Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Degethyus

quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

quote:

quote:

Valla su konuyu uzun zamandir takip ediyorum. Çok sacma yorumlar goruyorum bilende yorum yapiyo bilmeyende. Oyunu hic bilmeyen insanlar burdaki bazi çok bilmis arkadaslarin yorumlarindan etkilenip yanlis yonlendiriliyor.

Bro o zaman diyeceksin ki şurda şurda şunlar denmiş ama öyle değil işin şu tarafı var vs , açıklamanı yaparsın yeni arkadaşlara daha iyi yardımcı olursun.Mesela dersin ki dege orda şunu demişsin alakası yok dersin ben de cevabımı veririm açığa kavuşur, böyle ortaya sallamak bahsettiğin durumdan çok daha yanlış.Bir de böyle bilgi kirliliği olmasının tek sebebi var, konuyu kimse okumuyor okusalar çok şey öğrenecekler.

Moruk bilmislik taslayip kalp kirmak istemiyorum. Ama senin yanlis bir yorumunu gorsem alintilardim öğrenmen adina.

Birincisi moruk kelimesini silmeni rica edeceğim ikincisi böyle ortaya yazınca herkes üzerine alınır bunu bil.Neyse burası bunu tartışma yeri değil.

Alinan alinsin tek tek ugrasip laf anlatmaya calismayacagim zaten. Ömer biseler anlatmaya calisiyo adam yok o oyle degil boyle diyo daha neyine yorum yapicam gerek yok. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla su konuyu uzun zamandir takip ediyorum. Çok sacma yorumlar goruyorum bilende yorum yapiyo bilmeyende. Oyunu hic bilmeyen insanlar burdaki bazi çok bilmis arkadaslarin yorumlarindan etkilenip yanlis yonlendiriliyor.

Bro o zaman diyeceksin ki şurda şurda şunlar denmiş ama öyle değil işin şu tarafı var vs , açıklamanı yaparsın yeni arkadaşlara daha iyi yardımcı olursun.Mesela dersin ki dege orda şunu demişsin alakası yok dersin ben de cevabımı veririm açığa kavuşur, böyle ortaya sallamak bahsettiğin durumdan çok daha yanlış.Bir de böyle bilgi kirliliği olmasının tek sebebi var, konuyu kimse okumuyor okusalar çok şey öğrenecekler.

Moruk bilmislik taslayip kalp kirmak istemiyorum. Ama senin yanlis bir yorumunu gorsem alintilardim öğrenmen adina.

Birincisi moruk kelimesini silmeni rica edeceğim ikincisi böyle ortaya yazınca herkes üzerine alınır bunu bil.Neyse burası bunu tartışma yeri değil.

Alinan alinsin tek tek ugrasip laf anlatmaya calismayacagim zaten. Ömer biseler anlatmaya calisiyo adam yok o oyle degil boyle diyo daha neyine yorum yapicam gerek yok. .

Ona bir şey diyemem, işte koyunu biraz derinlerden okumaya başlayan adam bilir ne olduğunu, böyle direkt sormak yerine önceki sayfalara bir göz atsalar çok çok daha iyi olacak da durum bu işte neyse

• Aynen beyler konuyu amacından saptırmayalım bu tip muhabbetleri ts den raid den yapabiliriz Soru-Cevap şeklinde devam
  • Her sorunuza bikmadan usanmadan cevap verecektir.

• Birşey sormak istiyorum ;
    Tera'da çok fazla ping alıyorum ara ara hiçbirşey yaptırmıyor , npc'ye tıklamıyor , skill atamıyorum lag çok fazla oluyor, Fps oyunda oynuyorum başka online oyunlarda oynadım onlarda böyle birşey yapmıyor ancak Tera'da bunu çok yapıyor , internet sağlayıcısı olarak Uydunet kullanmaktayım.
    Acaba bu sorun neyden kaynaklı olabilir sizce?
    Dipnot olarak eski notebook'um asus ile aynı nette oynarken bir sorun yaşamıyordum ancak yeni nb'um Msi'da bu sorunu yaşıyorum belki ilgisizdir ancak bilgi olması açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mednus

arkadaşlar şimdi son pacthle birlikte ambit setler çöp mü oldu? discovery içinde 2 ambit parça istiyor ama açıklamaya baktığımda crafted diyor. birinci sorum artık ambit setleri masterwork +12 yapmak mantıksız mı? ikincisi discovery için drop, kredi veya ambit token yoluyla elde ettiğimiz ambit parçalar işe yaramıyor mu?

Edit: yazım düzeltimi.

Discovery oyuna eklendi ve ambitlerden daha sağlam. Ama ambitler gözden düşse bile discovery craftında 2 adet gerektiği için hala ederi var. Ambit ekipman edinip ileride discovery ekipmana yükseltmeyi düşünüyorsanız masterwork için zorlamamak daha mantıklı.
    Şahsen kendim alıp denemedim ama söylenene göre Discovery craftında craft harici ambitler kullanılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: axXxo

Birşey sormak istiyorum ;
    Tera'da çok fazla ping alıyorum ara ara hiçbirşey yaptırmıyor , npc'ye tıklamıyor , skill atamıyorum lag çok fazla oluyor, Fps oyunda oynuyorum başka online oyunlarda oynadım onlarda böyle birşey yapmıyor ancak Tera'da bunu çok yapıyor , internet sağlayıcısı olarak Uydunet kullanmaktayım.
    Dipnot olarak eski notebook'um asus ile aynı nette oynarken bir sorun yaşamıyordum ancak yeni nb'um Msi'da bu sorunu yaşıyorum belki ilgisizdir ancak bilgi olması açısından.

wireless kullanıyorsan yeni leptopun ile alakası olabilir kardeşim driver vs. sorun olabilir. kablolu ile de yaşıyor musun aynı sorunu bir dene istersen.
  • quote:

arkadaşlar şimdi son pacthle birlikte ambit setler çöp mü oldu? discovery içinde 2 ambit parça istiyor ama açıklamaya baktığımda crafted diyor. birinci sorum artık ambit setleri masterwork +12 yapmak mantıksız mı? ikincisi discovery için drop, kredi veya ambit token yoluyla elde ettiğimiz ambit parçalar işe yaramıyor mu?

Edit: yazım düzeltimi.

Kredi ile alınan veya dg den düşen ambit ile discovery yapilmaz. Ambit ler neden çöp olsun ki bizim serverde hala görüyorum ambite +12 basanlari çünkü discovery designleri çok uçuk fiyatlarda...

• quote:

Birşey sormak istiyorum ;

Öncelikle leptobun özelliklerini yazar mısın?Ekran kartı ve işlemci nedir, ayrıca oyuna sağ tıklayıp grafik istemcisini değiştir deyip nvidia ya da amd neyse onu seçerek denedin mi?Eğer onboard'la çalışıyorsa her yerde takılır.Oyun ayarlarında fps'yi görünür yap küçücük bir ikon belirecek ekranda, üstüne gel bekle hem ping hem de fps değerleri yazar bunları yazarsan direkt sonuca ulaşırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay
    wireless kullanıyorsan yeni leptopun ile alakası olabilir kardeşim driver vs. sorun olabilir. kablolu ile de yaşıyor musun aynı sorunu bir dene istersen.

Kablolu ile denemedim hiç ama çözüm bulamazsam eğer deneyeceğim.

quote:

Öncelikle leptobun özelliklerini yazar mısın?Ekran kartı ve işlemci nedir, ayrıca oyuna sağ tıklayıp grafik istemcisini değiştir deyip nvidia ya da amd neyse onu seçerek denedin mi?Eğer onboard'la çalışıyorsa her yerde takılır.Oyun ayarlarında fps'yi görünür yap küçücük bir ikon belirecek ekranda, üstüne gel bekle hem ping hem de fps değerleri yazar bunları yazarsan direkt sonuca ulaşırız.

Özellikleri;

quote:

Notebook Markası MSI
    İşlemci Markası Intel
    İşlemci Modeli 4. nesil Intel® Core™ i7-4710HQ Dört Çekirdekli Mobil işlemci
    İşlemci Tipi Intel Core i7
    İşlemci Hızı i7-4710HQ - 2.5 GHz Turbo Boost ile 3.5 GHz'e kadar
    İşlemci Cache 6 MB
    Yonga Seti Intel®
    Ekran Boyutu 17.3
    Ekran Tipi LED Full HD
    Ekran Çözünürlüğü 1920x1080
    Ekran Kartı Nvidia
    Ekran Kartı Belleği 2 GB - Paylaşımsız
    Grafik İşlemcisi NVIDIA GeForce GTX 850M DDR5 128BIT
    HDMI 1 HDMI bağlantı noktası
    Sistem Belleği 8GB
    Bellek Tipi 1600 MHZ DDR3
    Ethernet Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000
    Wireless 802.11b/g/n

Ekran kartı seçimi sabit şekilde Nvidia'da ayarlı hocam, Fps 20 ile 40 arasında değişiyor ping ise 60-91 arası ancak şuan kasma yok bunu diyelim 2 saat oynuyorsam 3-5 kere yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axXxo -- 17 Mart 2015; 18:01:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

Kablolu ile denemedim hiç ama çözüm bulamazsam eğer deneyeceğim.

quote:

Özellikleri;

quote:

Notebook Markası MSI
    İşlemci Markası Intel
    İşlemci Modeli 4. nesil Intel® Core™ i7-4710HQ Dört Çekirdekli Mobil işlemci
    İşlemci Tipi Intel Core i7
    İşlemci Hızı i7-4710HQ - 2.5 GHz Turbo Boost ile 3.5 GHz'e kadar
    İşlemci Cache 6 MB
    Yonga Seti Intel®
    Ekran Boyutu 17.3
    Ekran Tipi LED Full HD
    Ekran Çözünürlüğü 1920x1080
    Ekran Kartı Nvidia
    Ekran Kartı Belleği 2 GB - Paylaşımsız
    Grafik İşlemcisi NVIDIA GeForce GTX 850M DDR5 128BIT
    HDMI 1 HDMI bağlantı noktası
    Sistem Belleği 8GB
    Bellek Tipi 1600 MHZ DDR3
    Ethernet Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000
    Wireless 802.11b/g/n

Ekran kartı seçimi sabit şekilde Nvidia'da ayarlı hocam, Fps 20 ile 40 arasında değişiyor ping ise 60-91 arası ancak şuan kasma yok bunu diyelim 2 saat oynuyorsam 3-5 kere yapıyor

Aynen şu an durum normal görünüyor zaten, eğer takılınca ping 0 a gelirse anlaki oyun donmuştur bende öyle oluyor, bunun dışında 200'ün üstüne çıkarsa ping, dediğin gecikmeler olmaya başlar.Yalnız zannedersem sen oyundan düşüyorsun çünkü o dediklerin bana olunca ben direkt kapatıyorum, beklemiyorum her zaman olmuyor tabi, oyundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Dert olacağını sanmam aksi bir durum olursa yazarsın.Son olarak sistemin harika, fps gayet iyi, ping de aynı şekilde ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 17 Mart 2015; 20:13:04 >

• axXxo kullanıcısına yanıt
    Laptoplarimiz aynı MSİ GE70 değilmi? Yalnız ben daha fazla fps aliyorum min 45 falan oluyor sende neden Boyle anlayamadim.

• @Degethyus aynen sendeki gibi oluyor ama kapatmıyorum bekliyorum birde pve de olsa pek takmazdım acıkcası bu duruma ama pvpde biliyorsun bu tür gecikmeler ölümcül olabiliyor. :D
    @SuperPunch Evet aynı :) evet aksiyona felan girdiğimde o civarlara geliyor ancak yürürken yada normal dururken düşüyor :)
  • quote:

@Degethyus aynen sendeki gibi oluyor ama kapatmıyorum bekliyorum birde pve de olsa pek takmazdım acıkcası bu duruma ama pvpde biliyorsun bu tür gecikmeler ölümcül olabiliyor. :D
    @SuperPunch Evet aynı :) evet aksiyona felan girdiğimde o civarlara geliyor ancak yürürken yada normal dururken düşüyor :)

tam tersi kalabalık, detaylı ve aksiyonlu ortamlarda fpsnin düşmesi gerekmez mi? boş haritalarda aksiyonun düşük olduğu yerlerde gezerken daha yüksek olması lazım.
  • quote:

quote:

@Degethyus aynen sendeki gibi oluyor ama kapatmıyorum bekliyorum birde pve de olsa pek takmazdım acıkcası bu duruma ama pvpde biliyorsun bu tür gecikmeler ölümcül olabiliyor. :D

tam tersi kalabalık, detaylı ve aksiyonlu ortamlarda fpsnin düşmesi gerekmez mi? boş haritalarda aksiyonun düşük olduğu yerlerde gezerken daha yüksek olması lazım.

İşte benimki tersine gidiyor :D hareket etmezken 0'a kadar düşüyor yürürken 20'de aksiyona girdiğimde ise 46'a felan çıkıyor :D

• @Degethyus: Benim de dikkatimi çekmişti bu warriora gelen düzenleme çok iyi olmuş hak ettigi yeri almaya başladı bir sorum olacakdı bu scythe ye gelen buff falan demişsiniz pek açıklayıcı olmamış tam manasıyla açıklarmısınız ? Videoda pek anlaşılmıyor!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChapterS

@Degethyus: Benim de dikkatimi çekmişti bu warriora gelen düzenleme çok iyi olmuş hak ettigi yeri almaya başladı bir sorum olacakdı bu scythe ye gelen buff falan demişsiniz pek açıklayıcı olmamış tam manasıyla açıklarmısınız ? Videoda pek anlaşılmıyor!!

Ya bu sefer ufak tefek buff geldi çoğu defansa yönelik, sürekli buff geliyor dendiği için yazdım ben onu, çok değişen bir şey yok benim gördüğüm de, benim beklediğim esas buff galiba sonra gelecek.Mesela reaper slash scyhte'nın gücünü arttırıyordu , o skilin bekleme süresini indirip stun ekliyorlar ve %20 fazladan vurmayı da alarak scyhte skiline direkt %35 ekliyorlar, yani daha fazla vurmak için reaper slash'e gerek olmayacak.Bunun dışında yine bazı skillerin bekleme süresi kısalacak blade draw mesela , rain of blows'a ga %20'lik artış,http://originalyosha.tumblr.com/post/107989626353/ktera-warrior-changes-1-14-15 şu yani, ciddi anlamda gördüğüm tek nerf staggering counter skili def modunda aktif olmayacak ve atak modunda da bir değil iki hit yediğinde devreye girecek.Çok etkileyeceğini sanmıyorum da bazen duel yaparken def modunda yapmak gerekebiliyor orda zorlar biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 18 Mart 2015; 19:17:58 >

• Zaten lancerleri kesebilmek için def moduna alıp skill damageleriyle kesiyordum yoksa atak modunda kesmesi harbi zor ama sıkıntı degil bu kdr iyi olacagına göre baksan ben ded o yama notlarını gördüm bi bakabilirsiniz şöyle şey diyor bide scythe skillinin gücünün artması için hp barının altında dolan 10 a kadar çıkan turuncu şeye gerek yokmuş ben öyle anladım dogrusu nedir bilemem kullanmak için de önünde blade draw gerekiyormuş

@https://espeitr.wordpress.com/2015/02/04/ktera-04-02-2015-patch-notes/ link burda

@Asıl degişiklikleri de burda gördüm çok bariz bir şekilde warriorun önü açılıyor en azından adamı kesmek için o kadar kıçımızı yırtmayız artıkhttp://originalyosha.tumblr.com/post/107989626353/ktera-warrior-changes-1-14-15

Mesela reaping slash ın cd si 40 dan 25 e düşmesi ve defensivde kullanılması çok iyi (defensivde kullanılması pek işe yaramasa da ) ve hemen hemen her skillin base damagesi artmış cd si azalmış ben çok begendim OP !!

@Darbeleematkap lütfen oyun içinden başka kişilere benim adımda küfür etme kimseyi rahatsız etmeye hakkın yok burda önemli olan bana küfür etmiş olman degil başkalarını oyunda rahatsız etmen çünkü ben seni hiçbir yerime takmıyorum bırak da millet rahat rahat oyununu oynasın !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChapterS -- 18 Mart 2015; 19:31:47 >

• Beni mentionlamayi birak sen kendini ne zannediyosun. Block.

• arkadaslar oyun sırasında bianda oyundan attı ve servera girmeye calıstıgımda can't connected server diyor ama diyor serverlara girebiliyorum yardımcı olabilecek var mı?
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.