Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız oyuna devrim gibi bir özellik gelmiş, pvp itemler sadece pvp stat alabiliyor, crit power da mı sadece pve oldu acaba, öyle ise şayet renegade'i pvp için kullanmak daha mantıklı gibi, fazladan statı olması carnage ile arayı kapatır.Aksi takdirde sil baştan ayrı iki set gerekecek her ne kadar vm5'in base'i yüksek olsa da.Bir de en çok sevdiğim özellik artık intense keen quick diye ayrı silah yok, roll atıp seçiyorsun.Biraz okudukça gelmesine seviniyorum yeni patch'in fakat şu ya pvp ya pve olayı biraz kafa karıştırdı şanki, bakalım görelim.
  • Arkadaşlar terra online e giriyorum karakter yarattim fakat play e basinca oyundan atiyor lutfen yardım edin cozumlerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar verdiğim skill pointleri nasıl geri alabilirim

• Bu sistem ile oyunu oynama sansım var mı acaba ?

*AMD Athlon (tm) II x2 260 processor 3.20 ghz

*4 GB RAM

*Sapphire HD6570 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
  • @|YipMan| level aldıkça açılır npc'den öğrenirsin ve tüm skilleri açacaksın diğer oyunalr gibi şuna 5 ver buna 3 ver durumu yok.

@Yakubayram, işlemci sıkıntı yaratacaktır ama bir dene, amd ile arası iyi değil oyunun.
  • 11levelim ascension valleydeyim gunnerım bir kaç sorum var herkesin işine yarıyacak sorular
    1-görev yapmadan at binek vs nasıl alınır
    2-görev yapmadan robot gibi yardımcılar var ya onlar nasıl alınır
    3-şuan aktif olan türk klanları hangileri.(bu mesajı okuyan bir klan lideri varsa alsın beni)
    4-görev yapmadan oyunu götürmeye çallışan çok kişi var.mantık lı mı.görev yapmadan ilerlemek,ne kaybedersiniz(taş kırma çiçek toplama vs onlarıda yapmadığınzı düşünelim)
    5-ilk leveldarda moblardan zırh silah takı haricinde çeşit çeşit eşya düşüyor.onlar arasında hangilri yararlı yoksa çöplermi.
    6-efsun varmı varsa para ediyor mu efsunların hangileri yararlı
    7-oyunda skillerin çoğu komboyla sağlanıyor.kom sıralamasını değiştirebiliyormuyuz.değiştirebiliyorsak nasıl değiştirebiliriz
    8-pingi azaltma yolları nelerdir.ayrıca oyun çok mu perfonmans istiyor.(hd bir ekranda gt745m de low da 25 fps civarını alıyorum.bendemi sorun var.gta 5 i high ayarlarda oynuyordum.işlemci 4700mq)
    9-pot satan npc dir zırh satan npc dir vs önemli npc lerin isimleri nelerdir bir sıralayın
    10-skil dağıtımında deneysel ilerliyorumda daha sonradan sıfırlama gibi bir olanak varmıdır
    11-levelim 11şimdiden etrafta kaç kruger varsa toplayıp darbe yemeden rahatlıkla kesiyorum benim için iyi item düşücek slotları yavaş iyi exp getiren bir map ve canavar ismi verirmisinz
    12-oyun güzel ama tr den niye bu kadar oyuncu var ve en dandik oyunun bile forum sitesi varken bunun neden yok.bu oyunun gidişatı hakkında bilgi verebilirmsiniz
    şimdilik bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ibLaLo

11levelim ascension valleydeyim gunnerım bir kaç sorum var herkesin işine yarıyacak sorular
    3-şuan aktif olan türk klanları hangileri.(bu mesajı okuyan bir klan lideri varsa alsın beni)
    4-görev yapmadan oyunu götürmeye çallışan çok kişi var.mantık lı mı.görev yapmadan ilerlemek,ne kaybedersiniz(taş kırma çiçek toplama vs onlarıda yapmadığınzı düşünelim)
    5-ilk leveldarda moblardan zırh silah takı haricinde çeşit çeşit eşya düşüyor.onlar arasında hangilri yararlı yoksa çöplermi.
    7-oyunda skillerin çoğu komboyla sağlanıyor.kom sıralamasını değiştirebiliyormuyuz.değiştirebiliyorsak nasıl değiştirebiliriz
    8-pingi azaltma yolları nelerdir.ayrıca oyun çok mu perfonmans istiyor.(hd bir ekranda gt745m de low da 25 fps civarını alıyorum.bendemi sorun var.gta 5 i high ayarlarda oynuyordum.işlemci 4700mq)
    9-pot satan npc dir zırh satan npc dir vs önemli npc lerin isimleri nelerdir bir sıralayın
    10-skil dağıtımında deneysel ilerliyorumda daha sonradan sıfırlama gibi bir olanak varmıdır
    11-levelim 11şimdiden etrafta kaç kruger varsa toplayıp darbe yemeden rahatlıkla kesiyorum benim için iyi item düşücek slotları yavaş iyi exp getiren bir map ve canavar ismi verirmisinz
    12-oyun güzel ama tr den niye bu kadar oyuncu var ve en dandik oyunun bile forum sitesi varken bunun neden yok.bu oyunun gidişatı hakkında bilgi verebilirmsiniz
    şimdilik bunlar

1-Görev yapmadan broker'dan alabilirsin ancak ya da shop'tan ama key alırsan hem aslanın olur hem de tüm banka slotları açılır ve ayrıca 1 aylık tera club üyeliği alırsın.Eu'da ekstradan binek verenin adı collectors edition, standart olanda tek eksik binek zaten ama na'da foundry olabilir biraz araştırmak lazım.Yani oyunu daha önce satın almışlardan oluyorsun.
    2-O yardımcı robot gunner'a özel, bunun dışında toplayıcılar yine broker ve shop.
    3-Bu iş için en güzeli serverdan birileri bulumak ^^
    4-Görev yapmadan oyunu görütemezsin, önceden oluyordu fakat artık penaltı oluyor kimse kimseyi kasamıyor.İyi exp veren görevleri yap sonra level'ındaki zindanlara bir kaç kere gir hızlıca level alırsın Tera'da görev yapmak eğlencelidir sistemi çözdün mü zorlanmazsın.
    5-Genelde düşük level dropları çöptür almasan da olur ama toplamaları yaparsan iyi olur, yanlış hatırlamıyorsam 58 level gibi banka slotu açmak için gelecek bir görevde o toplanan materyalleri isteyecek, ha bunları broker'dan da alabilirsin ayrı.Bunun dışında satmak diğer çözüm.
    6-Tera'da olay daha farklı silah zırha kristal takarsın zaten moblardan düşer ve ölünce kaybolma ihtimali var, yararlı yararsız ayrımını da 60'tan sonra yaparsın çözersin de zaten.Ha bunun dışında etching var süreli ve kalıcı özellik verir ama bunu yapmak için etching master olman lazım ki o da son seviyeye gelince, o ana kadar craft işi boştur.
    7-Şimdi daha çok yenisin skiller çoğalsın ne işe yaradığı öğren sonra özel şekillendirirsin :) K'ya bas ordan chained skill kısmında bir takım ayarlar mevcut.Glyph olayı da ilerde şekillenir görür de aklına takılırsa diye.

Son olarak yeni oyuncular için söylüyorum oyunda biraz ilerleyin zaten kendiliğinden gelecektir çoğu şey, son seviyeye gelmeden takmanız gereken bir durum yok, aman şunu atladım mı yok şurda ne eksik tarzında düşünceler gelmesin aklınıza.Her şey son level olunca başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 24 Haziran 2015; 19:34:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Degethyus

quote:

Orijinalden alıntı: ibLaLo

11levelim ascension valleydeyim gunnerım bir kaç sorum var herkesin işine yarıyacak sorular
    şimdilik bunlar

1-Görev yapmadan broker'dan alabilirsin ancak ya da shop'tan ama key alırsan hem aslanın olur hem de tüm banka slotları açılır ve ayrıca 1 aylık tera club üyeliği alırsın.Eu'da ekstradan binek verenin adı collectors edition, standart olanda tek eksik binek zaten ama na'da foundry olabilir biraz araştırmak lazım.Yani oyunu daha önce satın almışlardan oluyorsun.
    2-O yardımcı robot gunner'a özel, bunun dışında toplayıcılar yine broker ve shop.
    3-Bu iş için en güzeli serverdan birileri bulumak ^^
    4-Görev yapmadan oyunu görütemezsin, önceden oluyordu fakat artık penaltı oluyor kimse kimseyi kasamıyor.İyi exp veren görevleri yap sonra level'ındaki zindanlara bir kaç kere gir hızlıca level alırsın Tera'da görev yapmak eğlencelidir sistemi çözdün mü zorlanmazsın.
    5-Genelde düşük level dropları çöptür almasan da olur ama toplamaları yaparsan iyi olur, yanlış hatırlamıyorsam 58 level gibi banka slotu açmak için gelecek bir görevde o toplanan materyalleri isteyecek, ha bunları broker'dan da alabilirsin ayrı.Bunun dışında satmak diğer çözüm.
    6-Tera'da olay daha farklı silah zırha kristal takarsın zaten moblardan düşer ve ölünce kaybolma ihtimali var, yararlı yararsız ayrımını da 60'tan sonra yaparsın çözersin de zaten.Ha bunun dışında etching var süreli ve kalıcı özellik verir ama bunu yapmak için etching master olman lazım ki o da son seviyeye gelince, o ana kadar craft işi boştur.
    7-Şimdi daha çok yenisin skiller çoğalsın ne işe yaradığı öğren sonra özel şekillendirirsin :) K'ya bas ordan chained skill kısmında bir takım ayarlar mevcut.Glyph olayı da ilerde şekillenir görür de aklına takılırsa diye.

Son olarak yeni oyuncular için söylüyorum oyunda biraz ilerleyin zaten kendiliğinden gelecektir çoğu şey, son seviyeye gelmeden takmanız gereken bir durum yok, aman şunu atladım mı yok şurda ne eksik tarzında düşünceler gelmesin aklınıza.Her şey son level olunca başlıyor.

+
    -Binek isteyenler Achievementlerden Sparky mountunu alabilir. Sadece belli bölgelere gitmeniz gerekiyor. Nette anlatımları mevcut.
    -Yine achievementlerden pet alınabilir ama bunların bir işlevi yok
    -NA serverinde oynuyorsanız ping her zaman yüksek olacaktır. Okyanusun ötesindeki bir servera bağlanıyorsunuz. Amerika kıtasına taşınmaktan başka çaresi yok. Eu serverindeyseniz bu oyundan çok temel internet hızınızı ilgilendiren bir durum.
    -Skill dizilimleri tamamen esnek.

-Tera yeni bir oyun değil ama popularitesini yitirmişde sayılmaz. Tera için açılan çoğu fan site, database sitesi yıllar evvelden kapandı.

Son olarak temel sistemleri forumlarda sormak yerine kendiniz tecrübe edine ve takıldığınıuz yerde sorun. Daha eğlenceli olacaktır.

• oyun kaç gb?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

oyun kaç gb?

30 küsur.
  • arkadaşlar lvl 60 berkerserim birde lvl 65 reaper var pvp set şu +12 ler falan nasil mümkün oluyor acaba ne yapmamiz lazim iyi item kıyafetleri nasil bulcaz ,birde bu iyi kıyafetler olmadan 3 vs 3 gibi yada diğer savaşlarda başarılı olmamız mümkünmü ? avrupada oynamadığım için türk pek yok ondan dolayı bi çok şeyi öğrenemiorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito2323 -- 26 Haziran 2015; 15:07:21 >
  • Arkadaşlar play butonu çalışmıyor acil yardım ederseniz sevinirim
  • Bana yardım edebılıcek bırısı varmı client açılıyor ama ıd şifre kısmı acılmıyor nerdeyse herseyı denedım ama olmuyor neden acaba soyleyebılırmısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123wurkar123

Bana yardım edebılıcek bırısı varmı client açılıyor ama ıd şifre kısmı acılmıyor nerdeyse herseyı denedım ama olmuyor neden acaba soyleyebılırmısınız ?

Bu çeşit yüzlerce sorun var. Oyun yama kurulumunda tüm dosyaları kontrol ediyor. Bu hatanın nedeni bazı dosyaların bozuk, eksik olması. Yama dosyaları buna dahil. Versiyon dosyalarını ve yamaları silmeyi deneyebilirsiniz. Yamayı yeniden indirip düzeltmek mümkün olabilir. Olmazsa debug patcher uygulaması vardı. Yamaların yükleme aşamalarını listeliyordu. Onu kullanıp hatalı dosyayı bulmanız mümkün olabilir.
    Epey kurcalamak lazım. Tera bu konuda çok sık sorun çıkarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinblade2 -- 29 Haziran 2015; 1:02:21 >

• Arkadaşlar oyuna daha bugün başladım fakat bir sorun çıktı internetim biraz sıkıntılı olduğu için oyun atıyordu vs. sorunlarım vardı ama flight masterdan pegasusla bi yere uçarken oyun dondu görev y.'den kapattım tekrar açtım karakter sayfasına girdim karakteri seçtim loading screen'de oyun stuck oldu her seferinde 4-5 kere denedim %84 diyor başkada bişey demiyor diğer karakterlerime girebiliyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  • Twinblade2 T kullanıcısına yanıt
    Senin dedigin debug patcher eski kalmış bıraz windows xp ve windows 7 vista içinmiş versyon dosyaları ve yama dosyalarını içinde nası bulucam soyliyebilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxpectra

Arkadaşlar oyuna daha bugün başladım fakat bir sorun çıktı internetim biraz sıkıntılı olduğu için oyun atıyordu vs. sorunlarım vardı ama flight masterdan pegasusla bi yere uçarken oyun dondu görev y.'den kapattım tekrar açtım karakter sayfasına girdim karakteri seçtim loading screen'de oyun stuck oldu her seferinde 4-5 kere denedim %84 diyor başkada bişey demiyor diğer karakterlerime girebiliyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum.

"version" isimli yada açıklamalı dosyalar. Ana klasörde ve client klasöründe var. Ayrıca indirilen yamalar client klasörü içinde klasör açarak depolanır. "pgc_v2_71to73" benzeri isimlendirilirler. Yedekleyip silin ve tekrar deneyin.

Yeni ekipmanlar:
    http://en.tera.gameforge.com/news/page/new-equipment

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinblade2 -- 30 Haziran 2015; 2:59:26 >

• Yeni class da hayırlı olsun beyler

tabi önce vm5 patch sonra vm6 sonra bu gelir herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

Yeni class da hayırlı olsun beyler

tabi önce vm5 patch sonra vm6 sonra bu gelir herhalde

Yeah çok iyi lan Lost Ark videolarında vardı böyle bir karakter enfes görünüyor ^^

• Fanları daha şimdiden angry german boy a bağlamış vaziyette. Henüz bilgi olmamasına rağmen video castanic female ve diğer bazı female ırklara özel olacağı izlenimi yaratıyor. Videonun 0:38. saniyesi...
    Irklar ve cinsiyetler arasında bütün grafik ve animasyonlar farklı dizayn edildiği için tüm ırklara seçilebilir kılmak epey emek gerektirecekti. Şahsen bende sadece birkaç ırk ve cinsiyet için seçilebilir olacağını düşünüyorum. Tera kitlesinin tercihleride malum. Tek temennim en azından 1 male karakter seçeneği olması. Dekolteye boğulduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinblade2 -- 2 Temmuz 2015; 23:41:24 >
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.