Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Launcheri sıkıntılı bende çok oldu applyling patchte kaldığı kendi kendine düzeliyor.Yönetici olarak çalıştırmayı deneyebilirdin onun haricinde bilgim yok.30 gb oyunu silmek iyimiş
  • Arkadaşlar şu çantadaki atıyorum 10 pot var bunları nasıl ayırıyorduk bi türlü bulamadım oyunda böyle bişey vardı diye hatırlıyorum ctrl sol click shift sol click felan yaptım olmadı

İyi bayramlar herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: D4nte

Arkadaşlar şu çantadaki atıyorum 10 pot var bunları nasıl ayırıyorduk bi türlü bulamadım oyunda böyle bişey vardı diye hatırlıyorum ctrl sol click shift sol click felan yaptım olmadı

İyi bayramlar herkese

Shift sağ tuş ile bankaya atarsan ayrılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Orijinalden alıntı: D4nte

Arkadaşlar şu çantadaki atıyorum 10 pot var bunları nasıl ayırıyorduk bi türlü bulamadım oyunda böyle bişey vardı diye hatırlıyorum ctrl sol click shift sol click felan yaptım olmadı

İyi bayramlar herkese

Shift sağ tuş ile bankaya atarsan ayrılır

Çok teşekkürler
  • bu yeni battlegroundı tasarlayan amcaların kulağını çok çınlattım affetsinler. en ödüllendirici bg bu ama en p2w bg de bu olmuş. ben 196 ilvlimle giriyorum equalized gearla backcrit kristallerimle adamlara en fazla 40k girdirebiliyorum. +15 giyip gelen bi gunner tek arcane barrageda kesiyor beni. nerde kaldı rekabet anasını satayım. iyi bi partin olsun onlar seni taşısın diye bi durum da yok herkes tek giriyor. kazanma olayın tamamen şans. ilk girdiğim oyunda 1. bitirdim idoneal setimle ondan sonraki 9 oyunu kaybettim. rekabet edemiyorum kesinlikle anca şansıma suicide soldier denk getirip toplu kill alırsam o şekilde bişeyler oluyor. tensus seti yapıp herkes +12ye basabilir bunda zor bişey yok ama herkes setin +15e getirene kadar p2wciler çoktan almış yürümüş olacak. bunların hiçbiri benim için sıkıntı değilde tensus belti o battlegroundda 1100 rating yaptıktan sonra alınabiliyor o kötü.

not: pve odaklı oynayan zamazingolar ya p2w değil diye zıplamasın lütfen bu postta sizlik bi olay yok.

• P2w ve hissedilmemesi grkn yer pvp dir zaten..Ben bu patchde oyunu hic oynamadim ama equalizedde nasil adam 15 itemle giriyor? İtemler.esit olmali degil mi ama tensusun boyle alinmasi daha iyi biraz rekabet katmiss.

• ChapterS C kullanıcısına yanıt
    semi-equalized diyorlar. yani item levelın 197nin altındaysa equalized pvp seti alıyorsun, daha yüksekse kendi setinle oynuyorsun. gir öğrenirsin rekabeti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vandraren -- 20 Temmuz 2015; 11:00:41 >
  • Vandraren kullanıcısına yanıt
    Anladım yani adamlar tek yemesin diye yapmışlar semi-equalizedi de aslında normal maç diyebiliriz..Tam equalized olsa iyiydi.Neyse ben bu oatche zor gelirim.Ailevi sorunlarım var..
  • Arkadaşlar oyuna yeni baslayacagimda 1 ufak sorum var

PvP ve PvE sunucuları varmış aralarındaki var ne ben tek kasilirim tek takilirim genelde

• @Mustayfa24

Pvp serverinde outlaw modu açarak istediğiniz oyuncuya saldırabilirsiniz, başkalarıda size saldırabilir. Pve serverlarında bu yok.
  • Seri nasıl para kasabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tükürük17 -- 21 Temmuz 2015; 19:11:15 >
  • Mustayfa24 M kullanıcısına yanıt
    PvP serverinde pve dekinden tek farkı açık dünyada istediğin bir kişiye o istemese de dalma imkanı tanıması öyler şehirler ve görev teslim etme yerleri dışında korumalı bölgeler haricinde kalan alanlarda outlaw açıkken başka bir oyuncuya hasar verebiliyorsun.
  • bu oyunun C: de kaplayacağı toplam maliyeti nedir ?
    kaç gb boş olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavzerturk

bu oyunun C: de kaplayacağı toplam maliyeti nedir ?
    kaç gb boş olması lazım.

35-40GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Orijinalden alıntı: mavzerturk

bu oyunun C: de kaplayacağı toplam maliyeti nedir ?
    kaç gb boş olması lazım.

35-40GB

iyi ya ucuz yırttım desene.
    120 lik ssd den 55 boş vardı.
  • TT 1:70 dedikleri nolio

• quote:

Orijinalden alıntı: tükürük17

TT 1:70 dedikleri nolio

Tera thaler satışını ifade ediyor. 1 thaler 70 gold anlamında. Mesaj atar istediğiniz itemi söylersiniz. 70x fiyattan satın alabilirsiniz.
  • Ben yeni başladım (eu) oyuna 11 lw oldum şuan ne yapmam gerekiyor bilmiyorum pek çözemedim oyunu. Bir iki quest geldi sanırsam onlar haritada gözükmüyor başka yerde ama nasıl gideceğimi de bilmiyorum..
  • Konuya şöyle bir göz attım birisi na çekme biriside eu çekme çabaları konuya şöyle bir açıklık getireyim.

Tera EU mu NA mı ?

1. NA serveri ilk açıldığında Türkiye gibi birçok ülkenin girmesi yasaktı ve hesapları kapatıyorlardı ve üye olmakda kapalıydı. Ardıdan EU serveri açıldı ve NA serverinde oynayamayan birçok ülke oyuncusu EU direk geçiş yaptı bu nedenle EU'nun gelir kaynağı NA serverinin daha eski olmasına ve ilk açılmasına rağmen kolaylıkla geçti. Ardından NA serveri EU serverinin yeni açılmasına rağmen oyuncu kitlesinin fazla olmasından dolayı Türkiye gibi en çok NA erişmek, oynamak isteyen birçok ülkeye yeşil ışık yaktı. Zaten burdan NA ve EU farkını az çok anlarsınız.

2. Bazılarıda NA serverini fiyatlar yönünden ucuz olduğu için NA serverine gelin burası ucuz diyor doğru evet ama sen EU da 1k sattığın itemi orda 100 gold satıcaksın bu ekonomi yani ucuz almış olamassın hiçbir şeyi.

3. NA serverinin oyuncusu EU serverine göre daha çok diyorlar bunlara şunu sorarım elinizde istatiksel kanıtınız varsa gösterin tabi oyunda yetkili değil iseniz.

4. EU Türk sayısı oldukça fazladır her serverde Türk oyuncuya rastlayabilirsiniz buda sizin avantajınıza çünki yardım alabilirsiniz beraber dg yapabilirsiniz. Burdan kimse şunu demesin " Yabancılar Türklerden daha iyi oyuncu Türk olmasada olur" gibi cümleler kuranlar lütfen ozaman foruma gelip biz zahmet Türk oyuncularımızı NA çekmeyin.

5. NA'daki ping oranı 150 aşağı düştüğünü görmek imkansız halde, wtfast olduğu halde. Lakin 150 ping cidden hissedilmiyor ama 65 bg'lerde ping 200 üstünde gezeliyor yinede fazla hissedilmiyor gibi ama hissediliyor bazı oyuncular daha az hissedebilir lakin yinede lag yapıyor. " Sinekte küçüktür ama mide bulandırır." sözünüde ekleyerek bitiriyorum.

Tahminler ve Olanaklar

1. Tera türkçe olucaksa kesinlikle EU serverinde olur bunu nerden anlarsınız demeye gerek yok ama yinede sorarsanız oyunu indirip anlayabilirsin. Zaten oyun türkçe olursa zaten na serveri Türkler için bitmiş demektir.

Yazdıklarımı baştan sona okursanız az çok hangisinde oynamalıyım sonucu çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clisto -- 29 Temmuz 2015; 1:38:17 >

• Clisto C kullanıcısına yanıt
    Bende eu da oynuyorumda arada kaldım.Na'nın oyuncu sayısı çok fazla bunu Steam'den görebiliyoruz.H1z1 kadar oyuncu online oluyor steam istatistiklerine göre.Eu'da ise gözlemlediğim kadarıyla 1-2 sunucu hariç diğerleri boş.Açık artırmalarında item bile yok bazı sunucuların.

Eu'da ping oranı doğal olarak daa düşük olacak.Pvp de bu çok önemli.Türkçe olursada kesinlikle eu sunucusu olur çünkü hem eu olması hemde başında gameforge olması sebebiyle.Gameforge'nin 1'den fazla türkçe oyunu mevcut ama ben tera nın türkçe olacağını düşünmüyorum çok zor.Keşke tek yayımcı alsa şu oyunu eu na diye 2 sunucu ayırsa oynasak
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.