Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eskiden tempest reach idi, şimdi highwatch diye yeni bi server açıldı en popüleri o sanırım. ama na'de brokerda her aradığını bulmak istiyorsan mount tyrannas idealdir yalnız pvp serverıdır.
  • Vandraren kullanıcısına yanıt
    Öncelikle vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Buraya mesaj attıktan sonra enmasse forumlarında biraz araştırma yaptım bu konuyla ilgili ve sizin de dediğiniz gibi popülasyonun High Watch sunucusunda toplandığı yazılmış. Hemen karakterimi oluşturdum ve şu anda 22 level oldum. Varsa High Watch'ta oynayan arkadaşlar, oyuna girdiğim zamanlarda onlarla takılabilirim.
  • Tera gameforlive den playnow dedikten sonra teranın launc açılıyor üyeliğimi girip play tuşuna bastıktan sonra devamı gelmiyor acil yardımlarınızı istiyorum Onarmayı denedim

• veyselsavas V kullanıcısına yanıt
    O soruna bir çözüm bulmak çok zordur en iyisi silip yeniden yüklemek bende de oldu 3-4 gün ugraştım beceremedim silip yükledim..

@Konu ölmüş gibi yaa
  • Uzun süredir knight ve silkroada alternatif arıyorum. Bu oyuna başlanır mı sizce , oyunda son durum nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    Sana baglı kardeşim Oynayabilecegin 2 region var NA ve EU ,Na region u daha kaliteli bir yayımcı firmaya sahip ama ping 70-80 artıyor nerdeyse 1 saniye fazladan gecikme oluyor EU da pek oynayan kalmadı köklülerin yarısı bıraktı yarısı oynuyor zaten o yarısı dışında pek oyuncu kalmadı sıkılmadan uzun soluklu oynamak istiyorum diyorsan tavsiyem NA
  • ChapterS C kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Sanırım şu an oyunu indirmede bir sıkıntı varmış. İlerleyen zamanlarda indirebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Cevap için teşekkürler. Sanırım şu an oyunu indirmede bir sıkıntı varmış. İlerleyen zamanlarda indirebilirim.

EU versiyonunu az önce indirdim apply patch kısmında 3-4 kere takılsa da, patch sorunsuz bir şekilde indi. indirmede sorun yok yalnız apply patch kısmında takılabilir özellikle ilk büyük patch kısmında. Oyuna başlayabilirsin hoşuna gittiyse. Sürekli yeni gear setleri geldiğinden geç kalma gibi bir durum yok yalnız bir süre grind yapman gerekecektir eğer en iyi gearları istiyorsan. örneğin şu an visionmaker 5 var en iyi gear olarak ilerde 6 gelecek, şu an vm5 yapmazsın da mid gearları yaparsın ki her dungeon için yeterlidir. ilerde paranı biriktirince vm6 yaparsın(vm6 daha gelmedi bile).

• Arkadaşlar benim sorum biraz basitçe kaçabilir ama aklıma takıldı cevaplarsanız eğer çok sevinirim =) 1 yıl önce falan oynamışlığım var 30 levele kadar ancak o zamanlar bırakmışdım.Şimdi yeni bir laptop alınca oynamaya başladım tekrardan şuanlık 27 level warrior oynuyorum ancak 4 gün oldu daha 27 levelim hergün yaklaşık 3 saat oynuyorum ama daha yolu yarılıyamadım bile.Acaba sarı ünlemli görevleri yaparak zaman mı kaybediyorum çünkü forumda yazılanlara göre herkes 1 hafta gibi kısa bir süre de 65 olmuş direk kırmızı ünlemli hikaye görevlerini mi yapmam lazım cevaplarsanız sevinirim.Ayrıca bu feedstock denen bir materyal var + basmak için tier 1 olanını pazar dışında düşürme imkanım var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegon Targaryen

Arkadaşlar benim sorum biraz basitçe kaçabilir ama aklıma takıldı cevaplarsanız eğer çok sevinirim =) 1 yıl önce falan oynamışlığım var 30 levele kadar ancak o zamanlar bırakmışdım.Şimdi yeni bir laptop alınca oynamaya başladım tekrardan şuanlık 27 level warrior oynuyorum ancak 4 gün oldu daha 27 levelim hergün yaklaşık 3 saat oynuyorum ama daha yolu yarılıyamadım bile.Acaba sarı ünlemli görevleri yaparak zaman mı kaybediyorum çünkü forumda yazılanlara göre herkes 1 hafta gibi kısa bir süre de 65 olmuş direk kırmızı ünlemli hikaye görevlerini mi yapmam lazım cevaplarsanız sevinirim.Ayrıca bu feedstock denen bir materyal var + basmak için tier 1 olanını pazar dışında düşürme imkanım var mı

İlk defa karakter kasıyorsun sanırım normaldir. 1 haftada 65 olanlar oyunda belli bir tecrübesi olan ve XP boost kullanan kişilerdir ve senden daha fazla oynuyorlardır muhtemelen. Feedstock olayına gelince moblardan düşen her türlü silah/zırh tarzı itemi al. Inventory açtığında alt kısımda 3 tane simge görürsün ortadaki (dismantle) yapar, dismantle butonuna tıklayıp düşürdüğün işine yaramayan itemleri feedstock çevireceksin. beyaz yeşil mavi ve turuncu olmalarına göre verdiği feedstock değişir. ayrıca tier 1 feedstock ile tier 2 feedstock elde edilebilir(sağ tık)

• Teşekkürler yardım için

• Merhaba arkadaşlar benim 2 gb ekran kartim 8 gb ram im var dx12 masaustu pc ama hala fps sorunu yasiyorum tum grafikler en düşükte kapali durumda ama fps 30 40arasi dung veya savasa girdigimde ise 3 4 fps arasi oluyor hareket bile edemiyorum acaba bunun hakkinda bilgisi olan var mi yardimci olabilirseniz sevinirim arkadaslar :)
  • meraba arkadaşlar 6 -7 aydır ara vermiştim oyuna güncellemelerden sonra epey geride kaldım eskidende pek anlamazdım oyundan da :' şu an geri döndüm tera clup üyeliğini nasıl alıyoruz bilen var mı oyunda ödeme nasıl kredi kartı illa dolar euro hesabı olması mı lazım bilen varsa paylaşabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacranuel

meraba arkadaşlar 6 -7 aydır ara vermiştim oyuna güncellemelerden sonra epey geride kaldım eskidende pek anlamazdım oyundan da :' şu an geri döndüm tera clup üyeliğini nasıl alıyoruz bilen var mı oyunda ödeme nasıl kredi kartı illa dolar euro hesabı olması mı lazım bilen varsa paylaşabilir mi ?

oyunun sitesinden giriş yapıp alabilirsin. paypal gerekir. paypal dolar euro - TL çevirimlerini yapıyor yalnız paypal hesabına bağlı banka hesabın olması gerekir. İkinci seçenek hakkında bilgim yok direk kartla alım yapmadım daha önce.
  • Sacranuel kullanıcısına yanıt
    Kredi kartının online alışverişe açık olması yeterli başka bir işleme gerek yok.
  • TL hesabı olan bir kredi kartı ile alabilir miyim yani ? paypal şart mıdır biraz daha detay verirseniz güzel olur. şimdiden teşekkürler
    Normal bir kredi kartın var mı ? YKB, BONUS vb varsa istediğin gibi alabilirsin sitesinden. Ama kartını internet alışverişe açtırman gerek oda basit bir işlem, zaten açık oluyor genelde.
  • teşekkürler TT Türk Lirası ilede alınabiliyor o zaman anladığım kadarıyla.
  • tera clup aldığımızda hediye verilen binek süre bitimiyle sınırlı mı yoksa sınırsız mı arkadaşlar?
    Önemli değil. Tera Club'ın bitene kadar devam eder.
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.