Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya dengesiz demiyelim de bazı karakterler kolay bazıları zor zaten her geçen gün class balance ayarlarıyla oynuyorlar (yapımcı firma) eğer ktera news sayfasını takip edersen görebilirsin yakında sorcerer için skillerle ilgili degişiklikler ve warriorun base damage'i arttırılacak diger classlarla ilgili şeyler de var ama aklımda kalanlar bunlar adamlar eşitlemeye çalışıyo ama olmuyo..

Bu arada reapere (galiba) 12 base power geldi.Son patchde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChapterS

Ya dengesiz demiyelim de bazı karakterler kolay bazıları zor zaten her geçen gün class balance ayarlarıyla oynuyorlar (yapımcı firma) eğer ktera news sayfasını takip edersen görebilirsin yakında sorcerer için skillerle ilgili degişiklikler ve warriorun base damage'i arttırılacak diger classlarla ilgili şeyler de var ama aklımda kalanlar bunlar adamlar eşitlemeye çalışıyo ama olmuyo..

Bu arada reapere (galiba) 12 base power geldi.Son patchde

Evet cok uzun zamandır ktera yı ve oyunun nerf-buff sistemini takip ediyorum hatta burda birkac defa bu sistemi burda övdüm ve classlar arası cok dengeli demistim ama gunner geldikten sonra hersey kotuye gitmeye basladı herkes bunun gunner acıp TT cekmesiyle alakalı olduğunu düsündü.Hadi gunneri gectik baska classlarda da ayar biraz gitmis.Keske gunner gelmeden tam önceki zamana dönse oyun oyunun en dengeli zamanıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperPunch -- 26 Ekim 2015; 0:46:49 >

• arkadaşlar oyunda oyuncu sayısı çok mu serverlar kalabalık mı. sizce başlamaya değer mi
  • killianda tera club alınır
  • Wts gold 1 k 1 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncu sayısı nasıl başlamayı düşünüyoruzda
  • Killian PVP öneririm diğer serverlar da kendinizi çürütmeyin
  • Brawler Aerial Combo (Yalnız aynısı oyuncular karşısında yapılabilir mi ? Pek sanmam )

Video japonya sunucusunda çekilmiş ve EU&NA sunucularına daha gelmemiştir.

https://www.youtube.com/watch?v=DqJE3rV83LI
  • Aralık ayında us serverına brawler geliyormuş.
  • Brawler gelince yuklu miktarda gold alacak olanlar var goruyorum ki. İhtiyaci olan simdi alirsa daha mantikli olur brawlerda 1m gold direk cekenler oluyor gunner geldiğinde olduğu gibi.

• KillianGold K kullanıcısına yanıt
    Eu'ya ne zaman geleceği bir belli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Eu'ya ne zaman geleceği bir belli olsun

Na ile eu arasinda en fazla 1-2 hafta oynar bu boyledir senelerdir :)

• KillianGold K kullanıcısına yanıt
    Bakalım gameforge ne zaman duyuracak.Oyunda class değiştirme var mı?
  • EU da duyurdu sayılır 12 kasım'da yeni starting zone geliyor ondan kısa bir süre sonra da Brawler gelecek diye belirttiler sanırım o da Aralıkta ama Us sunucusundan 1-2 hafta geç gelir b,r de class değiştirmeden kastın ne ? Brawler gelince sana 1 karakter açma hakkı daha vericek zaten onu kullanabilirsin brawler açmak için karakter yerin yoksa silmene gerek yok yani.
  • ChapterS C kullanıcısına yanıt
    Fazla gecikmemesi güzel olur.Class değiştirmeden kastım warrioru level düşürmeden brawler yapmak gibi shopta görmüştüm bir şeyler ondan sorayım dedim ama yoktur herhalde olsaydı karakter slotu falan satmazlardı.Ben warrior açtım atak oynamayı seven birisiyim tam olarak atak üzerine kurulu bir sınıf değil gibi görünüyor defans ile atak arasında geçiş yapılıyor ne tam olarak tank ne de tam olarak atak gibi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 8 Kasım 2015; 14:05:12 >
  • Pve ile pvp gear'ı farklı mı oyunda. ayrıca open world pvpsi nasıl arkadaşlar? zamanında indirmiştim bilgisayar kaldırmamıştı battlegroundda . şuan wildstar oynuyorum ama tekrar bir deneyebilirim terayı. Ayrıca shopta sadece cosmetic ürünler mi yoksa oyunu etkileyebilecek itemler de satılıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

Pve ile pvp gear'ı farklı mı oyunda. ayrıca open world pvpsi nasıl arkadaşlar? zamanında indirmiştim bilgisayar kaldırmamıştı battlegroundda . şuan wildstar oynuyorum ama tekrar bir deneyebilirim terayı. Ayrıca shopta sadece cosmetic ürünler mi yoksa oyunu etkileyebilecek itemler de satılıyor mu?

Bir sonraki patch gelecek olan visionmaker 6 birleşik olacak pve+pvp gear olarak.

shoptan büyük miktarlar ödeyerek silah/armor için + basma itemi elde edilebiliyor. Zaman kaybı yaşamak istemeyenler ve parası çok olanlar için diyeyim. Onun dışında bir kaç defa diğer oyunlarda gördüğüm özel karakter stat geliştirmesi tarzı şeyler tera shopta yok, kostümler ve farmı (yavaşta olsa) yapılabilen enchant item kutuları var(random tarz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Pve ile pvp gear'ı farklı mı oyunda. ayrıca open world pvpsi nasıl arkadaşlar? zamanında indirmiştim bilgisayar kaldırmamıştı battlegroundda . şuan wildstar oynuyorum ama tekrar bir deneyebilirim terayı. Ayrıca shopta sadece cosmetic ürünler mi yoksa oyunu etkileyebilecek itemler de satılıyor mu?

Bir sonraki patch gelecek olan visionmaker 6 birleşik olacak pve+pvp gear olarak.

shoptan büyük miktarlar ödeyerek silah/armor için + basma itemi elde edilebiliyor. Zaman kaybı yaşamak istemeyenler ve parası çok olanlar için diyeyim. Onun dışında bir kaç defa diğer oyunlarda gördüğüm özel karakter stat geliştirmesi tarzı şeyler tera shopta yok, kostümler ve farmı (yavaşta olsa) yapılabilen enchant item kutuları var(random tarz)

yeni patch'te pve ile pvp gear seti aynı olacak yani.
    shoptan oyun içinde düşebilen farklı bir para birimi tarzı bir şey var mı wildstardaki gibi?
    yeni patch ne zaman gelecek ayrıca?

wildstarda en sevmediğim özellik pve ile pvp gearının farklı olması. söylediklerine bakacak olursak shop oyunu etkiliyor gibi. bu da ayrı - oldu.

teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

yeni patch'te pve ile pvp gear seti aynı olacak yani.
    shoptan oyun içinde düşebilen farklı bir para birimi tarzı bir şey var mı wildstardaki gibi?

wildstarda en sevmediğim özellik pve ile pvp gearının farklı olması. söylediklerine bakacak olursak shop oyunu etkiliyor gibi. bu da ayrı - oldu.

teşekkürler.

-Yok.

-Aralık-Ocak ayı civarında gelir sanırım.

• ÖmErenay kullanıcısına yanıt
    hocam bu yeni vm6 hem pvp hem pve olacak setin adı ne Kairos mu? Ayrıca yabancı forumlarda okuduğumda starfall orcus gibi setlerden söz ediliyor bu setler nedir?.Ayrıca oyunda söz edildiğine göre yeni vm6 craftında bc/ks kredi istemiyormus ayrıca dg den bile düsüyormus!!! bu dogrumu dogruysa cok sacma değil mi sence ?
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.