Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Orijinalden alıntı: Kurtuldunuz

yeni başladım oyuna brawler açtım vindictus'da cestus oynuyordum yine yumrukçu bir karakter en azından bu oyunda güçlü Lol'deki Vi'ye de çok benziyor oyunu sevdim pk açıp bana dalan 2 kişiyi kestim çok zevkliydi beni ilk defa pk'lıyanın bir türk olması ironikti Piskopat burdaysan ses ver Soru sorayım oyunda değerli saklamamız gereken bir level itemi her hangi bir item var mı ben sürekli sağ tıklayıp açıyorum çıkanı

http://terasylum.com/topic/36/inventory-bank-management-and-such

vindictus'un scrollarının aynısı var ilginç

• bu buddy up friend coupon mu ne var o ne beyler bilen var mı güncel etkinlikleri çeviri yapıp yayınlasa biri güzel olur
  • quote:

bu buddy up friend coupon mu ne var o ne beyler bilen var mı güncel etkinlikleri çeviri yapıp yayınlasa biri güzel olur

Eğer yeni char kasıyorsanız ya da bir süredir oyuna girmediyseniz ve level kasıcaksanız; karakter seçme ekranına buddy up kod girerek 2 kat hızlı exp kasabiliyorsunuz. Buddy up kodlarını da forumlarda paylaşıyorlar zaten de tanıdığınız arkadaşlarınız varsa önce onlardan alın. Çünkü bu kodu kullanırken her bazen 5 bazen 10 level için hem kod sahibine hem kodu kullanana hediye veriyor. Hatta char 65 olursa +12 Enchantment Scroll filan veriyor. Yeni char kasanlar için bulunmaz fırsat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bewolf -- 15 Ocak 2016; 15:38:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bewolf

quote:

bu buddy up friend coupon mu ne var o ne beyler bilen var mı güncel etkinlikleri çeviri yapıp yayınlasa biri güzel olur

Eğer yeni char kasıyorsanız ya da bir süredir oyuna girmediyseniz ve level kasıcaksanız; karakter seçme ekranına buddy up kod girerek 2 kat hızlı exp kasabiliyorsunuz. Buddy up kodlarını da forumlarda paylaşıyorlar zaten de tanıdığınız arkadaşlarınız varsa önce onlardan alın. Çünkü bu kodu kullanırken her bazen 5 bazen 10 level için hem kod sahibine hem kodu kullanana hediye veriyor. Hatta char 65 olursa +12 Enchantment Scroll filan veriyor. Yeni char kasanlar için bulunmaz fırsat.

yeni başladım da 55 level oldum geçti artık hayırlısı

• Arkadaşlar selam
    Eski bi lancer oyuncusu olarak tekrar sıfırdan dönmeyi düşünüyorum pve server olarak fraya nin doluluk oranını ve ticaret canlılığını öğrenmek istiyorum aynı şekilde killian için de bilgi verirseniz sevinirim birde sanırım brawler gelmiş yarı tank olarak duydum bu lancer a gerek olmadığı anlamına mı geliyor yoksa nasıl oluyor bilgilerinizi paylaşmanız dileğimle
    İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

Arkadaşlar selam
    Eski bi lancer oyuncusu olarak tekrar sıfırdan dönmeyi düşünüyorum pve server olarak fraya nin doluluk oranını ve ticaret canlılığını öğrenmek istiyorum aynı şekilde killian için de bilgi verirseniz sevinirim birde sanırım brawler gelmiş yarı tank olarak duydum bu lancer a gerek olmadığı anlamına mı geliyor yoksa nasıl oluyor bilgilerinizi paylaşmanız dileğimle
    İyi forumlar

fraya hakkında bilgim yok, killian idare eder diyelim doluluk&ticaret olarak. brawler aynı lancer gibi full tank olan bir class, şu an için damage'i bir tanka göre yüksek ilerki patchlerde biraz nerflenecek deneyebilirsin eğer tank oynamayı seviyorsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

Arkadaşlar selam
    İyi forumlar

fraya hakkında bilgim yok, killian idare eder diyelim doluluk&ticaret olarak. brawler aynı lancer gibi full tank olan bir class, şu an için damage'i bir tanka göre yüksek ilerki patchlerde biraz nerflenecek deneyebilirsin eğer tank oynamayı seviyorsan.

Ne biliyim lancer bildiğimiz class ama yani 2. bi tank getirmek biraz saçma mı olmuş acaba yani bide lancer ile aynı tanklayabiliyosa kim lancer oynarrki artık

• Yaklaşık 2 yıl önce warrior oynamıştım, vm1 vardı mwa kasıyordum 3 boss kes çıkla :) Yeniden başlamaya karar verdim. Oyun sonu için tek mwa veya bir at vardı onu kesmek gibi farm gerekiyor mu? Gerekiyorsa hangi karakteri önerirsiniz? Tek gold kasması en iyi sizce hangisi? O zamanlar mwa kasmada warrior iyi iş yapıyordu debufflardan kaçması sayesinde.
  • Impressiveboy I kullanıcısına yanıt
    artık 3 boss farmı olan dungeonda(lot farm) takas edilmeyen mwa düsüyor o farm olayı kalktı.Üst lwl dglerden normal mwa düsüyor.Bence bütün classlarla gold kasılabilir hangi classı seviyorsanız kafanıza göre acın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impressiveboy

Yaklaşık 2 yıl önce warrior oynamıştım, vm1 vardı mwa kasıyordum 3 boss kes çıkla :) Yeniden başlamaya karar verdim. Oyun sonu için tek mwa veya bir at vardı onu kesmek gibi farm gerekiyor mu? Gerekiyorsa hangi karakteri önerirsiniz? Tek gold kasması en iyi sizce hangisi? O zamanlar mwa kasmada warrior iyi iş yapıyordu debufflardan kaçması sayesinde.

şu an 65 level karakter yeterli oluyor sadece vanguard ile bile farm yapabilirsin class'ın önemi yok. Onun dışında dungeon olayı için sevdiğin neyse onu açmanı öneririm warrior dps i iyi şu sıralar ya da yeni classları inceleyebilirsin
  • Bazı sitelerdeki yorumlara göre na oynanması tavsiye edilmiş doluluk ve hediyelerden dolayı bilginiz var mı? Ping sorunu nasıl? Genelde hangi karakterin eksikliği oluyor :)

Gunner, brawler, warrior arasında kararsız kaldım. Siz olsanız hangisiyle başlardınız ? Her patchte karakterler buff/nerf yiyor o nedenle hangisinden zevk alıyorsana katılıyorum. Üçü de zevkli görünüyor, özellikle yenilerin gameplayleri.Kontrolü zor olması tercihim :) daha tatmin edici oluyor ardarda komboları yapmak. Brawler/gunner için kontrolleri çok kolay denmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impressiveboy -- 16 Ocak 2016; 9:42:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impressiveboy

Bazı sitelerdeki yorumlara göre na oynanması tavsiye edilmiş doluluk ve hediyelerden dolayı bilginiz var mı? Ping sorunu nasıl? Genelde hangi karakterin eksikliği oluyor :)

Gunner, brawler, warrior arasında kararsız kaldım. Siz olsanız hangisiyle başlardınız ? Her patchte karakterler buff/nerf yiyor o nedenle hangisinden zevk alıyorsana katılıyorum. Üçü de zevkli görünüyor, özellikle yenilerin gameplayleri.Kontrolü zor olması tercihim :) daha tatmin edici oluyor ardarda komboları yapmak. Brawler/gunner için kontrolleri çok kolay denmiş.

Kontrol zor olsun diyorsan warrior(tank olarakta oynanabilir), iyi dps olsun diyorsan gunner, tank olsun diyorsan brawler.

NA da doluluk oranı daha iyi diyorlar pek bilgim yok o konuda ancak yüksek pingden dolayı hiç uğraşmadım bile. NA çok ucuz hemen item yapılıyor falan diyenlere de inanma.

• Impressiveboy I kullanıcısına yanıt
    Na da baslamani tavsiye etmem o pingle hicbisey yapilmaz ben eu da ping 80 nin uzerine ciktigi zaman oyunu oynayamiyorum kapatiyorum.Warrior yeni baslayacaklar icin uygun bi class degil gunnerle baslayabilirsin kontrolu cok kolay ve damagesi cok yuksek..

• 2 yıl önce warrior baya oynamıştım :) Brawler ve gunner'in aşırı güçlü olduğundan şikayet edilmiş, belki de psikolojik bilmiyorum. Dediğin gibi yüksek pinge ben de dayanamıyorum. Bir cs oyuncusu olarak, 90 ping varken ne var ki akıcı dense de bana da aşırı kasıyor olarak görünüyor. Warriorla eskiden pek tanklık yapılmıyordu.(Kolayları tanksız halledip zorlarda da lancer kullanılıyordu.) Şuanki durum nasıl? Dps olarak düşük kalır mıyım? 2 tane warrioru aynı raidde istememe durumu gibi dps düşüklüğünden dolayı. body-up kodunuz varsa verebilirsiniz yabancıya gitmesin hediyeler :)

Warriorla brawleri kıyaslayınca da hem saldırı hem tanklık olarak brawler üstün görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impressiveboy -- 16 Ocak 2016; 13:10:20 >
  • Selamlar
    Bende berserker açmayı düşünüyorum killian server da. Elin berserker açacağım ama dglerde durumu nasıldır alırlar mı acep birde hangi craft ile gold kasilabilir gathering farm vs ile ticaret nasıldır killian da? Birde buddy up code nasıl kullanabiliriz var ise bana da yollar mısınız rica etsem?
    Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
    İyi forumlar

• @Impressiveboy
    Brawler zaten hasarı yüksek bir tank sınıfı nerflenecek ama bence mekanikleri çok kolay, skill kullanırken blok yapabiliyor bu yüzden hasarı düşse bile yine de diğer tanklara göre üstün oluyor. Warrior da çok yönlü bir class benim main karakterim, lazım olduğunda tank olması avantaj ancak şu sıralar nerdeyse her party bir brawler bulabildiği için dps oynanıyor zaten dps kısmı da son gelen düzenlemelerle çok iyi, kendi endurance debuff'ı vardır kolay ölmez candır canandır

@Hyndra
    Berserker classına da 1-2 patch sonra buff gelecek hep söylediğimiz gibi class ayarlamaları sürekli yapılıyor iyi oyuncu her classın hakkını verir işini yapar :) craft olayı şu sıralar etchingler pahalı o da biraz şans işi diğer craft sınıfları biraz sönük kalıyor alchemy de düşünülebilir alternatif olarak malum yeni hard dungeonlar gelecek bazı potionlara ihtiyaç olabilir. Gold farm olarak dungeon ya da vanguard daha ağırlıklı şu an zaten oyuna gelince göreceksin normal dungeonların bile vanguard da 200g ödülü mes spellbind vs. si var gold farmlanıyor her türlü.

BuddyUp kodu için de ben verebilirim uzun süre oyuna girmemiş accountlarda veya yeni accountlarda çalışıyor diye hatırlıyorum. Karakter ekranında buddyup kodunu giriyorsunuz ekstra xp boost& hediye chest vs. veriyor.

BuddyUp Code: Vasiyet#6834

• Çok teşekkür ederim elin berserker ile aranizdayim baya özlemişim terayi başlangıç map değişmiş şaşırdım bi an :) hesabım yeni sıfır hesap bu kod umarım işe yarar tekrar teşekkürler
    Görüşmek üzere

• Ben de killianda başladım gunner olarak belki warrior'a dönerim belli olmaz :) zamanında zerkler 1 milyon crit atıyordu %50 boss canı götürüyordu hala öyle şeyler var mı ? mini rehber niteliğinde zamanında token kasıyorduk takılar için öyle günlük yapmak gereken şeyler var mı 65 level'a kadar, guild ve yer varsa gelmek isterim.
  • Buddy code tek seferlik mi acaba yoksa bikaç defa girilebiliyor mu

• tek sefer girmen yeterli oluyor.

@Impressiveboy
    65 olana kadar dungeonlarda cs de falan takıl dostum ondan sonra yardımcı olurum her class iş yapar merak etme o konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 16 Ocak 2016; 16:05:27 >
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.