Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben oyuna yeni başladım archer açtım çok severim okçu kullanmayı 32 lwl oldum hemen ama oyunda ne yapacagımı hiç bilmiyorum bi avatar silah mı ne var hep onun görevlerinin peşine koşturuyorum :D ne yapmam gerektigi konusunda yardım edebilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Lancer oynayan kimse yok mu?Yorumlarınız neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

Arkadaşlar Lancer oynayan kimse yok mu?Yorumlarınız neler?

pve de main tank agroo tutması kolaydır eğer doğru oynarsan. pvp de hasarı düşük görünebilir ancak çok güzel stun slow skilleri var premade partilerin baş tacıdır eğer iyi oynuyorsa, ağlatır yavaş yavaş keser adamı
  • pvp server oynuyorumda bir kaç öldürüdm şimdi ise pvp'yi kapatamıyorum neden ? nasıl kapatcam yardım ederseniz iyi olur
  • 4everking 4 kullanıcısına yanıt
    Skill penceresinde(k), skill var hocam ordan kapatamadiniz mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everking

pvp server oynuyorumda bir kaç öldürüdm şimdi ise pvp'yi kapatamıyorum neden ? nasıl kapatcam yardım ederseniz iyi olur

infamy almışsındır düşük levelleri kestiysen. 65 lvl isen monkeydrome girmen lazım değilse denk levelde bam kesmen gerekir. infamy bittiğinde pvp yi kapatabilirsin veya kendi kendine biter o infamy puanları.
  • ÖmErenay kullanıcısına yanıt
    se na da oynuyosun galiba eu da oyna bide bakalım :D okadar kolaymıymıs :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

SCHM 77 run tamamdır beyler.

Ideonal ile brnm,rg yaptım. 9 ambitle scnm brhm tankladım. Şimdi de 12 disco set ile schm de tank olarak oynadım. Bunları aman ben çok proyum vs. mesajı vermek için söylemiyorum çok eksiğim var oyunu öğreniyorum hala. Demek istediğim oyunda ve forumda pay 2 win diye ağlayanlara bakmayın en zor yerler için +15 set yapmanız gerekmiyor özellikle yeni bir oyuncu için neredeyse imkansız +15 yapmak, ancak gördüğünüz gibi 12 ve visionmaker olmayan setlerle de güzel işler yapılabiliyor. Herkese iyi oyunlar, her geçen gün classınıza ait daha fazla tecrübe kazanmanız dileğiyle.

na da kolay o işler eu da fazla player yok orda herkes yapar D:

• quote:

Orijinalden alıntı: maymun67

quote:

Ideonal ile brnm,rg yaptım. 9 ambitle scnm brhm tankladım. Şimdi de 12 disco set ile schm de tank olarak oynadım. Bunları aman ben çok proyum vs. mesajı vermek için söylemiyorum çok eksiğim var oyunu öğreniyorum hala. Demek istediğim oyunda ve forumda pay 2 win diye ağlayanlara bakmayın en zor yerler için +15 set yapmanız gerekmiyor özellikle yeni bir oyuncu için neredeyse imkansız +15 yapmak, ancak gördüğünüz gibi 12 ve visionmaker olmayan setlerle de güzel işler yapılabiliyor. Herkese iyi oyunlar, her geçen gün classınıza ait daha fazla tecrübe kazanmanız dileğiyle.

Galiba siz NA serverında oynuyorsunuz zira eu'daki killian serverının oyuncu durumundan haberiniz yok. Arkadaşta Eu'da Killian serverında oynuyor, player yok demişsin ama heryer oyuncu kaynıyor ister türk ister yabancı

• quote:

Orijinalden alıntı: axXxo

quote:

quote:

Galiba siz NA serverında oynuyorsunuz zira eu'daki killian serverının oyuncu durumundan haberiniz yok. Arkadaşta Eu'da Killian serverında oynuyor, player yok demişsin ama heryer oyuncu kaynıyor ister türk ister yabancı

sanamı alıntı yaptım ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: axXxo

quote:

quote:

sanamı alıntı yaptım ?

kendi kendine fail olmuşsun hala neden konuşuyorsun anlamadım. NA da falan değilim eu killian server. tera club penceresinden de EU da oynadığımı anlayabilirdin.

• Arkadaslar def set dizdim simdi renegade yolcusuyum set icin pointler haricinde materiyaller toplam ne kadara patlar bana bilen var mi?
  • charliee kullanıcısına yanıt
    Hangi serverde olduğuna göre değişir dostum çünkü liquid bravery ve oil fiyatları değişkenlik gösteriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperPunch -- 25 Mayıs 2015; 20:46:24 >
  • SuperPunch kullanıcısına yanıt
    Killianda oynuyorum hocam, daha hic bakmadigim icin ne istediğini pek bilmiyorum o yuzden bilen varsa tahmini bi fiyat soyler diye düşünmüştüm
  • beyler yardım edebilcek varmı tera yı oynıyamıyorum bir süre geçtikten sonra kasmaya başlıyor.GTA 5 var oynuyorum full efeklerle kasmıyor hiç ama tera çok kasıyor. Amd fx 6300 6 çekirdek 4.2 ghz (oc ile), 8 gb ram , amd readon r9 200 series 2 gb ekran kartı.Biraz araştırdım teranın sorunuymuş galiba optimization sorunu . varmı bilgisi olan yapabilceğim bir seçenek ve ya önerisi olan ? oynanmıyor böyle gta 5 oynuyorum böyle birşey olmuyor hiç anlıyamadım bu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSasegu

beyler yardım edebilcek varmı tera yı oynıyamıyorum bir süre geçtikten sonra kasmaya başlıyor.GTA 5 var oynuyorum full efeklerle kasmıyor hiç ama tera çok kasıyor. Amd fx 6300 6 çekirdek 4.2 ghz (oc ile), 8 gb ram , amd readon r9 200 series 2 gb ekran kartı.Biraz araştırdım teranın sorunuymuş galiba optimization sorunu . varmı bilgisi olan yapabilceğim bir seçenek ve ya önerisi olan ? oynanmıyor böyle gta 5 oynuyorum böyle birşey olmuyor hiç anlıyamadım bu işi

amd işlemcili oyuncuların genel sorunu bir iyileştirme falan yapılabilir mi bilmiyorum. tera da intel işlemci şart maalesef.
  • quote:

quote:

beyler yardım edebilcek varmı tera yı oynıyamıyorum bir süre geçtikten sonra kasmaya başlıyor.GTA 5 var oynuyorum full efeklerle kasmıyor hiç ama tera çok kasıyor. Amd fx 6300 6 çekirdek 4.2 ghz (oc ile), 8 gb ram , amd readon r9 200 series 2 gb ekran kartı.Biraz araştırdım teranın sorunuymuş galiba optimization sorunu . varmı bilgisi olan yapabilceğim bir seçenek ve ya önerisi olan ? oynanmıyor böyle gta 5 oynuyorum böyle birşey olmuyor hiç anlıyamadım bu işi

amd işlemcili oyuncuların genel sorunu bir iyileştirme falan yapılabilir mi bilmiyorum. tera da intel işlemci şart maalesef.

sanırım öyle tera için malesef

• Şuan bakıma girmiş serverlar acaba tr saati ile ne zaman açılacak belli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuoYuanJi

Şuan bakıma girmiş serverlar acaba tr saati ile ne zaman açılacak belli mi ?

Bildiğim kadarıyla 12 gibi gelecek ama gameforge'nin işi belli olmaz daha erken yada geç gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axXxo -- 28 Mayıs 2015; 10:44:15 >
  • quote:

Ya bu işlemci için süper falan diyorlar da ki elbet bir bildikleri vardır, fiyatına bakıyorum çok ucuz i3 ayarında.Şahsen özellikle işlemci gücü gerektiren online oyunlarda fazla bir şey beklememek lazım, yakın zamanda a10 7850k ile olan deneyimimi yazmıştm.Amd'nin işlemcilerinin saat hızları yüksek görünüyor ama tek çekirdek performansı intele göre bayağı kötü kalıyor.Bir çözümü olduğunu sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.