Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senin odedigin takılmayı bir ara uaşadım ben de ama artık yaşamıyorum..Sistemim de o kadr iyi degil yani..

@Evet hocam bende de vardı pc laptop 2 saatten sonra fps bayaa düşüyor sorun yaşayan arkadaşlar varsa bşzim gibi onlar da yapsınlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır mmorpg oyunu oynamıyordum.Tera Online'yi denemeye karar verdim bazı sorularım olacak.
    Öncelikle Teraya hangi server üzerinde başlamalıyım ? (TR-NA-EU) .Büyük ihtimal NA'da başla diyeceksiniz peki neden NA ve başlarsam ping çok olmazmı ?
    EU-NA arasında fark varmı ? EU'da başlasam sorun olurmu? (İkiside TR'den iyidir mantığıyla soruyorumçünkü forumda olumlu yorum görmedim TR hakkında.)
    Bu oyunda parayı veren düdüğü çalar mantığındamı yani storeda oyun dengesini bozacak şeyler varmı ?
    Aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar oyunu gayet yeterli buldum bi an önce başlamak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeerPower -- 14 Temmuz 2015; 4:25:32 >
  • BeerPower B kullanıcısına yanıt
    TR serverı yok.

Ping sorun olmucaksa, NA en iyisi.EU berbat.
  • Na da oynayan arkadaşlar Crowning Laurelin ortalama fiyatı ne kadar orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashina

TR serverı yok.

Ping sorun olmucaksa, NA en iyisi.EU berbat.

Ping maalesef sorun olacağı için eu oynamayı seçeceğim gibi.Eu berbat derken oyuncu kitlesi , gameforge faktörü gibi sebeplerden dolayı yazdın galiba ?.Teşekkürler cevap için bu arada.
  • leoyuncuu L kullanıcısına yanıt
    highwatch serverinde 2000 gold
    aylardır NA'da oynuyorum. ping sorunu yaşadığımı hatırlamıyorum. NA'da başlamayı düşünürsen highwatch'dayım (yeni açılan server). yardımcı olurum elimden geldiğince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zilm -- 14 Temmuz 2015; 17:25:31 >
  • Gunner niye bu kadar op 360k kritik atıyor hayvan gibi şey yapıyor ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zilm

aylardır NA'da oynuyorum. ping sorunu yaşadığımı hatırlamıyorum. NA'da başlamayı düşünürsen highwatch'dayım (yeni açılan server). yardımcı olurum elimden geldiğince

Usta 150-200 ping ile nasıl oynanır ki anlayamadım bi türlü.Bi yerde patlarım diye eu'da başladım bu arada çok saol.
    Gameforge akar bir hevesle NA'da başlayıp pişman olmayın.NA'nın avantajı çok oyuncusu var Steam'de çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor.Ama Na demek 10 ping bile olsa fazla demek.Birde yabancı dil problemse başlamayın NA'da falan.Na'da türk sayısı eu ya göre her zaman daha az olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Gameforge akar bir hevesle NA'da başlayıp pişman olmayın.NA'nın avantajı çok oyuncusu var Steam'de çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor.Ama Na demek 10 ping bile olsa fazla demek.Birde yabancı dil problemse başlamayın NA'da falan.Na'da türk sayısı eu ya göre her zaman daha az olacaktır.

Eu storede oyunun dengesini bozacak eşya varmı hocam merak ettimde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeerPower -- 15 Temmuz 2015; 4:35:07 >
    Bilmiyorum ama oyun p2w durmuyor benim şuan tek sorunum karakter slot sayısı.2 tane slot vermiş 2 den fazla karakter açmak için ekstra karakter slotu alman lazım.Tera klüp üyeliği almak zorunda kalabiliriz onun haricinde bir şeye para vermeyiz sanırım.Euro olarak satış yapılması kötü olmuş keşke 1.5 tl falan kur belirleyip tl satışı yapsa gameforge.Aion'u Türkçe yaptı ve tl olarak satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 15 Temmuz 2015; 5:03:12 >
  • quote:

Bilmiyorum ama oyun p2w durmuyor benim şuan tek sorunum karakter slot sayısı.2 tane slot vermiş 2 den fazla karakter açmak için ekstra karakter slotu alman lazım.Tera klüp üyeliği almak zorunda kalabiliriz onun haricinde bir şeye para vermeyiz sanırım.Euro olarak satış yapılması kötü olmuş keşke 1.5 tl falan kur belirleyip tl satışı yapsa gameforge.Aion'u Türkçe yaptı ve tl olarak satıyor.

Collector edition key al 60 tl civarlarında komple banka slotları ve fazladan karakter slotlarının yanında 37 gün tera club hediyesi de cabası.Bu oyunu oynayacaksanız veteran statüsü gereklidir diye düşünüyorum.
  • Brawler koreye geldi tam bir combo classi olmus bayıldım warrior artık öldü mü diyeyim ne diyeyim bilmem ama en cok warriorculardan geçiş olaccağı kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Degethyus

quote:

Collector edition key al 60 tl civarlarında komple banka slotları ve fazladan karakter slotlarının yanında 37 gün tera club hediyesi de cabası.Bu oyunu oynayacaksanız veteran statüsü gereklidir diye düşünüyorum.

Ben de katılıyorum vteransız olmaz bazen sıkılırsınız maininizden yeni karakter açarsınız bazen bankada yer yetmez ben 40k ya collector edition key şifresi almıştım öom eskiden yunan bir arkadaştan adam hala oynuyor mu bilmiyorum ama Killianda guvenli satıcı bulursanız goldla da alabilirsiniz.Ayrıyeten ganegorge p2w degil ekliyeyim bi ara yapmaya çoştılar zararlı öıkınca düzelttiler hatta bence şuan na serveri gf den daha cok p2w.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChapterS

quote:

Orijinalden alıntı: Degethyus

quote:

Ben de katılıyorum vteransız olmaz bazen sıkılırsınız maininizden yeni karakter açarsınız bazen bankada yer yetmez ben 40k ya collector edition key şifresi almıştım öom eskiden yunan bir arkadaştan adam hala oynuyor mu bilmiyorum ama Killianda guvenli satıcı bulursanız goldla da alabilirsiniz.Ayrıyeten ganegorge p2w degil ekliyeyim bi ara yapmaya çoştılar zararlı öıkınca düzelttiler hatta bence şuan na serveri gf den daha cok p2w.

Gold ile CE key satan var mı killianda güvenilir?

• Bu brawler classı yakın zamanda eu ya gelse iyi olur.Twitch'te gördüm 40-45 level olanlar var.

Warrior oynayasım var çift kılıç hoşuma gidiyor ama warrior diğer sınıflara göre işlevsiz gözüküyor.Warrior çok ortada kalan bir karakter gibi gözüküyor.Slayer damage olaran warriordan üstün lancer tank olarak warriordan üstün.Warrior ikisinin karışımı gibi bir şey herhalde.Brawler gelene kadar öylesine warrior açıp takılsammı bilemedim.

Tera club alana binek hediyesi varmış 1 levelden itibaren iyi olmuş sanırım klüp süresince aktif peki bu karakter slot genişletme olayı clup üyelikte var mı? Collector edition mu almamız lazım.

Collector edition önermişsin öyle bir şey almak mantıklıysa alabilirim g2a da vardır herhalde şuan siteye giremedim bakacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 15 Temmuz 2015; 17:38:23 >
  • quote:

Bu brawler classı yakın zamanda eu ya gelse iyi olur.Twitch'te gördüm 40-45 level olanlar var.

Warrior oynayasım var çift kılıç hoşuma gidiyor ama warrior diğer sınıflara göre işlevsiz gözüküyor.Warrior çok ortada kalan bir karakter gibi gözüküyor.Slayer damage olaran warriordan üstün lancer tank olarak warriordan üstün.Warrior ikisinin karışımı gibi bir şey herhalde.Brawler gelene kadar öylesine warrior açıp takılsammı bilemedim.

Tera club alana binek hediyesi varmış 1 levelden itibaren iyi olmuş sanırım klüp süresince aktif peki bu karakter slot genişletme olayı clup üyelikte var mı? Collector edition mu almamız lazım.

Collector edition önermişsin öyle bir şey almak mantıklıysa alabilirim g2a da vardır herhalde şuan siteye giremedim bakacağım.

Collector's edition da binek veriyor standart edition'a nazaran artısı o zaten bir de fazladan 7 günlük club üyeliği, ayrıca bu bineği her karakterin kullanabiliyor, gerçekten büyük bir avantaj.G2a'dan almıştım ben de.

Şimdi gel gelelim warrior'a, leptop'ın ısınası tuttu fazla deneyemedim yeni halini ama bu patch ile dps konusunda iyileştirmeler yapıldı, ana skillerin damage'inde artışın yanı sıra bekleme süreleri de kısaldı.Scythe'ın yeni halini denemek için bir iki bam kestim, özellikle şu vanguard görevlerine eklenen 65'lik 10'ar tane kesilenden ve crit power scroll, eski power takı seti, +12 renegade ile 1.5 milyon civarı vurdu, buff yoktu, diğer arkadaşlar denediyse yazsınlar.Şimdi bu damage hatırı sayılır bir oranda ama asıl sevdiğim yanı, edge yüklemek çok daha hızlı olmakla birlikte düşen skill süreleri sayesinde scythe'ı artık çok daha sık kullanabiliyoruz.Bu çok iyi oldu şahsen.65 level olanlar beni daha iyi anlarlar.Bunun dışında zaten hızlı bir class ve şahsen çok eğlendiren bir class'tır warrior.Atlarsın zıplarsın hele ki castanic olursan skilleri ayrı bir tarz kullanırsın falan filan.Sonuç olarak zaten denemek için oynamayı düşünüyorsun ki warrior alışınca gayet de güzel dps yapabilen bir class'tır.

• Degethyus kullanıcısına yanıt
    Koleksiyon versiyonunu alayımmı oyun hakkında pek bilgim yok iddiamda yok ama karakter slotu ve başlangıç bineği baya işime gelir 20 dolar sanırım g2a'da.

Ben olaya pvp açısından bakıyorum.Arada Corsair Stronghold giriyorum warrior ile pek bir başarı elde edemiyorum gunner falan çok vuruyor ve alanla vuruyor.Kocaman silahı almış koşarken ateş ediyor.

Eğlenceli ve güzel bir sınıf benim baya hoşuma gitti ama böyle kalabalık savaş ortamında ve dungeonlarda gunnere göre archere göre geri kalacağını düşünüyorum.Archer da oynamak istediğim bir sınıf ama warrior daha hoşuma gidiyor.Archer in tuzakları , alan skilli ve damagesi hoşuma gidiyor.25-30k vuruyor stacklenen skilleri.

Birde brawler sınıfı geliyor gördüğüm kadarıyla warriorun alanla vuran versiyonu olabilir.Dragon Nest geldi aklıma mobları havaya atıyor yere düşene kadar skill vurmaya devam ediyor.Bak bu videosu var.

• Club yada veteran üyelikler için acele etmeyin. Binek dediğin oyunda standart. Artı achievementlerden sparky mountunu her level karakter kullanabilir. 1 saat uğraşla edinilebilir.
    Karakter slotları yetmiyorsa yeni hesap açın. Banka kapasitesi azsa guild açın. Ücretli üyeliklerin avantajlarından tam faydalanmak için 65 olmanız gerek.
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.