Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

1) Priest için Rivertune, Rivertrill, Riverbeat takı dropları hangisinde fazladır ? (BRNM, Ghill, RG)

2) Disco Weapon Keen ve Intense farkı nedir ? Bazıları Priest Keen bazıları Priest Intense iyidir diyor.

3) BRHM modunda ilk boss için taşları kapatarak zehir yemeden kesmek mümkün mü yoksa midde mi kesmek daha iyi ?

1) Dungeon matching penceresinde hangi takılar nereden düşüyor onu görebilirsin, oran olarak bilgim yok şans diyorum benim priestim için river neck 170+ tur rg de düşmüştü mesela düşmedi mi düşmüyor.

2) Tank ve healer classlarda quick tercih ediyorum ben attack speed hayat kurtarır. PVE için konuşuyorum pvp tarafına bir şey diyemem. Bir de hala silahın yoksa yeni patch i beklemen tavsiye edilir yeni disco2 setinde çok güzel attack speed statı var ayrıca keen quick intense olayı kaldırılacak.

3) Tecrübeli ve sağlam gear lı party ler mid de kesebilir sorun olmaz, yeni başlayanlardan oluşan party ler için boss u taşların olduğu tarafa çekip en azından 1 taşı kapatmaları tavsiye edilir.

Bu Disco 2 dediğiniz ne oluyor tam olarak daha Disco 1 döşeyemedik

• kırmızı görevlerı yapmıom 65 olunca ıtem gelırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tükürük17

kırmızı görevlerı yapmıom 65 olunca ıtem gelırmı

Gelir gelir. Sıkışırsanda sonra döner yaparsın.

quote:

Yeni setleri duyurdular. Yukarıda link var.
  • quote:

quote:

quote:

1) Priest için Rivertune, Rivertrill, Riverbeat takı dropları hangisinde fazladır ? (BRNM, Ghill, RG)

2) Disco Weapon Keen ve Intense farkı nedir ? Bazıları Priest Keen bazıları Priest Intense iyidir diyor.

3) BRHM modunda ilk boss için taşları kapatarak zehir yemeden kesmek mümkün mü yoksa midde mi kesmek daha iyi ?

1) Dungeon matching penceresinde hangi takılar nereden düşüyor onu görebilirsin, oran olarak bilgim yok şans diyorum benim priestim için river neck 170+ tur rg de düşmüştü mesela düşmedi mi düşmüyor.

2) Tank ve healer classlarda quick tercih ediyorum ben attack speed hayat kurtarır. PVE için konuşuyorum pvp tarafına bir şey diyemem. Bir de hala silahın yoksa yeni patch i beklemen tavsiye edilir yeni disco2 setinde çok güzel attack speed statı var ayrıca keen quick intense olayı kaldırılacak.

3) Tecrübeli ve sağlam gear lı party ler mid de kesebilir sorun olmaz, yeni başlayanlardan oluşan party ler için boss u taşların olduğu tarafa çekip en azından 1 taşı kapatmaları tavsiye edilir.

yeni patch arefesinde gear yapmanıza gerek yok. ambit<disco<generation du önceki patch için PVE setler. disco dediğim orta derece pve gear oluyor ancak iyi oynarsan her yere yeten bir gear üstelik pek masrafı yok visionmaker gibi(generation). sadece düşürüp/craflayıp 12 yapmanız yeterliydi. Şimdi yeni patch gelecek, hiç gear yoksa ideonal2 ile başlarsın daha sonra ambit2 yaparsın (+9 yeterli olacaktır) daha sonra yeni dungeonlara girip disco2 set yaparsın o da bütün dungeonlara yine yetecektir, eğer yetmiyor diyorsan oyun stillini geliştirmen gerekir.

• Oyunu uzun zamandır oynamıyorum yeni gelecek olan sınıf tam benim tarzım geldiğinde yeğenle oyuna yeniden başlıcaz o da gunner i çok begendi tahminen bu yeni sınıfı ( adı brawler di sanırım) içeren güncelleme ne zaman gelir bilgi verebilirmisiniz tam gün felan degilde şu ay gelir deseniz yine yeterli benim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D4nte

Oyunu uzun zamandır oynamıyorum yeni gelecek olan sınıf tam benim tarzım geldiğinde yeğenle oyuna yeniden başlıcaz o da gunner i çok begendi tahminen bu yeni sınıfı ( adı brawler di sanırım) içeren güncelleme ne zaman gelir bilgi verebilirmisiniz tam gün felan degilde şu ay gelir deseniz yine yeterli benim için

en az 6 ay sürer, bir yıla kadar yolu var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D4nte

Oyunu uzun zamandır oynamıyorum yeni gelecek olan sınıf tam benim tarzım geldiğinde yeğenle oyuna yeniden başlıcaz o da gunner i çok begendi tahminen bu yeni sınıfı ( adı brawler di sanırım) içeren güncelleme ne zaman gelir bilgi verebilirmisiniz tam gün felan degilde şu ay gelir deseniz yine yeterli benim için

en az 6 ay sürer, bir yıla kadar yolu var.

Hızlı cevap için teşekkür ederim biz en iyisi bi aksilik olmassa başlayalım bi an önce okadar beklenmez tekrar teşekkürler

• nada oynayıp pvp yapan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tükürük17 -- 8 Temmuz 2015; 16:39:44 >
  • Dostum ben sava tavsiye vereyim şuan sama en hoş gelen bir sınıfla başla oyuna sonra keşfet oyunu beğenirsen gold/verdi birikir beatler gelince oynamak istersen iyi bir set dizersin ha bak sana kesin olmamakla beraber yani herhangi bir değişiklik olmaz ise aralığın ortasında gelicek eu/na serverina.Nerden biliyorum? -reaper ve gunner de kr den 5 ay sonra gelmisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChapterS

Dostum ben sava tavsiye vereyim şuan sama en hoş gelen bir sınıfla başla oyuna sonra keşfet oyunu beğenirsen gold/verdi birikir beatler gelince oynamak istersen iyi bir set dizersin ha bak sana kesin olmamakla beraber yani herhangi bir değişiklik olmaz ise aralığın ortasında gelicek eu/na serverina.Nerden biliyorum? -reaper ve gunner de kr den 5 ay sonra gelmisti.

Tavsiye için teşekkürler dediğin doğru bende öyle yapıyorum warior sınıfını ne zamandır oynamak istiyordum şimdi yeni sınıf gelene kadar bunu oynayıp gold ve upgrade itemlerini biriktirmeyi düşünüyorum yeni karakteri açtığımda en azından item derdim pek olmaz diye düşünüyorum sende bunu kastetmiştin sanırım umarım yanlış anlamamışımdır tekrar sağol

• Şimdi üstümü full Fulminate döşedim ama sanırım Wroth olması gerekiyor, tam anlamadım ama eski Disco yeni Wroth mu oluyor ?

Disco ve Ambit droplarını göremediğim için soruyorum, belki hala BRHM'de düşüyordur.
  • http://zephya.wix.com/update10#!visionmaker/c1224

wroth=ambit2 , +12 ye basmaya değmez.

schisma=disco2 , visionmaker yapmaya para yoksa +12 basılabilir gayet yeterlidir bütün yeni dungeonlar için.

lucid=generation2=vm5 , para varsa yapılır +15 e kadar yolu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 11 Temmuz 2015; 0:39:29 >
  • Bu sınıf hemen gelsede başlasam.

Yaratıkları havaya fırlatma falan farklı olmuş birde karakterin nasıl kaçınma skilli olduğunu göremedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 11 Temmuz 2015; 2:02:34 >
  • Forumdan hiç terayı pvp üzerine oynayan var mı acaba?Pvp ağırlıklı oyun oynamayı seviyorum ve non-target sistemli oyunları hem çok beğeniyorum hemde hiç sorunum olmuyor ama bu oyunda beni şuan CS battleground ı sıkıntı yaratıyor.CS de karşı oyuncuları gri bir karakter olarak görüyorum hareketsiz bir obje şeklinde çıkıyor ve bu karakterlere skill vs attığımda bazen tutuyor bazen tutmuyor ve bu gri karakterler hareket etmediğinden dolayı ışınlanıyor şeklinde görüyorum.Oyunun hiçbir kısmında sıkıntı yok lag olsun vs olsun çünkü 20 karakter görüyorsam 15 i normal 5 i gri ve o 15 karakterin anlık şekilde görüyorum bütün skilllerini pozisyonlarını vs...Oyunun indirme kısmı sıkıntılı olduğu için oyun dosyalarını arkadaşımdan almıştım aynı sorun ondada yaşanıyor ama bu oyunun en kalabalık şehirlerinde bile hiçbir sıkıntı olmuyor.Textureları yükleyemeyecek olsa bu sorunun şehirdede yaşanması gerekmez mi diye düşünüyorum?Ayrıca oyunun hiçbiryerinde fps drop sorunum olmamasına rağmen 70-80 fps aldığım bomboş arazide sabit duruyorken bile sadece envanteri açıp kapama fonksiyonunu spamladığım anda fps 0 a düşüyor (Abartı değil gerçekten 0 oluyor).Eğer böyle sorunlar kimsenin başına gelmiyorsa oyunu kendim indirmeyi düşünüyorum belki düzelir umuduyla.

Tera eu sunucu lokasyonunu bilsem oraya bi ping atacaktım ama bilmediğimden bunu koyuyorum(Stream izlediğimden düşük çıktı ama her zaman en yüksek performansta olmayacağı için geneli böyle bir sonuç verir)

TERA Online Soru-Cevap Konusu

Envanter sorunu içinse UI nin autodesk scaleform ile yapıldığını öğrendim ona yardımcı olabilmek için adobe flash player ve shockwave player yüklemeyi/güncellemeyi önermiş bazıları onu deneyeceğim şimdi.

Birde windows 7 deki core-parking olayını kapattım onunda bir etkisine bakacağım.Driverlarda en son sürümde.Müsait olduğum zaman oyunu ssd ye taşıyabilirim birde.

Sistem olarak Amd fx8350 , HD7870 ve asus M5A97 Evo r2 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliyim -- 11 Temmuz 2015; 6:26:53 >

• quote:

http://zephya.wix.com/update10#!visionmaker/c1224

wroth=ambit2 , +12 ye basmaya değmez.

schisma=disco2 , visionmaker yapmaya para yoksa +12 basılabilir gayet yeterlidir bütün yeni dungeonlar için.

lucid=generation2=vm5 , para varsa yapılır +15 e kadar yolu var

Kapital oluşturana kadar Schisma döşeyelim bakalım, 30k para var fakirlikten kokuştum

Bu arada çok teşekkürler hocam konuda herkese çok yardımcı oluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 11 Temmuz 2015; 8:49:26 >

• Önemli değil dostum iyi oyunlar.
  • gsliyim kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi pvpciyim o fps dusmesi sistemden kaynaklaniyor olabilir ya da pc isndıgı icin olabilir.. Yoksa dosyalardan kaynaklı bir sorun olacagını sanmıyorum..

@Bu yeni class hızlı olur sanıyordum.Ama hayal kırıklıgı oldu gibi açıkcaso agır arnor giymesi de cabası lakin tumm skillerini görmeden konuşmak dogru olmaz ama yavas olursa oynamam gibi..

• ChapterS C kullanıcısına yanıt
    Fps düşmesi sadece envanteri açıp kapamada spam yapınca oluyor oyunun neresinde olursam olayım böyle bir sonuç.Geçen çöle gittim deneme yapayım diye 80 fps aldığım yerde sırf 20 kere envanteri kapayıp açtım 0 fps yazdı fps göstergesi
  • gsliyim kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de var birader ama senin kadar kafaya takmadım hiç :D terada genel olarak bir optimizasyon problemi var yoksa unreal 3 motoru çoğu emektar bilgisayarın yeni nesil oyunları açmasının sebebidir. oyun diskte 36 gb işlemciyi çatır çatır kullanıyor ssd alırsan değişecek tek şey loading ekranlarının aşırı kısalması olur. oyunu full pvp üzerine oynuyorum senin gibi cs için dediğin durum yine aynı. boşa skill atmamak için kısa bi süre o gri kişileri görmezden gelmek gerekiyor. sıkıntı şu ki o 40 kişilik battlegroundda ekran kartı herkesi tek tek renderlamaya çalışıyor ve pcnin ısınma sebebi sadece bu. bir kere battlegroundda o kişileri gördükten sonra artık gri olmuyorlar ama aldığın ortalama fps düşüyor. yani oyunu oynamak için her saat başı çıkıp launcherdan tekrar girmek mantıklı. ya da en fazla 2 saati geçirmemek lazım. ekran kartı nvidia gtx 850m bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vandraren

aynı sorun bende de var birader ama senin kadar kafaya takmadım hiç :D terada genel olarak bir optimizasyon problemi var yoksa unreal 3 motoru çoğu emektar bilgisayarın yeni nesil oyunları açmasının sebebidir. oyun diskte 36 gb işlemciyi çatır çatır kullanıyor ssd alırsan değişecek tek şey loading ekranlarının aşırı kısalması olur. oyunu full pvp üzerine oynuyorum senin gibi cs için dediğin durum yine aynı. boşa skill atmamak için kısa bi süre o gri kişileri görmezden gelmek gerekiyor. sıkıntı şu ki o 40 kişilik battlegroundda ekran kartı herkesi tek tek renderlamaya çalışıyor ve pcnin ısınma sebebi sadece bu. bir kere battlegroundda o kişileri gördükten sonra artık gri olmuyorlar ama aldığın ortalama fps düşüyor. yani oyunu oynamak için her saat başı çıkıp launcherdan tekrar girmek mantıklı. ya da en fazla 2 saati geçirmemek lazım. ekran kartı nvidia gtx 850m bu arada.

Fps/ısınma gibi bi sorunum olmadığından insanı uyuz ediyor hani kassa anlayacam ama kasmayıp böyle olunca dedim bi yolu olmalı bunun diyeSsd de yer olsa atacaktım oyunu belki texturelara daha hızlı erişip gpu ramine aktarma süresini kısaltır mantığı ile ama yer açmaya üşendim

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.