Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Omer Bey once davranmis ama bir de buradan izlerseniz sevinirim kendi kanalim

https://m.youtube.com/watch?v=fcBbCNGFf0A

Tahminimce tek bu kizda karar kilmazlar ama promo trailerde gosterirlerdi die dusunuyorum favori Irklarim Popori ve Aman male aralik ortalarinda yaklasik 5ay sonra gelir diger classlardan tecrubeliyiz yani vm6 dan once goremeyiz kr ye de bu ayin 15 inde gelecek olan patch ile birlikte gelecek onunda linki vardi ama usenmessem atarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChapterS -- 3 Temmuz 2015; 1:07:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ChapterS C kullanıcısına yanıt
    Bu çinliler korelilerin abazalıkları yüzünden elin ırkı bu kadar popüler.Bu sınıf 1-2 aya gelse çok iyi olurdu oyuna başlatırdı beni.
  • Bu Brawler yüzünden Tera oynamam diyen 2 arkadaşım Tera'ya başladı, acaba neden

• Millet ilk defa lol de gördü şimdi de tera yı lol den kopya çekti zannediyorlar, keşke biraz araştırsalar lol den çok önceleri de vardı bu tarz karakterler eski mmorpg oyunlarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

Millet ilk defa lol de gördü şimdi de tera yı lol den kopya çekti zannediyorlar, keşke biraz araştırsalar lol den çok önceleri de vardı bu tarz karakterler eski mmorpg oyunlarında

Kopya demedim Vi bilinen ve sevilen bir karakter olduğu için Tera bu sınıf sayesinde sükse yapacak
  • Oyunun iyice suyu çıkmış....

• Evet zaten yeni.classlarla oyunu canli tutmaya calisiyorlar bence yapimcilar hakkiyla calisiyor her zmn bir yenilik var ben boyle.hizli.degisen.gumcellenen bir hesabin.5 ay sonra.cop oldugu kaliteli bir oyun gormedim. Avrupa piyasasinda

• val oriyn haritasına nasil gidebilirz arkadaşlar lvl 64 deyken oradaydım bir görevi yapamayınca başka yerlere gittim 65 oldum şimdi geri dönemiyorum
  • tera nada ping olup oynyan varmi
  • na da oynuorm ben çok sıkıntı yaşamadım
  • Cunku hard pvp yapmadin

• quote:

Orijinalden alıntı: ChapterS

Evet zaten yeni.classlarla oyunu canli tutmaya calisiyorlar bence yapimcilar hakkiyla calisiyor her zmn bir yenilik var ben boyle.hizli.degisen.gumcellenen bir hesabin.5 ay sonra.cop oldugu kaliteli bir oyun gormedim. Avrupa piyasasinda

Çalışıyorlar ama oyunun asıl eksisi kore çıkışlı olması. Terada end game aktiviteleri dungeon farmı ve pvp den ibaret. Oradaki oyuncular bu tipte oyunları çok sever ama avrupalı casual playeri uzun süre meşgul edemiyor. Amerika kıtasında da taliplisi var ama Avrupada hiç tutmaz. Sonuçta bizde oyuna yeni başlayıp çabuk sıkılan oyuncular çok fazla.
    Open world eventler gibi oyuncuyu meşgul edecek farklı içerikler getirilse durum çok daha farklı olurdu. Bir nexus vardı o da sizlere ömür. 30 level haritasına leveling sırasında 1 saat gidiyoruz. Dahada işimiz olmuyor. 65 level oyuncu vanguard görevleri yapıyor, sonra tp scrollarla dungeonlara girip çıkıyor. Halbuki Teranın görsel anlamda büyük artısı var. Çöl ayrı, kır ayrı güzel. 65 level oyuncu farklı etkinliklerle oralarda vakit geçirebilse çok daha kalabalık oyuncusu olabilirdi.

quote:

Orijinalden alıntı: mito2323

val oriyn haritasına nasil gidebilirz arkadaşlar lvl 64 deyken oradaydım bir görevi yapamayınca başka yerlere gittim 65 oldum şimdi geri dönemiyorum

Pegasus platform yada general vendorlardaki tp scrollarıyla.
    Köylere gitmek için önce kıtanın ortasındaki başkente gitmeniz gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinblade2 -- 5 Temmuz 2015; 16:58:58 >

• ChapterS C kullanıcısına yanıt
    cunku gerek duymuyorum
  • Twinblade2 T kullanıcısına yanıt
    hocam kaitor u kastediosunz sanırım ama oralardanda pegasus gitmiyo,scroll için de baktım bi sürü yere ama denk gelmedim yada adı faklı bir yer die geçio olabilr mi haritadaki merkezi şehrin
  • kırmızı gorevlerı yapmasam full dglere gırsem olurmu
  • nexus yeni mekanigiyle kr ye geldi utube da videolari var isterseniz.bakin hocam.ben cok.begendim.sadece yaratiga vuuyoruz eskisi gibi ha bir de kr ye 3-4 ay once geldi 1 ay'a kalmaz eu ve us sunucusuma da gelir tek derdin o olsun

Dedigin gunluk eventler guzel ama bence dg ve bg isi de hos millet kopmasin die adamlar yeni set ciaritorlar hep dedigin gibi olsa daha skci olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: tükürük17

kırmızı gorevlerı yapmasam full dglere gırsem olurmu

Olur.

quote:

Orijinalden alıntı: mito2323

hocam kaitor u kastediosunz sanırım ama oralardanda pegasus gitmiyo,scroll için de baktım bi sürü yere ama denk gelmedim yada adı faklı bir yer die geçio olabilr mi haritadaki merkezi şehrin

4 başkentin tp scrolu tüm general vendorlarda bulunur. Her başkentte de bulunduğu kıtanın tüm tp scrolları bulunur.
    Northern Arun kıtasında Pegasus bulunmaz. Ayrıca tüm ırklarda kendi başkentine ışınlayan tp skili vardır.

Powerleveling geri dönmüş. Vanguard görevleri -60 için aktif olmuş. Herhangi bir yüksek level karakterin yardımıyla dungeon bitirirseniz sağlam exp kazanıyorsunuz. Takriben 3 run 1 lvl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinblade2 -- 5 Temmuz 2015; 21:24:25 >

• tuh be imkanim olsa tum slotlari 65 lvl yapardim .

• 1) Priest için Rivertune, Rivertrill, Riverbeat takı dropları hangisinde fazladır ? (BRNM, Ghill, RG)

2) Disco Weapon Keen ve Intense farkı nedir ? Bazıları Priest Keen bazıları Priest Intense iyidir diyor.

3) BRHM modunda ilk boss için taşları kapatarak zehir yemeden kesmek mümkün mü yoksa midde mi kesmek daha iyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

1) Priest için Rivertune, Rivertrill, Riverbeat takı dropları hangisinde fazladır ? (BRNM, Ghill, RG)

2) Disco Weapon Keen ve Intense farkı nedir ? Bazıları Priest Keen bazıları Priest Intense iyidir diyor.

3) BRHM modunda ilk boss için taşları kapatarak zehir yemeden kesmek mümkün mü yoksa midde mi kesmek daha iyi ?

1) Dungeon matching penceresinde hangi takılar nereden düşüyor onu görebilirsin, oran olarak bilgim yok şans diyorum benim priestim için river neck 170+ tur rg de düşmüştü mesela düşmedi mi düşmüyor.

2) Tank ve healer classlarda quick tercih ediyorum ben attack speed hayat kurtarır. PVE için konuşuyorum pvp tarafına bir şey diyemem. Bir de hala silahın yoksa yeni patch i beklemen tavsiye edilir yeni disco2 setinde çok güzel attack speed statı var ayrıca keen quick intense olayı kaldırılacak.

3) Tecrübeli ve sağlam gear lı party ler mid de kesebilir sorun olmaz, yeni başlayanlardan oluşan party ler için boss u taşların olduğu tarafa çekip en azından 1 taşı kapatmaları tavsiye edilir.

• 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.