Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yardımlarınız için çok teşekkür ettim 65 ten sonra item dizmeye sağlam bi grup şart olacak gibi en son oyunu bıraktığımda ambit diziyorduk :) şimdi ideonal den sonra ambit dizicez heralde yada en azından silah kolluk belki bakalım 65 kasayim tekrar basvururum sizlere
    İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu indirdim fakat sürekli patch ayarlıyor üyelik giriş yeri gelmiyor lütfen yardımcı olun. Bu sorunun çözümü nedir? Biri bana yardımcı olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Melih92

Arkadaşlar oyunu indirdim fakat sürekli patch ayarlıyor üyelik giriş yeri gelmiyor lütfen yardımcı olun. Bu sorunun çözümü nedir? Biri bana yardımcı olabilir mi?

Apply patch kısmı ilk mesajda yazdığım gibi uzun sürebilir pc nin özelliklerine göre de değişiyor, eğer sürekli aynı yüzdede kalıyorsa "tera online apply patch stuck" olarak google da arat bir kaç yöntem var işine yarayabilir.
  • ÖmErenay kullanıcısına yanıt
    İlk o doluyor bitiyor play butonu aktifleşmiyor sonra oyunu kapatıp tekrar açıyorum tekrar patch atmaya başlıyor sürekli böyle devam ediyor :( bununla ilgili hiçbir çözüm bulamadım :(

• Bu görev sistemi biraz değişmiş mesela saddle up görevi mount up olmuş kırmızı görev olarak veriyor birde bu sarı kamp görevleri gizli görünmüyor bunun için bi ayar falan varmı gizle/göster tarzında npc ye tiklamadan sarı görevi göremiyorum oyun bende 4 saatte indi patch i de sorunsuz yaptı hiç problem yaşamadım belki internet hızıyla alakalı bişeydir bende 2.7 mb ile indirdi

• Merhaba arkadaşlar iyi forumlar...

Aah ah içim yanıyor içim. Bu forum muhabbetlerini, oyuna kendini kaptırmayı o kadar çok özlemişim ki.
    Ben eski bir Archlord oyuncusuyum. Oyundaki ilk Türk'lerden biriydim. Ben X filmini izleyenler varsa, oyun gerçekten öyle bir etki bırakmıştı üzerimde...

12 yaşımda başlamıştım oyuna. Şimdi 20 yaşındayım. Artık çocukluğun verdiği heyecan mıydı, başka bir şey mi bilmiyorum. Fakat Archlord dışında hiçbir oyundan o tadı almadım. Silkroad, Knight Online da oynadım. Diğer oyunlara cesaret edemedim. Aion, cabal cazip geldi fakat sanki sevgilimi aldatacakmış gibi hissettim. Oynayamadım :)

Oyun webzene satıldıktan sonra soğumaya başlamıştım. En son da bıraktım.
    Ama bugün o kadar çok özlediğimi hissettim ki...
    İndirmek için oyunun sayfasını açtım. Archlord'u kapatıp Archlord 2'yi sunmuşlardı; onu da kapatmışlar. Justac adına private server var; bilirsiniz orjinalin tadını asla vermez.
    Saatlerdir internetten oyun araştırıyorum, videolar izliyorum. Bana en makul gelen Tera oldu. Malum oyunun boyutu epey yüksek. Şu an indiriliyor :)

Ne çok konuştun be diyeceksiniz. Fakat aranızda durumumu anlayabilecek insanlar olduğuna inanıyorum. Bir sevda bu :)

Evet. Öncelikli ihtiyacım olan şey: Archlord oynayıp, şu an Tera oynayan bir arkadaşımız var mı?

Oynamadığınız her online oyunla ilgili bir şeyler okurken olur ama forumdaki postları okurken biraz karmaşıklık gördüm.

Oyun gerçekten karmaşık mı?

Çoğu oyun çoğu çocuğu tatmin edebilir. Fakat biraz daha benim gibi 20ye gelmiş biraz daha büyümüş diyebileceğimiz insanlar için tatmin edici bir oyun mu bu?

Teşekkür ediyorum, yardımlarınızı bekliyorum...

• furkangunes71 kullanıcısına yanıt
    Tera online gercekten oyuncuyu icine ceken atmosferi yasatan bir mmo hatta oyuna alisinca bagimlilik yapar diyebilirim..Oyun karmasik degil bence ama basitce ogrenilecek bisey de degil.ozellikle pvp tarafi gercekten tecrube ister.Benim serverde gordugum kadariyla yas ortalamasi gercekten yuksek daha once boyle bir oyun oynamadim oyunda tanistigim cogu yabanci 30 lu yaşlarda isi olup calisan insanlardi.Zaten serverlerin dolulugu aksam sattlerinde artıyor.Butun sorularina cevap verdimmi bilmiyorum malum final zamanindayiz uzun yazamiyorum

• SuperPunch kullanıcısına yanıt
    Çok güzel. Cevabın için teşekkür ederim elbette ön yargılarımı yıkabilmem için çok yardımcı oldu :)
  • iyi akşamlar. bir kaç gündür bakınıyorum internette , tera shopa da bi göz attim ama server değiştirme ile ilgili birşey bulamadım. acaba tamamen kaldırıldı mı ? yoksa ticket satılıyor mu server değişikliği için. TERA EU dan bahsediyorum. NA da değiştirilebiliyor sanırım
  • Tera shop da taşıma bileti olması lazım aslında bende pek incelemedim ama olmalı

• Hayal kırıklığı yaşadım.
    İlk non-target mmorpg deneyimimdi.
    Çok da hoşuma gitmedi açıkçası. Non-targetle oyunun daha içinde oluyorsun. Diğer türlü ise dışardan izliyormuş gibi oluyorsun bu benim daha çok hoşuma gidiyor.
    Görevler tamamen hikaye şeklinde ilerliyor, çok özgür hareket edemiyorsun. Şahsen görev dışında kendime bir amaç bulamadım. Görevler de mantıksız geldi..

Belki de 17 saat süren oyunu indirme ve kurma süreci beklentilerimi çok yüksek tutmama neden oldu.
    Bilemeyeceğim şu an açıp Sİlkroad oynamak bile daha iyi geldi bana.
    Non-target olmayan bildiğiniz kaliteli oyunlar var mı acaba :)
  • Tera kadar kaliteli şuan yok bence eski tera oyuncusu olarak tekrar döndüm bns beklentileri karsilamamis çoğu kişinin görüşü bu terada görevler harici yapcak bişey bulamadıysan gerçekten isteksiz oynamissin ve baştan notu vermişsin yada arastirmamissin oyunda toplama craft pvp gibi özellikler mevcut tabi oyundan zevk alman için 65 olup item dizmeye başlayacaksın çok profesyonel değilim ama bu yeni haliyle kasmak çok kolay olmuş ve amacı da gayet belli tam hikaye yani mmorpg arıyorsan bns bekliceksin yada tera ya devam anlatabilmişimdir umarım
    Ayrıca tera non target sistemi dolayısıyla yetenek ister diğer mmo larda ki gibi hedefe kitlenip 1234 skill basma sistemiyle çalışmaz
    İyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: furkangunes71

Hayal kırıklığı yaşadım.
    İlk non-target mmorpg deneyimimdi.
    Çok da hoşuma gitmedi açıkçası. Non-targetle oyunun daha içinde oluyorsun. Diğer türlü ise dışardan izliyormuş gibi oluyorsun bu benim daha çok hoşuma gidiyor.
    Görevler tamamen hikaye şeklinde ilerliyor, çok özgür hareket edemiyorsun. Şahsen görev dışında kendime bir amaç bulamadım. Görevler de mantıksız geldi..

Belki de 17 saat süren oyunu indirme ve kurma süreci beklentilerimi çok yüksek tutmama neden oldu.
    Bilemeyeceğim şu an açıp Sİlkroad oynamak bile daha iyi geldi bana.
    Non-target olmayan bildiğiniz kaliteli oyunlar var mı acaba :)

Aion deneyebilirsin türk server ve 2 yabancı eu server birleşecek yakında sadece bi öneri bana sorsan bulasmam

• Arkadaşlar dün bi cs girmek istedim günlük görev için 2 saat sıra gelmedi oyun durumu bu kadar vahimmi ya? Düşük level zindanlara zaten party bulunmuyor que yapıyorum party bulamıyor cs desen daha kötü eskiden maksimum 3 dk bekler girerdik neler oluyor anlamadım

• Maalesef durum bu kadar vahim hele birde grid. fraywind di deneseniz 8 saat que beklerseniz.Tabi kendi serverim icin konusuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

Maalesef durum bu kadar vahim hele birde grid. fraywind di deneseniz 8 saat que beklerseniz.Tabi kendi serverim icin konusuyorum.

Killian server da durum böyle ise diğer server ları düşünemiyorum yani bahsedilen en dolu server killian olduğunu okuduğum için. Neyse boşa vakit harcayıp kasmaya gerek yok o zaman baya özlemiştim ama bu durumda aynı şekilde soğudum keşke eski hali olsa da oynasaydik neyse teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

Maalesef durum bu kadar vahim hele birde grid. fraywind di deneseniz 8 saat que beklerseniz.Tabi kendi serverim icin konusuyorum.

Killian server da durum böyle ise diğer server ları düşünemiyorum yani bahsedilen en dolu server killian olduğunu okuduğum için. Neyse boşa vakit harcayıp kasmaya gerek yok o zaman baya özlemiştim ama bu durumda aynı şekilde soğudum keşke eski hali olsa da oynasaydik neyse teşekkürler

Ben veritas da oynuyorum burda durum boyle diye killiana geçmeyi düşünüyordum benimde hevesim kırıldıAksam saatlerinde cs hemen doluyor sadece cs icinse oyunu birakmayin bence ama diger pvp arenalari gercekten kotu bunun bir nedenide yeni pvp vm setin kredi olmadan yapilabiliyor olmasi.Bu oyuna gercekten cok zarar verdi...

• Arkadaşlar na için hangi serverda üyelik açmalıyım? En dolu server hangisi? (Pve server olsun lütfen)

• Düşük level dungeonları brawlerlar solo yaptığı için que gelmiyor olabilir diğer classlara. Cs için de saçma bir şey yapmışlar 5 kişi que olayını kaldırdılar 2 kişi que yapabiliyorsun ancak onda bile 2 brawler 2 dps gireyim falan desen matching sistemi eşleştirmiyor illa 1 tane healer lazım que nin gelmesi için. Oyunda oyuncu yok mu dersen kesinlikle var derim ancak kendi adıma konuşayım en son cs ye 6 ay önce falan girdim sanırım oyunda pvp yapan kişi sayısı cidden azaldı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 20 Ocak 2016; 3:57:51 >
  • Arkadaşlar slayer ne durumda şuan?
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.