Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Ascension Valley'de oynuyorsanız guilde bekleriz

hocam biz bize yeteriz di sanırım böyle bi guilde alıcaklardı dün giremedik bi türlü sizin guildde kaç kişisiniz. ?

5-6 kişiyiz, 150-360 saat arası oynama süremiz var, 1 aydır oynamamıza rağmen arkadaş sıralamaya girdi bile

İstiyorsanız bana mesaj atabilirsiniz, BizBizeYeteriz isimli guildden hayır gelmez size teminat veriyorum.

• arkadaşlar a.v de tek başıma oynuyorum :D türk guıldler var mı ?
  • Arkadaşlar bir sorum olucak benimde oyunla ilgili oyun hala client+en eski güncellemeler olarak mı iniyor ve ben yeni başlayacagım oyunu nereden indirmeliyim ve bana en uygun hangi sunucu olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyzoxe

arkadaşlar a.v de tek başıma oynuyorum :D türk guıldler var mı ?

http://steamcommunity.com/id/JackGhosen/

Ekleyin hocam Ascension Valley'de oynuyoruz.
  • Merhabalar, 2 gün önce bir arkadaşımın önerisi üzerine başlamaya karar verdim oyuna lakin uzun bir downloaddan sonra ekran bu şekilde kaldı bir ara tamamen dolmasına rağmen PLAY e tıklayamıyordum. Genel bir sorun mu bu yoksa benden kaynaklanan bir şey mi? Oyunu kendi sitesinden indirdim bu arada. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

TERA Online Soru-Cevap Konusu
  • Fenathelon F kullanıcısına yanıt
    konunun başında bu hataya yer veriliyor bakıp bulabilirsin.
  • Sorularınızı yazmadan önce ilk sayfayı gözden geçirirseniz daha hızlı sonuca ulaşırsınız.
  • JackGhosen J kullanıcısına yanıt
    ekliyorum :D
  • Arkadaşlar bir sorum olucak benimde oyunla ilgili oyun hala client+en eski güncellemeler olarak mı iniyor ve ben yeni başlayacagım oyunu nereden indirmeliyim ve bana en uygun hangi sunucu olur ?
    Cevap gelmedi ?
  • Krawen kullanıcısına yanıt
    Evet hala öyle iniyor .Eu serverinde baslaman ping açısından daha iyi olur.Tera gameforge sitesinden indirebilirsin.
  • benimle oynayıp öğreticek varmı
  • Haftalık bc, ks puanı toplama sınırı mı var? 100k kapasiteden bahsetmiyorum. 100k yı doldurmayıp harcayarak biriktiriyordum, birkaç gün BG spamledim daha sonra girdiğim BG'lerden aldığım kredilerin işlemediğini gördüm. Forumlara baktım bununla ilgili birşey bulamadım bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caffeıne

Haftalık bc, ks puanı toplama sınırı mı var? 100k kapasiteden bahsetmiyorum. 100k yı doldurmayıp harcayarak biriktiriyordum, birkaç gün BG spamledim daha sonra girdiğim BG'lerden aldığım kredilerin işlemediğini gördüm. Forumlara baktım bununla ilgili birşey bulamadım bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.

40K bg&ks puanı sınırı var , her hafta resetten sonra sıfırlanır.
  • Arkadaş full canla ben bir kere vuramadan beni kestiğini iddda etmiş. Birde forumda herkese kanıtlayacakmış forumdan selamlar yazmış video koycam demişti fakat videoyu dün gece atması gerekirken bekledim bugünde göremedim. Ben 1-2 ss ekleyeyim dedim.

http://i.hizliresim.com/1y0l7D.png

http://i.hizliresim.com/kkRyRW.png

http://i.hizliresim.com/La0WMo.png

http://i.hizliresim.com/7kZrrN.png

Böyle kişiler hayal dünyalarında bazı şeyleri yaşayıp uydurabiliyolar. Foruma atmazdım fakat buffı vardı şöyleydi böyleydi demiş etmiş gören görsün arkadaşını tanısın diye atıyorum. Olay item değil olay hayal dünyası geniş playerlarımız gerçekte neler yapabildiği.

Burda da ilk kesildikten sonra ağlmasını ve kesildiğini izleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarbeLeeMatkap -- 13 Haziran 2015; 1:19:46 >

• Merhaba arkadaşlar Tera Online'da Türk guildinin olduğu ve oyuncu sayısı olarak yoğun(Yoğunluk şöyle: DPS oyuncusunun herhangi bir dg ye çok fazla beklemeden girdiği. Ben eskiden oynuyordum bu oyunu. Sırf bir dg de yarım saatten fazla beklediğim için bıraktım oyunu.) bir server arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiwadare -- 13 Haziran 2015; 2:30:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiwadare

Merhaba arkadaşlar Tera Online'da Türk guildinin olduğu ve oyuncu sayısı olarak yoğun(Yoğunluk şöyle: DPS oyuncusunun herhangi bir dg ye çok fazla beklemeden girdiği. Ben eskiden oynuyordum bu oyunu. Sırf bir dg de yarım saatten fazla beklediğim için bıraktım oyunu.) bir server arıyorum.

EU serverlarında instance / battleground matching tüm serverları kapsar. Dolayısiyle server seçimi bir fark yaratmıyor. NA da durum nasıl bilemem.
    Lancer yada healer olsanız beklemezsiniz ki lancer ile kayıt olduğumda en fazla 15 dakika bekliyorum. DPS nüfusu kalabalık olduğu için böyle.
  • beyler cok bir sorunum var bu bir kac haftadır tera oynamaya başladım oyuna ilk basladıgımda sorun yoktu 2-3 saat küsür oynadıgımı bilirim orta ayarlarda ancak bu 1 haftadır Insufficient Memory hatası vermeye başladı oyunu giriyorum 5 dk sonra kasıyor ve oyun kapanıyor en düşük ayarlarda dahi böyle oyunda grafik diye birşey kalmadı o derece sitesinde hatayla ilgili birşeyler yazıyor ancak ingiliççe anlayamıyorum anlayan birileri Varsa yardımcı olsun lütfen çıldıracam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blazer9898

beyler cok bir sorunum var bu bir kac haftadır tera oynamaya başladım oyuna ilk basladıgımda sorun yoktu 2-3 saat küsür oynadıgımı bilirim orta ayarlarda ancak bu 1 haftadır Insufficient Memory hatası vermeye başladı oyunu giriyorum 5 dk sonra kasıyor ve oyun kapanıyor en düşük ayarlarda dahi böyle oyunda grafik diye birşey kalmadı o derece sitesinde hatayla ilgili birşeyler yazıyor ancak ingiliççe anlayamıyorum anlayan birileri Varsa yardımcı olsun lütfen çıldıracam.

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/preventing-low-memory-problems#1TC=windows-7 Bu konuda yazılanları uygula büyük ihtimalle sorunun düzelecektir.

• Twinblade2 T kullanıcısına yanıt
    EU serverinde instance/battleground matching tüm serverları kapsamaz. Severlar belirli bir şekilde gruplanmıştır.

Örnek : Veritas-Arcadia-Icaruna, Killian -Zenobia -Hashmina gibi.Yani Killianda oynıyan birisiyle Veritasta oynıyan birisi aynı dungeona giremezler.

Bu konu hakkında tera eu forumlarında sıkça konu açılmıştır. Tüm serverlerin matching sistemin içerisinde olması gibi, yani gruplandırma değil de,

hepsinin olması.

İlerliyen günlerde olması muhtemeldir. Çünkü oyun p2w olduğundan - çoğu kişi çoğu guild oyunu bıraktı.Ve bu da serverlarda oyuncuların azalmasına sebep oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whispering Wind

EU serverinde instance/battleground matching tüm serverları kapsamaz. Severlar belirli bir şekilde gruplanmıştır.

Örnek : Veritas-Arcadia-Icaruna, Killian -Zenobia -Hashmina gibi.Yani Killianda oynıyan birisiyle Veritasta oynıyan birisi aynı dungeona giremezler.

Bu konu hakkında tera eu forumlarında sıkça konu açılmıştır. Tüm serverlerin matching sistemin içerisinde olması gibi, yani gruplandırma değil de,

hepsinin olması.

İlerliyen günlerde olması muhtemeldir. Çünkü oyun p2w olduğundan - çoğu kişi çoğu guild oyunu bıraktı.Ve bu da serverlarda oyuncuların azalmasına sebep oldu.

p2w ? o zaman NA ya git de broker a bak kardeşim +15 leri alırsın direk orası p2w değil zaten. Şu kafa yapısını değiştirmediğiniz sürece bu oyunda bir şey yapamazsınız.

• 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.