Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimdeki goldu 1 tl den satiyorum toplu alimlarda ihtiyaci olan pm atabilir referans konusunda supheniz olmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Corsalardan topladığım puanlarla silahımı aldım masterwork unu yaptım +10 yaptım şimdilik giysi konusunu ise yine corsa puanlarıyla halledicem. Çok teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar selam,

Launcher'i açıp PLAY dediğim zaman herhangi bir aksiyon olmuyor nedendir? Yabancı forumları taradım bir kaç çözüm denedim ama olmadı. Başına gelen var mı?

İyi forumlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Arkadaşlar selam,

Launcher'i açıp PLAY dediğim zaman herhangi bir aksiyon olmuyor nedendir? Yabancı forumları taradım bir kaç çözüm denedim ama olmadı. Başına gelen var mı?

İyi forumlar,

Hiç başlama kardeşim oyun ölü,eskisi gibi aktif oynayan yok 65 lvl kalınca tek başına dg spamlıyorsun buda çok sıkıcı grup bulamıyorsun beraber oynamak için bulsan bile itemlerin dandik diye alinmiyorsun aktif guild 1 tane var koskoca sv de. Sana tavsiyem aktif oyuncusu olan oyunları oyna cs go gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: XHellsing

quote:

Arkadaşlar selam,

İyi forumlar,

Hiç başlama kardeşim oyun ölü,eskisi gibi aktif oynayan yok 65 lvl kalınca tek başına dg spamlıyorsun buda çok sıkıcı grup bulamıyorsun beraber oynamak için bulsan bile itemlerin dandik diye alinmiyorsun aktif guild 1 tane var koskoca sv de. Sana tavsiyem aktif oyuncusu olan oyunları oyna cs go gibi.

Hocam zaten TERA oyuncusuydum bir anda bu hatayı almaya başladım. Dediğin gibi CS:Go da oynuyorum; fakat FPS ile RPG 'den ayrı ayrı aldığım bir zevk var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XHellsing

quote:

Arkadaşlar selam,

İyi forumlar,

Hocam zaten TERA oyuncusuydum bir anda bu hatayı almaya başladım. Dediğin gibi CS:Go da oynuyorum; fakat FPS ile RPG 'den ayrı ayrı aldığım bir zevk var

Aklıma gelen tek çözüm repair etmen yada tekrar indirmen.

• quote:

Arkadaşlar selam,

İyi forumlar,

Bana da o tip bir olay oldu, önce oyunu açmamaya başladı, ertesi gün açtı ama keşke açmasaydı. Oyun bildiğin 3-4 dakika 0 fps de geziyor daha sonra normal fps ye 40-50 falan oluyor, yalnız her teleport olmadan sonra aynı olay tekrar ediyor deli etti beni 2-3 gündür girmiyorum oyuna.
  • Bu yeni patch'e hiç başlamadım, bir sonraki vm'de hem pvp hem pve özelliiği olacak sanırsamhttp://zephya.wix.com/tera#!visionmaker-vi/c188v belki de onu beklerim kim bilir :P

Bu arada vm pvp yapan var mı? Statlar full pvp olduğu için pve'de hiç kullananınız oldu mu ?Şahsen oyuncuyu kısıtlayan bir şey olduğu için hiç heves etmedim bu yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Arkadaşlar selam,

İyi forumlar,

Bana da o tip bir olay oldu, önce oyunu açmamaya başladı, ertesi gün açtı ama keşke açmasaydı. Oyun bildiğin 3-4 dakika 0 fps de geziyor daha sonra normal fps ye 40-50 falan oluyor, yalnız her teleport olmadan sonra aynı olay tekrar ediyor deli etti beni 2-3 gündür girmiyorum oyuna.

Genel bir sorun sanırım. Bekleyeyim bir kaç gün olmadı tekrar yüklerim.

• Degethyus kullanıcısına yanıt
    tensus +12 setim var pvede wroth +12 ayarında, +15'e bassam schisma +12 ayarında olur pvedeki hasarını hiç beğenmiyorum. ama lucid +15 yapsan o da deviate +12 ayarında olur ki zaten pve seti dizenler statleri pek önemsemiyorlar + basarken ki gerekte yok. ama pvpci için pvenin bi önemi de kalmamış dyad niveot structurelar gg hariç hiçbiyerden düşmüyor sadece elleon's mark eventi var 70 tane biriktirirsen alabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vandraren -- 23 Ağustos 2015; 21:54:13 >
  • Oyuna biraz ara vermiştim bugün girdim Veritas High population gözlerim yaşardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vandraren

tensus +12 setim var pvede wroth +12 ayarında, +15'e bassam schisma +12 ayarında olur pvedeki hasarını hiç beğenmiyorum. ama lucid +15 yapsan o da deviate +12 ayarında olur ki zaten pve seti dizenler statleri pek önemsemiyorlar + basarken ki gerekte yok. ama pvpci için pvenin bi önemi de kalmamış dyad niveot structurelar gg hariç hiçbiyerden düşmüyor sadece elleon's mark eventi var 70 tane biriktirirsen alabiliyorsun.

Öyle de sonuçta pve yapmak da zevkli iş ne güzel statları ayarlıyorduk, kendileri de bu yanlışı farketmiş olacaklar ki bir sonrakinde bu olayı kaldırmışlar, hatta anladığım kadarıyla ilk vm seti gibi pvp ve pve statları tek bir sette toplamışlar.Eğer böyle olacaksa aynen devam etmeliler, şahsen mantıklı olan da bu.O değil de hiç zaman ayıramadım bu sefer, canım çekmiyor değil ^^

• Arkadaslar simdi ben terayı yukledim ama sizin dediginiz veristas killan fraya falan yoktu bend e highwatch diye bir serverde berserker açtım 50 level oldum ama pvp seven birisiyim ondan pvp servere gecicem , mystic acmak istiyorum ama pvpye uygunmudur dps prieste oranla nasil mystic pvpde durumu ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cyrohp

Arkadaslar simdi ben terayı yukledim ama sizin dediginiz veristas killan fraya falan yoktu bend e highwatch diye bir serverde berserker açtım 50 level oldum ama pvp seven birisiyim ondan pvp servere gecicem , mystic acmak istiyorum ama pvpye uygunmudur dps prieste oranla nasil mystic pvpde durumu ne ?

Oynadığınıs North America serveri. Avrupa serveri ayrı.
    Mystic yarı support olduğundan ofansif dezavantajı var ama bu pvpde kötü olduğu anlamına gelmiyor.
  • Öncelikle herkese merhaba. Artık bende Tera Online ın bir üyesiyim.

Uzun süren bir SRO serüveninden sonra biraz aion'a takıldım. 65 olunca biraz zorlandım ve sıktı oyun. Şimdi terayı yükledim slayer kastım 42 lvl şuan ve teranın tam benlik olduğunu anladım. 65 oluncada sıkılacağımı zannetmiyorum çünkü bu non target sistemini baya sevdim. Başka oyunlarda kararkter seçiminde pek kararsızlık yaşamadım ancak tera online ın kararkterleri bana çok orjinal geldi seçim yapmakta baya zorlandım. Özelikle Slayer-Warrior-Gunner arasında gidip geldim. Slayerda karar kıldım. Server seçiminde de buradaki sayfalarda dolaştım biraz herkes kilian demiş bende kilianda açtım

Birkaç tane sorum olacak

1) Şimdi de Reaper açıldı yine kararsızlıklar başladı. Sizce hangisi daha iyi demeyecem tabi :D şu şekilde sorayım tek başıma oynuyorum 65 olunca Reaper mı slayer mı pt lerde daha rahat yer bulur. İtem sıkıntısı hangisinde fazla? yada hangisinde itemleri daha seri dizebilirim.
    2) Her karakter çok orjinal hepsini 65 yapmak istiyorum bu yüzden verteran code lazım bu site güvenilirmihttps://www.g2a.com/tera-online-standard.html değil ise önerebileceğiniz bir site varmıdır.
    3) Birde H ye basınca gelen grup aramalı mahsenler var burda baya seri kasılıyor. Yalnız kırmızı görevler geride kaldı baya 20 küsür lvl in görevi var onları yapmasam ileride açılacak görevlere engel olur mu?

• kltrTekNiKCi K kullanıcısına yanıt
    - Reaper mid range olduğu için oynayış bir nebze rahat ama Slayer en yüksek burst damage karakteri sayılıyor. Ekipman bakımından ben pek fiyat farkı göremedim.
    - g2a iyidir, hesaplıdır. Sıkıntı olursa direkt muhatap bulabilirsiniz.
    - Görev zorunluluğu yok. İstemezseniz hiç birini yapmayın. Yalnız 60-65 arası Northern arun story görevleri sağlam ödül verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twinblade2

quote:

Orijinalden alıntı: cyrohp

Arkadaslar simdi ben terayı yukledim ama sizin dediginiz veristas killan fraya falan yoktu bend e highwatch diye bir serverde berserker açtım 50 level oldum ama pvp seven birisiyim ondan pvp servere gecicem , mystic acmak istiyorum ama pvpye uygunmudur dps prieste oranla nasil mystic pvpde durumu ne ?

Oynadığınıs North America serveri. Avrupa serveri ayrı.
    Mystic yarı support olduğundan ofansif dezavantajı var ama bu pvpde kötü olduğu anlamına gelmiyor.

O zaman North America yı silip eu yumu yükleyeyim çok bir fark varmı aralarında?
    Mystic hosuma baya gitti hele berserkerde bi item almaya kalkıstıgımda plate armorlar baya pahalıydı bi bunun zırhlara bak cok daha ucuz

• Cevap için teşekkür ederim. Slayer ile devam edicem Damage baya iyi.
  • EU - Arcadia serverında oynayan yok mu? Tekrardan başladım 3 gün oldu 40 lv im
  • Gençler size önerim Gameforge değil de Amerikan serverında oynamanız, o da En Masse şirketi. Kısacası ben de Gameforge'dan En Masse'ye geçen çoğu Avrupalıdan biriyim. Doluluk oranları hakkında hemen hemen aynı diyebilirim. Ancak amerikana geçmenize veya oyuna yeni başlarken Amerikan serverında başlamanıza karar verdirten aşağıda yazdığım farklar.

Pay to Win (P2W) konusu;

Arkadaşlar şunu kesinlikle söyleyebilirim ki Gameforge tam bir para tuzağı. Oyundan küçük şeyleri çıkardığı da oldu, büyük şeyleri çıkardığı da oldu P2W uğruna. Kısacası para uğruna diyeyim
    En Masse'ye gelirsek, En Masse'de kozmetikleri parayla satıyor ancak şöyle değişik bir pozitif yanı var. Oyuna günlük girişlerde ekstra bir para birimi veriyor sana Federation Bills diye. Günlük 5 tane mi ne. Bu para biriminin ayrı bir kozmetik shop'u var. Bu shoptakilerin çoğu oyunda kaldırılmış kozmetikler.

Destek konusu;
    Şunu söyleyeyim Gameforge GM'leri online değil ve support sistemleri rezalet.Hatta var mı diye insanı düşündürüyor bir ara. Tabi En Masse'nin de GM leri 7/24 online değil ama en azından adamlar her patch olduğunda garanti online olup support yapıyorlar. Ve evet support sistemi En Masse'nin Gameforge a kıyasla çok iyi.

Kısacası En Masse oyuncularına değer verip ilgileniyor. En Masse'ye geçenlerin hepsi memnun kalıyor ancak şunu da belirteyim sonuçta Amerikan serverı internet hızınız da çok iyi değilse ping i 400 lerde görürsünüz. Genelde 150 civarı gördüm maksimum Türkiye'den geçenlerde ki oynanabilir bir ping dediler. Size kalmış artık ben zaten bıraktım oyunu

• 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.