Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve sonunda Gunner karakeri geliyor, mayıs başında kullanılmaya başlayacakmış, castantic ve high elf females karakterlerinde kullanılacakmış
  • PvE sevenler için kaçınılmaz olur ya da yan çar yapmak için de gayet iyi olacaktır

@Ayrıca bir sorum olacaktı şimdi ben renegade yaptım sonnda warriora mes basıcam ama hiçbir iteme mes basmadım hiç + larda gelen efektler mes basarken degişiyor mu ?Çünkü bana gayet iyi geldigii söyleyebilirim efektlerin gitmesi çok sıkıntı yaratabilir.Her deneyişte bayaa spellbind ister onu da yapamam zaten

+3:5.3fazla hasar arkadan

+5:4.5fazla hasar her yerden

+7:0.20li bişey crit tam hatırlamıyorum :D

+9:crit rate onu da tam hatırlamıyorum

bu konuda yardımcı olabilirmisiniz .? Yoksa efektler sandıgım kadar iyi degil mi ? Çünkü attack speed gelseydi iyi olurdu aralarında hangisini iptal etsem mantıklı olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChapterS

PvE sevenler için kaçınılmaz olur ya da yan çar yapmak için de gayet iyi olacaktır

@Ayrıca bir sorum olacaktı şimdi ben renegade yaptım sonnda warriora mes basıcam ama hiçbir iteme mes basmadım hiç + larda gelen efektler mes basarken degişiyor mu ?Çünkü bana gayet iyi geldigii söyleyebilirim efektlerin gitmesi çok sıkıntı yaratabilir.Her deneyişte bayaa spellbind ister onu da yapamam zaten

bu konuda yardımcı olabilirmisiniz .? Yoksa efektler sandıgım kadar iyi degil mi ? Çünkü attack speed gelseydi iyi olurdu aralarında hangisini iptal etsem mantıklı olur ?

more damage
    more back damage
    critic damage
    attack speed

bu statlar pvp için iyidir. critic rate yerine attack speed yapman daha faydalı olacaktır.

masterwork itemlerin statları sadece master enigmatic ile değişir. eğer noble kullanacaksan bu statları common enigmatic ile ayarlayıp spellbind ile kitledikten sonra noble kullan yalnız hepsini kitlemeyi unutma yoksa kullandığın noble boşa gider.

• quote:

PvE sevenler için kaçınılmaz olur ya da yan çar yapmak için de gayet iyi olacaktır

Spellbind silah için çok gitmiyor da biraz da şansla tabi ama zırh için çok gidiyor, blade draw tutturacağım diye çok uğraşmıştım önceki sette, onu kilitleyip basınca anca istediğime kavuşmuştum, gelmeyince gelmiyor düşün bir de devas, vm4'lerde fazladan bir stat daha var ki tam spellbind canavarı :) Bu yüzden paran varsa noble en iyisi de bakarsın 10 mesle de geçebilir o ayrı :)Daha önce mes basmadıysan +12 de basmamışsındır, item masterwork olunca örneğin,0.24 olan cirit damage 0.3, 4.5 olan attack 6 olur gibi ve itemin level'ı da artar.

Bir de bu attack speed gerçekten çok iyi oluyor, taşlara tıkladığınızda rastlamışsanız biliyorsunuzdur karakter uçuyor resmen, bende 120+80 mi ne oluyor skillerin coldown'ına yetişemiyorum.

Bir de son olarak genel bir şey yazayım warrior için canım sıkıldı belki işinize yarar :) Wonderholme zamanlarında intense silahım vardı ne attack speed ne de crit rate, cirit power, %6 more dmg ve arkadan %6.9, kendinden de %6 yine %6.9 arkadan vuruş ve %9 bilmem kaç enraged(O moda geçen her yaratık bundan etkilenir).Şimdi ben bunu niye yazdım warrior için intense derler düz vuruşlar artsın rahat kessin vs.Ama emin olun bir zaman sonra maksimum hit daha doyurucu oluyor, eğer bir keen silahınız varsa fazladan 0.3 yani %30 crit power'ını arttırıyor ve damage ciddi anlamda artmış oluyor.Zaten yapımcılar da bunun farkına varmış olacak ki nightforce zamanlarında keen intense vs gibi ayrımlar yoktu vm serisi için, sonraki yamada geldi bunlar.Crit rate oranı warrior'da fena değildir, crit veren takı setinden 2 tane taksan, sallıyorum full crit gitmiş bir slayer'dan daha fazla crit şansın olur, çünkü 55 crit rate veren süresiz buff'ın var ve bir de deadly gamble ekstradan.Hem keen hem de intense kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki double crit power(%60) manyak bir şey.Ayrıca statleri iyi tutturduğunuzda keen hem pvp hem de pve silah oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 21 Nisan 2015; 15:42:51 >

• quote:

Valla pve için kaçınılmazdan cok pvp için olacak gibi duruyor çünkü metal armor giyiyor ve skilleri ısınlanma olsun stun ve alan olsun baya can yakar gibi duruyor izlediğim videolardan, ama pve için manyak bir char olacağı kesin :D
  • Pvp de pek işe yarayacagını sanmıyorum en azından kolay kolay bir gunner beni teke tek te alamaz onu biliyorum

@Ayrıca dün 72 tane mes bastım silaha ama tutmadı sonra Bes de bastım o da tutmadı tam bi hayal kırıklığı yani ama bu saatten sonra Nobleye de gerek yok ya mes ya mes param kalmadı zaten seti dizmeden mw yapmaya çalışmam büyük hataydı statlar değişti ama şuan için çok önemli değil mw olsun yeter diyorum ne para kaldı ne bişey çalış çalış dur !Çok sinir oldum onun yerine noble alsaydım daha iyiydi diyorum çünkü 30k harcadım bi 15k daha harcarsam noble alabiliyorum demek bu inşallah 15k harcamadan tutar diyorum bi umut bi moral taktik falan verseniz hiç fena olmaz

Bilgiler için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChapterS -- 22 Nisan 2015; 10:50:03 >

• quote:

Pvp de pek işe yarayacagını sanmıyorum en azından kolay kolay bir gunner beni teke tek te alamaz onu biliyorum

@Ayrıca dün 72 tane mes bastım silaha ama tutmadı sonra Bes de bastım o da tutmadı tam bi hayal kırıklığı yani ama bu saatten sonra Nobleye de gerek yok ya mes ya mes param kalmadı zaten seti dizmeden mw yapmaya çalışmam büyük hataydı statlar değişti ama şuan için çok önemli değil mw olsun yeter diyorum ne para kaldı ne bişey çalış çalış dur !Çok sinir oldum onun yerine noble alsaydım daha iyiydi diyorum çünkü 30k harcadım bi 15k daha harcarsam noble alabiliyorum demek bu inşallah 15k harcamadan tutar diyorum bi umut bi moral taktik falan verseniz hiç fena olmaz

Bilgiler için teşekkürler

90 mes'te geçti benim biraz önce :)Son 2 kalmıştı son 1 kala geçti.Vanguard aksatma al scroll gir zindana,sıkıcı ama sabret, günde en az 2 kere falan girmeye çalış 1 haftaya güzel birikimin olur.Hem killianda her şeyi satabiliyorsun ben var olan mwa'larımı sattım çünkü başka türlü ticaret ilerlemiyor.Bir de kesinlikle alliance yap ben aksattım normal enchant ile 350 tane mwa +10 yapamadı.En çok sevindiğim de şu hijka oil'den kurtulmam, ostatak lazım artık biz eldivene başladık diye fiyat artarsa da şaşırmam.Bu arada dün craft olan defiance setin upgrade olabildiğini farkettim, daha önce bir yerde olmadığı yönünde okumuştum, şuraya varacağım defiance için gerekli itemleri ben hep sattım keşke craft yapsaydım şu an 20k ks lazım ama üşeniyorum bolca fine zawaleather de var :P

• Degethyus kullanıcısına yanıt
    Defiance yeni başlayanlar için bi nimet ama ben ks/bc stokladıgım için direk yaptım gh senin dedigin gibi rep boost kullanarak yapıyorum vanguardları ama hergün yapamıyorum bazı günler giremiyorum ama girdigimde vanguard yapıp gh scroll alıyorum şuan birikmiş vanguardlardan dolayı 22 tane gh scroll var onları bitirmeye çalışıyorum aynı zamanda dün başladım artık günde 3 kere olmadı 2 kere girmeye çalışacagım girebildigim kadar İnşallah wep tutar çünkü ilk mw olcak benim
    şimdi ben 72 taneden sonra tutturamassam çok kötü koyar ama önce gold biriktircem gh deki mesleri stoklayıp mwaları satcam artık ama şöyle düşünüyorum önce seti yapayım sonra mw işine başlayayım sence hangisi mantıklı ? çünkü mw tutmasa idoneal zırh ve ayakkabı ile kalcam hırs yaptım scroll aldım bastım dün tutmadı hiç böyle olacagını düşünmemiştimhaftaya tekrar denerim artık bu hafta full gh kumas ve cs girmeye çalışcam vanguard toplayıp chestleri satarım bayaa para olur Ostatak ve hijka fiyatları uçuyor elini çabuk tut fıyatı neyse al şimdi yoksa uçcak ben de hep ata yapıyorum fazladan hijka ve ostatak yapıp satmıştım bekletseydim şimdi bayaa paraya satardım onları bu oyunun ticareti çok çalkantılı ne zaman ne olacagı hiç belli degil

• quote:

Defiance yeni başlayanlar için bi nimet ama ben ks/bc stokladıgım için direk yaptım gh senin dedigin gibi rep boost kullanarak yapıyorum vanguardları ama hergün yapamıyorum bazı günler giremiyorum ama girdigimde vanguard yapıp gh scroll alıyorum şuan birikmiş vanguardlardan dolayı 22 tane gh scroll var onları bitirmeye çalışıyorum aynı zamanda dün başladım artık günde 3 kere olmadı 2 kere girmeye çalışacagım girebildigim kadar İnşallah wep tutar çünkü ilk mw olcak benim
    şimdi ben 72 taneden sonra tutturamassam çok kötü koyar ama önce gold biriktircem gh deki mesleri stoklayıp mwaları satcam artık ama şöyle düşünüyorum önce seti yapayım sonra mw işine başlayayım sence hangisi mantıklı ? çünkü mw tutmasa idoneal zırh ve ayakkabı ile kalcam hırs yaptım scroll aldım bastım dün tutmadı hiç böyle olacagını düşünmemiştimhaftaya tekrar denerim artık bu hafta full gh kumas ve cs girmeye çalışcam vanguard toplayıp chestleri satarım bayaa para olur Ostatak ve hijka fiyatları uçuyor elini çabuk tut fıyatı neyse al şimdi yoksa uçcak ben de hep ata yapıyorum fazladan hijka ve ostatak yapıp satmıştım bekletseydim şimdi bayaa paraya satardım onları bu oyunun ticareti çok çalkantılı ne zaman ne olacagı hiç belli degil

Aynı mantık olacak, tamam basarsın +9 sonra günde birkaç kere falan deneyip de gidebilirsin de ben öyle yapmazdım, en azından silaha +12 basmam lazım o kırmızı efekti unuttum resmen :)Sen de biriktir 50 mes daha, geçer belki bu sefer baktın erken geçti direkt ediveni yap + basmadan dene, o zaman biraz daha şansın olur.En azından silahı bitirdiğinde bir görev tamamlanmış olacak, daha rahat gidersin diğer çeşit hem süre uzar hem de ne bileyim zevk vermez.Ha yine diyorum dersen ki seti bitirir +9 basar yavaş yavaş denerim o da olmaz değil yani sonuçta renegade gerçekten çok iyi bir set ve mw edilmiş defiance setten daha iyi.Sen şimdi önce sete para yatırayım sonra daha rahat olurum falan diyorsan mw yapacağım diye fazla kasma en azından para verme madem.Nasıl rahat edeceksen öyle git kısacası ama arada denemeyi de unutma :) Statları boş ver öncelik masterwork olması.Spellbind çıkarsa da biriktir mw olunca 1 kilit 2 kilit yapar denersin.

• RG'den 2 tane mwa geliyor, daha önce nasıldı bilen var mı, arttı dedikleri buysa daha önce hiç vermiyormuş demek ki :D Tamam yumurta veriyor da mwa dropu ayrı değil mi arkadaş, kelsaik iyiydi ya :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 23 Nisan 2015; 22:26:09 >
  • Degethyus kullanıcısına yanıt
    Daha önce hiç düşmüyordu mwa r.g den veya çok çok az ama acaip bir şekilde mwa fiyatı serverde eski haline geldi ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

Daha önce hiç düşmüyordu mwa r.g den veya çok çok az ama acaip bir şekilde mwa fiyatı serverde eski haline geldi ...

Ama hangisine para vereceksin mes ghilliglade olmadan zor, kazanılmıyor, mwa desen fiyatlar ne kadar düşse de yine zor, en azından eu'da bir iki şey bu kadar zor olmamalı, na'da bu düşük level zindanlardan gelen token ile mes alınabiliyor mesala, neyse silah +11, eldiveni de yaptım mı yine uzunca bir ara vereceğim gibi.

@ÖmErenay, ya bu %8 ekstra dmg veriyor ya yüksek aggro ile beraber, pvp'de işe yarıyor mu ya bu, çünkü rg'de falan bazen aggro tutmak gerekiyor ve bana mı öyle geldi bilmiyorum ama acayip yardımcı oluyor, aggro skilleri kullanmadan atak modunda çok işe yarıyor da pvp'de %8 olmuyordur herhalde.Crit rate yerine de kullanabilirim ama full power set olduğu için crit'i düşürmek istemiyorum her ne kadar pvp'de yeterli olsa da pvede biraz daha fazla lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Degethyus

quote:

Ama hangisine para vereceksin mes ghilliglade olmadan zor, kazanılmıyor, mwa desen fiyatlar ne kadar düşse de yine zor, en azından eu'da bir iki şey bu kadar zor olmamalı, na'da bu düşük level zindanlardan gelen token ile mes alınabiliyor mesala, neyse silah +11, eldiveni de yaptım mı yine uzunca bir ara vereceğim gibi.

@ÖmErenay, ya bu %8 ekstra dmg veriyor ya yüksek aggro ile beraber, pvp'de işe yarıyor mu ya bu, çünkü rg'de falan bazen aggro tutmak gerekiyor ve bana mı öyle geldi bilmiyorum ama acayip yardımcı oluyor, aggro skilleri kullanmadan atak modunda çok işe yarıyor da pvp'de %8 olmuyordur herhalde.Crit rate yerine de kullanabilirim ama full power set olduğu için crit'i düşürmek istemiyorum her ne kadar pvp'de yeterli olsa da pvede biraz daha fazla lazım.

pvp demişsin rg yazmışsın valla kafam karıştı. o bahsettiğin stat sadece tanklara yarar kardeşim sırf rg için o stat ı kullanmana gerek yok. pve silaha damage,back damage, enraged monster damage statları kullanılması dps için şarttır. visionmaker diyorsan 4. stata attack speed veya critic rate kullanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Orijinalden alıntı: Degethyus

quote:

pvp demişsin rg yazmışsın valla kafam karıştı. o bahsettiğin stat sadece tanklara yarar kardeşim sırf rg için o stat ı kullanmana gerek yok. pve silaha damage,back damage, enraged monster damage statları kullanılması dps için şarttır. visionmaker diyorsan 4. stata attack speed veya critic rate kullanabilirsin.

Silah Vm pvp, ya aslında aggro ile beraber dediğinde pve anlaşılıyor da bir sorayım dedim yine de şüpheye düşünce.Diğer statlar için nema problema :)

• Merhabalar. Ben de oyuna yeni başlayacağım. Şu an indiriyorum. En çok Türk oyuncu hangi serverdadır acaba bilgilendirebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miss. Rabbit

Merhabalar. Ben de oyuna yeni başlayacağım. Şu an indiriyorum. En çok Türk oyuncu hangi serverdadır acaba bilgilendirebilir misiniz?

En çok türk oyuncu Veritas da ama server bomboş olduğu için orda başlamanı tavsiye etmem.
  • SuperPunch kullanıcısına yanıt
    Peki o zaman hangi serveri tavsiye edersiniz?
  • Miss. Rabbit kullanıcısına yanıt
    Fraya serveri dolu gözüküyor orda veya killianda da basliyabilirsin.Dediğim gibi veritas biraz düşük nüfuslu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miss. Rabbit

Peki o zaman hangi serveri tavsiye edersiniz?

killian dışında server tavsiye etmiyorum maksimum level e geldiğinizde daha da hak verirsiniz. ticaret olsun, pve&pvp partiler olsun her türlü killian daha aktif kalıyor diğer serverlara göre.
  • Şu Türk fazlaymış bilmem neymiş olayından vazgeçin artık milyon kere yazdık, veritasta çok Türk olması bir şey kazandırmıyor ve killian'da da bir sürü Türk'e rastladım oynarken.İlerde ticaret yapmak gerekecek anlık para lazım olacak zindanlara kolay grup bulmak isteyeceksin ve aklıma gelmeyen bir sürü şey, killian dışında hiçbir server'da başlanmaz.Ayrıca killiandaki karakter 60 oldu ve 2 kere öldüysem 10 kere öldürdüm, işin bir yerde zevkidir pvp, ha baktınız grup dolaşıyorlar değiştir kanal keyfine bak.Ben de veritas'tayım ara ara çoğalıyorlar ama genel anlamda bitik bir server, kesinlikle tatmin etmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 25 Nisan 2015; 11:21:41 >
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.