Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FX 6350 ile oynuyorum 80 fps den aşağı inmiyor bence optimizasyon ile alakalı yada yüklü bir program mesela 'amd gaming evolved' bu program oyunları optimize ettiğini sanıyor ama aslında oyunların açılmamasına kadar bir çok soruna sebep oluyor.
  • Açıkcası ben bunun bilgisayar ile alakalı bir durum olduğunu pek sanmıyorum oyundaki tüm arkadaslarım aynı ister gaming pc olsun ister normal hepsi velikaya girdiğince cs'ye girdiğinde fpsyerlerde sürünüyor, her türlü optimizasyonu denedim oyunun grafiklerini çamur gibi yaptım boştayken 100'e kadar cıkıyor ama insanların çok olduğu bi yere geldiğinde adamlar gölge şeklinde gözüküyor fps 18'e kadar düşüyor bende i7 4710hq işlemci gtx850m ekran kartı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axXxo -- 28 Mayıs 2015; 14:27:08 >
  • Oyunun optimizasyonunda sorun olduğu kesin zaten .çok güçlü ekran kartlarında bile bazen 10-20 fps verip birden 100 lere çıkabiliyor.ping olayi da zaten internet le alakalı islemciyle falan alakasi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kalabalık alanlarda hangi oyun olsa fps ani düşer.i5-4670 gtx460 ile oyun akıyor, cs'de haliyle başlangıçta düşüyor sadece, sonrası yine aynı.Ama o amd7850k ile zindanlarda bile düşüyor ki benim leptopta gt 525m, i5-2450m mi ne var onda bile bu denli kasmıyor.Burdan da anlaşılan intelin leptop işlemcisi bile tek çekirdek performansta çok iyi.Genel anlamda zaten intel bu konuda hep fark koymuştur.Neyse konu sapmasın bu oyunun çoğu bilgisayarda kasmasının sebebi kötü işlemci.İyi bir leptopta kasmasının sebebi de eskiden optimus problemiydi şimdi böyle olmamalı.İyi gözlemlemek lazım.
  • oyun oynanmaz hale gelıor bu yuzden oynamıyorum böle kasmayla oyundan zevk alınmaz pc canavar ama oynanmayınca oynanmıyor bende bırakmayı dusunuyorum sormadıgım kısı kalmadı kımse bılmıyor neden bole kastıgını amd lerde böyle dıcez o zaman dıcek baska bıse yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Degethyus

O kalabalık alanlarda hangi oyun olsa fps ani düşer.i5-4670 gtx460 ile oyun akıyor, cs'de haliyle başlangıçta düşüyor sadece, sonrası yine aynı.Ama o amd7850k ile zindanlarda bile düşüyor ki benim leptopta gt 525m, i5-2450m mi ne var onda bile bu denli kasmıyor.Burdan da anlaşılan intelin leptop işlemcisi bile tek çekirdek performansta çok iyi.Genel anlamda zaten intel bu konuda hep fark koymuştur.Neyse konu sapmasın bu oyunun çoğu bilgisayarda kasmasının sebebi kötü işlemci.İyi bir leptopta kasmasının sebebi de eskiden optimus problemiydi şimdi böyle olmamalı.İyi gözlemlemek lazım.

Optimus ile ilgili çözümlere de baktım diğer yolları da denedim ancak sonuç vermiyor, iyi işlemcide de aynı oyun, grafikleri fulle çekiyorum aynı en aşağı indiriyorum yine aynı, warrior ile cs'de backstep kullanamıyorum resmen adamlar gölge şeklinde görünüyor ama onun dısında normal dg'lerde veya başka haritalarda sıkıntı olmuyor.
    @Xsasegu'nun da dediği gibi pc canavarda olsa bu oyunda farketmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: axXxo

quote:

O kalabalık alanlarda hangi oyun olsa fps ani düşer.i5-4670 gtx460 ile oyun akıyor, cs'de haliyle başlangıçta düşüyor sadece, sonrası yine aynı.Ama o amd7850k ile zindanlarda bile düşüyor ki benim leptopta gt 525m, i5-2450m mi ne var onda bile bu denli kasmıyor.Burdan da anlaşılan intelin leptop işlemcisi bile tek çekirdek performansta çok iyi.Genel anlamda zaten intel bu konuda hep fark koymuştur.Neyse konu sapmasın bu oyunun çoğu bilgisayarda kasmasının sebebi kötü işlemci.İyi bir leptopta kasmasının sebebi de eskiden optimus problemiydi şimdi böyle olmamalı.İyi gözlemlemek lazım.

Optimus ile ilgili çözümlere de baktım diğer yolları da denedim ancak sonuç vermiyor, iyi işlemcide de aynı oyun, grafikleri fulle çekiyorum aynı en aşağı indiriyorum yine aynı, warrior ile cs'de backstep kullanamıyorum resmen adamlar gölge şeklinde görünüyor ama onun dısında normal dg'lerde veya başka haritalarda sıkıntı olmuyor.
    @Xsasegu'nun da dediği gibi pc canavarda olsa bu oyunda farketmiyor

Amd'li sistem ve leptoplarda var bir gariplik fakat bunun dışında iyi bir masaüstü pc varsa o zaman demeyin keyfinize.Bir de şu kalabalık alanlarda dediğim gibi ani düşüşler olur sadece Tera'ya özgü bir şey değil de bunun yanında sanırsam upload hızından da kaybediyoruz.Neyse şans yanınızda olsun diyelim :)

• killianda girebileceğim türk guildi var mı 40 lvl archerım

• server değiştirme şansımız var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: erywer

server değiştirme şansımız var mı?

oyun içi shopta server change voucher var. yalnız oyun içi satılamaz mecburen gerçek para yatırman gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

oyun içi shopta server change voucher var. yalnız oyun içi satılamaz mecburen gerçek para yatırman gerekir.

kaç tl peki?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

kaç tl peki?

Killian'da isen server değiştirme sakın.70 tl falandı yanlış hatırlamıyorsam.

Bir de bu frywind ne çileli be arkadaş event olmasına rağmen giremedim bir türlü, girme zamanlarında da daha çok equalized deniyor millet o zaman da ne ks veriyor ne de görevi tamamladı sayıyor.Acayip kıl oldum, jackpot falan hikaye double/trible ks eventi falan lazım.

• Degethyus kullanıcısına yanıt
    Aynen ya orası zulüm oluyor bazen 2 saat sırada beklediğimizi bilirim, cs ve kuma ile zaten ks puanı kasamıyorsun, girdiğinde de adamlar disco set var diye cogu zaman atmaya calısıyor kazancam diye orada en az 2 saat vakit harcıyorum bende, event lazım ama bu sefer event oldugu zaman adamlar defiance olmadı surece almıyor yada partisiz girmiyor adamlar sende kendin gibi pve setli adamlarla giriyorsun bu sefer karsı sansına hakuna , furians gibi takımlar geliyor baseden dışarı çıkamıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axXxo -- 2 Haziran 2015; 17:47:36 >
  • quote:

Aynen ya orası zulüm oluyor bazen 2 saat sırada beklediğimizi bilirim, cs ve kuma ile zaten ks puanı kasamıyorsun, girdiğinde de adamlar disco set var diye cogu zaman atmaya calısıyor kazancam diye orada en az 2 saat vakit harcıyorum bende, event lazım ama bu sefer event oldugu zaman adamlar defiance olmadı surece almıyor yada partisiz girmiyor adamlar sende kendin gibi pve setli adamlarla giriyorsun bu sefer karsı sansına hakuna , furians gibi takımlar geliyor baseden dışarı çıkamıyorsun

İtemden yana bir sıkıntım yok da ona rağmen giremiyorum ama dediğin çok doğru uğraştırıyorlar milleti.Bizim server'ın da acayip güçlü adamları var onlara rastlayınca çok iyi oluyor da ben özellikle bu son zamanlarda itemsiz takıma bile razıydım.Şimdi kuma da eskisi gibi değil her ne kadar kazanma şansı yükselse de ama yine de devamlı kuma girmek gerek anlaşılan, kazanınca 700ks geliyor.Geçenlerde durmadan girdim ettim eldiveni anca öyle tamamladım, adamsızlıktan kredi biriktiremiyoruz.Düşünsene bir frywind kazansan boostla 5k yeme de yanında yat.

• quote:

quote:

İtemden yana bir sıkıntım yok da ona rağmen giremiyorum ama dediğin çok doğru uğraştırıyorlar milleti.Bizim server'ın da acayip güçlü adamları var onlara rastlayınca çok iyi oluyor da ben özellikle bu son zamanlarda itemsiz takıma bile razıydım.Şimdi kuma da eskisi gibi değil her ne kadar kazanma şansı yükselse de ama yine de devamlı kuma girmek gerek anlaşılan, kazanınca 700ks geliyor.Geçenlerde durmadan girdim ettim eldiveni anca öyle tamamladım, adamsızlıktan kredi biriktiremiyoruz.Düşünsene bir frywind kazansan boostla 5k yeme de yanında yat.

Kuma'da kazanma şansın arttı doğru ancak işi bilen bir priest ve carry bulmak o kadar zor ki biz en son çareyi guildçe girmekte bulduk en azından garanti kazanıyoruz yoksa ne zaman tek denesem mutlaka trolleyenler oluyor, aynen boostla 5k görevden geliyor birde 1.2k normal bitirdiğin için geliyor 6.2 zaten haftalık 40k kasabiliyorsun iyi oluyor. Geçen hakuna'dan ve sexy boys'dan kişilerle girdim adamları 5000/370 yendik ama işte genelde o adamlar hep karşıda oluyor

• Siz ks kasiyonuzda millet yeni patch için ks gold biriktirmeye basladi

• yardım start çalışmıyor yapamadım kaç gündür
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

Siz ks kasiyonuzda millet yeni patch için ks gold biriktirmeye basladi

Ks dışında bir problem yok zaten, ks de problem değil aslında oyunun kendi problem ^^ Biraz zorlamaya bakar da acayip bezdiriyor sonra.
  • Degethyus kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle de benim anlamadığım fraywind que bütün serverler arası değil mi ? Random giren arkadaşlar que nin 2 saat dolmadigini söylüyor neden acaba

• Launcher i defalarca baştan başlatıp halletim ben o sorunu. Bendede vardı ve cidden adamı kanser ediyor. Oyunun klasörü salt okunursa o tiki kaldır. Ve kısayolda hedef kısmına -debug -window yazılarını ekle böyle çözümler gördüm nette belki sana yardımcısı olur düzelmezse benim denediğim şekil. Yinede düzelmiyorsa launcheri repair et belki faydası olur. Son çare ise oyunu yeniden indirip kurmak :/
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.