Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tera EU oyuncuları, yeni yayıncı istiyor. İmza kampanyasında sizin de bir imzanız olsun!

http://www.ipetitions.com/petition/find-a-new-publisher-for-tera-fate-of-arun
  • Eu benim için bitmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi NA'da oyuna girdim ve oynuyorum başlangıc olarak key'lerden aldığımız hediyelerle çok daha hızlı bir başlangıç yaptığım kesin :) Ping olarak 160-175 arası ancak kesinlikle lag yok 30 lvl olunca cs 'de daha iyi belli olur orası gerçi
  • sitesine girince enter code bölümü var o ne iş çözemedim kod mu girmek lazım yada kod nerde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

sitesine girince enter code bölümü var o ne iş çözemedim kod mu girmek lazım yada kod nerde ?

Oyuna ilk girdiğinde elitefree gibi birşey diyor sana onu enmassenin sitesinde login yapıp karakter ekranına girdiğinde enter code bölümü var oraya girdiğinde 3 günlük deneme eliteye yükseltiyor seni ayrıca bir önceki sayfadaki mesajımda key dağıtan sitelere 2 tane örnek vermiştim o keyleri alarakta girebilirsin pet mount ve yararlı şeyler veriyor
  • Ping durumu, cs'den bg'sine kadar nexus'una kadar mutlaka sıkıntı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F8A2B601 -- 28 Mart 2015; 13:54:19 >
  • Arkadaşım 60-80 arası pingle oynuyor ben de indirdim az bişey kaldı install yapıyor bakacam ama ping eger 150 civaarı ise sorun olmaz benim için çok degil 150

Ayrıca Killianda gold satılır stok 200k

1k=1.5tl
  • Na da hangi serverda basliyosunuz arkadaslar? Bi serverda role playing diyor ne farki var ki?
  • Eu böyle, Na laglı... n'alet olsun sana geymforc :( Rpg de yok ki, nasıl bir kıtlık yaşıyoruz böyle :D
  • Frayada gold satan olursa uygun fiyattan alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charliee

Na da hangi serverda basliyosunuz arkadaslar? Bi serverda role playing diyor ne farki var ki?

Terada somut bir farkı varmı bilmiyorum (ki pek öyle ahım şahım bir lore yok) ama RP serverların genelde normalden bir farkı olmaz. Sadece roleplay seven ve isteyen kimselerin tercih etmesi için alternatif oluyor.
    RP nedir derseniz oyuncuların bir mmo oyuncusu gibi değilde oyunun dünyasında gerçekten yaşayan bir karakter gibi hareket etmesi denebilir. Gerçekten ciddiye alan kimselerle epey eğlenceli olabiliyor. İlginizi çekmiyorsa dezavantajı olabilir.
  • Twinblade2 T kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim cevap icin role play nedir biliyorumda acaba dedim farklı bişey mi oluyor :) Celestial Hills de baslıyomuz herkes bende orda baslıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JRespect

Eu böyle, Na laglı... n'alet olsun sana geymforc :( Rpg de yok ki, nasıl bir kıtlık yaşıyoruz böyle :D

Na da oynuyorum suan daha henüz lag flan görmedim.almanyadayım ping durumum 150 fps 40-50 suana kdar sorun cıkarmadı.cs kumas da belli olacak.eğer ping sorun yaratırsa zaten yeni mmo aramak gerekicek.eu da lancer sorc var açmıyorum bile artık.boykot!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Orijinalden alıntı: JRespect

200kb ile çekiyor, bu da tam bir işkence açıkçası. Lütfen denediğinizde ping durumundan bahsedin. Ona göre indireceğim.

indirdim girdim ping 160'dan aşağıya düşmedi beklediğim gibiydi kısacası. bulunduğum yerde türk telekom altyapısı var fiber olsaydı belki NA da başlamadığıma üzülürdüm ancak an itibariyle EU da o kadar emeğim varken 2-3 kat daha fazla pingi olan NA ya geçmeyi düşünmüyorum. Ben çok alışmışım 50-70 ping e :)

selamlar herkese, 180 den aşağı düşmedi NA da ping. pek oynanacak gibi değil açıkcası. Killianda kalalım diyen arkadaşlar var gidelim diyenler var kararsız kaldık. Benim de Killian da 50-70 arası pingim napicaz bilemiyorum

• Hyndra hangi serverdesin ? biz 17 kişilik ekple tyrant mounts serverinde başlıyoruz araştırdık en dolu pvp server orası ve eşyalar da ucuz

Örn: Mwa =25 g +12 discovery wep 60k gods tear 10g ostatak oil 80g ıdyllicl eaf 20g hijka oil 100g bunlara bakabildim açıkcası mes de 200g ben açtım karakteri 6 lvlim gelebilirsin beraber kasalım gece ?
  • Yeni mmo arayısına girdim bile

• Ben pvp sw da oynamam arkadaslar pve agırlıklı gittiğim için.zaten 30 lvl de cs kumas bi bakcam eğer ping sorun olursa bırakırım olmazsa devam ederim.bu arada celestial hills deyim.nick Eisyn.

• Ben de oraya geçtim seni ekliyorum
  • Rift online indirdim oynuyorum suan tavsiye ederim.terayı tamamen bıraktım.hatta pc den de sildim.

• İki gün önce anemsalok(Community Manager) tarafından Eu forumda bir açıklama yapılmış. Uzun ve laf kalabalığından başka bir şey değil. Özet geçmem gerekir ise; "Önümüzdeki hafta Easter Egg etkinliği yapılacağını, bu etkinlikten sonra MWA'nın drop rate'inin artırılacağını ve sadece bu 2 haftalık süreçte oyuncuların davranışlarını kontrol ettiklerini belirtmişler. 2 hafta sonunda TT SHOP üzerinden sattıkları paketlerin fiyatlarını düşüreceklerini" söylüyorlar.

Bu iki hafta boyunca MWA box alanlar enayi mi?

Server sorununu da tespit edemiyorlarmış "sh*tforge çalışıyor(!)"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F8A2B601 -- 30 Mart 2015; 17:42:17 >
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.