Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum çok ciddiye almaya gerek yok şuan aramızda na da oynamak istemeyen yok belki ama belki 1 belki 2 kişinin cografi ve fiziki konumu ve maddi olanakları yeterli ben oyuncu sayısı farkını 10:1 olarak görmüyorum na da mt neyse eu da killian o üstelik girdigim saatler çok esnek olmasına ragmen na da oyuncu yıgılması görmedim seever rate high -normal raid/party penceresi 1-2sayfa eu daki gibi tek fark item fiyatları bu da bir fark arz etmiyır belki kolay item alırsın ama satmak istersen de bi o kadar da az para alırsın na daha hoş ama pvp atamıyorsak da boşuna orda item yapmaya gerek yok ama eu da dediginiz kdr kötü degil sadece tera videosu çeken bir sürü utuber var.Neyse çok uzadı eu da oynayın keyfini orda çıkarın zaten o kdr da önemsememek lazım yeterince türk var bir dg/bg bulabiliyırum ben solo que yaptıgımda 5dk içinde giriyordum 12 de öglen bu saatte de oyuncu sayısı az olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voidian

zaten eu ya private server gözüyler bakmak lazım hiç bi yönü official server izlenimi vermiyo

Bilmeden baştan savma yorumlar yazmayınız na serveri eu'ya göre daha kolaydır gerek item gerekse para bakımından. Eski oyunlardaki gibi emek TR serveri dediğiniz olay eu'da geçerli. Artıyetten Gameforge'nin 1 tane oyun kapattı mı ? acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clisto -- 2 Ağustos 2015; 1:55:09 >
  • Clisto C kullanıcısına yanıt
    Kapatmaması her şey yolunda olduğu anlamına gelmiyor.Aion 4story ve runes of magic in durumu ortada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teranın Gameforgesi ile oyun portalı Gameforgeyi karıştırmayın. Aynı şirketin farklı kollarıdır. Bunlar aynı çatı altında birleşmiş ve kendi sorumluluk alanlarıyla ilgilenen ekipler.
    Şirketin oyun portföyüne bakarsanız Tera (çok zorlarsanız Aion da) diğerlerine nazaran her ölçütte fark atan bir oyun. Şirket tüm oyunları kapsayan global bir karar aldığında Tera bundan muaf tutulabilecektir. Aksi taktirde Tanoth ile Terayı kıyaslamak gerek.

Teranın Türkçe olması konusuna gelirsek bu konuda hiç bir umut ışığı yok. Gameforge her ülke pazarına farklı yaklaşıyor. Türkiye web sitesinde oyun listesinde Tera yok. Şirket Türkiye pazarı için Tera desteği vermiyor. Muhtemelen Türkiye üzerindeki oyuncular maliyeti karşılayacak ölçüde kalabalık değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinblade2 -- 2 Ağustos 2015; 13:18:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voidian

Kapatmaması her şey yolunda olduğu anlamına gelmiyor.Aion 4story ve runes of magic in durumu ortada

Dostum ben ne firmalar gördüm para durumunda gerekse oyun sıkıntısı olduğunda oyun kapatan bunlara en iyi örnek aeriagames ve joygame örnek verebilirim. Ayrıyetten NA Tera'nın durumu çok iyi olsa EU'ya benzer bir tavır almazdı orda ne güzel kendi oyuncuları vardı bir anda yeşil ışık yakması kaybını gösterir artısını değil.
  • Ben hem EU hem NA'da oynuyorum. NA'da PVP sunucusunda oynuyorsanız ping çok sıkıntı olur. PVE'de ben şahsen çok hissedilecek bir lag yaşamıyorum.
    Fiyat olarak NA çok uygun. MES bamlardan düşüyor, oyuna girdikçe sana bedava 5 puan veriyor (ismini unuttum) bunlarla XP boost falan alabiliyorsun, etkinlikler de EU'ya göre daha fazla, haftasonu double drop etkinliği çok oluyor. Elite üyelik EU'ya göre 15 TL falan ucuz. Premium itemler de aşağı yukarı aynı fiyata geliyor ama broker fiyatları son derece ucuz. Ben Highwatch sunucusunda oynuyorum. MWA 40-50 gold, MES 20 - 30 gold civarındaydı en son girdiğimde ( 1 ay oldu aslında ), +12 itemler de broker da oldukça fazla ( ben gunner schiisma bakmıştım, +12 70k civarıydı, EU'da 160k civarı, bulabilirseniz). Ama NA Shop'da tüm hesaba bağlanan mountlar falan alabiliyorsunuz, öyle bir güzelliği var. Elite oyuncular için broker satış limiti 50, komisyon da %10, EU'ya göre daha iyi.

Oyuncu kitlesi kalabalık ama LFG olayları EU ile aynı, yine +12 adam arıyorlar dungeon için. 10-15 dakikada CS toplanabiliyor, Kumasylum için 1 saat falan beklediğim oldu. Ama İnstant Matching ile BRHM, AIHM grubu falan kısa sürede bulunuyor, hep wipe yiyoruz o ayrı. Hard dungeonlar için IM oyuncusu çok yani.
    Bunun haricinde global yazışmalarda hep twitch yayını reklamı falan görürsünüz bolca. Yazışmalar da hep fasa fiso, anlamsız muhabbetler. 18 yaş altı oyuncu baya çok gibi geliyor bana yazışmalara bakınca.

Ben NA'da 4 karakter yaptım. Ama EU'da daha çok oynuyorum. NA arada bir girip bakıyorum ne var ne yok diye. Kalabalık da olsa birşey farketmiyor. Sonuçta aynı olay. +12 item yoksa duneon falan beklemeyeceksin.

• Dün gece 12 gibi terayı açık bıraktım %87 de sabah bi baktım %8 bu ne demek oluyor bu oyun 100 GB falan mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustayfa24

Dün gece 12 gibi terayı açık bıraktım %87 de sabah bi baktım %8 bu ne demek oluyor bu oyun 100 GB falan mı ?

50 küsüre kadar indiriyo daha fazla belki sonra patch i check ediyo sonra yüklüyor 36 gb ye iniyor boyu yani 2-3 kere dolucak o bar ilk net hızınla alakalı son barlar pc hızınla benim 2 pc var birinde 15 dk sürdü digerinde 7 saat laucherdeki download dan sonraki yükleme senin ki kaç sürer bilmem :)

• Arkadaşlar reaper sınıfını açtığımız da 50. seviyeden mi başlıyor?(eu) Birde reaper pvp glyph buildini nerden bulabilirim? Killian sunucusunda oynayan varsa nick verirseniz ekleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XHellsing -- 4 Ağustos 2015; 2:41:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XHellsing

quote:

Dün gece 12 gibi terayı açık bıraktım %87 de sabah bi baktım %8 bu ne demek oluyor bu oyun 100 GB falan mı ?

50 küsüre kadar indiriyo daha fazla belki sonra patch i check ediyo sonra yüklüyor 36 gb ye iniyor boyu yani 2-3 kere dolucak o bar ilk net hızınla alakalı son barlar pc hızınla benim 2 pc var birinde 15 dk sürdü digerinde 7 saat laucherdeki download dan sonraki yükleme senin ki kaç sürer bilmem :)

Ha iyi o zaman bende oda %100e kadar gidecek sanmistim 10mbit net var ve tera klasörü 32 GB dolu şuan %13 de patch 4gb sonra biter inşAllah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustayfa24 -- 4 Ağustos 2015; 9:39:13 >
  • quote:

quote:

quote:

Ha iyi o zaman bende oda %100e kadar gidecek sanmistim 10mbit net var ve tera klasörü 32 GB dolu şuan %13 de patch 4gb sonra biter inşAllah :)

50 küsüre kadar indiriyor derken gb olarak yüzde değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

50 küsüre kadar indiriyor derken gb olarak yüzde değil.

Ambulansı arasın biri Tekirdağa heykele yollayin

• Brawler Tank mı DPS mi yoksa her ikisi de mi adı altındaki tartışmalara son vermesi dileğiyle.
  • Arkadaşlar ben daha önce oynamıştım TERA. Bu aralar tekrar başlamayı düşünüyorum. NA sunucusunu mu önerirsiniz EU mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

Brawler Tank mı DPS mi yoksa her ikisi de mi adı altındaki tartışmalara son vermesi dileğiyle.

tank/dps. ya da dps/tank bilemedim şimdi pvesini bilmem de pvpde kd vyrsklerini takar coşarım ben bunla aga o değilse attack speeddir uzun bi süre reaperlar ilk çıktığında neyse o olacak gibi duruyor. normalde başladığım her mmoda tank oynardım bunda lancerın şeklini beğenmediğim için archer gittim ama vi oynanır

bu arada dyad niveot structure hangi dungeondan düşüyor gençler 100k ks kredisi çok tuzlu oluyor ekipmanı döşeyip girelim nerdeyse?

• Race ve gender lock olacağı kesinleşmiş. Human female zaten belli ki buradan brawler male karakter göremeyeceğimiz anlaşılıyor. Aman female için de ihtimal dahilinde diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinblade2 -- 6 Ağustos 2015; 21:10:25 >
  • val oriyn
    buraya gidemiyorum. arkadaş bi göreve çağırdı yanına ışınlandım ama şimdi val oriyn yapamıyorum. tüm haritayı dolaştım bi oraya gidemedim. oraya da görev yaparken gitmiştim ama hangi görevde unuttum
    biri yardım etsin
  • mavzerturk M kullanıcısına yanıt
    dyad niveot structure 3 kristali birleştirince direk mavi kristal mi veriyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavzerturk

val oriyn
    buraya gidemiyorum. arkadaş bi göreve çağırdı yanına ışınlandım ama şimdi val oriyn yapamıyorum. tüm haritayı dolaştım bi oraya gidemedim. oraya da görev yaparken gitmiştim ama hangi görevde unuttum
    biri yardım etsin

Bende aynı sorunu yaşıyorum çözdünüz mü hocam? Çözemediyseniz bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mavzerturk

val oriyn
    biri yardım etsin

Bende aynı sorunu yaşıyorum çözdünüz mü hocam? Çözemediyseniz bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi acaba?

Her kalenin general vendorunda çevresindeki townların teleport scrolu bulunur ve aktarmalı olarak her yere pegasus ile gidebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.