quote:

Rain of blow olması lazım yada başka bir skilldi glphy verince stun özelliği ekliyordu ama şansı çok düşüktü onun.

Yok yok o değil vm silahından şüpheleniyordum meğer bu silahtaki blacksmith's hammerstrike belli bir şansla stun veriyormuş.Bildiğin skill atarken stun'lıyor.Sık sık da geliyor ha sevdim, pvp'de denemedim ama.

Düzenleme:@ÖmErenay, zamanlama harika Aynen dediğin gibiymiş daha önce vm set yapmadığımdan bu olay bayağıdır garibime gidiyordu, pvp'de de işlemesi ayrı bir güzel yeah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 20 Mayıs 2015; 18:07:53 >

• Arkadaslar vm setler trade olabiliyor mu ogrendigime gore craftlamak gerekiyormus brookerda da satilmiyomus, crafttan hic anlamiyorum ama pvp gitmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: charliee

Arkadaslar vm setler trade olabiliyor mu ogrendigime gore craftlamak gerekiyormus brookerda da satilmiyomus, crafttan hic anlamiyorum ama pvp gitmek istiyorum

vm setler trade olmaz vm setten önceki defiance seti craft olabilir ve satılabilir ayrıca 800 armorcrafting/master gerektirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperPunch -- 20 Mayıs 2015; 21:38:56 >
  • bi yerden sonra ücret vermek gerekiyormu?para oyunun dengesini ne kadar değiştiriyor?
  • SuperPunch kullanıcısına yanıt
    Hocam cevaplar icin cok tesekkurler once defiance yapip sonra renegade gidicez mecbur

• SCHM 77 run tamamdır beyler.

Ideonal ile brnm,rg yaptım. 9 ambitle scnm brhm tankladım. Şimdi de 12 disco set ile schm de tank olarak oynadım. Bunları aman ben çok proyum vs. mesajı vermek için söylemiyorum çok eksiğim var oyunu öğreniyorum hala. Demek istediğim oyunda ve forumda pay 2 win diye ağlayanlara bakmayın en zor yerler için +15 set yapmanız gerekmiyor özellikle yeni bir oyuncu için neredeyse imkansız +15 yapmak, ancak gördüğünüz gibi 12 ve visionmaker olmayan setlerle de güzel işler yapılabiliyor. Herkese iyi oyunlar, her geçen gün classınıza ait daha fazla tecrübe kazanmanız dileğiyle.

• charliee kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişi bu yolu seçiyor zaten yalnız şu anda defiance craft materyalleri pahalıya kacıyor yani controvent sonra defianceye gitsen daha ucuz o da senin bütcene kalmıs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

SCHM 77 run tamamdır beyler.

Ideonal ile brnm,rg yaptım. 9 ambitle scnm brhm tankladım. Şimdi de 12 disco set ile schm de tank olarak oynadım. Bunları aman ben çok proyum vs. mesajı vermek için söylemiyorum çok eksiğim var oyunu öğreniyorum hala. Demek istediğim oyunda ve forumda pay 2 win diye ağlayanlara bakmayın en zor yerler için +15 set yapmanız gerekmiyor özellikle yeni bir oyuncu için neredeyse imkansız +15 yapmak, ancak gördüğünüz gibi 12 ve visionmaker olmayan setlerle de güzel işler yapılabiliyor. Herkese iyi oyunlar, her geçen gün classınıza ait daha fazla tecrübe kazanmanız dileğiyle.

Dün birlikte brnm girmiştik nicki görünce hatırladım :) Güzelmiş yanlız title en kısa zamanda bende istiyorum gerçi daha brhm ve scnm'ye hiç girmedim malumun özellikle warriorları almıyorlar dps olarak, tank olarakta oynamayı hiç beceremiyorum. Evet oyunda illa para vereceksin diye birşey yok kasarsın ama kayda değer bir vakit harcaman lazım o da bizim milletimize zor geldiği için direk pay to win'e bağlıyorlar işi.

• quote:

Hacı seni tebrik ediyorum azimli adammışsın :) Dediklerine katılıyorum da p2w olayı na'a kıyasla oluyor, na gerçekten oyuncunun açısından bakıyor, eu'da ise öyle değil, millet de buna kızıyor haliyle yoksa hep diyorum Tera f2p diye geçinen bütün oyunlardan daha f2p'dir.

@axXxo, valla rg hariç hiçbir zindan skilled değil, zamanında re'nin hard moduyla başladığım için o bile değil, brnm'ye de toplasan 5 kere girmişimdir cw'yi saymıyorum, acayip boşladım zindan olayını ama oyunu az çok biliyorsan kimseye ihtiyacın yok da zevk olayı daha çok grup olayındadır o ayrı.Bak ilk başta full deva +12 setim vardı, silah hariç craft falan değildi ama yeni re'ye skilled adam istiyolardı bu kafayı ben hiç bir zaman çözemedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 21 Mayıs 2015; 11:37:48 >

• quote:

quote:

Hacı seni tebrik ediyorum azimli adammışsın :) Dediklerine katılıyorum da p2w olayı na'a kıyasla oluyor, na gerçekten oyuncunun açısından bakıyor, eu'da ise öyle değil, millet de buna kızıyor haliyle yoksa hep diyorum Tera f2p diye geçinen bütün oyunlardan daha f2p'dir.

@axXxo, valla rg hariç hiçbir zindan skilled değil, zamanında re'nin hard moduyla başladığım için o bile değil, brnm'ye de toplasan 5 kere girmişimdir cw'yi saymıyorum, acayip boşladım zindan olayını ama oyunu az çok biliyorsan kimseye ihtiyacın yok da zevk olayı daha çok grup olayındadır o ayrı.Bak ilk başta full deva +12 setim vardı, silah hariç craft falan değildi ama yeni re'ye skilled adam istiyolardı bu kafayı ben hiç bir zaman çözemedim :)

Valla normalde bende pek yapmıyorum çünkü parti yok dışardakilerde skilled olmadığım için genelde reddediyor senin dediğin mantıktan, paso rg gire gire revegonus title'ni kazanmış tek orası rahat geliyor ama artık brnm de alıştım 1 tane kaldı skillede. Parti için guild olacak arkadaşların olacak yoksa inan zevki çıkmıyor pek

• quote:

Haci gozunaydin

• Arkadaslar bisey sormak istiyorum, simdi defiance set diziyorum pvp ile para nasil kazanabilirim, para icin pve mi sadece?
  • Gold satisina devam ediyorum. Referanslar icin pm atabilirsiniz. 1000g 1.5 tl

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.