Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun çok güzel slayer açtım ilk çok ağır kaldığı için warrior açtım geri.
    görevlerde üzerinde tıklayınca nerede yapacağımı göstermesi de iyi oldu.
    ben bu sıfır ingilizce ile oynayamazdım yoksa :D

bu arada oyunun benim harddiskimde kapladığı alan 66 GB

c: sürücüsünde 55 gb boş alanım vardı yükleyemediği için game kalsörünü kopyaladım silip baştan d: sürücüsüne kurdum.
    oyun sıkıntısız çalışıyor sadece ilk başta bi hata veriyor.
    yoksay diyerek oyuna giriş yapıyorum. ama o hata olmasa daha iyi olurdu. eve gidince ss atarım ama ben eve gitmeden bu olayı bilip te nasıl ayarlayacağımı bilen varsa da yazabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavzerturk -- 28 Temmuz 2015; 9:18:52 >
  • brawler ne zaman gelicek bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian Clough

brawler ne zaman gelicek bilgisi olan var mı?

Altı ay içinde gelir sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brawler için tank diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brawler tank degil yani tamamen tank demek yanlış olur tank/dps class diger classlardan farklı mouse comboları var bu comboların cd si olmuyor üstelik ben pvp de gayet başarılı buldum ama eu ya gelmeaini bkleyip bi oynamak lazım yine de anlamadıgım bir yanı var right click savunma ama sol+sag click dn başka combo çıkıyor şimdi biz vurduk vurduk tam def yapmaya çalışsak comboya döneck ama videolarda izledim adamlar gayet başarılı def yapıyor ordaki ince noktayı çözemedim

geliş tarihi büyük ihtimalle :15.12.2015-15.01.2016 arasında olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Bende eu da oynuyorumda arada kaldım.Na'nın oyuncu sayısı çok fazla bunu Steam'den görebiliyoruz.H1z1 kadar oyuncu online oluyor steam istatistiklerine göre.Eu'da ise gözlemlediğim kadarıyla 1-2 sunucu hariç diğerleri boş.Açık artırmalarında item bile yok bazı sunucuların.

Eu'da ping oranı doğal olarak daa düşük olacak.Pvp de bu çok önemli.Türkçe olursada kesinlikle eu sunucusu olur çünkü hem eu olması hemde başında gameforge olması sebebiyle.Gameforge'nin 1'den fazla türkçe oyunu mevcut ama ben tera nın türkçe olacağını düşünmüyorum çok zor.Keşke tek yayımcı alsa şu oyunu eu na diye 2 sunucu ayırsa oynasak

Dostum oyunu tanıtan bütün ünlüler us serverini öneriyor sonra o ünlüiere özel kod oluyor oyuncular onu girince ödül veriyor.ben hiç eu yu vidonun altına link olarak bırakan oyuncu görmedim hep us veriyorlar üstelik steama geçti listelerde 1.oldu falan işler çok karışık ping olmasa ben de geçerdim.Ama eu da da yetrli oyuncu var zaten sana bi bg de veya dg de n fazla 39 adam lazım oluyor ama ne kdr kalabalık o kdr iyi keşke eudaha ünlü olsaydı diyip oynamaya dvam edelim.Enmasse bir de bana itici geliyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: ChapterS

Brawler tank degil yani tamamen tank demek yanlış olur tank/dps class diger classlardan farklı mouse comboları var bu comboların cd si olmuyor üstelik ben pvp de gayet başarılı buldum ama eu ya gelmeaini bkleyip bi oynamak lazım yine de anlamadıgım bir yanı var right click savunma ama sol+sag click dn başka combo çıkıyor şimdi biz vurduk vurduk tam def yapmaya çalışsak comboya döneck ama videolarda izledim adamlar gayet başarılı def yapıyor ordaki ince noktayı çözemedim

yanlış bilgi vermeyelim, brawler full tank bir class olacak aynı lancer gibi. brawlerın geldiği patch ile birlikte lancerlarda buff alacak.
  • Steam üzerinden ulaşılamıyorum. Hayrola Türkiye'ye kapattılar mı?
  • en massenin terasına artık ortadoğudaki ve avrupanın doğu kısmında kalan ülkelerden ulaşılamıyor ancak kapatılmadan önce hesap açmış olanlar girebiliyor sorunsuz bi şekilde. en massede oynamak isteyen varsa geçen yıl orada oynadığım hesabı satabilirim halen girilebiliyor. 3 patch geride kaldı hesap yalnız üstünde full vm2 pve seti var achievement puanına baya kasmıştım ve reputationları da full her yerde. eu-killian serverında 250k gold karşılığında bırakırım hesabı girebilsem de 150-200 pingle pvp yapamadığım için girmiyorum. ha ama en massenin pazarı ve shopundaki satış politikaları çok oyuncu dostudur oyunu aktif oynayan herkes setlerinde en son seviyeye çok rahat erişiyor bu ucuzluktan dolayı. hadi hayırlı işler
  • Vandraren kullanıcısına yanıt
    Yanlız sadece steame region lock geldi, tera standalone launcherdan girebilirsiniz

• Voidian kullanıcısına yanıt
    hocam tera na steame gelmeden önce getirildi bu yasak benim hatırladığım kadarıyla. o zaman da denedim girebiliyordum sıkıntı yok.

hazır yazmışken eklemiş olayım. tera na'de 70-80 gibi kabul edilebilir bi pinginiz olması için fiber altyapı internetiniz olması lazım. 100 mbps kurtarmaz 1gbps 20-30 ping falan yapar. ülkemizde satın alınabilir olmasını geçtim çoğu yerde altyapısı bile yok zaten, ama bende para *ok diyorsanız sıkıntı yok. tera na'in en iyi tarafı gamer hatunlarıdır. abartısız söylüyorum ingilizceniz iyiyse sağlam muhabbet döner raid ayağına falan avrupada internet sistemini oturtan ülkelerdeki oyuncular zaten gene na'de oynuyor bizde 50 mbps nin fiyatı neyse orda 1gbps'nin fiyatı o. bu şekilde yani.
    1- na nın eu ya steam dışında hiç bi region locku yok."Asia, Africa, Russia, and the Middle East" e ip block var.

2-"100 mbps kurtarmaz 1gbps 20-30 ping falan yapar" internet hızı ve ping farklı şeyler.Türkiyede 1gbps netle bile us serverlarından 20 ms alamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voidian -- 31 Temmuz 2015; 17:38:54 >
  • Arkadaşlar geçen hafta yeni laptop aldım ve tera yı tekrar yükledim sorunum şu bu sene başı ocakta bi arkadaş benim için Binaries ve TL.exe yi upload layıp atmıştı onları değiştrince launcher çalışıyordu şuan yine arıza çıkarıyor Retrieving manifest te kalıyor launcher.

Aranızdan birisi Binaries ve TL.exe i upload layıp pm ile bana atabilir mi ? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Brawler tank degil yani tamamen tank demek yanlış olur tank/dps class diger classlardan farklı mouse comboları var bu comboların cd si olmuyor üstelik ben pvp de gayet başarılı buldum ama eu ya gelmeaini bkleyip bi oynamak lazım yine de anlamadıgım bir yanı var right click savunma ama sol+sag click dn başka combo çıkıyor şimdi biz vurduk vurduk tam def yapmaya çalışsak comboya döneck ama videolarda izledim adamlar gayet başarılı def yapıyor ordaki ince noktayı çözemedim

yanlış bilgi vermeyelim, brawler full tank bir class olacak aynı lancer gibi. brawlerın geldiği patch ile birlikte lancerlarda buff alacak.

Yalnış degil savunması kadar saldırısı da yüksek berserker savınma yapıyor diye ona tank diyebiliyormusınuz ? Tank/dps.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Yalnış degil savunması kadar saldırısı da yüksek berserker savınma yapıyor diye ona tank diyebiliyormusınuz ? Tank/dps.

• Voidian kullanıcısına yanıt
    20 değil 40 olsa 60 olsa 80 olsa gene na'de oynarım. gameforge'a para kaptırmaktansa en masse'ye bunun çeyreğini öderim ve çok daha kolay oyun sonuna ulaşırım. oyuncu kitlesi zaten 10:1 gibi bişey. eu'da bi cs için 2 saat beklediğim oluyor böyle bi durum da yok. bi de tera eu'yu türkçe yapsın diyenler var. iyi oldu olacak metin2'ye lole dönsün oyun globalden 10 yaşındaki bebeler ana bacı küfür etsin herkese ne güzel değil mi? bu oyunu güzel yapan global olması. her zaman söylüyorum imkanı olan gitsin na'de oynasın 1-2 tane türk guildi var diye eu değmez.
    zaten eu ya private server gözüyler bakmak lazım hiç bi yönü official server izlenimi vermiyo
  • Bu EU / NA konuları biraz uzadı. Herkes tercihlerinde özgür ama yeni başlamış, bu konuda kararsız oyuncuyu yönlendirirken biraz daha objektif olunmalı kanaatindeyim.

Öncelikle ülkemizin konumu nedeniyle önerilen server Gameforge çıkışlı EU sunucusudur. Bağlantı hızı ve stabilitesi hususunda en kaliteli hizmeti orası verecektir.
    Terada bağlantı hızı oldukça kritik öneme sahip. Çoğu oyunda yarım saniyelik bir gecikme büyük sorun oluşturmazken Terada kaderinizi belirler. Örneğin kalabalık battlegroundlarda gri hareketsiz olarak gördüğünüz düşmanlar görünmez olarak size saldırıyor olurlar.

Gameforge sunucusu dışındaki hiç bir server avrupa kıtasını kapsamıyor. Bağlantı kurabilir, oyunu oynayabilirsiniz ama herhangi bir problemde yardım almanız daha güç olacaktır. Ayrıca yarın bu serverlarını hizmet bölgeleri dışında erişime kapatmayacaklarının garantisi yok. Böyle bir durumda hakkınızı arayamazsınız.

Ayrıca yukarıda değinildiği gibi herhangi bir oyun içi değerin (sabit fiyatlı olmadığı sürece) diğer serverlarda daha ucuz olması gibi bir durum mümkün değil. Fiyat konusu arz talep dengesiyle ortaya çıkar. Örneğin piyasada dolaşan para yeterli değilse fiyatlar alım gücü eksikliği nedeniyle düşük olacaktır. Ancak bu dezavantajlı bir durum. Drop ratelar daha yüksekse fiyat düşecektir olumlu düşünülebilir. NA oynamadığım için kesin fikir belirtmek istemiyorum ama EU serverinde çok eleştirilen alkahest güncellemesi sonrasında fiyatlarda büyük değişiklik göremedim. Bunu unutmamak gerek.

Event konusunda EU pek hareketli bir sunucu değil ama Enmasse sitesindeki haber geçmişi bana pek farklı gelmiyor.

Oyuncu kalitesi konusuna gelirsek benim gördüğüm en kötü oyuncu kitlesi Tera EU serverinde. Küfür, hakaret olmayan bir battleground görmek çok zor. Bence en büyük eksiklik bu. NA için durum nedir bilemiyorum.

• elin reaper karakteri nasıl seçiliyor acaba
  • mavzerturk M kullanıcısına yanıt
    o serverda +40 karakterinin olması lazım
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.