Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • askerdeydik son 1 hafta inşaAllah kaç level geldi en son ne tür değişiklikler oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydeath123

askerdeydik son 1 hafta inşaAllah kaç level geldi en son ne tür değişiklikler oldu

65 level geldi, reaper,gunner,brawler adlı yeni classlar geldi. Şu anda visionmaker 6(starfall) patchinde oyun.
  • YANDIK DESENE 1 senede neler oldu pf :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Arkadaşlar yardım edebilecek biri var mı? Bazı sorularım var da.

Sor bu konu onun için var zaten

Öncelikle şu paralı kısma gelmek istiyorum.

Şimdi founder diye bir şey varmış sanırım. Ebay de satılıyor. Nedir ne değildir?

Benim banka slotunu ve enventory yi genişletmemin yolu yok mudur? Paralı üyelik ile neler alınabiliyor. Öyle görsel değil işe yarayacak şeyler olarak yani. Mesela bahsettiğim gibi inventory yi açmak için mesela.

• quote:

quote:

quote:

Şimdi founder diye bir şey varmış sanırım. Ebay de satılıyor. Nedir ne değildir?

Benim banka slotunu ve enventory yi genişletmemin yolu yok mudur? Paralı üyelik ile neler alınabiliyor. Öyle görsel değil işe yarayacak şeyler olarak yani. Mesela bahsettiğim gibi inventory yi açmak için mesela.

İlk mesaja bakmanı tavsiye ederim detaylı bilgi mevcut

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlk mesaja bakmanı tavsiye ederim detaylı bilgi mevcut

Veteran kod her şeyi açacak mı yani?

Ben normal Free To Play indirdim. Tera EU dayım sanırım ilk sayfadaki EU linke tıklayıp denediğimde hesabıma girebiliyorum.

• ÖmErenay kullanıcısına yanıt
    Valla tam anlayamadım. Ben F2P oyuncuyum. Şimdi şu veteran kodu alıp oyuna girersem standart sürüm ve koleksiyon sürüm özellikleri açılmış mı olacak?
  • quote:

Valla tam anlayamadım. Ben F2P oyuncuyum. Şimdi şu veteran kodu alıp oyuna girersem standart sürüm ve koleksiyon sürüm özellikleri açılmış mı olacak?

oyunu oynamak için tera club veya veteran olması gerekmiyor eğer oyunu biraz oynadıysan ordaki özelliklerin faydalarını anlarsın dostum, mesela bir süre sonra 1 banka tab yetmiyor 4 tane olsun diye alıyorsun veteran code u. Tera club zaten oyuna yeni başlayanlara veya aktif oynamayanlara önerdiğim bir şey değil. Tera club aylık alınır, veteran code 1 kere alınır.
  • quote:

quote:

oyunu oynamak için tera club veya veteran olması gerekmiyor eğer oyunu biraz oynadıysan ordaki özelliklerin faydalarını anlarsın dostum, mesela bir süre sonra 1 banka tab yetmiyor 4 tane olsun diye alıyorsun veteran code u. Tera club zaten oyuna yeni başlayanlara veya aktif oynamayanlara önerdiğim bir şey değil. Tera club aylık alınır, veteran code 1 kere alınır.

Heh işte ben onu diyorum yetmiyor slotlar. :D Bu veteran kod için tera club üyeliği gerekiyor sandım ben. Herhalde uykusuzluktan.

Yani veteran kod ile slot sürekli açık kalıyor sınırlı süre değil. Hediyesi ise 1 ay tere club üyeliği.

Peki bu veteran ile founder aynı mı yoksa founder a göre artısı eksisi var mı?

Ve son olarak sanırım bu veteran ın collector türü de var onun çok farkı var mı?

• quote:

quote:

quote:

Heh işte ben onu diyorum yetmiyor slotlar. :D Bu veteran kod için tera club üyeliği gerekiyor sandım ben. Herhalde uykusuzluktan.

Yani veteran kod ile slot sürekli açık kalıyor sınırlı süre değil. Hediyesi ise 1 ay tere club üyeliği.

Ve son olarak sanırım bu veteran ın collector türü de var onun çok farkı var mı?

Özledim ya konuya mesaj atmayı :)

Dostum veteran ile collectors arasındaki fark süresiz binek ve fazladan 7(37) gün club üyeliği.Founder na için geçerli eu için olanlar veteran ve collectors edition.Saçma saçma başlangıç itemleri de vermiyor değil ama dediğim gibi saçma ve işe yaramazlar.Yalnız ben olsam collectors alırdım çünkü binek her karakter için geçerli oluyor ve de çok işe yarıyor.banka slotları da evet süresiz ve unutmadan 8 tane mi ne karakter slotu da açılıyor.

• ya arkadaşlar oyuna yeni başladım ve hoşumada gitti ama tek sevmediğim şey şu önümzde duran hedef göstergesi çok saçma geldi bana bu tarz oyunları hep farenin sağ tuşuna basılı tuttuğumuzda sağa sola döner sol fare tuşu ile ilerler hedeflere tıklar öyle oynardık.

hiç alışamadım varmı bunun bir ayarı illaki wasd ilemi oynamak zorundayız ?

lazer görünüşünü hedefe tut işin yoksa sürekli hedefin üstünde tutmaya çalış wasd ile sağa sola git gel 1234 lerle skıilleri at sağ sol fare tuşları ile normal skılleri at f1 f2 vs lere kendini koruma skıllerini bas baya zorlaştıyor.

hiç bu şekilde oyun oynamadım ve aşırı derecedede canımı sıkmıyor değil bırakasım geldi valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Degethyus

quote:

quote:

quote:

Özledim ya konuya mesaj atmayı :)

Dostum veteran ile collectors arasındaki fark süresiz binek ve fazladan 7(37) gün club üyeliği.Founder na için geçerli eu için olanlar veteran ve collectors edition.Saçma saçma başlangıç itemleri de vermiyor değil ama dediğim gibi saçma ve işe yaramazlar.Yalnız ben olsam collectors alırdım çünkü binek her karakter için geçerli oluyor ve de çok işe yarıyor.banka slotları da evet süresiz ve unutmadan 8 tane mi ne karakter slotu da açılıyor.

Collectors almadım ya ilk sayfada fark az diye.

Süresiz binek olduğunu bilsem onu alırdım.

• Ortada kalabalık mmorpg oyunu yok. İndiriyorum bi oyun örneğin archeage vs adam yok. Mmorpg devasa çok oyunculu olur yani bu işin kuralı bu. Koca haritalarda tek kişi oynanmazya. Aion var güzel oyun onda da player kıtlığı var koca haritalarda. Türkiye serverinde 400 online var...

Tera nasıldır, player kitlesi ne alemde?

Oyun ücretli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirBey. -- 27 Aralık 2015; 15:58:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef terada da ayni sorun var.tabi ben kendi serverim icin konusuyorum.Gece gec saatlerde serverde 5-10 kisi takiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperPunch -- 27 Aralık 2015; 16:59:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

Maalesef terada da ayni sorun var.tabi ben kendi serverim icin konusuyorum.Gece gec saatlerde serverde 5-10 kisi takiliyoruz

Kendi serverim mi, oyunda herkes ayrı serverde mi takılıyor :/

• Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Tera oynadığınız diğer oyunlar gibi moba veya oyuncuya tıkla skill bas mantığıyla çalışmaz. Oynamak yetenek gerektirir ki oyunda karakteri düzgün kontrol edemediğinde senden çok düşük itemli bir oyuncu bile sizi kesebilir. Böyle olması çok daha iyi , oynamayı bilenin kazanması.
  • evet,oyunda birçok server var ayrıca serverler pve ve pvp server olarak ayrılmıs...
  • Brawler sınıfı hoş olmuş beğendim comboları zevkli.Yaratıkları kolay toplayıp 3-5 skilli hızlıca vurup işlerini bitiriyorum.
  • yeni başladım oyuna brawler açtım vindictus'da cestus oynuyordum yine yumrukçu bir karakter en azından bu oyunda güçlü Lol'deki Vi'ye de çok benziyor oyunu sevdim pk açıp bana dalan 2 kişiyi kestim çok zevkliydi beni ilk defa pk'lıyanın bir türk olması ironikti Piskopat burdaysan ses ver Soru sorayım oyunda değerli saklamamız gereken bir level itemi her hangi bir item var mı ben sürekli sağ tıklayıp açıyorum çıkanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurtuldunuz

yeni başladım oyuna brawler açtım vindictus'da cestus oynuyordum yine yumrukçu bir karakter en azından bu oyunda güçlü Lol'deki Vi'ye de çok benziyor oyunu sevdim pk açıp bana dalan 2 kişiyi kestim çok zevkliydi beni ilk defa pk'lıyanın bir türk olması ironikti Piskopat burdaysan ses ver Soru sorayım oyunda değerli saklamamız gereken bir level itemi her hangi bir item var mı ben sürekli sağ tıklayıp açıyorum çıkanı

http://terasylum.com/topic/36/inventory-bank-management-and-such

• 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.