Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    keşke veritasda oynasaydınız :( cidden yorumlarınız ufuk açar nitelikte. Peki bu dengesizlik nasıl giderilecek bizim karakterler eski model araba gibi kalıyor artık bu gunner brawler zaten reaperlar bence hala başlı başına adaletsiz 58 lvl doğarak başlıyorlar bir kere. Priest oynayan biriyim maini değiştirip mystice geçtim eskiden bir wariorlar hafif zorlardı artık reaperlar ve gunner özellikle aşırı zorluyor bazen hiç umulmadık damageler yiyorum CS de. Ayrıca mysticin bir Wrath 'ı vardı onu CS de yasaklayanlar Gunnera vermedikleri bişey bırakmamışlar kendine heal bile basıyor yani helal olsun böyle giderse bu oyun bırakılır. Not : bir türlü de bırakamıyorum :(
  • Sacranuel kullanıcısına yanıt
    As me

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün gelen update den sonra oyun açılmamaya başladı unable contach to determine current version hatası alıyorm launcherde sebebi nedir?
  • repaır yaptın mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar schima itemlerin masterwork olma ihtimali kaç milyonda bir aceba ? herkeste +12 var ben daha masterwork yapamadım bir tekniği var mı bu işin bilen var mı ?
  • Sacranuel kullanıcısına yanıt
    mes basıcan %2-3 şansı var bazen direk olur bazen 70-80 kere bekletir ama 100 den fazla yanacağını sanmam !

Üstelik yeni gördüm event varmış event zamanı + basarsan direk geçiyor ben event günü bastım direk 9 dan 12 oldu hiç başarısız olmamış.
  • Killianda gold satisi devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChapterS C kullanıcısına yanıt
    ya eventten önce masterwork yapmak için tüm paramı harcadım olmadı malesef çok param yoktu da gerçi. bu şans çok düşük değil mi ya hiç geçmiyor. :( birde herşey çok pahalı o kadar parayı nereden bulacağım hakkında bir fikrim yok. iyice p2w olmuş bu oyun bu event onun göstergesi sanki.

Birde başka bir hesabım daha vardı 60 lvl varken kastığım berserker ve reaper dün girdiğimde bomboş olduğunu gördüm oyun bir süre bağlanmayınca 1 yıl falan karakteri siliyor mu yoksa hacklenip silinmiş mi bu hesabım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacranuel -- 19 Ekim 2015; 11:51:26 >
  • ARKADAŞLAR KİLLİAN SERVERİNDE 5300 THALERS KAÇ GOLD EDİYOR ACABA BİLEN VARSA YAZABİLİRMİ
  • Death.comestoall D kullanıcısına yanıt
    Klianda zaman buldukça takılıyorum bende tek başıma. Hareketli bir guilde bakıyorum ama server nedense çok pasif duruyor. bu insanlar alliance demi takılıyor bilmiyorum. Aktif arkadaşlar varsa ses etseler iyi olur.
  • 1k 1 tl den satisa devam ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben tera thalers alacagımda acaba bu gameforge epin aldıgımda (türk sitesinden) o epin kodunu tera onlinede aktif edebiliyormuyum acaba bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler
  • yani gameforgenin kendi sitesinden yada başka alışveriş sitesinden alınan gameforge TR EPİN 250 TL'lik kodunu tera onlinede aktif edebilme şansımız varmı
  • Arkadaşlar Veritas serverına herkesi bekleriz. Timescape Hard Mode son bosssu deniyoruz şu aralar. Tensus ve lucid yapan, akşamları denk gelirse 2 ainme raidi kurduğumuz bir guildimiz var. Oyun içinde herhangi bir Crazy Turk oyuncusuna denk gelirseniz yardım alabilirsiniz. Guilde girebilmek için teamspeak kullanmak ve küfür etmemek aradığımız şartlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flatronx

Arkadaşlar Veritas serverına herkesi bekleriz. Timescape Hard Mode son bosssu deniyoruz şu aralar. Tensus ve lucid yapan, akşamları denk gelirse 2 ainme raidi kurduğumuz bir guildimiz var. Oyun içinde herhangi bir Crazy Turk oyuncusuna denk gelirseniz yardım alabilirsiniz. Guilde girebilmek için teamspeak kullanmak ve küfür etmemek aradığımız şartlar.

Vay o guild ne zaman o kadar büyüdü Veritas da iyi şeyler oluyor o zaman Oyuna 4 aydır girmiyorum oyun da bayağı değişiklik var galiba

• Çok sağlam olmayan 2 tane 65 healarım var Veritas da bunları Killian 'a taşımak mı yoksa orada yeniden kasmak mı kolay yada daha hesaplı olur sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacranuel

Çok sağlam olmayan 2 tane 65 healarım var Veritas da bunları Killian 'a taşımak mı yoksa orada yeniden kasmak mı kolay yada daha hesaplı olur sizce ?

Server transfer voucher trade olmuyor bu yüzden kendi hesabına TT alıp taşıman gerekir. Ayrıca belli sınırları var shoptan bakabilirsin üzerinde max. 50k para vs. o tarz şeyler.

Eğer wroth falan kullanıyorsan ve pek birikimin yoksa hiç uğraşma yeni karakter aç derim zaten instance matching sistemine tanksız seçenek eklendiği için şu an healer için dungeon bulmak hiç sorun değil kolay kasılıyor, ayrıca serverda tanıdığın varsa exp scroll falan alıp daha da hızlı kasabilirsin.
  • ÖmErenay kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler serverda tanıdığım yok ama daha umut veren bir server diye geçmek istiyorum en azından instance falan daha rahat bulabilirim yada Türk Guildleri daha çoktur diye geçmek istiyorum. Oyunda öğrendiğim tek şey kasmak zaten kısa süreli Clup üyeliğide var ondan gelen scrolları kullanır kasarım artık Veritas ' da bir türlü olmadı birde Killian deneyeyim.
  • ARKADAŞLAR 3400 TT satıyorum özelden mesaj atıp teklif verirseniz sevinirim anlaşalım
  • bu reapere ne olmus buff mu gelmis pvp de bayagı güçlenmis.Oyunda classlar arası dengesizlik olmus gunnere gelen nerf yeterli değil böyle devam ederse tera oyuncu kaybetmeye devam edecek
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.